Gott Nytt År

Igår kväll kom Ziri och Ida och hämtade mig. Vi for hem till Ziri för att fixa köttet, planerade lite inför ikväll och så :) Myspys hade vi!

Dagens planer ser ut att bli en lugn och skön dag hemma, kanske att jag kommer ut på en prommenad. Hade det som förslag men Robin var inte nå sugen på att följa med så jag kanske tar en runda själv! Vill komma ut och få frisk luft känner jag så att jag är pigg ikväll :)
Sedan är det väl dags för att börja göra sig klar innan vi ska gå upp till jacobsdalsgatan ;)

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma och stryka Robins skjorta. Hoppas ni får en trevlig kväll och GOTT NYTT ÅR på er! :)

   Bara för att jag är så jäkla took kär!


   Årets näst sista dag!

I dag har jag varit hos frissan och klippt mig. Först tvättande hon det och la inpackning och gud vad jag älskar det! Tänk vilken lyx det skulle vara om man hade någon som gjorde de på en varje morgon, skulle vara något de ;)
Jag klippte bort det slitna och fick upp uppklippningen lite, så skönt att få tillbaks volymen igen!
Blev lite shoppning också. Ett par strumpbyxor, glitter spray, en ny mascara och ett halsband :)

När jag var klar på stan for jag hem till mamma och fikade med hon och Elin, satt och kikade lite i nya hm katalogen och surrade lite. Mysigt!
Sedan kom min älskling och hämtade mig, han hade varit på bolaget och handlat inför morgon dagens partaj ;)
Vi for till ica och handlade den delen vi ska ha med oss till middagen, blir tre rätters! Ziri ska börja med köttet redan ikväll så att det hinner ligga i marinaden :)

Nu har vi nyss tryckt i oss en varsin pizza så nu är ja propp mätt :P Ska gå och vika in tvätten nu och sedan betala de sista räkningarna. Alltid lika kul!

Ikväll blir det myys :)

   God kväll!

Så nu har jag jobbat klart, min gulliga mormor kom och skjutsade hem mig så jag slapp gå :)
Sen jag kom hem har jag i mesta dels bara suttit i telefonen. Surrade med matilda i nästan en timme hehe surrkusarna! Jag älskar att prata i telefon :)
Sedan har jag surrat med Ziri och vi har planerat lite inför nyår. Kommer bli en kanon kväll, de känner jag på mig redan nu!

Jag är nu ledig fram tills på lördag. Så i morgon blir det tvättning här hemma, vi har inte tvättat på två veckor och det syns kan jag säga! Hua, men så kan det bli när man har haft fullt upp med annat :P
Har även klipptid 12.45 och det är något jag längtat till länge nu. Mitt hår växer alldeles för fort och nu har det blivit så långt att det knappt går att göra något med det.. Så det ska bli skönt att få det fixat :)

Nu ska jag ha en liten mysstund i soffan innan jag ska gå och lägga mig.


   Tisdag

Nu har jag precis kommit in ifrån min morgon walk och satan vad kallt det var! Är inge roligt att vara ute och träna nu :/ Jag känner mig iaf duktig som kom ut och gick min runda. En bra start på min dag :)

Nu ska jag ringa mamma och höra om hon vill åka och sola med mig. Sedan måste jag dammsuga och torka golv här hemma innan jobbet kallar! Börjar klockan 15.15 :)

   Hemma :)

Nu är vi hemma efter en underbart mysig helg i stugan. Vi har verkligen haft det toppen, har myst, varit ute och lekt i snön. Jag och Robin gick ut med barna och åkte någon slags skibord och satan vad kul det var :) Man blir som ett litet barn när man åker sånt där hehe.. Gjorde även min första snö ängel för i år, dock så förstörde Robin den när han skulle försöka mula mig. Åh ibland önskar jag att man var lika stor som han så att man hade någon chans att ge igen ;P
Har blivit en hel del god mat och alkohol, nästan för mycket utav det goda kanske. Hua vad man äter kring jul :P Känner faktsikt att jag har en liten ångest nu så här i efter hand! Men samtidigt så är det jul så är det och har man semester sa har man :)

Ska försöka att komma ut på en walk i morgon bitti när jag vaknat så att jag får bort lite utav allt gott man proppat i sig den senaste veckan. Det kan behövas :P

Vi kom hem kring 13.00 tiden idag och då packade jag upp väskan, tog en dusch och sedan for jag och jobbade.
Har varit jätte mycket folk ikväll, märks att alla handlar inför nyår nu :)
När jag kom hem stog mitt hjärta och monterade ihop sängbordsdelen till våran säng som han har varit och köpt idag. Åh vad glad jag blev när han sa att han skulle åka och köpa den idag och det vart så fiint :D
Nu är det bara ett fint överkast som ska köpas så vi kan lägga på våra nya kuddar som jag köpte i helgen ;)

Borta bra men hemma kommer alltid att vara bäst ändå hur man än vrider och vänder på det! Det är skönt att fara bort och få känna att man har lite semester ibland men sen när man kommer hem så är det så skönt att få komma tillbaks till sitt eget :)
Nu sitter vi och ska se på en film, Robin har dukat fram ost och kex. Jag som hade bestämt att jag inte skulle äta något onyttigt idag, men det sket sig nu :P Haha hur ska man kunna leva ett nyttigt liv när jag lever med denna karl ;) Jag har försökt förr men det går inte!
Det är mysigt att äta gott ihop det säger ja ingenting om, jag älskar mat, godis och allt onyttigt. Jag tycker att man ska äta vad man vill, huvudsaken man mår bra :)

Nu ska jag bre ett kex med vitlöksost och se på filmen, sen blir det natti!

   I stugan

Igår morse efter frukosten for vi hit till stugan och vi har det helt underbart här! Äter en massa gott, tar det lugnt och bara myser. Vi är 13 stycken och alla är så härliga :) Känns verkligen att man är på semester, man gör precis vad man vill utan alla dessa måsten.. Oavsett om man är ledig när man hemma så är det alltid en massa saker som ska göras! Så just nu njuter vi bara :D

Blev en ganska sen natt i natt, satt uppe och spelade kort, drack drinkar och skrattade så att man nästan fick ont i magen :) Vart natt mat vid 02.30 och sedan gick vi och la oss!

I dag har jag fått med mig Robin på Dollar Store. Finns så mycket fint och roligt att titta på där! Jag köpte några fina ljus, en års kalender och jätte snygga prydnads kuddar som vi ska ha på våran säng.
Har varit runt på alla möjliga ställen och tittat men har inte hittat några som har fallit för min smak så jag är så glad nu att jag hittat dom här. Dom är så snygg och man kan tro att dom kommer ifrån Boom eller Living, så jag tycker att jag har gjort ett bra fynd idag :)
Normalt så hade såna där kuddar kostat minst 200 kr mer än vad jag fick betala!

Vart lite update, nu ska jag gå och vara social ;) Kram på er så länge.


   Våran julafton :)

På förmiddan var vi med min familj hos mamma. Åt jullunch, fikade och bytte julklappar :) Jag fick massor med fint bland annat, presentkort, pengar, en klocka, underkläder, ett linne, parfym, krämer ifrån body shop, strykjärn, strykbräda, kort på mosters prinsar i fina ramar och ja jag kommer inte ihåg allt nu men jag är jätte nöjd med allt! Fick allt som jag behövde och hade önskat mig :D
Vi myste där fram till halv tre och sedan for vi vidare och fortsatte julen hos Robins mormor och morfar. När vi kom dit fick vi glögg som Stoffe hade kokat själv haha och där kan man ju alltså räkna med att det inte var alkoholfri glögg så den var lite starkare än vanlig glögg som man köper :P Men den var god till och med godare än den andra :)
Vi såg så klart på kalle anka, tradition! Sedan blev det julmat och satan vad man äter haha hua man äter så mycket så att man blir trött och bara vill gå och lägga sig.. Men det är gott så varför äta lagomt ;)
Vi fick så klart julklappar där med som bland annat en jätte fin serveringsskål, godis, ljuslyktor och två gemensamma presentkort på ikea, åh vi blev så glaad :D Vi vet precis vad vi ska köpa för dom hihiii, jag som älskar att köpa saker till hemmet!

Tusen tack allihop för fina julklappar och mysig dag :D <3






Här står Carina (Robins mamma) och försöker sätta fast skägget på tomten haha. Såg så sjukt roligt ut ;)



   Julaftons morgon :)

Här hemma har vi en riktigt härlig morgon tillsammans. Vi myser, trallar på och fixar oss för fullt, kom ju på att vi måste packa eftersom att vi faktiskt ska åka till stugan i Ljusdal i morgon bitti :)
Vi blir där fram tills måndag morgon, ska bli så skönt att åka bort på en liten semester tripp. Vi gjorde samma sak i fjol och det var så mysigt så det fanns inget annat alternativ för oss i år :D

Nu ska vi göra oss klara och sedan fara upp till mamma och ha liten julaftons morgon med min familj :) Vi ska äta jullunch och byta klappar med varandra. Sedan åker jag och Robin hem till hans mormor och morfar och ser på kalle anka och firar resten utav julafton med hans släkt :)
Är första året för mig då jag inte firar med min familj under självaste julaftonskvällen så det känns lite konstigt men jag och Robin vill vara tillsammans i år och bestämde oss för att göra så här :)

Vi önskar er en GOD JUL :D Kommer att blogga och förhoppningsvis lägga ut bilder under tiden då vi är i stugan!


   Nu så har man "jullov" fram tills på måndag :)

I morse var det tungt att kliva upp, hua vad trött jag var.. Men får skylla mig själv för att jag gick och la mig så sent igår :P Har jobbat till 14.00 idag och det har varit himlans mycket folk, så kul!
Vi hade en jullunch på jobbet idag och när vi sitter och äter så lyckas jag spilla ut hela mitt glas med julmust över bordet, så typiskt mig haha! Vi fick iaf ett gott skratt där ;)

När jag kom hem så hade min älskling en överraskning med sig hem till mig, en flaska Asti (som är så sjukt gott) och en flaska rött vin :D Åh min sockertopp kan han ;)
Nu är jag jul ledig fram tills på måndag och det är kvällen innan julafton så vi ska ha en extra mys kväll här hemma. Vi har valt att äta våran favorit mat tacos och till det blir det lite viin :D En liten uppesittarkväll ska vi ha! :)

Hoppas att ni också har möjligheten att slappna av och bara mysa och njuta utav kvällen! <3


   Dan före dan före doppar dan ;P

I dag har jag hunnit med massor! Har varit på folktandvården och skrivit på ett avtal och sedan for jag med Robin ner till jops och åt lunch. Jätte mysigt :)
Började jobba klockan 14.00 och jobbade fram till 19.00. Sedan kom Ziri, Ida och Henning och hämtade mig :)
Vi for ut till birsta och då gick jag och Ziri och fikade på en gång haha fika monstrarna! Har även varit på jakt efter en nyårs klänning ikväll. Och jag hittade en klänning så jag får se om det kanske blir den ;)
Träffade Matilda där ute också så vi gick med henne en stund :) Så roligt att träffa min lilla gumma! Händer inte så ofta nu för tiden.. :/

Nu sitter jag hemma hos Ziri med hon och Ida och dricker milkshake, svin gott :D Vi ska fortsätta mysa på här nu så jag återkommer i morgon! Puss och kraam :)

   Bara fyra dagar kvar nu hurni ;)

Visst går tiden snabbt ? Är liksom jul om fyra dagar sen ett nytt år, härligt tycker jag :)

I lördags hade vi ju lilla julafton hos Therese med min familj på pappas sida.. Vi hade jätte mysigt! Åt tacos, bytte julklappar och myste på :D Fast klapparna öppnar vi på den riktiga julafton ;)

Igår var jag iväg och solade en sväng, jätte skönt var det att få lite färg på sig igen! Sedan åkte jag hem till mamma och fikade och myste med kissarna :) Dagen gick himla snabbt, vipps så var klockan redan 18.00 och då kom min älskling hem :) Åh vi hade saknat varandra jätte myket fast än att han bara var borta en natt, hihii så kan det va när man är kär ;) Vi myste hela kvällen, beställde hem bite line pizza och drack ett glas vin!

I dag är det kaos ute haha jäklar vad snö det har kommit. Tycker synd om dom som skulle ut med bilen i morse :P
Jag har varit ner till stan och gjort lite ärenden nu på för middan och det var jobbigt att gå på vissa ställen där man fick ploga sig fram med bena för att komma fram och halt var det. Men det är ju lite mysigt också när det är så här tycker jag även fast jag inte är någon vinter människa. Men ska det ändå vara vinter så får det gärna vara så här istället för slaskigt eller svin kallt :)
Nu har jag nyss satt upp gardiner i sovrummet och det vart så fint! Förut har vi haft hissgardin där inne men jag lessnade på det. Vart mycket mysigare nu!
Åh det är så mycket mys nu hela tiden kring jul, jag älskar det :)

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan gå och jobba :)

   Lördag

I går hade vi en jätte mysig kväll hemma hos Robins pappa. Var så roligt att alla var med :) Per och Annika bjöd på tre rätters, så himla gott alltihop! Och eftersom det var lilla julafton så delades det ut julklappar, Robin och jag fick gemensamt paket! Fick presentkort på Boom, åh det kunde inte bli bättre finns ju så mycket fint där :D
Hehe Annika rekommenderade att jag skulle köpa ljus där, sötis ;) Jag älskar ju ljus så det är klart det kommer bli något ljus men ett nytt vardagsrumsbord är det som vi har pratat om ett tag att vi ska köpa. Så nu kan vi lyxa oss med att köpa ett riktigt fint sånt :)

Klockan sju i morse for Robin till Sveg med laget och spelade match (fick nyss höra att dom vann), sedan åker dom vidare till Östersund och sover över där för att spela en match där i morgon :)
Jag själv sov till tio i dag, mycket skönt! Funderade på att gå ut och gå förut men den tanken vände ganska snabbt när jag såg att det är lika kallt ute idag som igår.. Hatar att det ska vara så kallt, man blir inte peppad på att gå ut och göra något :S
Jag tog en inne dag idag, har städat lite i garderoben, slagit in de sista julklapparna, lyssnat på musik och surrat en massa i telefon :)
Ska ta mig en dusch strax och sedan åka till Matfors hem till Therese, Micke och pojkarna. Ska ha lilla julafton där med Pappa, Maria, Oliver och Fanny :D

   21 minus ute i morse :/

Ja fy vad kallt det var i morse när jag gick till jobbet, jag hade på mig tre tjock tröjor plus dunjackan men frös ändå! Det är inte ett dugg mysigt när det är så här kallt..

Har gått jätte bra att jobba, är så mycket folk nu så tiden bara rinner i väg :)
Nu är jag hemma och ska strax byta om och fixa mig, sedan åker vi ut till alnö. Ska äta middag och ha lilla julafton ikväll med Robins familj :) Myys!

Nu först blir det ringa och boka klipptid! Hoppas ni har en bra fredag :D

   Kallt!!

I morse vaknade jag klockan tio, gud jag fick panik när jag såg vad klockan var och hoppade upp ur sängen och klev upp. Haha för mig känns det som att jag missar jätte mycket av dagen om jag sover längre än nio/tio :P
Jag åt frukost och sedan fick jag för mig att jag skulle dammtorka överallt vilket kanske är något som inte händer allt för ofta! Dammsög och torkade golven också så nu har vi rent och fint inför julveckan :)

Har jobbat 14.00-19.00 i dag och satan vad kallt det var att gå till och från jobbet :O Jag höll på frysa ihjäl..
Nu har jag nyss ätit mackor, får bli min middag idag! Robin åt ute med en kompis och jag hatar att ställa mig och göra någon mat till bara mig, känns skit tråkigt på något vis :P Men mackor var gott det med, fick ett jätte gott julbröd i tisdags utav mormor som hon hade bakat :)

Nu ska jag fortsätta att kolla på bonde söker fru!

   Go kväll :)

I dag har jag haft en mys dag tillsammans med Emelie :) Så härligt att träffas och sätta sig och ta en fika och bara surra av sig en massa. Våra munnar går i ett när vi ses ;)
Emelie rekommenderade ett nytt ställe att gå och fika på, stenstans bageri tror jag det hette ? Åh så mycket gott dom hade! Vi åt en varsin macka/baugette och en god bakelse var, haha sällan vi äter när vi ses gumman ;P Men det är mysigt ju!

Efter fikat gick vi en sväng på stan och shoppade lite, köpt mina sista julklappar så nu är jag klar :) Har även köpt ny "ljusdekoration" till vardagsrums bordet idag. Köpte jätte fina ljusfat, ljus, stenar och snö som jag har pysslat ihop snyggt tillsammans. Åh det vart nästan ett helt annat bord med de, så fint!
Fick lite inspiration igår när jag var inne på inredningsbutiken i matfors och i dag kunde jag inte hålla mig för att köpa och göra en alldeles egen dekoration..
Allt som allt blev det 300 kr så det vart dyrt men det är sånt som man inte köper varje månad, jag är nöjd och det vart snyggt! Huvudsaken ;)

   Onsdag

I dag är jag ledig, känns jätte konstigt att vara ledig två dagar i rad mitt i veckan nu när man är van att jobba på..
Visst är det skönt att vara ledig, hinner man göra allt sånt man önskar man hann med oftare men samtidigt så saknar jag att jobba då jag är ledig! :P

Nu sitter jag och Robin och äter frukost och lyssnar på Ziri när hon sjunger Melissa Horn - Fall Fritt, så himla fint så jag tror jag dör! Gumman du är så duktig :D
Vill ni också lyssna gå in på http://zems.blogg.se

Jag ska hoppa in i duschen strax och sedan gå ner till stan och träffa Emelie :) :)

   Hemma efter en härlig familje dag <3

I morse for jag med mamma och Elin ut till matfors och hälsade på Therese och pojkarna. Åh vi har haft det helt underbart! Busat, myst, fikat en massa gott, skrattat så att man fick ont i magen. Haha det finns inga som är lika krejsi som vi ;)
Vi klädde på oss och tog en prommis ner till lilla byn också i det mysiga snö vädret. Var bland annat in och kikade i den nya inrednings butiken dom öppnat där, så mycket fint! Jag blev helt kär i allt :)
Efter prommisen gick vi hem igen och myste och det slutade med vatten krig innan vi for hem haha det är vi det ;P
Jag fick ett par jätte fina gardiner utav Therese idag som jag ska ha i sovrummet. Gullis! :)

I kväll har jag och Robin varit på middag hos söt mormor med mamma och Elin. Hon hade gjort både förrätt och varmrätt, så himla gott! Och eftersom vi åkte med mamma dit så passade vi på att ta ett glas vin till middagen, lyx tisdag ;)

Man slutar inte leka för att man blir gammal,man blir gammal för att man slutar och leker!

   Myser hos syster :)








   Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Det är mysigt att det snöar tycker jag, känns som att man får lite mer jul stämning när det är lite vitt ute än bara tråkigt höst väder :) Men efter nyårs afton får det gärna sluta snöa och bli sommar..

Nu är jag hemma ifrån jobbet, har satt på mig mina älskade mjukisar och myst ner mig i soffan. Och här ska jag ligga resten utav kvällen, så skönt :) Robin är och tränar så jag får bestäma helt själv över tv dosan, vilket inte händer allt för ofta då all jäkla sport går :P Jag själv tycker att det är kul att se när det är Timrå som spelar men när det är handboll eller tennis, det intresserar mig inte ett dugg! Haha jag fattar inte hur man kan tycka all sport är bra som han gör, han är helt besatt utav det :O

Jag saknar värmen!!

   Snart dags för jobb!

I dag har jag haft en skön morgon/dag helt för mig själv vilket jag älskar ibland. Har lyssnat på skön musik, tagit en lång dusch, surrat en massa i telefon, städat, slagit in julklappar och mellan allt det har jag suttit här och läst lite bloggar ;) Nu är klockan redan halv tre och jag ska strax klä på mig och gå ner till jobbet :)

Jag är lycklig och glaad :D

   Måndag

Igår firade vi min fina lilla syster :) Herregud vad tiden går fort, jag kommer ihåg när hon bara var någon månad gammal som om det vore igår!
Hon fick en massa fina presenter, bland annat jätte fina kläder utav mig och Robin :) Var jätte roligt att träffa alla, surrade en massa och fikade jätte mycket gott som mamma och mormor hade bakat. Mysdag :D

När vi kom hem lagade jag och hjärtat en god middag tillsammans, satt och surrade om allt man kan tänka sig. Så härligt :)
Lite senare kom Ziri och Daniel hit och umgicks med oss, åt ost och kex och myste på!

Lånade några bilder på kalaset ifrån Therese blogg ;) Lite suddiga dock!






   Tredje advent, lucia och Elins födelsedag

Ja i dag är det mycket att fira :)
Tänk att det redan är tredje advent, gud vad fort veckorna går! Härligt tycker jag att det snart är jul, massa mys hela tiden ;)

I dag ska vi så klart fira Elin som fyller 7 år. Stort grattis till dig lill gumman :)

Nu ska vi äta frukost här och sedan blir det en dusch innan det är dags för kalas. Åh jag ska även få träffa mina små prinsar idag. Det gillas väldigt mycket :D

   Jobb och myys :)

I dag har jag jobbat 08.30-17.00. Har varit jätte mycket folk hela dan så har haft fullt upp :)
När jag slutade gick jag hem och väntade på att min älskling skulle komma hem ifrån sin match. Dom vann som vanligt, så roligt för dom!
När han kom hem for vi och köpte med oss pizzor och sedan hem till mamma och åt med hon och Elin :) Super mysigt och det var Robins förslag att vi skulle bjuda dom på pizza idag, gullnosen min :D
Vi blev där bra länge, satt och surrade en massa och så. Åh jag tycker så synd om Elin, hon kan knappt gå eller äta för att hon har så ont efter operationen. Lill gumman, jag lider med hon! Jag hoppas verkligen att hon är piggare i morgon, ikväll har hon bara varit ledsen :/

Nu sitter vi hemma och ska se på film. Har även ett glas rött bredvid mig här ;)
Skriver mer i morgon för nu börjar filmen! Ha en fortsatt fin kväll allihop :)

   Birsta med Emelie! ♥

I morse vaknade jag vid nio, ganska skönt att jag vaknade då. Hann jag med en låång dusch :) När jag var klar gick jag ner till stan och mötte Emelie. Och sedan tog vi bussen ut till birsta!
Har shoppat en massa, kollat på inrednings grejor åh så mycket snyggt det finns.. Jag älskar inredning!
Vi åt även en god lunch, bakpotatis med skagen haha det äter vi jämt när vi lunchar ihop ;) Vi blev där ute bra länge, är så himla mysigt att bara go och strosa, surra och skratta :) Skulle kunna ha såna här dagar varje dag, så härligt!

Träffade Therese och pojkarna där ute också, synd bara att pojkarna låg och sov men vi ses på söndag :) Och självklart var vi ju in och hälsade på Matilda när hon jobbade, sötfia du passar verkligen in att jobba där!

När vi kom in till stan gick jag och träffade Robin och Daniel. Och då gick vi till bite line och åt middag haha gud vad jag har ätit en massa gott i dag :P
Efter vi ätit skjutsade grabbarna hem mig och sedan for dom till sporthallen och ska kolla på innebandy.
Och som det ser ut för mig så blir jag bara hemma ikväll! Emelie frågade om jag ville med hon och Emma och dricka vin men jag hoppar det ikväll, börjar jobba halv nio i morgon bitti och då vill jag vara pigg :)

Är ju final på idol ikväll också, spännande ;)

   Saknar min lilla syster nu..

I går kväll for mamma upp med Elin till akuten för misstänkt blindtarm, sedan har dom varit kvar där för observation och ikväll bestämde läkarna att dom ska operera henne :/ Åh jag fick nästan tårar när jag satt i kassan och läste ett sms ifrån mamma att hon blir opererad.. Lill gumman, jag tycker så synd om hon. Vill bara krama om henne!

Har gått jätte bra att jobba. Vi håller på att surra ihop oss om någon slags julfest som vi ska ha snart, kommer bli riktigt skoj :)
I morgon är jag ledig och då ska jag och Emelie ha en hel dag ute i birsta :) Ska bli jätte mysigt, shoppa, äta en god lunch och surra en massa! En typisk tjej dag ska vi ha ;)

Nu ska jag fika klart här och se lite på tvn, sen blir det natti!

Den här bilden togs för bra precis ett år sedan på Elins födelsedag! På söndag fyller gumman 7 år, jag hoppas hon är lika pigg och glad tjej då <3


   Sov morgon :)

I dag jobbar jag eftermiddag/kväll och det känns jätte skönt på nå vis, ja behövde den här sov morgonen!
Nu har jag nyss kommit in ifrån en skön morgon walk. Jag älskar när jag har tid och ork att ta mig ut på det, man blir pigg och glad utav att komma ut och röra på sig :) Och ett måste är ju att man lyssnar på bra musik samtidigt!

Nu ska jag äta en tallrik med fil och flingor, ett dagligt behov jag har :P
Sedan ska jag bara ta det lugnt här hemma, duscha, äta lunch och så innan det är dags för jobb..

Have a nice day :)

   Varför så trött ?

Jag är trött jämt, vad är det för fel :S Bara för att man jobbar ska man inte gå och vara trött hela tiden! Kanske man ska införskaffa sig nå uppiggande ifrån apoteket, vet många som äter det och dom säger att det hjälper.

Idag jobbade jag till 14.00 och sedan gick jag hem och tog en powernap och det är inte likt mig, jag brukar aldrig kunna sova på dan. Så ja något fel är det nu, blää jag hatar att vara en tröttis..
Ikväll myser jag hemma med min älskling! Skulle igentligen träffa tjejorna ikväll men ingen av oss är nå pigg så vi tar det en annan kväll istället, har vi något att se fram emot ;)

Vi har nyss duschat här hemma och det måste ju vara bland det mysigaste man kan göra tillsammans! :)
Efter duschen for Robin ner till Ok och köpte en påse ostkrokar till sig också hade han med sig en chokladkaka till mig, åh han vet vad han ska göra för att få mig glad ;) Du är bäst gubben!!



   Bra dag :)

I morse var jag pigg för ovanlighetens skull nu mera :P
Maria hämtade mig strax innan sju och sedan kasade vi ner till jobbet. Jag byggde om nonfooden, och det är en grej jag tycker om. Ställa upp nya grejor och göra fint :)
Slutade klockan två och sen dess har jag hunnit med att handla två julklappar och följt med mamma och kika på robins julklapp som han ska få utav hon :)

Åh det är snart jul, jag längtar som bara den! :D Vi ska även åka bort i mellan dagarna, ännu mera mys!

Nu ska jag börja med middagen här hemma så den är klar till min älskling kommer hem. Sedan så ska vi tvätta lite, har bokat tvättstugan endast för att tvätta sängkläder och handdukar. Orkade inte tvätta de sist :P


   Den här dagen gick väldigt fort!

Nu har jag nästan nyss kommit hem ifrån jobbet, sent :O Vi stänger klockan 20.00 men tro på fan att det jävlades för CH när han skulle räkna kassan.. Tror vi kom där ifrån tio i nio, som tur var fick jag skjuts utav han så jag slapp gå hem. Haha snart har alla på jobbet skjutsat hem mig ;P Gulliga dom!

Nu har jag precis ätit en tallrik fil och flingor och ska snart tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och vänta på att Robin ska komma hem ifrån träningen.
I morgon bitti ringer min klocka halv sex, väldigt tidigt.. Men lovade Maria att börja tidigare och hjälpa hon, så 20 i sju kommer hon hit och hämtar mig. Skönt att få skjuts till jobbet den tiden på morgon ;)

   In i vardagen igen :)

Nu har jag varit ledig i tre dagar och det har varit väldigt skönt men samtidigt känts lite tomt.. Skönt att komma in i vardagen igen nu! Den här veckan blir det mycket jobb, tummen upp för det :D

Jag har känt mig sliten idag med, haha vart nog en hel del vin i lördags känner jag nu i efter hand ;P
Jag sov till kvart över tio idag då min älskling ringde och tyckte att det var dags för mig att kliva upp.. Glöm din dröm sa jag och sov vidare fram till elva! Väldigt skönt för nu är jag piggare och ska strax gå och jobba ;)

Pratade nyss med mamma och hon hade fått skjutsat in Therese och Melwin på akuten :/ Melwin har haft problem med sin mage ända sen han föddes och nu har det blivit värre, åh jag önskar att jag var hos han nu. Mosters lilla hjärta ska inte behöva lida! Han är bara två år och har redan varit sjuk himla mycket, lider verkligen med honom..
Hoppas det går bra idag och att doktorn kan fixa så att det blir bra snart igen :)

Nu ska jag äta lunch/middag och sen gå till jobbet!

   Bilder sen i onsdags :)






   Lite små seg i dag ;P

I går hade vi hur mysigt som helst här hemma :) Började med att Emelie kom hit, vi började fixa med maten och sedan kom Ziri och Daniel hit och då var vi alla så hungriga så vi gick in på förrätten på en gång!

Åt toast skagen till förrätt och till det drack vi Asti som Emelie hade med sig, super gott ;) Till huvudrätten blev det potatisgratäng med kycklingfile, sallad, tzatziki och vitlöksbröd.
Hela kvällen var perfekt, satt och surrade, skrattade och spelade kort :) Lite senare kom Stoffe och Tommy förbi en stund också. Åh jag älskar såna där kvällar, skulle kunna ha så varje kväll :D
Blev ganska sent, klockan var strax efter tre nånting då alla gick hem. Så i dag sov vi läänge, tror klockan var halv tolv när jag kom upp ur sängen och så länge har jag inte sovit på år och dar :P

Är lite små seg, har städat och bara legat i soffan och slappat. Och nu har vi nyss beställt bite line pizza ;) Ska bli sjukt gott! Stoffe kommer hit också och gör oss sällskap ikväll, vi ska se sexan på Johan Falk. Myys :)







   Väntar in gästerna ;)

I går kväll var jag och Robin på julbord med hans jobb. Åh vad vi åt haha, herregud vad mycket det finns att välja på. Man bara lastar på utav allt varje och sedan när man är propp mätt ja då ska man göra en runda på efterrätts borden också :P
Var jätte trevlig kväll, både åt och drack gott! Robin var nykter eftersom han skulle ha match idag så vi beslutade oss för att inte följa med vidare ut på krogen, for istället hem och såg på film och myste :) Gjorde inte så jätte mycket tyckte jag, förstår att det kanske inte hade varit så roligt för honom att följa med som nykter..

I morse klev jag upp vid nio och gick ner till tvättstugan och slängde i tre maskiner. Och sedan kröp jag ner i sängen med hjärtat och sov vidare ett tag!
Efter frukosten for ut till Kvissle och städade solariet, var in på bolaget och sen for vi in på mitt jobb och handlade lite. Träffade Maria där så vi stog och surrade med hon ett tag, man blir jämt lika glad när man träffar hon! Så mycket energi och skratt som den kvinnan har kan inte annat än bli att de smittar av sig :D

Sedan avslutade vi med en lunch på texas.. Tycker igentligen inte om deras buffe där men vi var tvungen att äta något snabbt så att Robin hann smälta de innan det var dags att fara och spela match!
Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hem och säga att dom vann ;) Haha men det tror jag för dom ligger etta i serien och har vunnit fem matcher i rad nu så en vinst idag med tror jag på att det blev!

Ikväll ska vi ha gäster här hemma :D Emelie, Ziri och Daniel ska komma hit på middag hos oss. Ska bli super mysigt :) :)

   Fredag

I morse klev jag upp strax innan nio. Har varit till tvättstugan och bokat tvätt tid, hade hoppats på att det skulle vara ledigt nu på dan men sån tur hade jag inte :P

Jag sitter och äter frukost och segar på nu, känns jätte skönt att jag inte har några tider att passa idag. Förutom ikväll då när vi ska bort ;)
Funderar på att åka och sola en sväng sen, känns som det var ett tag sen nu..
Också skulle det behövas städas här hemma! Så en hemma dag kanske det får bli för mig idag :)

Kram på er.

   Jobbat

Nu har jag nästan nyss kommit hem ifrån jobbet. Har jobbat 15.15-22.00 och jag slapp i stort sett inventeringen, satt i stället bara i kassan och sedan städade jag. Så skönt ;P Hjälpte dom andra lite på slutet men det var bara små grejor som skulle räknas, det värsta är när man ska räkna alla frysvaror, så jäkla kallt!
Jag har inte ätit någonting sen klockan tolv, fikade en lussebulla och en peppakaka lite snabbt på jobbet förut bara med det är ju inte så mättande.. Jag sitter och äter min middag nu, bra matvanor man får när man jobbar sent :O

Snart kommer Robin hem ifrån träningen så jag blir nog uppe ett bra tag till :) Men det gör inget för nu har jag helg! Känns jätte konstigt att jag inte ska jobba något i helgen, har jobbat iaf en dag varje helg nu i tre månader. Ska bli rätt så skönt att vara ledig men jag kommer sakna att jobba :P Tycker det kan vara lite små mysigt att jobba på lördagar, man känner sig som en bra människa på nå vis ;)

I morgon kväll ska vi på julbord uppe på norra berget med Robins jobb, ska bli jätte trevligt och GOTT ;D

   Vin kväll med tjejorna :)

Vart en riktigt bra kväll igår :D Vi satt hemma hos Ziri först och drack lite vin, åt chokladmousse som Emelie hade gjort också käkade vi lite godis och surrade en massa! Åh det var så himla mysigt, ni är bäst ;)
Och Ziri hade kläds utdelning eller vad man ska kalla det, jag fick ett par skit snygga jeans utav hon som hon använt en gång. Åh det var precis sådana som jag har tänkt att köpa, skit snygga! Vilken lycka man kan ha ibland ;) Jag ska ge hon en peng för dom har jag bestämmt oavsett vad gumman säger :)
Iaf så efter allt surrande och klädsprovningen så gick vi vidare ner till stan. Blev momento och där var det full proppat med folk! Vi beställde en varsin öl och sedan blev det en massa dans, sjukt roligt ;)
Vi var där tills strax innan dom stängde och sedan gick vi hemåt och då gjorde jag världens vurpa haha så typiskt mig! Det fanns typ en enda isfläck på hela gatan och där ramla så klart jag ;P

I dag sov jag länge med min älskling, så mysigt när han också har sov morgon :) Vi har nyss fikat rostade mackor och juice och nu ska jag ta mig en dusch och fixa mig för jobb! Vi har inventering ikväll också och det ska bli så roligt.. Haha det måste seriöst vara bland det tråkigaste man kan göra!

   Ledig idag!

I dag har jag tillbringat min dag med Emelie! Vi har varit nere på stan och ätit lunch på 1891, jag åt en bakpotatis som alltid ;) Var jätte mysigt att sitta och bara surra och skratta en massa, så härligt!
Sedan gick vi och kikade lite i affärer och avslutade med att gå in på bolaget där vi fick världens bästa information utav en söt kvinna. Haha hon kom fram och gav oss tips om vilket vin vi skulle köpa och vilket som var mest lätt druckit och vad som var bäst att ha till mat osv. Haha vi höll på garva ihjäl oss där inne, så himla skön tant :D
Så ja om ni vill ha nå vin tips så kom till mig och Emelie, vi kan det här nu vi ;P

Nu sitter jag här hemma med Robin och Daniel medans dom jobbar. Och om en liten stund när dom har jobbat klart så ska vi väl börja med middagen, blir tacos idag! Är den enda dagen på den här veckan vi äter tillsammans förutom till helgen då så vi tänkte äta lite extra gott idag :)
Sen ikväll blir det vinkväll med tösorna! Emelie kommer bort hit vid halv åtta och då ska vi traska upp till Ziri :D

Have a nice one!

   1 december

I morse sov jag läänge, så himla skönt! Sedan segade jag på och bara myste för mig själv här hemma :)
Har funderat lite på om jag ska köpa lite julpynt och fixa fint som alla andra. Vill ju också ha julmysigt hemma! Just nu har vi bara julstjärna uppe, men ja det känns samtidigt skit tråkigt att göra fint nu när det är kaos med vatten skadan. Man vet liksom inte vilken dag dom kommer hit och riven upp golven :S
Det är fortfarande inte klart med alla papper än så det är det vi väntar på nu..

Har jobbat kväll i dag också :) Och nu sitter jag och hjärtat och fikar lite te och mackor. Älskar alla mysiga kvällar man har varje kväll, väldigt uppskattande då man kommer hem ifrån jobbet!
Nu ska jag fortsätta att ta vara på den lilla stund som är kvar utav den här kvällen och bara mysa :D
Robin sitter i sin morgonrock ikväll och jag tycker det är så sjukt roligt när han har den på sig, haha åh man vill bara pussa på han och knyta upp snörningen i midjan :P Jag vill också ha en, ser så mysigt ut :)


   Tänker tillbaka..

Jag var in och läste i min gamla blogg nyss och gud vad roligt det är :P Att läsa och se tillbaks vad man hade för sig för ca 1-2 år sedan haha ja man har då haft roligt under sina dagar ;) Vissa stunder saknar man ibland!!
Som spanien i fjol sommar med tjejorna, det kommer bli ett minne för livet det :)







RSS 2.0