Pause..

Nu tar jag en paus efter allt fixande här hemma. Vi har iaf fått upp garderoben i lill rummet och det vart jätte fint! Nu måste vi bara få någon ordning nere i förrådet så vi kan bära ner byrån som vi inte ska ha längre.
Vi har verkligen kaos i vårat förråd, jag vet inte vad Robin har haft det till. Men står typ tio proppfulla sopsäckar med bara skräp där som han ställt dit under tiden då han renoverade lägenheten. Bra sopförvaring ? :P
Hinner jag med så tar jag tag i förrådet på fredag!

I morgon på dan åker min älskling till Arvidsjaur med innebandylaget där dom ska kvala. Så han blir borta tills sent på fredag natt, kommer bli tomt här hemma.. Men det är ju alltid nyttigt att få sakna varandra :) ♥
Jag får sällskap utav Emelie i morgon som ska sova här med mig. Ska bli så mysigt, haha undra om vi ens kommer kunna somna eller om vi kommer ligga och surra halva natten ;P
Vi tänkte börja kvällen med att gå ut och äta en lyxig middag på Jops. Har bokat bord till 18.30 så direkt efter jag slutat jobbet i morgon måste jag snabba mig hem och byta om.. Åh det ska bli en riktig mys kväll tillsammans med min go gumma, var så längesen vi gjorde något riktigt kul bara hon och jag!

Men först så blir det jobb 12.00-17.00 och jag antar att vi kommer ha minst lika mycket folk då som vi har haft hittills i veckan :)

Nu ska jag plocka fram dammsugaren och stääda vidare! Puss & Kram

   Birsta!

I dag sov jag väldigt länge.. Hade det inte varit för Robins mobil som ringde så hade jag sovit hela dan, känner mig trött och hängig hela tiden. Vet inte vad det är för fel! Det går ju mot vår då borde man ju känna sig piggare, eller hur ? ;)
Jag klev iaf upp efter mycket om och men. Tog en dusch, åt frukost och bestämde mig sen för att åka ut till birsta och shoppa loss lite. Går ju inte att spara alla pengar man har heller :P
Jag köpte fina underkläder, en klänning, scarf och en hårspray till mig själv. Också har jag handlat lite påskägg :)
Sen gick jag in till ikea och då ringde Matilda precis och sa att hon var på väg ut till birsta så vi bestämde oss för att äta middag där ute tillsammans. Satt oss på charm och åt en varsin enchiladas och surrade en massa, så mysigt!
Vi gick en sväng på jc och sen tillbaks till ikea där jag skulle shoppa lite saker.. Jag hittade hur mycket saker som helst som jag ville köpa idag. Bland annat ett jätte fint vitrinskåp som jag var såå himla nära på att köpa men då jag ringde och sa det till Robin så tyckte han det var onödigt och tyckte jag skulle lägga pengarna i reskassan istället. Haha lite less blev jag då :P Jag vart velig och köpte det inte, men nästa månad då vet jag att jag inte kommer att kunna hålla mig ;) Det var så fint och kommer att passa jätte bra i vårat vardagsrum!

Jag köpte iaf den där garderoben jag har bloggat om tidigare och galgar, en hylla och två fina fotoramar som jag ska ha på den och två hyllplanor till köksskåpen. Så just nu håller Robin på att montera upp allt här jag köpt. Haha det får bli hans uppgift när jag varit så duktig och shoppat ;)
Hade jag haft kamera hade jag lagt ut bilder på hur fint det blev med allt men när pappa var här i söndags så tog han med sig sin kamera som jag fått lånat nu i två månader så just nu har jag ingen :/ Men ska köpa en egen snart!

Nu måste jag gå och hjälpa min älskling sen ska jag stor städa hela lägenheten så att vi har fint till påsk :)

   God morgon!

Nu håller jag på att göra mig klar inför jobbet :) Och ska strax börja fixa i ordning en god frukost till mig och älsklingen också som fortfarande ligger och sover. Bra start inför en lång jobb dag!

Hoppas ni får en fin tisdag :D

   Måndag :)

I morse vaknade jag vid 09.30 och då kom jag ihåg precis allt jag drömt under natten och det var så sjukt för allt kändes verkligen som om att det skulle kunna vara dagens sanning. Var en riktigt bra dröm :)
Jag och Robin låg kvar en stund och kollade klart på wallander filmen som vi laddade ner och började såg igår kväll men fick stänga av för att vi var så jäkla trött!
Efter filmen åt vi frukost och sen for jag ochh Emelie ut till birsta och stor handlade en massa mat ;) Var riktigt kul att ha med sig sällskap, och jäklar vad vi handlade haha. Hela bilen blev propp full utav bådas matkassar.
När jag kom hem snabbade jag i mig lite fil och mackor innan det var dags för jobb. Har jobbat 15.15-20.45 idag!
Och nu har jag precis ätit min sena middag och surrat en massa i telefon med mina girls :)

Ska ta och avsluta dagen med att betala räkningar. Sen blir det mys med min baby när han kommer hem! :)

   Hem ljuva hem <3

I fredags efter jobbet for jag och gjorde lite ärenden med mormor.. Var bland annat ut till birsta där jag köpte en ny mobil vilket var på tiden :P Sedan gick vi lite i affärer och shoppade lite, jag köpte en tröja och present till Therese. Sedan snabbade jag mig in på bolaget och trängdes med alla andra miljoner människor som var där inne, märktes verkligen att det var fredag eftermiddag och löning!
När jag kom hem hann jag mer eller mindre bara hem och sätta mig i soffan en stund innan det var dags att åka ut till viforsen där Rasmus, Emma och Stoffe väntade på oss :) Vi köpte med oss tre large pizzor ifrån bite line som vi åt, sedan var vi där ute drack lite vin, såg på lets dance och myste.

Vi stannade kvar och sov över där så när vi vaknade igår for vi alla upp till Robins mormor och morfar och hälsade på en liten sväng :) Fikade lite också satt vi och kollade på kort ifrån Gran Canaria som dom knäppt.
Vid 12.30 for jag och Robin hem till Therese, Micke och pojkarna och hälsade på. Vi firade henne igår eftersom jag jobbade idag på hennes födelsedag. Så vi fikade en massa gott, hon hade bland annat bakat en jätte god hallonpaj som jag åt två portioner utav hihii ;) Var jätte mysigt som vanligt att komma hem till dom, vi dansade till moraträsk med barnen och satt och surrade en massa! ♥
Innan vi for tillbaks till Viforsen stannade vi till hos min första sköt häst jag hade som nu ska tas bort på tisdag pga utav sjukdom. Kändes riktigt tungt att få det beskedet och jag fick sån ångest att jag inte har varit och hälsat på han något på minst fyra år.. Så jag bestämde mig för att jag ville träffa han en sista gång nu och det ångrar jag inte en sekund! Var bland den mest avslappnade stunden jag haft på länge. Ett djur förstår mer än vad vi tror och häst lukten gud vad gott det luktar. Den har jag saknat, jag satt hela vägen hem och luktade på mina händer :)
Det var så klart jobbigt att säga hejdå till han men samtidigt kändes det bra, ingen är lycklig när man har så ont att man inte kan leva det liv man levt tidigare.. Lill gubben <3

När vi kom till viforsen bjöd Robins moster oss på god middag så vi stannade kvar där hela kvällen sen. Satt och surrade och drack vin :) Vid ett tiden blev både jag och Emma trött så då for vi ner till Svärmor och Ingemar och sov. Vilket var bra eftersom jag skulle upp och jobba idag! Men det dröjde inte länge förns min älskling kom och kröp ner med mig :)

I dag har jag jobbat 09.45-18.15 och den tiden har bara runnit iväg. Sa bara vipps tycker jag så slutade man :)
Innan jag for hem for jag upp till Kuben pizzeria och köpte med mig mat hem till mig, Robin och pappa som varit här och hälsat på en stund ikväll. Det var väldigt gott med mat och nu sitter jag i soffan och små kikar på tv lite, känns som att det kan bli en tidig kväll ikväll..

Så här ser min nya fina mobil ut! (bild lånad ifrån google)



   Hur klantig får man bli ;P

I går kväll vid elva tiden ställde jag fram klockan en timme så att jag skulle vakna i rätt tid i morse. Och när min väckarklocka ringer kliver jag upp och fixar mig och äter frukost.. Sedan går jag ut till bilen som jag inte lyckades få upp bildörren på för att den frusit fast. Så jag får springa in och väcka upp min älskling som ligger och sover så att han fick hjälpa mig att få upp dörren.
Sedan ser jag på klockan att jag börjar jobba om tio minuter och jag skulle åka hela vägen ifrån Viforsen där vi sovit i natt. Så jag gasar på så mycket som det bara gick trots att det var halt. Jag lyckades komma fram till jobbet i tid, klockan var 09.45 men ingen var där ? Jag ringde mamma och kollade med henne så att det var idag man skulle ställa fram klockan. Och ja det var det ju så klart men hennes klocka var bara 08.45 :O
Haha då har alltså min mobil ställt fram sig en timme utav sig själv i natt efter klockan var tolv så att det vart två timmar för mig. Lite less man är :P
Var bara att åka hem så nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska bli 09.40 så att jag kan åka till jobbet igen. Åh jag hade kunnat sovit en timme längre!

Jaja så kan det gå ;) Hörs ikväll! Kram på er

   Jobb

Blir ett kort inlägg här.. Är väldigt trött, skulle komma somna vilken sekund som helst känns det som :P
Har jobbat hela dagen idag 10.30-20.30 och vi har haft jätte mycket folk så det har varit full rulle..
Har precis fikat lite och ska strax ta mig en dusch. Sedan säger jag god natt!
Jobbar 07.00-14.00 i morgon och då vill jag vara pigg :)

   Yees!

Nu har jag precis gjort mig redo för att gå ut på min efterlängtade powerwalk! Det är ett perfekt väder för det idag och jag känner att jag behöver komma ut och andas frisk luft och få lite ny energi :)

Sedan ska jag hem och städa och tvätta. Roligt det lät va? ;) Men så skönt när det är gjort!

   Mysig dag :)

Efter jag hämtat Noel i morse gick vi och mötte Matilda nere på stan, jag var tvungen att köpa en ny sminkborttagning och hon köpte en hårspray. Noel sov så snällt i vagnen under hela prommisen, vart en och en halv timme och när vi kom hem till Matilda vaknade en glad liten kille :)
Han tyckte Matildas katter var jätte intressanta vilket jag blev väldigt förvånad över för mammas katter tycker han inte alls om att ha nära sig. Men nu skulle han klappa dom hela tiden.
Han fick sin lunch där medans jag och Matilda fikade. Jag hade tagit med bullar och chokladbollar som jag bjöd på ;)
Sedan stannade vi kvar en stund och myste innan vi tog en prommis hem över. Matilda gjorde oss sällskap till södermalm och ja säger bara det att dom backarna är inte att leka med när man har barnvagn, haha gud vad jobbigt det var! :P
Åh vilken mysig dag det har varit. Noel har varit så snäll hela tiden, gotrollet :) Moster älskar dig!

Efter Therese och Micke hämtade Noel hos mamma gick jag hem och började med middagen. Blev spagetti och köttfärssås idag, gott! :)
Sedan kom Matilda hit och hälsade på oss en stund :) Vi bakade en kladdkaka så vi fikade och surrade en massa, så mysigt! Kom fram till att det var bra precis ett år sedan hon var här sist, haha gud vad längesen :O
Nu har hon precis åkt hem och Robin har gått och lagt sig vilket jag ska göra snart jag med, är jätte trött.
Så avslutar här med att säga god natt! ♥









   Barnvakt!

I dag är jag uppe med tuppen. Robin ska ha ett muntligt engelska förhör nu klockan 09.00 så han ville läsa upp det för mig först och se så att det var bra. Så nu har vi nyss gjort det och han sitter här och är lite små närvös, men det kommer gå bra. Min älskling är grym på engelska!
Jag ska ta och hoppa in i duschen strax och sedan ska jag gå upp till mamma och hämta Noel. Therese och Micke är med Melwin på sjukhuset då han operera örona idag. Han har haft problem med dom sen han var liten bebis så nu ska dom äntligen fixa till det. Lill gubben, tänk att en sån liten ska behöva gå igenom så mycket som en operation. Jag tycker det är hemskt, barn ska inte behöva vara sjuka! Men det här kommer gå bra, är snart över :)

Jag har iaf flörta in mig hos mamma så att jag ska få ha Noel några timmar idag, vi delar på han ;) Hihiii ska bli så mysigt! Vi ska ta en prommis i det härliga vädret, får se om vi går upp till Matilda och hälsar på en sväng. Ska ringa och väcka bruttan nu :)

Sen måste jag snabba mig med en dusch innan jag ska gå och hämta mosters lill prins :D

   God kväll :)

I dag har jag haft en jätte bra dag! Har varit på topp humör hela dagen, så himla skönt :) Inte för att jag brukar vara någon suris för det är jag verkligen sällan men idag har jag känt mig extra glad av någon anledning.

Var ju upp till mamma och firarde hon på förmiddagen. Och det är ju alltid lika mysigt att komma hem till sin mamma, vi fikade, surrade och myste på! Mamma fick en jätte fin tröja, en jeanskjol, ett ljusfat med två ljus och stenar till och en blomma utav mig och Robin. Hehe mamma frågade om det var julafton idag men det var det ju inte, fyller man år så ska man ha paket :) Och jag älskar att ge bort presenter, skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på sånt. Roligt att göra andra glad!

Vi blev där fram tills jag började jobba klockan 15.00 och sedan har jag jobbat fram till stängning. Har varit en bra dag på jobbet med. En tant som handlade av mig kom fram och sa att hon alltid blir så glad när hon ser mig för att jag alltid ler och är så trevlig. Var lite roligt att höra :) Då blev jag ännu mera glad :P

Nu ska jag göra något att äta, åt en tallrik med fil och flingor och en macka förut men blev inte riktigt mätt så måste ta och äta nå mer. Det värsta som finns är ju att gå och lägga sig när man känner sig hungrig, är ju omöjligt att somna då..

Lyckades ta några bilder idag :)






   Måndag

I dag fyller min mamma år så snart ska vi åka upp och fira hon :) Eftersom jag jobbar kväll så får vi ha ett litet kalas för hon mitt på dan. Therese och pojkarna kommer dit dom med så det blir mysigt!
Men nu först ska vi ner till stan och handla en sista present till hon så måste snabba mig här.. :)

Stort grattis till världens bästa mamma! Jag älskar dig mest :)

   Vemdalen och kalas!

Vi har verkligen haft hur härlig helg som helst i Vemdalen. Började med att vi for direkt efter jag slutade jobbet i fredags och då hade Rasmus bestämt att vi skulle åka genom Östersund för att han hade en present där han skulle köpa åt Robin. Haha det var sjukt roligt! För de första så fick vi stanna och fråga någon kille efter vägen hur man skulle komma in till själva stan och sen slutar det med att Rasmus parkerar mitt på torget, jag höll på garva ihjäl mig.. Och Robin fattade ingenting, det var det som var det roligaste :)
Vi stannade åt middag efter vägen och sedan kom vi fram till Emmas stuga kring 20.00 och då packade vi upp, tände en massa ljus så vi skulle få upp lite värme i stugan. Var en jätte fin och stor stuga dom hade, riktig fällstuga! Vi myste hela kvällen, åt och drack en massa gott, såg på lets dance och spelade kort :)

Igår hade vi en härlig dag ute i solen, var ute och grillade korv och solade lite på dan och sedan var det tänkt att vi skulle gå på afterskin men så bangade killarna. Jag och Emma var fortfarande på men sen vart vi lite bekväm vi med av att stanna kvar i stugan så blev inge av för oss heller :P Drack lite champanj ute på bron och myste i solen istället innan hockeyn skulle börja och medans den var igång förberedde jag och Emma våran goda tre rätters middag vi skulle göra. Åh det var alldeles på tok för gott, vi åt så vi nästan mådde dåligt efterråt ;)
Vart lite kort om våran fjällsresa, vi har verkligen haft det kanon bra. Synd bara att en helg går så fort!

Vi for hem mitt på dan idag, avslutade med en pizza efter vägen och sedan for vi hem. Är ju inte en helt vanlig dag idag eftersom min älskade baby fyller år :) Så när vi kom hem var det bara att snabba ihop en massa gott fika till kalaset vi haft här hemma ikväll. Jag bakade blåbärspajer, chokladbollar också blev det bullar och kakor :)

Stort Grattis till min älskling idag som fyller 26 år. Jag är så glad över att just jag får dela den med dig :) Han fick en Snygg kofta och en t-shirt också hade jag skrivit ett fint kort till han där det bland annat stog att han ska få halva sin solresa vi ska göra nu om några månader utav mig! ♥

Nu ska jag läsa lite bloggar, blir ju en hel del man måste läsa ikapp när man varit borta hihii ;) KRAM PÅ ER!

Finns inget vackrare än du. Det här är min första bild jag tog på dig, kommer ihåg det så väl. Man ser lite utav min axel då jag försökte vända mig om och smygknäppa lite fint med mobilen så du inte skulle vakna, och jag lyckades så bra ;)



   Torsdag

I morse klev jag upp 07.30 för att göra mig klar för att åka med mamma och hälsa på Therese och pojkarna i Matfors :) Var där hela förmiddagen och myste med dom, fikade en massa gott och busade med små trollen. Roligt att vi äntligen sågs eftersom det var nån vecka sen sist!
När jag kom hem till stan började jag känna mig konstig typ hängig men tog mig en varm dusch och åt lite lunch sedan mådde jag lite bättre som tur var eftersom jag skulle iväg och jobba. Har jobbat kvällspass ikväll så kom hem för ett tag sen, ska gå igenom lite packning som vi ska ha med till fjälls i morgon :)
Sedan blir det sängen för min del.. Ska upp 07.00 i morgon och sedan jobbar jag fram till 14.00 och då åker vi direkt. Kommer bli en super härlig helg :)

Ha det så bra! Vi hörs på söndag.

   Shoppat!

I dag har jag hunnit med mycket.. Bland annat så har jag varit ner på stan och lunchat med Matilda, vi hade jätte mysigt. Satt och surrade och sedan gick vi i affärer och letade presenter! Jag köpte två fina till min älskling och två till mamma som fyller dan efter han :) Hittade även ett par skit snygga tygskor till mig själv som fick följa med hem även fast jag hade bestämt att jag inte skulle köpa något till mig själv :P

Efter våran runda på stan gick jag hem och hann bara in på gården så kom Emma och hämtade mig :) Vi for och handlade en massa mat och gotta vi ska ha med till Vemdalen. Åh vi kommer få så mysigt där! Jag vill åka nu ;)

Nu har vi nyss ätit middag här och jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Vill baka något gott ikväll igen :D

   Tisdag!

Var ju på Roadshow med jobbet idag och det var en riktigt bra show, iaf för mig. Jag fick upp ögona mer på hur verkligen Lidl jobbar, att vi verkligen har lägsta pris till den absolut bästa kvaliten! Jag har inte tänkt så mycket på det förut, utan bara tyckt att allt varit bra. Kommer ihåg innan jag började jobba där då var jag lite anti butiken bara för att ryktet gick de första året de öppnade att det bara var Tyska varor och bla bla..
Men så är det inte alls! Vi har Svenska varor också precis som alla andra butiker bara det att vi har mycket billigare. Och det roligaste av allt är ett exempel som jag fick veta idag är att Arla osten som säkert många brukar köpa är exakt samma ost som den som är markerat med Lidls egna märke. Det ända som skiljer är att det är nästan 20 kr billigare i kg priset! Där är det alltså bara märket man betalar, folk känner sig trygg med att köpa samma märke det har köpt alla tidigare år men det är det vi jobbar med. Att visa kunden att vi har exakt samma varor fast till det bästa pris. Haha jag är jätte peppad efter idag då jag insett mer hur verkligen bra Lidl jobbar, dom har visat många jämförelser med alla andra "vanliga" butiker och det är helt sjukt vad mycket det skiljer i pris. Sånt som man inte tänker på!
Jag vet att det finns många som är emot billigare varubutiker, men det är bara för att dom aldrig provat att handla där. Så var jag själv förut, jag vågade inte ens köpa mjölk där :P
Från och med nästa gång jag ska ut och storhandla ska jag handla på Lidl och se i prisväg vart jag hamnar. Jag lovar att det kommer skilja mycket!

Efter showen var slut hade dom hyrt restaurangen på Aveny där vi fick äta en god buffe :)
Ikväll har jag varit hemma och bakad bullar. Hur kul som helst var det! Måste ta tag i bakningen igen känner jag ;) Men då måste jag ha mer fikabesök här.. :P

Jag och Robin har precis ätit en varsin och dom var super goda :)




   Roadshow och bullbak!

I går fick jag jobba över en timme då vi låg efter i butiken, men det gjorde inte mig någonting snarare tvärtom! Pengar, pengar ;) När jag kom hem tände jag en massa ljus och gjorde varma mackor tills min älskling skulle komma hem ifrån träningen. Myspys med kvällsfika! :)

I dag vid 13.30 ska jag iväg på en Roadshow nere på Sf bio med jobbet. Det kommer komma fler folk från andra orter som jobbar för Lidl , vi ska se på en film om hur 2010 ska se ut i butiken bland annat. Också var det någon form av lunch vi ska äta där. Kan bli intressant och kul!
Sedan ska jag hem och baka. Min älskling fyller ju år på söndag så måste ha lite gott fika bröd hemma ;)
Äntligen ska jag ta mig tid till att ställa mig och baka, har varit väldigt dålig på det på slutet.. Jag som älskar sånt!

Hoppas ni får en fin dag!


   Fjällen :)

Nu har vi äntligen fått in en helg vi kan åka! Jag är ledig och Robin har sin spel lediga helg på flera veckor så nu drar vi :) Det blir fredag till söndag med Rasmus och Emma. Kommer bli hur mysigt som helst! Jag har inte varit i fjällen på flera år, kommer knappt ihåg när det var sist ? :P
Men så kom jag på nu att när man är i fjällen måste man ju ha täckbyxer och det äger jag inga alls längre. Jag har blivit så anti vintern de senare åren så jag har inte behövt några. Men nu då man ska iväg så måste jag ju ha ett par.. Så jag ringde till min vän Ziri som fick bli min räddande ängel idag, hon har ett par som jag ska få låna och dessutom en matchande jacka till :) Vilket flyt!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och slå en signal till min syster och höra hur mina små prinsar mår! Saknar dom så.. Sen mot jobbet :)

   Ny vecka= nya tag!

I dag har jag en riktig städ dag här hemma, har dammsugat, torkat golv och dammat över allt. Luktar så fräscht och gott här hemma nu :)
Ska strax göra mig en lunch, vika in lite kläder i garderoben, sätta igång en diskmaskin och sedan göra mig redo för jobb!

Bra start på min vecka, bara en massa nytta :) Sånt gillar jag!

   Den oslagbara kärleken!



Det är Du som gör mig till den lyckligaste i världen. Det är Du som varje dag får mitt hjärta att slå dubbelslag. Det är Du som plockar fram solen alla regniga dagar. Det är Du som älskar mig precis så som jag är. Och det är Dig jag vill dela resten utav mitt liv med!
Jag älskar dig min fina fina älskling.
Skulle kunna gå genom eld och vatten för Dig ♥

   Vinkväll :)

Direkt efter jobbet igår for jag hem och snabbade mig att byta om och fixa mig för en vinkväll med tjejorna hemma hos Ziri. Var en liten inflyttningsfest så jag och Matilda hade köpt med oss en fin blombukett till hon :)
Vi hade det jätte mysigt, åt tacos, efterrätt och drack vin. Haha också körde vi den gamla leken "jag har aldrig", alltid lika kul ;)
Vid tolv åkte vi med Henning upp till Granloholm och sedan åkte vi ner till stan. Först gick vi in på Momento och sedan gick jag och Matilda vidare på Oscar. Hade en riktigt rolig kväll! Tack för det pinglor :)







Också avslutade vi kvällen med en vänskaps puss inne på oscar ;P



   Njuter utav kvällen!

Nu har jag jobbat mitt första pass på en och en halv vecka och det kändes riktigt bra att komma tillbaks :)
Vi har fått in de nya kassasystemet nu så det var lite krångligt vid kassan idag för oss alla, men det är mycket bättre än förra så det blir nog bra. Vi har haft jätte mycket kunder så tiden gick himla snabbt!
När jag kom hem stog maten på bordet, då hade min älskling kockat middag åt oss :) Jag blir alltid lika glad när han lagar mat eftersom det inte händer allt för ofta.. Är tydligen smidigare att köpa snabbmat :P

Nu sitter jag och myser i soffan framför lets dance. Har tagit mig ett glas vin och har börjat gått in på godiset! Ingen helg utan godis ;) Jag njuter utav att det är fredag kväll även fast än jag jobbar i morgon, men börjar inte förän klockan 13.00 så det känns okej. Får man sova ut vilket jag tycker är guld värt :)

Hoppas ni har en härlig kväll!

   Fredag

I går kväll gick jag till Emelie vid 19.00, vi drack te och satt och surrade en massa och sedan tog vi en prommis upp till Ziri och kollade in hennes lägenhet som hon nyss flyttat in i :) Är bara några gator upp här så det är nära och bra och lägenheten var hur mysig som helst! En källarlägenhet som hon hade fått till jätte mysig. Söt gumman hade gjort kaffe till vi kom också hade hon gjort en jätte god mangomousse som vi fikade till :)
Tack för en mysig kväll flickor, är glad över att ni finns! ♥

I dag blir det jobb 14.00-19.00 och sedan ska jag hem och lägga mig i soffan på en gång. Känner mig inte alls nå pigg, har ont i halsen och fått någon jobbig hosta som inte går över. Har säkert feber i kroppen också, känns som så :/ Blää jag vill inte bli sjuk nu! Måste ta en alvedon innan jag går iväg till jobbet tror jag.
Nu ska jag gå tillbaks till sängen där min älskling fortfarande ligger och sover. Sedan måste jag ta mig en dusch och äta någon lunch innan jobbet kallar..

   Lite bilder!

Lägger upp lite bilder ifrån Gran Canaria. Ni som är vän med mig på facebook kan se fler där :)





















   Hej och håå :)

Gud vad den här dagen har gått fort, klockan är snart 18.00 och jag tycker inte jag har hunnit med nå mycket alls i dag :O Har varit och stor handlat mat, blev 5 proppfulla matkassar så nu har vi allt hemma. Känns skönt! Köpte hem en massa glass och bär också, fick lite vårkänslor när jag var ut så kände att vi måste ha lite sånt hemma ;) Har ätit glass varje dag i Gran Canaria och nu kan jag ju inte bara sluta äta det hehe, älskar glass!

Jag har bara haft skinnjackan på mig i dag. Så härligt att komma hem och se att asfalten har kommit fram och att det är plus grader ute :)
Har hållt på tvättat en massa också men har inte hunnit med att städa något.. Tiden har bara rullat iväg och vipps så var det dags att göra middag. Vi var sugna på att äta nå lätt idag, har ätit en massa bröd, pizza, hamburgare och annat onyttigt under hela resan så vi känner oss lite halft uppsvälda :P Så idag gjorde jag en god tonfisksallad som vi åt tillsammans med keso och vitlöksbröd och det var så gott. Fräscht med sallad för en gång skull :)

Nu ska jag strax gå ner och hämta upp all tvätt och sedan ska jag hem till Emelie och mysa med hon. Har saknat min gumma massor så ska bli så kul att träffa hon :)
Sen om jag hinner ikväll kommer jag lägga upp lite bilder som jag lovat ;)

Min goda sallad idag!

   Bara att kliva in i vardagen igen..

I natt har jag sovit som en prinsessa i min egna säng! Sängarna på hotellet var inte dom bästa, hårda och konstiga :P Vi sov till klockan 10.00 idag sedan låg vi och myste länge innan vi klev upp, sängen hemma är alltid bäst :)

Jag börjar inte att jobba förns i morgon som tur är. Idag har jag lånat mammas bil så att jag kan åka och storhandla mat, vi har ingenting hemma. Så allt behöver köpas! Har bokat tvättstugan också så ska tvätta upp alla kläder som vi haft med oss. Sen blir det en ordentlig städning här hemma..

Men nu först blir det en dusch innan jag sätter igång! Hörs sen ♥

   Hemma efter en underbar vecka :)

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Gran Canaria. Jag har så mycket jag vill skriva om resan så jag vet inte vart jag ska börja ? Haha :)
Men i onsdags natt när vi kom fram fick vi veta vart vi hamnade eftersom vi hade bokat en ospecad resa, var lite spänning fram tills man fick veta.. Vi hamnade i Puerto Rico så då vart vi först lite små less eftersom dom andra skulle bo i Playa Ingles (ca 40 min med buss ifrån). Vi ringde fritidsresor dagen därpå då vi vaknade och frågade om vi kunde få flytta till Playa Ingles för en viss summa och det var okej men det skulle gå på hela 4000 kr så vi valde att tacka nej och stannade kvar. Vi bodde på ett fint hotell och började gilla stället mer :) Kändes som att dom där 4000 kr kunde vi leva och ha det gott för istället så vi åkte buss till dom andra då vi skulle ses. Var lite små jobbigt dock men vi klagade inte, var bara glad över att få vara semester ;)

Vi har som sagt haft en underbart bra resa. Var jätte roligt att åka med Robins familj, åh vi har gjort så mycket kul :) Har haft fint väder alla dagar utom en i Puerto Rico där vi bodde men där dom andra bodde var det mest molnigt de flesta utav dagarna. Konstigt att det kan skilja så mycket på sånt litet avstånd! Man har blivit lite lurad, varje morgon vaknade jag klockan åtta och var jätte nyfiken på vädret och oftast så var det soligt och fint. Jag och Robin satt och åt frukost på vår ballkong och var peppad på att åka till dom andra och sola och bada men så när vi kom till dom så var det molnigt, haha jag var nog den som tyckte det var mest surt :P Jag ville sola men ändå vara där hos dom! Men dom kom till oss en dag och då hade vi en hel dag på stranden, jätte härligt. Också har vi legat vid polen en dag och varit på vattenland så lite sol har vi fått på oss ändå :)
Vi har också varit på en jätte häftig djurpark där vi har sett på bland annat en delfinshow, papegojshow där papegojorna cyklade på lina och gjorde teater för oss, också såg vi en annan häftig fågel show. Man blev helt inponerad på hur dom kan lära djuren så mycket, trodde aldrig att en papegoja kunde cykla på lina tex. Helt sjukt vad fränt allt var :)
Jag vet inte vad mer jag ska skriva men resan har varit så himla bra. Vi har ätit och druckit en massa gott kanske till och med lite för mycket tror jag haha. Det känns lite så :P Men har man semester så har man då är det bara att njuta utav det goda! :)
Det var inte så bra shopping så jag har inte shoppat nästan någonting tyvärr men en riktigt snygg jeans jacka har jag köpt som jag är jätte nöjd över också köpte jag en flaska malibu (så nu ska jag bjuda brudarna på sommardrinkar) hihii, och sist men inte minst en present till min gulliga lilla syster Elin. Hittade inga presenter till alla dom jag vill ge till men så hittade jag en jätte fin jeanskjol till Elin som jag bara var tvungen att köpa, hon kommer bli så fiin i den!

Jag är jätte trött nu, vi klev upp 05.00 i lokal tid för att åka till flygplatsen och sen har vi rest till 15.15 då vi landade i Sundsvall. Och det var så skönt att landa hemma och slippa resan hem ifrån Arlanda. Men jag tror jag aldrig har haft sån ångest till att åka hem som jag har haft nu hehe hua jag ville vara kvar minst en vecka till :)
Dom andra stannar ju en vecka till dom, var bara jag och Robin som åkte hem idag eftersom jag måste jobba. Tråkigt men bara att bita ihop. Snart åker vi igen!
Vart ett himla långt inlägg nu ser jag så avslutar här, har beställt hem mat ifrån bite line och sen kanske mamma och Elin kommer ner och hälsar på en stund :)
Återkommer med lite bilder sen eller i morgon. KRAM!


   Åker om några timmar :)

Snart bär det av mot Midlanda, vi har bestämt träff med dom andra där klockan 13.00. Planet går inte förns 16.15 men vi vill inte stressa, tänkte sitta där och umgås och så ett tag. Kanske ta en fika eller så :)
Jag har aldrig flygit i från Sundsvall så det ska bli spännande, känns skönt att slippa hålla på bila ner till Arlanda..

Vi är i Gran Canaria vid 23.00 tiden ikväll och då ska det bli spännande att se vart jag och Robin hamnar eftersom vi bokat ospec, får hålla tummarna ;) Hoppas att vi får tur med vädret också så att vi slipper regn! Är inte så jätte varmt där nu (om man jämför med bali som vi är van) men ungefär som en svensk sommar. Jag tycker det bara ska bli skönt att åka bort på semester och slippa den här skit vintern ett tag. Ska bli väldigt skönt att lämna vinterskorna och dunjackan hemma ;)

Nu har vi nyss ätit lunch! Vi beställde hem ifrån biteline så vi slapp stå vid spisen. Åh nu vill jag bara åka :D
Hoppas att ni kommer att ha det bra här hemma! Vi hörs när jag kommer hem, puss och kram.


   Tvåvånings kakfat

Det här kakfatet har jag hittat på Indiska och jag är helt kär i det. Ett måste att köpa nu, så fiint!
Och perfekt till ett fika monster som mig ;)


   Fullt upp.. :)

Det har jag haft idag! När jag vaknade åt jag frukost och duschade med min älskling och sen såg jag att klockan var 20 i elva och mamma skulle komma och hämta mig elva så vart lite panik att torka håret och få på mig lite smink, men jag hann ;)
Hon har varit gullig och skjutsat runt mig idag på mina ärenden. For först ner till forex och växlade in pengar och då var Robins mormor och morfar där och skulle göra samma sak, gullisar! Ska bli så roligt att åka på semester med dom :)
Sen for vi ner till stan, gick på apoteket, var in på en foto affär och framkallade kort och sen sprang jag på stan en sväng och letade ett par skor. Men jag var nog för stressad för att hitta några så det blev inga..
Vi for hem till mormor där jag skrev ut flygbiljetten också fikade vi nybakda semlor :D Mysigt!

Nu har jag börjat packa lite smått, haha jag tror jag har lite resfeber ? Jag har nog inte fattat att vi verkligen ska åka bort förän idag när jag insåg allt jag skulle göra. Typiskt jag, vill ha allt i sin ordning :) Robin säger åt mig men lugn gumman, huvudsaken man får med sig, pass, pengar och badbrallor. Haha det är han i ett nötskal det :P Men jag vill inte köpa allt nytt, vill komma dit och ha med mig mina kläder och grejor!
Jaja nu har jag slagit mig ner i soffan och tänker inte tänka på packning nå mer. Vi ska snart åka bort på middag hos Per (robins pappa) och Annika :)

   1 mars

Nu ni är det inte långt kvar tills vi har vår, snön kommer att tina upp sakta men säkert :) Vi får stå ut en månad till bara men en månad går ju så fort, i mitten på april hade vi grillfest i fjol och satt bara i linne och shorts ute i solen fram till klockan var åtta på kvällen. Snart är vi där igen ;)
Härligt ska det bli, längtar så mycket. Känns som att det har varit en kall och jobbig vinter för många, vi behöver lite värme nu :D

Idag har jag varit hemma och städat lite och bara varit, så skönt att ha såna förmiddagar när man ska iväg och jobba eftermiddags pass! Har dessutom surrat massor i telefon och fått ännu mera energi. Vad skulle man göra utan sina vänner ? Så glad att jag har dom :)

Nu ska jag äta lunch och sedan ladda för jobb. PUSS!

Elin och jag i våras :)

RSS 2.0