äntligen hemma i sverige igen :D

Igår kväll landade vi på arlanda efter en resa hem på sammanlagt 27 timmar.. Var en himla jobbig resa med en massa väntan i både bangkok och peking men vi hade turen att lyckats sova ganska mycket på flyget så det var skönt!
Rasmus och daniel hämtade oss och då for vi raka vägen till uppsala och åt svensk pizza vilket var min och robins högsta önskan när vi hade landat ;P
Sen när vi kom till sundsvall for vi ut till alnö och hälsade på familjen där :)
I morse när man vaknade kände man sig som en prinsessa, har sovit riktigt skönt i natt vilket var ett tag sen sist. Har inte blivit någon riktig sömn på de senaste en och en halv vecka då robin varit sjuk. Man har liksom inte kunnat slappnat av men nu så är det bra med han och vi kom hem hela och friska och det är det ända som är viktigt just nu!
Ni ska bara veta vad vi njuter att vara hemma, känns tryggt på nå vis. För en vecka sen låg vi liksom på sjukhuset för att robin var döende, känns ganska overkligt vad man har gått igenom nu så här i efterhand måste jag säga :O

Efter vi ätit en god svensk frukost i morse så for vi in till stan för att gå på arbetsförmedlingen, gå en sväng på stan och fixa lite ärenden och sen avslutade vi med en lunch på texas :)
Ikväll är vi ute i viforsen hos robins mamma och hälsar på, ska sova kvar här i natt också. Vi kommer nu fram till den 1 november att bo lite här och lite där eftersom att vi har våran lägenheten uthyrd tills dess. Var ju inte meningen att vi skulle komma hem så här tidigt men nu blev det så så vi får göra det bästa utav situationen fram tills dess.
Som nu ska robins mormor och morfar bort en eller två veckor så då ska vi få ha deras hus under den tiden och det ska bli riktigt mysigt :)

Oj nu börjar det här inlägget bli himla långt, får fortsätta skriva i morgon och förhoppningsvis lägga ut några bilder!
Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du??:
Kom ihåg mig?

E-Mail (De är bara jag som ser den): (publiceras ej)

URL/Om du ha blogg, lämna gärna din blogg adress så jag kan kika på dej:

Lämna gärna ett av tryck här:

Trackback
RSS 2.0