SMS- INLÄGG

foto0296 (MMS)

Mysdag ute i birsta idag :)


   God natt..

I dag har jag haft en riktigt härlig sommar dag! :) Robin gav förslag till att ta en prommis upp till Kuben badet och äta lunch i deras restaurang samtidigt som vi kunde hälsa på mamma, Elin, Therese, pojkarna och mormor som var där och badade. Så vi gjorde det och gud så mysigt det var och massvis med folk :) Ångrade lite att man inte hade med sig bikinin för det var så varmt där!

Sen fick vi låna mammas bil så vi tog den där ifrån ner till stan där vi mötte Serat och Maria. Vi satt oss på Afmidors uteservering med dom och tog en fika och surrade :)
Jag har jobbat också från 17.00-23.30 då vi haft inventering.. Är jätte trött nu, det känns verkligen att det varit en hård helg så här i efterhand :P
I morgon blir det jobb 8.30-18.00 så bäst man går och lägger sig nu!

Dagens bilder :)





   Midsommar helgen

Vi har haft det hur jäkla roligt som helst i helgen och då överdriver jag inte ett dugg, snarare tvärt om! :)
Vi for till Torpshammar i torsdags eftermiddag, checkade in i våran stuga. Sedan blev det tacos och en massa annat gott under kvällen. Rasmus och Emma kom en dag tidigare än de tänkt så dom delade stuga med oss första natten :)
I fredags på själva midsommarafton blev det vollyboll, badning, plockade blommor med barnen till midsommarstången och sedan dansade vi som galningar runt den :)
Midsommarmiddagen bestod av buffe. Hade dock otur med vädret då det blåste och regnade till och från, men vi satt oss under partytält och myste ihop oss ändå så det fanns inget att klaga på. Så typiskt svenska sommarn!
Senare mot kvällen blev det bada tunna och bastning, jätte härligt :)
I går var det paintball som stog på schemat och det hade man ju hört både det ena och det andra om.. Och som jag fattade det som så skulle det svida som ett svin om man blev skjuten så jag vart lite skraj och bestämde mig för att inte vara med :P Men så till slut när Nathalie sa att hon skulle vara med så tänkte jag om och bestämde att jag kör jag med. "Man lever bara en gång" som jag brukar säga ;) Det var vuxna mot ungdomarna och jag och Nathalie sprang tillsammans hela tiden. Först var vi jätte fega och låg stilla på typ samma ställe de första spelen. Men sen så vart vi riktigt tuff och sprang fram med killarna och sköt som bara den haha det var så jäkla kul :D
Jag klarade mig undan väldigt bra måste jag ju säga då jag bara fick två skott på mig, en på handen och en på rumpan. Satan vad dom sved! Men var en rolig lek, jag ångrar inte att jag provade :)

Alla var helt slut efteråt.. Vi grillade och åt gott innan det var dags för linbanan för dom som skulle åka den. Själv avstog jag då det såg så läskigt ut att klättra på stegen upp :P
Efter det bastade och festade vi! Det har varit mycke alkohol hela helgen, från lunchtid fram tills man gått och lagt sig och jag lovar att det känns i kroppen nu.. Är så trött!

Men en oförglömlig helg helt klart ;) Var ganska så duktig på att knäppa kort även fast än att jag inte har några i från själva midsommarafton. Lite surt men några är alltid bättre än inget!














Har några fler på facebook också.. :)

   SMS INLÄGG!

foto0290 (MMS)

Nu är vi framme! Och här är min och Robins stuga, jätte mysig :)


   Snart natti!

Nu så är vi redo för att åka :) Kläderna är tvättade och jag har äntligen kommit fram till vad jag ska packa med! Är svårt då man vill klä sig fint på midsommarafton samtidigt som att vi kommer vara ute hela dagen/natten på campingen så det lär ju knappast vara jätte uppklädd klädsel som gäller.. Men har med lite alternativ så jag kör på något av det :P
Har även packat med en hel del varma/mysiga kläder samtidigt som bikinin får följa med, man ska då aldrig lite på vädret här i Sverige..
Efter jobbet i dag hann jag med en solning med mamma också handlade jag till pajerna som jag gjort i kväll. Tog seriöst mer än två timmar då paj degen skulle vara i kylen en timme innan den skulle in i ugnen för gräddning, så jag har i mesta dels stått i köket denna kväll :)

Och nu är klockan så mycket att jag måste börja tänka på att gå och lägga mig. Börjar klockan 07.00 i morgon och slutar sedan 12.30! Fan vad jag lääängtar, ska bli så skönt att åka på en liten semester tripp och bara va några dagar :)

Jag har nyss skrivit en lista på vad Robin ska handla i morgon också, så han har det han gör på förmiddagen ;)

Sov gott! ♥

   Måndag

I dag har jag jobbat 07.00-14.30 och herregud vad trött jag varit hela dan.. I dag hade jag verkligen tankarna åt att ha en nykter midsommar, känns bara blää just nu när jag tänker på sprit! Jag verkligen hatar att vara bakis, två dagar efter är jag så trött och seg..
Men ja man lever ju som sagt bara en gång och man ska väl passa på så länge man kan ;) Jag ser fram emot helgen iaf, ska bli så mysigt med en liten semester tripp! :)

Jag kommer jobba varje dag fram tills vi åker så har fullt upp denna vecka. Ska även försöka få in att träffa tjejorna!
Nu ska jag skriva packlista, ta mig en låång dusch, gosa med älsklingen och sedan SOVA :)

   Segare än segast i dag..

I går kväll blev det utgång med Matilda! Vi gick ner och satt oss i öltältet och där träffade vi på Robin och Peter så vi satt oss där ett tag och sen kom även Anton och hans kompisar. Det slutade med att vi hade långbord :) Mysigt!
Men det var kallt så jag och Matilda hängde med Anton och dom till Svensson där vi drack drinkar, rose och shot också sjung vi som aldrig förr ;) Underbart!
När dom stängde gick jag vidare till Allstar och mötte Marciel så jag blev där med henne till 03.00 och sedan traskade jag hemåt! Jag tyckte jag var så smart som hade packat ner ballerina skorna i väskan så att jag slapp gå i högklackisarna hela vägen hem.. Var så skönt att ta av sig dom och gå hem snabbt! De kommer jag göra fler gånger :)
När jag kom hem värmde jag en tacos och sedan ringde jag Robin för att höra vad han gjorde men fick inget svar så gick och la mig.. Vaknade i morse iaf av att han låg bredvid mig. Han hade varit hos Daniel till 05.00 och druckit whiskey :P
I dag är jag så seeeg och bakfull också för den delen, usch varför utsätter man sig för samma sak varje helg ? Och till veckan då blir det fest torsdag-söndag, hur ska jag orka.. Gruvar mig lite ;)
Igentligen så har VI tvättstuga i dag men Robin är för bakfull för att tvätta säger han så jag åkte på att tvätta själv. Men det går det med, är snart klar :)
Sedan ska vi åka och hälsa på Therese, Micke och barnen i deras nya lya! Dom har ju gått och blivit stadsbor igen, hehe tror inte att det finns någon som kan slå dom på hur många flyttningar som dom gjort :P
Jag gillar iaf att dom bor i stan igen så vi kan ses oftare och nu hoppas vi på att dom kommer stanna här ;)

   Pizza time!

foto0268 (MMS)

Mumms :)


   City festen

Kvällen igår blev som planerad, tacosmys med trevligt sällskap :D Älsklingen kom och hämtade mig på jobbet 19.00 och då handlade vi med oss allt till middagen och sen brassade vi hemåt och fixade innan Peter och Caroline kom. Vi både åt och drack gott hela kvällen, underbart bra kväll!

I dag har jag varit nere på stan med mamma, Elin och pojkarna som mamma är barnvakt åt lite i helgen :) Var lite aktiviteter för barnen och godis utdelning som dom fick vara med på. Sedan gick vi in till Åhlens Cafe och tog en fika också råkade det bli så att jag shoppade lite också.. Haha skräll!!
Vart två fina toppar i från Gina Tricot, två lika dana till och med :P Ville ha den i både vit och svart!
När vi skulle gå hem så fick vi ringa efter räddaren i nöden "Robin" och höra om han kunde hämta upp Elin och skjutsa hem hon. Hon var så slut lill gumman efter att ha gått hela dan och sen skulle vi ju gå hem upp för mammas mördar backar och det hade aldrig gått med hennes små ben. Så tack där älskling för hjälpen :)
Jag och mamma vi höll på dö där då vi gick upp med varsin barnvagn samtidigt som vi skrattade så vi höll på kissa på oss haha, vilka sjuka backar det är hem till hon.. Rena mardrömmen när man har barnvagn!

Våran myysdag. <3





   Freedag!

Här hemma vaknade jag tidigt efter att älsklingen for i väg på jobbet.. Åt frukost och sen har jag stor städat hela lägenheten! Så sköönt att ha det gjort :)

Ska strax ta mig en dusch och göra mig redo för jobb, sista passet innan jag kliver på helg :)
Ikväll blir det tacos mys här hemma. Lite sugen på att ha gäster så ska höra med herrn och se vad han säger!

Annars så får ni ha det så bra i det underbara vädret.. ;)

   När skulle sommarn komma ?

Tycker man hör till och från hela tiden att till veckan kommer den riktiga värmen men det gör den ju inte!
Om en vecka är det midsommar och då bara MÅSTE det bli fint. Vi ska ju i väg och bo i stuga på en camping tors-sön och då vill man inte ha annat än sol!

I helgen är det ju Cityfesten här i stan också och hur kul är det att gå ner dit när det spö regnar och är jätte kallt :/ Näe nu är jag less på Sverige..

Bjöd på ett litet klago inlägg här, men antar att det inte bara är jag som är less ;)


   SMS- INLÄGG

foto0260 (MMS)

Stadig lunch innan jobb! Gott och nyttigt :)


   Nyaste filmen!

Och självklart så har jag bett Robin ladda ner den så snart ska vi se den :)
Jag gissar på att den är lika bra som alla andra!


   Helgen!

Jag vet inte vart jag ska börja om jag ska skriva om allt jag gjort i helgen så därför kortfattar jag det i stället! :)

I fredags var vi på studentfirande och fest, jobbade lång pass i lördags och sen återigen lite fest ute på Alnö.
Igår var vi och firade Noel och träffade även pappa, sedan blev det en solning, middag hos svärmor och Ingemar och sedan en tur med hästen.
Vid 22.30 igår kväll landade vi hemma, jag var så trött att jag inte ens orkade ta mig en dusch.. Vi la oss och såg på Beck- levande begravd. Riktigt bra och spännande var den, jag har till och med drömt att jag blev kidnappad i natt bara för att jag såg den. Haha läskigt!
Men iaf så har helgen varit toppen, har umgåts med så mycke trevligt folk :)

I dag sov jag till 11.30, ett tecken kanske på att det varit en hård och fart fylld helg ? :P Var iaf jätte skönt, nu känner jag mig pigg igen..
Har precis klippt Robin nu vilket var på tiden hehe, jag älskar dock hans lockar som han får när det blivit tillräckligt långt. Så himla söta ;)
Ska ta och få på mig lite smink och byta om nu innan Emelie kommer! Jag ska ner på banken en sväng igen, ett himla pringade där nu men jag kom ju på mig själv efter jag var där sist att jag beställt fel kort.. :P
Sedan tänkte vi ta en sväng på stan, jag ska hämta ut nå kläder på Polarn & Pyret åt Therese som hon har lagt undan åt pojkarna.
Och sedan ska jag och Emelie ÄNTLIGEN ha våran kväll!! Har varit svårt att få ihop det att träffas på flera veckor pga att vi jobbat om varandra osv det senaste veckorna..
Så ikväll ska vi gå ut och äta och surra som aldrig förr ;) Tjej talk det kan man aldrig få för mycket utav :) ♥

Just det! Igår när jag träffade pappa så fråga jag lite snällt om jag inte kunde få låna hans kamera igen ett tag tills då vi ses nästa gång och det fick jag :D Så nu ska jag knäppa MASSOR med kort!
Sedan så tänkte jag väl köpa mig en egen också men det finns ju så mycket roligare saker att lägga pengarna på varje månad ;P

Sen sist men inte minst så måste jag bara visa nå himla sött som jag såg på syrrans blogg! Hihii bilder på när Noel äter utav sin alldeles egna tårta på hans 1 års dag ;) Goungen ♥





   1 år i dag :)

GRATTIS på din stora dag Noel! Tänk vad tiden går fort, jag tyckte nyss det var jag var i Bali och fick den här bilden på mms i från din mamma. Alldels nyfödd, och i dag är det din ett års dag :)

På söndag kommer moster och Robin och grattar dig ♥

   Studentmottagning :)

Vilken dag! Klev upp 05.30 och duschade och fixade mig och sedan gick jag ner till jobbet vid 06.30 och där blev det rena träningspasset kan jag lova! Plocka pall och slet som en jag vet inte vad. Fan vad tungt det var..
Var ingen meningen att jag tog den där duschen tror jag :P
Slutade vid halv ett och då kom Robin och hämtade upp mig. Vi for raka vägen ut till Birsta för att handla present också köpte Robin ett par jätte snygga jeans shorts! Sedan var det bara hem och fixa sig för att åka ner och se när studenterna gick ut :) Jäklar vad härligt det såg ut, jag saknar den tiden och skulle kunna göra om det flera gånger om!!
Vi hängde ros och champange på Emil, Caroline och Niklas :) Sedan for vi ut till Matfors och var med på Emils mottagning. Satt ute på deras tomt med lång bord och hade det trevligt hela kvällen :)
Nu är vi hemma och jag har dragit på mig mjukisarna, tvättat bort sminket och väntar nu på att filmen som Robin håller på att ladda ner ska bli klar så vi kan krypa ner i sängen och små kika på den. Är dock rädd för att jag kommer att somna innan den är slut, är så himla trött!

I morgon jobbar samma tid som i dag och sedan ska vi åka på nästa studentmottagning. Men den här gången ute på Alnö och jag gissar på att vi blir kvar och sover där sen :)

Hoppas du får en toppen kväll kusin :D ♥


   Kvälls update

Vilken ridtur det vart! Hästen är tjurigare än tjurigast, ena sekunden vill hon knappt gå framåt. Det är tur då att vi är ännu tjurigare och inte ger oss ;)
Vi gick omkull en sväng.. Var jätte nära att jag skulle få hela hästen över mig om jag inte hade rest på mig just den sekunden som jag gjorde. Så det var tur annars hade jag haft väldigt ont just nu :P Men sånt som man får ta när man väljer att utmana ödet som jag och rida en häst som inte är inriden. Det lär ju inte va sista gången de hände, man får vara på sin vakt :)
Men det gick bra med hästen också och vi avslutade det bra iaf så nu känns det bra! Nästa gång kör vi på söndag :)

Nu har jag nyss fikat lite här med min älskling. Köpte nybakta tekakor förrut så har ätit det och druckit lite te! Här hemma är vi expert på att lyxa till det med nå gott på kvällarna. MYSPYS!

I morgon jobbar jag 07.00-12.30 och sedan ska jag snabba mig hem och byta om, fara och handla lite presenter och sedan åka på Emils studentmottagning :)

Satan vad tiden går fort! Det var ju nyss vi som tog studenten :O




   Birsta!

Min dag började inge vidare.. Fick jätte ont i magen, trots att jag äter medicinen ? Jätte konstigt! Jag undrar jag vad det är som spökar för det här är verkligen inge kul. Och magen är fortfarande uppblåst, hård och står rakt ut sen en vecka tillbaks! Jag fortsätter med medicinen tills den är slut och har det inte blivit bättre måste jag nog åka in igen och kolla..

Iaf så har jag haft en liten shopping dag med mammsen idag :) Började med att åka ner till banken där jag beställde ett nytt kontokort. Och sedan for vi ut till Birsta!
Vi for ut dit i mesta dels för att handla present åt lilla Noel som fyller 1 år på fredag. Hihii vad kul det är att kolla på bebiskläder, finns ju såå mycket fint :) Den dagen jag får barn kommer jag springa där var varannan dag, nästan kulare att handla såna kläder än till sig själv ;) Allt är ju så litet och gulligt men ändå så modeinriktat!
Jag köpte lite åt mig själv också så klart när jag ändå var i farten :P Hittade ett jätte fint linne i korallfärg på Jc som jag tänkte ha i morgon på kusins student. Också köpte jag ett fint armband, rakskum och lite små saker :)

Tänk att lite shopping kan få en på så bra humör ;) Såg nu att skatteåterbäringen hade kommit in på kontot nu också så nu har vi precis betalat klart hela våran resa!

Jag börjar bli jätte hungrig nu så funderar på om vi ska köra på en tidigare middag idag. Hemmagjord potatismos och köttbullar blir det, mumms vad gott :)
Sen i kväll ska jag till Erika och rida igen. Får se hur det ska gå med mina ben som fortfarande har träningsverk haha!

   Inte alls så bra som det pratats om..

Så där nu kan jag skvallra lite om Himlabadet till er som inte var där ikväll! Vi är missnöjda och det var inte alls så stort som man har hört att det ska vara. Det fanns bara två stora rutschkanor, ingen fors eller vattenfall.. Sen fanns det bara en bubbelpool! Ja det var dom förväntningar jag och många andra haft att det skulle finnas. Paradisbadet är helt klart större. Jag skulle hellre lägga bensin pengar och åka till paradisbadet och spendera en hel dag där än på Himlabadet. Vi var inne på själva badet en timme och sen var man nöjd då man gjort allt som fanns..
Däremot fanns det ett mysigt relaxrum som vi satt och bubblade i ett bra tag. Nu vill jag inte dumma stället och säga att det var dåligt men en besvikelse fick man då man har hört så mycket om hur stort det skulle bli.
Det skulle säkert vara ett jätte bra ställe att gå på med sina små barn som nöjer sig med lite och inget men tror att det stannar där!

Iaf åter till våran kväll och om hur vi haft det :) Var verkligen jätte kul att träffa Peter och Caroline!
Jag och Caroline hade ju inte träffats förrut och vi båda tyckte nog att det var spännande :)
Kort och gott, mysig och mycket trevlig kväll!


   Packar lite..


Vi ska nämligen i väg och bada på Himlabadet ikväll! Har fått äran att gå på invigningen :)
Robin var och köpte goda bakelser förrut så vi tänkte bjuda på lite fika då Peter och Caroline kommer. Sen åker vi och badar med dom. :D

   Tvättar och städar!

I dag på för middagen har jag bara tråkigheter på listan men det är sånt som måste göras, sånt som hör till vardagen så det är bara att bita ihop ;) Jag gör det alltid med skön musik till då blir det ju mycket mycket roligare!

Annars så längtar jag massor tills i kväll då vi ska i väg :D Kommer bli så roligt!!

Jag älskar dig så högt att det inte går att beskrivas!
Om lite drygt två månader firar vi två år tillsammans, tiden går verkligen fort då man har kul :) ♥

   Bakar scones :)

foto0238 (MMS)

Blir kvälls fika här hemma snart!


   Måndag

I dag har jag jobbat 07.00-14.30!
Och insida lår värker som bara den på mig i dag, haha jag kan knappt gå sån träningsverk har jag sen ridturen i går :P Var som sagt några år sedan ridmusklerna fick jobba..

Jag har lyckats med att tappa bort mitt bankomatkort också på nå konstigt sätt då jag är helt säker på att jag la tillbaks det i plånboken efter jag var och tankade igår! Har nu fått spärrat det och beställt nytt, mycket drygt då jag måste gå ner till banken och för att ta ut. Men är man klantig som jag nu varit så får man skylla sig själv :P

I morgon ska vi i väg på en rolig grej tillsammans med Robins kompis Peter och hans flickvän (som jag aldrig har träffat) och det ska bli så kul! Träffade Peter då vi var på Gili öarna men då hade hans flickvän precis åkt hem då jag kom så vi hann aldrig träffas så det ska bli spännande :) Vad vi ska göra skriver jag sen då jag är osäker på om det får skrivas här!

Nu ska jag ta mig en låång dusch och sedan lyxa till det med en glass framför tvn ;)

   Bokat resan nu :D

I går vart det klart! Den 24 september åker vi till Marmaris en vecka :) Gissa om jag längtar!!

Bild på vårat hotell



   Hemma!

I går for vi ut med båten, tror vi vart tio stycken så det var fullsatt och gud så härligt vi hade! Var och käkade på Vindhem och sedan åkte vi runt hela ön, drack groggar på groggar och lyssnade på skön musik. När man satt där var det nästan så att man gruvade sig för att kvällen skulle ta slut så underbart var det! :)
Vid 01.00 kom vi hem men tro inte att vi slutade festande för det! Satt kvar i båten och myste ett tag till och den här kvällen var det Robin som gick och la sig före mig. Haha jag är så stolt för det händer verkligen aldrig då min lilla partyprins alltid ska vara den sista annars :P

I dag vaknade man upp med en rejäl baksmälla men den gick över väldigt snabbt efter en stadig frukost och jag blåste och var helt körklar redan vid 11. Så då for jag hem och bytte om till ridkläder och sedan ut till Viforsen där jag gjorde något som jag inte gjort på fyra år.. Bara känslan att stå och borsta och mysa med hästen i stallet var så härligt! Jag kände mig hemma på en gång och jag ville aldrig sluta.
Jag var hos Robins kusiners mamma och hjälpte henne. Vi ska rida in en utav hennes häst som är 6 år gammal och det ska bli så spännande! Jag red en sväng i dag och det gick jätte bra, hon var snäll och lyssnade på kommandon och bara där har man kommit en bra bit. Nästa gång vi kör är på tisdag och jag längtar redan, det var så kul!!

I eftermiddag har vi varit på middag hemma hos mammsen med allihopa. Vi grillade och hade det mysigt :)
Och nu kom vi hem för en liten stund sen och jag tänkte bara mysa i soffan ett tag nu och sedan gå och lägga mig.. Börjar klockan 07.00 i morgon!

   Kikar in och säger hej..

Som vanligt är vi på vift när det är helg så det blir dåligt med bloggning och såna här fina dagar då man är ledig sitter man ju knappast framför datorn lika mycket..
Vi spenderar våran helg ute på Alnö och har det riktigt gott :) For ut hit igår kväll och satt uppe med Per och Annika hela kvällen och myste. Drack mojito och surrade en massa också lyssnade vi på gamla svenska godingar som bland annat gyllene tider, helt underbar kväll hade vi!

I dag är vi ute hela dagen och nu ska vi strax ta en premiärtur med båten med lite folk. Tänkte åka ut till Piren och käka och ha det gott :) Men det blir nog en vindjacka på då det blåser en hel del. Men gud så mysigt att åka båt!

Hoppas ni har en fin helg ni med! :)

   Mina nya fina skor :)

foto0180 (MMS)

Jag älskar dom! Tycker dom är så söta :) Nu ska jag plocka undan och städa lite här och sedan börja med middagen så den är klar när hjärtat kommer hem. Ska göra egna köttfärsbiffar med fetaost i och till det blir det potatisklyftor, tzatziki och sallad! Mumms :)


   Dagens!

foto0169 (MMS)

Nu blir det stan en snabbis och sen bums hem och Vila! Tråkigt men jag måste.. Jag har jätte ont i magen :/


   Torsdag

I dag mår jag lite bättre.. Iaf så som det känns nu men har fortfarande ont i magen och den är jätte uppsvälld och sten hård. Jag hade tänkt att jobba idag men det har jag fått tillsägelse om att jag inte ska och det är väl kanske bra ändå så jag vilar upp mig. Det tar emot att ringa och sjukanmäla sig men vad gör man inte för sin hälsa, jag vill ju bli bra nu!

Dagens planer blir alltså att ta det LUGNT.. Jag måste ner på stan bara och lösa ut medicinen också ska jag på banken en sväng!

   Nu vill jag bli bra!

Jag ställde klockan igår när jag gick och la mig och tänkte att jag måste gå och jobba om det är så att jag känner mig en aning bättre.. Och ja jag kände mig det också när jag vaknade, mådde illa men inte alls lika mycket som igår. Så jag gjorde mig klar och traskade ner till jobbet och det gick bra till en början. Sedan kom smärtan i magen fram och jag kände mig spy färdig, fy vad hemskt det var att sitta i kassan då!

På lunchen värmde jag en lasange och den åt jag tre tuggor utav, var inte ett dugg sugen på mat även fast jag skippade frukosten. Jag har ingen matlust för fem över, de enda som är gott är frukt :O Inte likt mig...
När klockan var halv tre bestämde jag mig för att åka hem, ville inte vara bland folk då jag känner mig spyfärdig. Sen pratade jag med mamma och hon tyckte jag skulle åka till doktorn och kolla upp vad det är för tok för det är inte magsjuka!
Så jag gjorde det och det var en väldans väntan men till slut så var det min tur. Doktorn kom fram till att jag har magsår (stressig mage) ? Hmm det känns konstigt att höra dom orden då jag inte tycker att jag stressar så mycket men det var så iaf. Så nu har jag fått recept på några tabletter jag ska äta som ska lindra det här och jag ber till gud att det blir bra snart för fy fan vad jobbigt det är :/

Min älskling har varit och köpt mat ifrån Mc donalds och det gick faktiskt i även fast än att det inte smakade lika gott som annars. Men mat måste man ju äta!

Ikväll missade jag även en kväll med Emelie och after work med jobbet :( Jävligt surt!!!

Är väl lika bra att man bäddar ner sig under täcket för det verkar som att det är där min kropp hör hemma..
Dock INTE hjärnan som är rastlös och vill göra nå kul!


   SMS- INLÄGG

foto0163 (MMS)

Väntar på doktorn.. Tar tid det här verkar de som :/


   På väg till jobbet!

foto0130 (MMS)

På väg till jobbet!


   Sjuk

Natten som var har varit bland den hemskaste jag varit med dom..
Från att komma hem ifrån jobbet igår kväll och vara jätte pigg så slutade det med att jag satt i soffan och började må riktigt illa, fick springa på toa flera gånger och spy.
Sen höll det på så hela natten fram till halv fyra i morse.. Somnade sedan och sov till nio och nu mår jag fortfarande illa men har lyckats att behålla frukosten jag åt förrut så det går åt rätt håll!
Men jag har inte haft magsjuka sen då jag var 10 år så det kändes en aning främmande och obehagligt. Att spy måste vara bland det värsta man kan göra :/ Jag brukar klaga på att jag har huvudvärk men det är ju ingenting mot för att gå och må illa och ha ont i magen!

Nu orkar jag inte skriva nå mer. Återkommer då jag känner mig piggare..


RSS 2.0