Söndag

I går for jag och hjärtat upp till mamma på dan och myste med hon, Elin, Therese, Micke och pojkarna :)
Jag klippte bland annat mamma, hon har tjatat nu om att få det klippt men jag har alltid glömt saxarna hemma så nu fick hon det gjort. Vart så fint så!
Är så roligt när vi träffas alla <3 Vi åt tacos och hade det jätte trevligt tillsammans :)

Vid 18.00 for vi ut till Per och Annika på alnö och tillbringade hela kvällen där. Var så kul att komma dit, var ett tag sen nu! Vi hade det jätte trevligt, såg på hockeyn, spelade kort och drack vin :D Jag och Annika slog ut alla en varsin gång ;)
Vi sov kvar där och jag lovar att jag inte har sovit så bra som jag gjort i natt på säkert en hel månad. Så himla skönt! Vaknade 11.30 och kände mig som en ny människa. Kanske var behövligt att komma hem ifrån och känna lugnet i från all renovering ?

I dag har jag bara tagit det lugnt, var upp till mamma och la mig i ett varmt bad med en massa skumm och det var så skönt! Gjorde peeling och tog hand om min kropp :)
När jag kom hem beställde jag och hjärtat mat ifrån bite line. Jag provade en taco plate, så himla gott! Jag skulle kunna äta tacos varje dag ;P

Bjuder på några bilder ifrån igår! Nu ska vi se på film och myysa :D






   Myskväll med Ziri :)

I går kväll hälsade jag på Ziri ute i hennes stuga, köpte med mig godis och vin :) Åh vi hade så himla mysigt, kollade på lets dance och surrade en massa. Vi surrade så mycket att vi glömde bort dom tre filmerna som Ziri hade hyrt!
Stugan var jätte mysig, vi satt och eldade så vi hade det riktigt varmt och gonigt :) Jag älskar stugor!
Blev en sen kväll, vid 02.30 for vi in till stan med Ziris pappa som hade lovat att skjutsa hem mig. Men på vägen så kom vi på att vi var hungriga så vi stannade på bigboy och käkade, haha så jäkla gott!
Sedan så pratade jag med Robin som var ute på krogen så vi hämtade upp han så han slapp gå hem, tror klockan var 03.30 då vi var hemma och sedan satt vi uppe och surrade ett bra tag så det blev en väldigt lång kväll men mysigl :)





   Välkommen fredag :)

I morse klev jag upp när gubbarna kom hit, packade ihop lite saker och for sedan upp till mamma och åt frukost, badade och fixade mig.
Sedan for jag ut till birsta med hon och Elin :) Vi har haft en jätte mysig dag, trosat på, fikat en god fika och shoppat en massa! Jag köpte en jätte fin längre tunika och ett par örhängen på Vila, ett midjeskärp, en kofta och en tröja på Gina tricot, en tunika och två nagellack på Cubus. Också köpte jag en massa strumpor till Robin!
Det bästa utav allt var att jag hade en massa pressentkort så jag gjorde endast av med 100 kr själv ;) Bra där Linda!

När mamma stog i kassan och precis skulle till att betala så säger dom i högtalarna att alla måste springa ut och att vi inte får stå nära byggnaden. Och när vi gör det så kommer det en tant och säger att det sägs att någon har lagt en bomb i någon utav lokalerna. Och då så klart börja Elin och alla andra barn took grina. Smart tant!
Det lät lite överdrift men om det nu vore så eller ej så kanske man inte ska säga det till små barn, klart dom blir rädda :O Jaja onödigt tyckte jag iaf att det var!
Efter ca en kvart fick man komma in igen och tydligen så var det inget allvarlig, men det kändes ju lite läskigt när dom sa att man skulle gå långt ifrån byggnaden..

Nu har jag nästan nyss kommit hem och ska äta en sallad som jag köpt med ifrån coffe house med hjärtat nu. Har varit sugen på en sån hela veckan så det ska bli gott :)

   Försöker tänka positivt..

Just nu blir man bara deppig utav att vara hemma.. Inte nog med att vi inte kan duscha eller gå på toa hemma så är det några bygg gubbar som använder relaxrummet nu där det är meningen att vi ska kunna vara under dom här veckorna. Så innan klockan sju på morgon fram tills fyra på eftermiddagarna då dom är där är det bara att hålla sig!

Jag är så förbannad och irriterad så att jag skiter i det där och försöker att vara hemifrån så mycket som det bara går. Man kan inte ens laga mat hemma för att det är så dammigt och äckligt, går till och med att skriva med fingret på diskbänken för det är fullt med damm där! Haha ja ni hör ju.. Vi är så less att vi bara skrattar åt det nu, går ju liksom inte att göra så mycket utan vi måste helt enkelt bita ihop (kriga på som robin säger).

 

Jaja nog med klagande :P Vi kommer att få det fint och bra igen snart!
Nu har jag nyss satt mig ner i soffan efter att ha plumsat hem ifrån jobbet. Det är sjukt mycket snö nu och de sägs att mer ska det bli i helgen :O Slutar väl med att man blir insnöad ;)


Ska kika på tv nu och sedan gå och lägga mig för klockan sju måste jag upp då gubbarna kommer hit och fortsätter.. Tur jag ska ut och shoppa i morgon så att jag blir på lite bättre humör :)

   Lunch på stan!

I morse klev vi upp klockan sju här hemma, snabbade med att gå på toa innan gubbarna kom.. Dom håller på river för fullt och det är dammigt och äckligt här, åh jag önska man hade möjligheten att resa borta någonstans under dom här renoverings veckorna! Känner redan att det är jobbigt :/
Fick borsta tänderna och tvätta ansiktet i köket i dag och inte har vi fått nyckeln än heller till relax rummet där vi kan duscha och gå på toa..

Jag har fått mitt lönebesked idag och jag vart så glaad! Fick mycket mer än jag hade räknat med :)
Jag sa till Robin att nu är det vi som klär på oss och går ner till stan och äter en god lunch (jag bjuder) istället för att sitta här hemma och lyssna på allt rivande och borrande och se deppiga ut ;)
Han tyckte det lät som en bra ide så vi tog en prommenad ner och åt på Afmidor. Blev en varsin flygande jocob, så gott och mysigt!

Nu är vi hemma och jag är så rastlös så att jag håller på dör! Jag vill inte sitta här och lyssna på allt buller och man får inget privat när dom är här så det går inte att göra något annat än att sitta vid datorn eller tvn..
Jag vill åka och hälsa på någon eller åka ut till birsta men alla verkar vara upptagna och jag har ingen bil heller för den delen! Trååkigt är det vad jag har nu :/

   Go kväll!

I dag har jag varit på städhumör, har slängt en massa skit, dammsugat och skurat! När jag var klar så ringer Skanska och säger att dom kommer och börja riva toaletten i morgon, haha det var kanske ingen mening att dammsuga idag ändå då det kommer bli en massa damm här hemma i morgon :P
Det känns skönt att dom ska sätta igång med de så att det bli klart någon gång.. Kommer att ta ca tre veckor så under tiden kommer vi att måsta duscha och gå på toa ute i relax rummet. Drygt som bara den men har inget val!

Har jobbat idag också och det var så kul :) Jobbade ju bara en dag förra veckan så jag hade saknat det!

Nu har jag och hjärtat nyss fikat goda mackor och ska snart krypa ner i sängen. Klockan sju i morgon bitti kommer dom och river så blir tidig morgon i morgon! Puss och god natt,

   Söndag!

Igår vaknade man upp med en lagom baksmälla :P Klev upp och åt frukost med Robin och sedan kring halv två for jag till mormor för att fira hennes 70 års dag! Var massor med folk där, både alla i släkten och vänninor till hon som jag aldrig träffat. Vi hade det jätte trevligt, fick välkomstdrink med lite små plock som vi åt medans hon öppnade alla paket. Senare blev det mat och tårta :)

Robin kom lite senare efter han spelat match så vi var där fram till kvällen och när vi skulle åka hem så bestämde vi att Elin skulle sova över hos oss :) Robin är ju Elins förebild så när hon får vara med honom så lyser det om henne. Hon ska kramas och mysa med han hela tiden, kan bli lite för mycket ibland så man får säga till hon hehe men annars så tycker Robin att det är lite mysigt han med. Deras största intresse tillsammans är ju innebandy så dom spelade lite i hallen igår kväll!
Också myste vi i soffan med popcorn och godis ;)
Strax innan 23.00 gick vi båda två in till sovrummet och la oss med hon så hon kunde somna. Haha åh det var så gulligt! När hon somnade så gick vi upp och kollade på tv en stund till innan vi ville sova..
Hon har legat mellan oss hela natten och jag har aldrig varit med om att en sån liten människa tagit sån stor plats haha jag och Robin har fått legat längst ut på kanten hela natten ;P

I morse väckte hon mig klockan åtta och var pigg så jag gick upp och satt på tvn åt hon som hon fick kika på medans vi vaknade till, hehe här hemma är vi inte van morgon pigga barn :)
Jag klev upp efter en stund och då ville hon göra frukost till Robin så vi rostade mackor och sedan blev det fika mys! Gullhjärtat det var så mysigt att ha hon här. Tänk att en liten kan ha så mycket kloka ord att säga så att man blir rörd :)

När klockan var tolv bestämde jag och Elin att vi skulle åka till matfors och hälsa på Therese och pojkarna då mamma bara skulle vara hemma och städa. Vi köpte med oss bullar och munkar :)
Hade en mysig stund där hemma med dom, busade, fikade och surrade lite! <3
På eftermiddagen skjutsade jag hem Elin till mamma och hämtade sedan upp min älskling för att åka och äta pizza och sedan gå på hockey!

Vart ett jätte långt inlägg nu ser jag så avslutar här och bjuder på två bilder från våran mysdag idag :)




   Födelsedags firande med tjejorna :)

I fredags så var det min och tjejornas dag/kväll. Jag gick till Emelie vid 14.00 tiden där hon, Matilda och Ziri var :) Vi satt och surrade en liten stund, åt godis och sedan gick vi ner till Bellvisage där vi hade tid mellan 15.00-17.00. Åh vi hade det helt underbart! Bubblade, bastade, drack mousserat vin, cider och surrade om allt mellan himmel och jord kan man säga ;) Det blev så lyckat och bra, och personlen var jätte gullig dom satt på musik som vi hade tagit med oss också kom dom och fyllde på våra glas när vi ville. Hehe det kändes lite som att när vi knäppte med fingrarna så kom dom och passade upp oss, lyxigt! :D

Strax innan klockan blev 17.00 gick vi och duschade och klädde på oss lite snabbt för att sedan gå hem till Emelie där vi fixade oss. Alla var jätte hungriga så vi snabbade oss som en took så vi kunde börja med maten :)
Vi åt inbakad fläskfile med potatisklyftor, sallad och vitlöksbaugette. Var riktigt gott! Sedan blev det en massa vin, efterrätt och baileys ;) Haha gud vad mätta vi blev efter allt!
Hela kvällen var verkligen hur mysig som helst, vi surrade, skrattade och hade oss. Helt klart den bästa kvällen på länge! <3

Åh dom överraskade mig också med en jätte fin present! En spaytanning :D Jag vart så himla glad, har aldrig gjort en sån någon gång så det ska verkligen bli spännande. Ska göra den inför något speciellt tillfälle hihii..
Tusen tack igen tjejor för kvällen och den fina presenten :) Ni är mina bästa!!






   sjuk..

Ja det har jag blivit under natten :( Började känna av de igår och nu har det slagit ut, så himla less! Varför just idag när man har planerat in något kul.. Min älskling var jätte gullig mot mig i morse och gav mig alla sorters tabletter mot förskylning och en c-vitamin brus som smakade blä hehe han är så gullig. Så fort vi är och handlar så smyger han jämt ner en massa sånt i kundvagnen, han tror på allt sånt där :)
Så nu tror jag att jag kommer vara frisk och pigg ikväll efter att ha ätit dom där :D Haha!

Nu blir det frukost och sedan måste jag packa de jag ska ha med mig tills ikväll ;)
Hoppas ni får en bra fredag!

   Torsdag

Kvällen igår var helt underbar! Vi valde att gå och äta på vårat favorit ställe Jops :) Är så mysigt att sitta där och maten är så himla god.
Vi åt grillade fläskfilémedaljonger med tryffelsky, bearnaisesås, sallad och potatisklyftor till. Jag drack ett glas rött och Robin tog en stark öl till maten och sedan åt vi så klart efterrätt ;) Var mest jag som ville ha det haha jag älskar sånt! Tog gammeldags vaniljglass med varma hjortron. Åh allt var så gott och vi hade så mysigt :) Jag älskar dig min fina älskling, tack för kvällen <3

I dag har jag varit ner på stan en sväng med Emelie. Vi var in på Bellvisage en sväng också shoppades det lite så klart! Jag köpte två linnen och ögonbrynsfärg och sedan gjorde jag mitt första köp på systemet ;) Kändes riktigt kul att kunna gå in dit och handla själv :P

Innan jag gick hem handlade jag en massa till middagen i morgon som jag ska ha med mina tjejor :)
Kommer bli en riktigt bra kväll! Först ska vi träffas på Bellvisage klockan 15.00 där vi ska bubbla, basta, dricka mousserat vin och bara ha det riktigt härligt. Sedan ska vi gå hem till Emelie och fixa oss, laga god mat och fortsätta kvällen. En riktig tjejkväll ska vi ha och det ska bli så mysigt :D

Nu ska jag fortsätta att se på hockeyn, Timrå leder med 3-2 och det betyder alltså att Ziris lag ligger under haha ;P

   träningsverk..

Ja det kan man lugnt säga att jag har haha det gör ont i mina stackars lår och rumpa! Passet var jätte bra som vi var på, speciellt om man vill få tillbaks alla muskler. Var roligt att träffa Kikki också :) Sötisen kom både och hämtade och skjutsade hem mig :)

Nu har jag nyss ätit en rejäl frukost och ska strax gå ner till tvättis och lägga i några maskiner. Var meningen att jag skulle gå på stan med Therese och pojkarna men det krockade med tiden och jag måste verkligen tvätta idag! Men vi ses på lördag gummsan ;)

Ikväll är jag utbjuden på middag med min älskling! Han frågade häromdan om vi inte skulle gå ut och äta något gott tillsammans bara han och jag för att fira att jag fyllt år :) Ååh jag vart så glaad! <3 Ska bli så myysigt :D

KRAM på er och hoppas ni får en bra dag!


   Tisdag

I morse sov jag ut länge och det var så skönt! Klev sedan upp och åt rostade mackor med min älskling :) Är ganska så farligt att äta de för att det är så himla gott. Jag åt fyra stycken och vart lagomt mätt men jag hade kunnat ätit minst fyra till!

I dag på dan ska jag bara vara hemma och städa lite också måste jag gå ut med en massa sopor.. Jag tycker att jag gör inget annat än gå ut med soppåsar, dom blir full på en gång!
Vid 16.30 kommer Kikki och hämtar mig :) Vi ska nämligen till Helex och köra Body Pump, haha jag undrar jag hur det kommer att sluta. Jag som inte har tränat på något pass sen i våras, nästan ett år sedan :O Men det ska bli jätte kul, jag är peppad till tusen :)

På fredag ska jag umgås med mina pinglor och jag längtar så mycket!! Har nyss ringt och bokat relaxrummet på Bellvisage där vi ska lyxa till det ordentligt ;D



   20 år i dag :)

Det är faktiskt första gången under alla år jag tycker att det känns att jag blivit ett år äldre sen då jag fyllde sist haha, jag vet inte riktigt varför jag känner så men jag gör det :P Kanske bara för att 20 låter så mycket mer vuxet än alla andra år man fyllt ;)

I dag på förmiddagen så kom mamma, mormor, Therese och pojkarna hit och fikade lite. Jag hade ju mitt kalas i fredags men dom ville ändå komma på "min" dag :D Myysigt!
Dom var här till 14.30 och då var det dags för mig att gå till jobbet.. Kändes lite små surt att gå och jobba på sin födelsedag men men jag hade kunnat byta med någon om jag hade velat men jag tyckte inte att det spelade någon stor roll eftersom jag ändå har haft mitt kalas redan! Tiden gick fort och jag har träffat en massa söta folk :)




Provade ett nytt recept idag på äppelpaj med marängtäcke på och gud så gott det var! ;)


Robin visar någonting väldigt intressant haha!







   Söndag

Ikväll blir det bio :) Vi ska se på Snabba Cash och jag är nästan övertygad om att den är bra, har bara hört positivt om den! Myys med bio :D

Nu ska jag gå och fortsätta med maten här! PUSS


   Presenter!

Blommorna och dom här fina lila ljuslyktorna fick jag, (blir mysigare ljussken på kvällen i dom) :)


Jag fick massor med presentkort, bland annat på Indiska, Birsta city och Gina tricot. Och body butter ifrån body shop, pengar, nya träningsbyxor, ett jätte fint crape diem halsband också fick jag sängöverkastet och gardinerna som jag har varit och kikat ut själv :)


En bild på hur det blev med sängöverkastet och kuddarna. Jag är såå nöjd, vart ljust och fräscht!
Nu ska vi bara köpa små fina sänglampor som jag vill ha på varsin sida av sängen :)

   Hade en underbar dag/kväll igår :)

Var uppe hos mamma hela dan och fixade med hon, Therese och barnen. Therese gjorde smörgåstortor med skaldjur vilket hon verkligen är bäst på! Jag lovar att ingen är godare än hennes :D Jag bakade kladdkakor med daim och nougat på (mitt egna recept), sedan så städade vi, dukade och fixade..

Vid 17.00 kom alla och det var så kul, vi åt och drack en massa gott och hade det riktigt trevligt! Också fick jag massor med fina presenter :) Är verkligen mer än nöjd med allt! Ni är BÄST gullisar :D

Ända tråkiga som hände var att min kamera gick sönder :( Jag tror inte att det kommer att gå och laga den men jag ska ringa och höra om det går att lämna tillbaks den, hoppas hoppas!

I morse hade Robin bestämt med pappa att han skulle komma hit klockan 10.00 så det var bara att kliva upp då :P Är ju inte varje helg han är i sundsvall så det var kul att dom hade bestämt att han skulle komma hit på en kaffe och surra lite innan han skulle åka hem till gävle!
Han lämnade även sin kamera här åt mig som jag ska få låna tills jag köpt mig en ny, åh hur gulligt är inte det :) Han tänkte först ge den till mig för att han tyckte att det var synd om mig för att min gått sönder men då sa jag ifrån. Han ska inte behöva lida och bli utan kamera bara för att jag inte har någon! Gullig tanke iaf :)

Nu har han nyss åkt och jag och Robin har ätit en bit smörgåstårta som blev över igår till lunch. Så gott ;)

Snodde lite bilder ifrån syrran eftersom alla som knäpptes med min kamera inte går att lägga upp nu..



Bild på ena smörgåstårtan :)







   Kalas i dag :)

Ja ikväll ska jag ha mitt kalas för släkten, fyller ju år på måndag men då är det en massa träningar hit och dit för alla också känns det roligare att ha det på en helg dag :)
Kalaset ska jag ha hos mamma eftersom vi har vattenskada, känns inge kul att ta hem en massa folk när halva hall och toa golvet är upprivet.. Lite typiskt att det skulle vara just nu men men dom får komma hem till oss när allt är klart och renoverat istället! :)

Jag har nyss ätit frukost och ska ta och hoppa in i duschen strax och sedan åka upp till mamma där även Therese och pojkarna är :) Vi ska förbereda och fixa allt där hela dan, sedan klockan 17.00 kommer alla :D

NU måste jag snabba mig, puss!

   Torsdag

I dag har jag tillbringat min förmiddag hemma hos mamma tillsammans med hon, Therese och pojkarna :) Vi har myst en massa, ätit lunch och haft det galet kul! Åh jag har haft Noel helt för mig själv nästan hela tiden då dom andra pysslade med lite annat, så mysigt! Förut var han väldigt mammig och tyckte inte alls om att vara hos någon annan en mamma i en längre stund men nu är den perioden över och det är så kul :) Lilltrollet! :D

När klockan var strax innan tre sjkutsade mamma mig till jobbet. Jobbade till 20.15 och sen for jag hem till min darling som hade gjort mat åt mig :) Pasta, tonfisk och majs haha det låter kanske inte så gott men det är det. Älskar man tonfisk som jag så är det sjukt gott och helst ska man ha keso till också ;) Bra att det var en nyttig middag för en gångs skull också..

Nu ska jag kika lite på tv och sedan blir det natti!

   Shoppat

I dag var det meningen att jag skulle luncha med Emelie men hon ligger i 40 garders feber och är sjuk :/ Lill gumman jag hoppas du blir frisk snart! Så vi kan ses ;D
Jag hade iaf bestämt med mamma att vi skulle åka ut till birsta och shoppa och handla till mitt kalas som jag ska ha på fredag. Så jag gick ner till stan och kikade lite medans jag väntade på att hon och Elin var klar och då hittade jag skit snygga gardiner inne på indiska som jag vart fast vid. Jag köpte dom på en gång :)
Sen så ringde mormor och frågade vad jag önskar mig när jag fyller år och ville att jag skulle kolla ut något. Och då bestämde vi att jag ska få gardinerna som jag köpte utav hon, åh gullis :D

For sedan ut till birsta med mamma och Elin. Vi shoppade kläder, jag köpte bland annat tre fina tröjor :)
Också var vi in på indiska (börjar älska den affären nu) där jag visade mamma sängöverkastet som jag sett. Och hon tyckte också att det var snyggt, dock så kostade det för mycket tycker jag! 1195 :- för ett sängöverkast, det tycker jag är mycket pengar :O Jag ska få det utav mamma som födelsedagspresent, haha nu vet jag två presenter jag ska få.. Jaja det gör inget, då vet jag ju att jag får något som jag vill ha :) Jag skulle nog aldrig gå och köpa det där sängöverkastet själv annars, känns lite väl dyrt.. Men då vet jag att jag skulle gå och må dåligt över att jag är så förtjust i det men inte ha köpt det :P

När vi var klar på birsta for vi och handlade en massa mat och sen en sväng in på bolaget. Sedan så stannade vi och köpte pizza till mig och Robin. Blev snabb mat i dag med! Usch vilka dåliga vanor vi har :/
Nu har vi packat upp all mat som jag handlat, så nu har vi full proppat i både kyl och frys!

Strax kommer Daniel hit, har lovat att jag ska klippa han ikväll. Men först ska vi sätta upp de nya gardinerna i vardagsrummet ;)


Mysig tröja ifrån Vila 199:-

Den vita tröjan köpte jag utav Matilda på Jc :), 199:- Den randiga kommer ifrån Hm, 99:-

   Kvälls fika!

Nu har vi varit ute på en kvällsprommis. Var lite små kyligt ute så tänkte värma oss med lite te och macka ;)




   ledig idag :)

I dag har jag varit hemma och stor städat lägenheten, dammsugat, torkat golv och dammat. Kanske inte det kulaste att göra när man är ledig men det behövdes. Blir fort dammigt nu när vattenskadan är!

Älsklingen jobbade bara till klockan 13.00 idag så vi åt lunch tillsammans. Jag gjorde våfflor, mummsigt värre :)
Har hunnit med att surra en massa i telefon också, blir mycket sånt nu när alla jobbar kors och tvärs. Känns som man bara jobbar om varandra :P Men men huvudsaken man håller kontakt <3

Satt och kikade på när Robin satt med sina engelska uppgifter förut och jag kände på en gång att jag inte saknar skolan ett dugg. Usch jag skulle aldrig vilja börja plugga till något nu, är så skolless så det finns inte..
Mitt hjärta är duktig iaf, han håller nu på att läsa upp engelska b :)

Nu ska jag måla naglarna! PUSS



   Vacker låt

Den här låten vill Robin att vi ska ha på vårat framtida bröllop :D Den är jätte fin, det är Ida och Peppe som sjunger den här och dom gör den så fiin! Robin spelar den nästan varje dag åh det är så gulligt :) <3


   Snart dags för jobb :)

Har haft en underbar morgon/förmiddag. Vaknade klockan tio och då blev det frukost och självklart läsa lite bloggar ;) Sedan har jag plockat och fixat lite här hemma. Vid lunch tid kom min älskling hem, åh underbara han :D
Har haft en mysig stund med honom och nu har jag precis ätit lunch och ska strax gå och jobba!

Nu har dom varit hit och satt upp torkmaskinen inne på toan också, det låter visst gör de det men de är verkligen inte alls så farligt så att man inte kan bo i det och den är mycket mindre än vad jag trodde den skulle vara. Ligger bra precis under handfatet så den kommer inte att störa oss på något vis under dom här veckorna :)

Men nu ni måste jag snabba mig så jag inte måste springa ner till jobbet.. :P

   Söndag

I dag sov jag läänge, tror klockan var 20 över 12 då vi klev upp ;) Åt go frukost, tog mig en dusch och sedan traskade jag bort till Emelie. Hon har ju precis flyttat så var tvungen att kika in och se hur hon har det i sin nya lya ;) Och det var så fiint, hon kommer få det toppen där :)

Har varit ut till birsta och kikat lite en sväng också och så klart så hittade jag massor med fint! Kollade endast bara på inredning, vill ha nya gardiner till vardagsrummet men jag hittade inga idag som jag fastnade för så måste leta vidare på det.. Där emot så var jag in på Indiska där jag hittade ett snyggt överkast som skulle passa jätte bra på våran säng ;) Mmm jag ska nog ta med mammsen och visa na det i veckan, hihii fyller ju år snart..

I kväll blev det hamburgetallrik på Gonzalos till middag, nyttigt och gott ;D
Nu ska vi se en film här och bara myysa! Puss på er

   Tröttast nu..

I går eftermiddag blev vi bort bjudna på middag ute i viforsen hemma hos Svärmor och Ingemar där Rasmus och Emma stog för maten :) Åh gullisarna lagade allt tillsammans, tre rätters blev det och allt var verkligen jätte gott!
Vi hade en underbar kväll, åt en massa gott, såg på lets dance, spelade kort och hade det trevligt :D
Vi hade bestämt att vi skulle stanna kvar och sova där så vi blev uppe bra länge vilket man kanske ångrade lite i morse när min klocka ringde 07.00 ;) Det var bara att kliva upp och fixa mig eftersom jag skulle iväg och jobba. Kändes dock lite surt att gå upp då när alla andra i huset låg och sov :P

Jag lånade Carinas bil och for till jobbet klockan 08.00 iaf och dagen har varit jätte seg.. Vi hade nästan inga kunder alls fram till 13.00 så det var lite drygt.. Slutade klockan 17.00 och då for jag och köpte med mig pizza hem så nu har jag och hjärtat precis ätit. Hade verkligen ingen ork till att ställa mig och laga någon mat, känner mig helt slut. Haha jag vågar inte lägga mig i soffan nu för då lovar jag att jag somnar!

Ska nog gå och ta mig en dusch så att jag blir lite pigg, det är ju ändå lördag och då måste man ju vara lite social iaf ;)

   Fredaag i daag :)

I morse ringde klockan 05.10, väldigt tidigt :P Men det gick bra att kliva upp, jag fixade mig lite snabbt sedan kom Maria och Johanna och hämtade mig :)
Har haft utbildning hela morgonen, mycket givande! Jag trivs verkligen super bra på mitt jobb, vi har jämt roligt ihop oavsett om vi är övertrötta haha ;) Ser fram emot våran personalfest!

I dag rök våran toa eller inte hela men halva.. Skanska har varit här och rivit upp kaklet på halva toa golvet, dom ska nu suga upp allt som är fuktigt under ifrån och sedan kommer dom lägga en planka där inne som vi kommer att få gå på medans torkmaskinen kommer att stå på. Lite oklart än på hur länge det ska torka men ca tre veckor..
Dom sa att det ser väldigt torrt och bra ut mot för hur det kunde ha gjort så det känns väldigt possitivt! Vi kommer att kunna använda duschen och toan som vanligt under torktiden, det är bara sen när dom ska riva ut resten utav golvet för att lägga nytt som vi inte kommer att kunna vara där. Men det handlar om högst två veckor så vi får väl stå ut med dom veckorna då och duscha nere i relax rummet..

Vart en himla lättnad nu så ni anar inte, var så orolig att fuktskadan hade läckt så mycket att dom skulle vara tvungen att riva ut hela toan och då hade vi inte kunnat bo hemma. Så nu är jag glaad :)

Nu ska jag göra mig lite te och mackor och sedan se om Emelie vill ha besök ;) Happy Fredag!

   Värmer mig..

I dag har jag jobbat 14.00-19.00 och satan vad kallt det var att gå till och från jobbet. Jag klädde på mig med lager med tjocka kläder men frös ändå, buhuu för vinter nu! Det här är inge roligt :/
Har iaf konstaterat att det här blir min sista vinter utan bil.. Jag ska ha en EGEN nästa år :)

Nu har jag tänt varenda ljus jag har i lägenheten också har jag myst ner mig under en filt, fryser fortfarande :P

I morgon bitti har vi utbildning på jobbet mellan 06.00-09.00 så jag ska gå och lägga mig om en liten stund så att jag kommer upp i morgon. Maria och Johanna kommer och hämtar mig strax innan 06.00 så jag slipper iaf gå till jobbet ;)


   Dom här fina har jag önskat mig av systra min ;)





Ljuslyktorna finns på http://www.em.com

   Hemma mys hela dan

I dag har både jag och hjärtat varit ledig. Hade tänkt att hitta på någonting men när vi såg på mätarn att det var 20 minus ute så fick det bli en hemma dag, är ju inte så kul att ta sig någonstans när man inte har någon bil..
Men det blev en skön dag, bland annat så kom svärmor och Ingemar hit på en fika :)
Sedan har vi tvättat sex maskiner så nu är exakt allt hemma rent, känns så skönt!

För någon timme sen så kom jag på att jag var sugen på chokladbollar och ville baka det men då var pärlsockret slut. Så jag fick plinga på hos grannen och fråga om dom hade lite jag kunde få låna så nu har jag gjort min älskade chokladbollar!

Det finns flera sätt att göra chokladbollar på. Jag tycker att dom blir godast då man smälter margarinet och låter sedan chokladlandningen stå i kylskåpet i en timme och efter det rullar man dom. Det tar lite längre tid men då slipper man den här smörklumpen som det oftast blir! Också ska det vara starkt kaffe i dom ;)

Nu blir det fika och film ;D

   trettondagsafton

I morse gick jag ner till två bleka och solade. Kändes lite dumt att betala för att sola eftersom jag jämt annars solar gratis på Robins solarium :P Men nu har jag dragit ut på de så länge så idag betalade jag gärna bara jag fick sola, blir så långt mellan gångerna jag kommer ut till kvissle då jag inte har tillgång till någon bil!

Vid tio tiden for vi ut till Matfors och hälsade på :) Vi köpte med oss våra favorit baugetter ifrån ica med rostbiff och potatissallad som vi åt till lunch. Sedan var vi ut en sväng också men det var så jäkla kallt så det var inge kul :P
Vi gick in och myste på isället :D Var där till klockan fyra så det blev en hel dag med dom <3

I kväll var det tacos på våran meny här hemma och det var så gott ;) Sitter nu i soffan och drömmer mig bort i olika inredningshemsidor, är så mycket som jag vill köpa! :)

Dagens goa lunch..

   Tjohoo :)

Nu är jag hemma, var svin kallt att gå hem :/ Buhu jag vill ha ett badkar att krypa ner i nu! Saknar det som en took, i vårat nästa boende blir det badkar. Tur jag har gubben med mig på den viljan ;)
Har gått bra att jobba, mycket folk. I dag har jag tänkt på vad alla handlar för något och jag lovar att varenda en handlade antingen godis/chips/kakor haha. Känns ganska skönt att se att det inte är bara jag som äter sånt på vardagar :P

I morgon är jag ledig så då ska jag, mamma och Elin åka till Therese och pojkarna och ha mys dag :) Det är verkligen något jag skulle kunna ha varje dag, vi har jämt så roligt ihop. Kan prata om exakt allt, skoja, flamsa på och bara va! :D
Jag ska ställa klockan i morgon så att jag kommer upp i bra tid, tänkte hinna med en solning innan vi åker. Var några veckor sen sist så nu är det dags att få tillbaks lite färg ;)

   Måndag

Det blev ingen hockey för mig i natt :P Vid halv ett blev jag trött så jag gick och la mig då och det tackar jag för idag, annars hade jag nog varit seg idag!
Jag sov till tio och då ringde ja några viktiga samtal och sedan tog jag mig ut på en walk i snö vädret.. Blää det är inge roligt alls att vara ute och gå när det blåser snö och kallt på en, vill ha sommar nuuu!

I dag är det bara två veckor kvar tills jag fyller år, tiden går himla snabbt. Många frågar vad jag önskar mig men jag vet faktiskt inte ? Jag tycker det är så svårt, fick så mycket bra i julklapp! Pengar och presentkort är ju alltid bra men jag vill önska mig någon sak också. Kanske ska kika ut ett fint sängöverkast eller något annat fint till hemmet som jag vill ha :) Tror jag får ta med mamma och mormor ut till birsta någon dag nu ;)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan äta lunch innan det är dags för jobb! Kraam på er :)

   ~ 2010 ~

Äntligen har jag beställt en design till min blogg. Jag beställde den utav Sanna Rafstedt, tycker hon gör alla sina designer så fina! Och jag blev så nöjd med min :)

Lite kort om helgen.. Har ju varit nyårsafton och den blev inte alls som planerat pga utav konstiga skjäl.
Slutade med att vi valde att fara till viforsen där vi fått en fin inbjudan utav gullisarna :) Vi var först hos Robins mormor och morfar med hans mamma och familj. Drack fördrink och surrade lite, sedan åt vi tre rätters. Hur gott och trevligt som helst! Var där till 23.00 någonting, sedan åkte vi ner till Robins morbror där det var fest. Blev bjuden på både de ena och de andra ;) Vid tolv slaget skålades det med champanj, åh det var så mysigt!
Vi blev där hela kvällen och hade det exakt hur roligt som helst :D

Dagen efter mådde man mindre bra dock haha, men det hör ju till de :P
Igår jobbade jag, var jätte lite folk så det var segt.. I dag sov jag till elva, haha jag vet inte vad som har hänt med mig. Har blivit världens sovnörd, har väl inte sovit så länge på ja vet inte vad! Men det har blivit en hel del sena kvällar de senaste två veckorna så det hänger nog på det :)

Har hållt på städa här hemma idag också fick vi besök utav mamma, mormor och Elin :) Robin hade varit på Eclar och köpt världens finaste tårtbakelse som vi fikade. Halva var blåbär och halva jordgubb, super god :D

Ikväll ser vi på Wallander och nu har jag precis fått ett glas vin här, Robin tror att han ska få mig att vara vaken med han och se på när Sverige spelar i natt klockan 03.00. Haha jag tror inte att han kommer att lyckas att hålla mig vaken så länge :)

RSS 2.0