Nyårsafton

Min dag började med en god frukost och bestämde mig sedan för att tvinga mig ner i källaren och ta en dusch. Vi pratar nu om att ställa sig i ett pannrum där det finns en provisorisk dusch där man får stå och be om att varmvattnet inte ska ta slut. Det blir alltså snabba duschar här eftersom vi är 18 stycken som ska dela på det lilla varmvattnet som finns.

Men man får stå ut och jag vägrar att fira in ett nytt år oduschad! Det är ju det här som är charmen med att vara i en stuga. Men snacka om vilket lyx det är då man kommer hem när man kan stå i duschen i kokhett vatten så länge man vill.


I kväll blir det go middag, mousserande vin och raketer :) Önskar er ett gott slut på detta år och att ni kliver in i det nya med en massa positvit tänkande. Det ska jag göra!


   Myser i stugan :)

Vi har det jätte bra här i stugan. Blev sammanlagt 18 stycken denna gång så det är full fart. Jag och Robin sover i husvagnen som står utanför här, hur mysigt som helst att ha den för oss själva :)

Igår kväll satt vi uppe och spelade kort, åt och drack gott. Nu sitter jag och väntar på att vi snart ska åka in till byn och handla lite. Också har jag lyckats övertala Robin att följa med på Dollar Store!

Hittade den här bilden på Svärfars dator från julen i fjol då vi satt och spelade lite kort.


   Äntligen!

I dag har jag äntligen köpt mig en kamera. Det känns så kul och jag är så nöjd!

(bild lånad ifrån Elgiganten)

   SMS-INLÄGG

foto1535 (MMS)

Nu är vi på väg till Ljusdal. Har laddat upp med kaffe och lite resgodis ;) Nu har jag semester och det ska jag njuta utav fullt ut. Önskar Er en god fortsättning!


   Paninigrill

Nu har vi invigt våran paninigrill som vi fick ikväll utav Maria, Benny och mina syskon. Robin kunde inte vänta med att prova den så vi gjorde i ordning några baugette mackor med lite allt möjligt i som vi hade hemma. Riktigt gott vart det!
När jag jobbade på Afmidor gjorde jag många paninimackor som serverades med bulgur och sallad. Nästa gång ska jag ha kycklingbröst i och ha det till. Yummi!

Vi åt dom här som en varm macka ikväll med lite rhode island/vitlöks dressing till.

   En liten del utav min julafton

Hittade några bilder hos syster ifrån våran julafton. Glada barn fick öppna mängder utav paket :)

Nu ska jag snart åka och byta julklappar med min andra syskon på pappas sida! Kram på er.



   Snart natti!

Jobbet gick bra idag trots att jag kände mig hängig.. Åt på en gång jag kom hem och sen tvättade jag bort sminket, borstade tänderna och nu ligger jag i sängen och kikar på tv.
Älsklingen är i Härnösand och jobbar åt Rasmus i kväll och kommer jobba hela natten. Så jag får sova själv i natt, har jag tur så kommer han hem innan jag sticker i väg till jobbet i morgon bitti. :)

Nu ska jag läsa nått kapitel innan jag ska sova. Hoppas på att jag är piggare i morgon.

   Inte bli sjuk nu..

Igår kväll låg jag och läste fram till 00.20. Boken jag läser har säkert många av er redan läst med Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Den är väldigt gripande, jag har flera gånger fått en klump i magen när jag läst den. Tänk att hon verkligen levt ett sånt helvette och att hon dessutom har klarat sig ur detta är så starkt.
Jag älskar att läsa såna här verkliga böcker och jag själv läser både hennes och Hannahs blogg vilket gör att det blir ännu mera intressant. Jag vill bara läsa mera och det första jag tänkte på när jag vaknade i morse var att jag ville fortsätta läsa..

Till morgonen efter min långa sovmorgon har jag klippt Robin. Fick äntligen honom att vilja sätta sig på stolen efter ca tre veckors tjat. Han hatar att bli klippt för att han måste då sitta still! Men som det så vackert heter så vill man vara fin så får man lida pin :)
Jag känner mig lite dålig i dag också, har ont i halsen och kroppen. Har tagit mig en kopp kaffe som inte alls smakade nå gott, tror jag får göra mig lite te mot halsen istället.

Annars så i dag ska jag jobba. Jobbar bara måndag och tisdag den här veckan sen får jag lite julledighet eller vad man nu ska kalla det. Men eftersom jag ställde upp och jobbade hela jul så blir jag ledig nyår istället!
Så på onsdag tar vi vårat pick och pack och åker till Ljusdal.

Hoppas ni fick en bra start på eran vecka. Inte många dagar nu tills det är nytt år.. Har ni några nyårs löften ? Jag har ETT :)

   Annandag jul

Jag har haft en alldeles perfekt jul helg. Julafton jobbade jag fram till 15.00 och då for jag raka vägen hem till syster och firade med min släkt. Såg på kalle, öppnade julklappar och åt alldeles för mycket utav allt. Som varje år ;)
Vi dansade runt granen med barnen också, helt galna var vi. Karlarna som satt i soffan och var tråkiga skrattade åt oss. Barnen tyckte det var hur roligt som helst men undrar ändå jag om det var jag, mamma och Therese som tyckte det var kulast hahaa!

På kvällen for jag till Svärmor där min älskling var så vi fick lite julmys tillsammans då. Vi sov sedan över där hela helgen och umgicks med Robins släkt. Åt jullunch hos hans mormor och morfar igår och sen spelade vi lite spel och såg på film hela kvällen och åt en massa choklad.

Jag och vi tillsammans har fått så mycker fina julklappar! Skriver det jag kommer ihåg.. Pengar, en massa presentkort, grejor ifrån bodyshop, jeans, linne, ljuslyktor, en vas, förkläde, bakformar, en stor resväska, julstjärna, godis, kort på mosters prinsar i en jätte fin ram och sen kommer jag inte på nå mer ? Pinsamt om jag glömt något men det tror jag inte. Är verkligen jätte nöjd med allt. Jag hade igentligen inte önskat mig nå speciellt så jag måste ju säga till er alla att ni har en riktigt bra fantasi!

I eftermiddag när jag slutade jobbet for vi hem till mamma och Elin och åt pizza med dom och nu för en liten stund sen kom vi hem! Borta bra men hemma bäst :) Ska ta och packa upp packningen ifrån helgen och få upp alla julkappar. Sen ska jag ta med mig min bok till sovrummet och krypa ner i vårat fluffiga duntäcke och läsa lite. Som jag längtat!


Hoppas ni också har haft en toppen jul, och att ni unnat er lite extra utav allt gott.

   SMS-INLÄGG

foto1504 (MMS)

Är hos syster och myser! Snart ska vi till att sätta oss och äta :) Hoppas ni får en underbar kväll. Kramis


   Nu är det näära..

I morse vaknade jag 06.00 då Peter kom hit med Leia (deras hundvalp) som Robin skulle passa idag. Hon var morgonpigg hon, började busa med oss på en gång och där startade min dag!
Tog en dusch och fixade mig för att åka ut till Birsta. 08.20 var jag och mamma på plats och då satt vi igång med julhandlingen! Mamma handlade mest så jag hjälpte hon med lite smakråd. Vi hade innan pratat om att jag skulle välja ut någon julklapp som jag önskade mig istället för att bara få pengar och presentkort. Det är roligare med paket tycker jag ;) Speciellt när det ligger något i det som man verkligen vill ha.

Jag själv köpte 7 julklappar (blev mer än jag hade tänkt). Sen köpte jag till mig själv ett par strumpbyxor, en tröja, hårspray och boken jag velat läsa länge med Magdalena Graaf.
Vi lunchade där ute också och satt och surrade ett bra tag. Bästa som finns är när jag om mamma får egen tid :)

Sen for jag direkt till jobbet och jobbade till 20.30 och väl hemma gjorde jag goda laxmackor av den goda laxen vi fick utav Svärfar igår. Mumms vad gott det var!
Jag är ensam i kväll då Robin är ute i Viforsen och myser med sin släkt. Känns tråkigt att jag inte heller är där men jag är så trött och ska dessutom upp tidigt i morgon och jobba så vill sova hemma i natt så jag kan packa och fixa mig inför allt i morgon.
Har fått inbjudan hem till flera andra ikväll med då det tyckte synd om mig att sitta hemma ensam men jag tycker helt ärligt att det är skönt! Tror det är första gången i mitt liv jag säger dom orden haha. Kan bero på att jag är så trött ;)
Köpte med mig lite godis ifrån jobbet som jag sitter och pular i mig nu och kikar på uppesittarkväll fast än jag inte har någon bingolott.
Ska fixa klart med de sista klapparna också innan jag kryper ner i sängen och läser boken jag köpte idag. Har längtat efter den stunden hela dan :)

Jag vet att jag kommer sakna min älskling när jag ska till och sova. Jag hatar verkligen att sova utan han! Är inte alls van vid det.. Men jag får tänka på vad roligt det ska bli i morgon kväll när vi ses efter jag firat klart med min släkt. Det är nyttigt att sakna! ♥

GOD JUL nu på er!

   Dan före dan före dan..

Nu är tvätten klar och ihop vikt i garderoben. Har varit och köpt en julklapp. Fick middagsbesök utav Stoffe så jag och hjärtat har stått och lagat ihop tacos som nu ligger i magen. Lyxade även till det med ett glas rött till! :)

Nu ser vi på hockey eller jag små sneglar mest och läser runt lite i bloggar. Sen ska jag väl som det flesta andra se på sista avsnittet av Morden i Sandhamn.

I morgon bitti 07.30 kommer mamma och hämtar mig för att åka ut till Birsta och köpa det sista klapparna. Sen blir det jobb till stängning!


   Fullt hus!

I dag har jag en ledig dag och den börjades med fin besök :) Hade lovat att jag skulle klippa pojkarna så det var fina till julafton så det har jag hållt på med. Det är inte bara att sätta saxen i små barns hår när dom vänder huvudet åt alla håll men dom är så duktiga mosters små troll och snygga blev det!
Sen fixade vi lunch åt barnen och det slutade i kalabalik haha, inte lätt när man inte har ett "riktigt" matbord att sitta och äta vid med barn. Men det gick så klart ändå. Tokiga vi är sa Melwin ;)
När man är hos moster får man ta det för vad det är hihii..
Sen fikade vi och myste på och nu har dom precis åkt och jag har varit ner till tvättis och hängt tvätten.






   Snö snö snö

Visst är det mysigt att vi äntligen har en riktig vinter men nu räcker det med snö tycker jag och det får gärna bli mildare ute så man slipper gruva sig så fort man ska ta sig ut!

I dag tog jag mig en skön sov morgon och sitter här helt för mig själv med frukost i magen och lyssnar på skön musik. Så skönt!

Det känns konstigt att det bara är tre dagar kvar till julafton och åtta dagar kvar tills vi åker till stugan i Ljusdal där vi kommer vara hela nyår och sen när man kommer hem då är det nytt år. Tiden går så fort att man knappt hinner med.

Nu ska jag ringa några samtal och sen göra mig redo för jobb.
Önskar er en trevlig dag och att ni inte stressar allt för mycket fram till jul. Allt behöver inte vara så perfekt, huvudsaken är att man har sina nära och kära omkring sig :) Glöm inte det!

   Julveckan har börjat :)

I dag har det varit full fart på jobbet. Har haft alla kassor öppen mest hela tiden och folk handlar mängder av mat. Det är det här som är kul att jobba inom handel, mycket att göra hela tiden :)
När jag slutade handlade jag lite mat men sen när ja såg att det blev tre stora kassar insåg jag att jag inte kommer orka bära dom ända hem i det här vädret så jag ringde mamma och kollade om hon var ledig och ville hämta mig. Tur som jag hade kunde hon det, tusen tack söta du för det!

Nu sitter jag här och dricker min första kaffe för dagen och äter peppisar. Är hungrig men måste hålla mig en timme till då det är dags för middag!
I kväll ska jag slå in alla julklappar som vi shoppade i Riga och sen ska jag bara mysa i soffan och njuta utav att bara vara hemma. ♥

Tänkte visa lite utav det vi/jag shoppade i Riga. Blev mest julklappar men dom kan jag inte visa här ;)

Lite påfyllning i vinstället är ju aldrig fel..


Jag köpte bara en massa stickat till mig själv! Dom röda strumporna kommer jag ha på julfton.



Och i dag fick jag äntligen hem mina efterlängtade uggs. Nu kan jag vara ute utan att frysa om fossingarna :)

   Våran resa!

Då var vi hemma efter en härlig kryssning till Riga :) När vi kom ombord i torsdags blev det julbord och sen var tanken att vi skulle gå till någon utav barerna och tillbringa resten utav kvällen. Men under tiden vi sitter och äter börjar det komma så stora vågor att båten svajar rätt rejält. Man kunde inte gå rakt i båten utan att vingla och värre blev det. Det var otäckt samtidigt som vi höll på att skratta i hjäl oss åt varandra när vi gick och vinglade som aldrig förr varje gång vi skulle resa oss upp och hämta mera mat haha.
Efter ett tag blev det inte lika kul längre när Caroline börja må illa så vi får gå tillbaks till hytten. Och där kände jag också av att jag börja må dåligt, man hade ätit så mycket och på det blev man omskakad utav allt gung. Så vi bestämde oss för att runda av redan vid 21.30. Kunde dock inte sova pga av detta heller..

Fredag morgon börjar vi med frukost strax innan vi ska kliva av i Riga. Sedan blev det buss fram till hotellet som vi skulle bo på där. Så himla fint det var! Alldeles nybyggt och topp fräscht.
Efter att ha lämnat av väskorna, tagit nån öl i baren vandrade vi ut för att se lite utav stan. Dock var det väldigt kallt så vi höll oss mest inne i några utav deras varuhus. Shoppade och tog en mysig fika!
Sedan fixade vi ordning oss och laddade för en utekväll. Åt en riktig lyxmiddag på hotellets fina restaurang, sedan gick vi på ett Casino som vi absolut inte kände oss hemma på. Var en massa prostituerade och skumma folk där så vi vände direkt och gick!
Hamnade i stället på en utav Rigas poppulärast krog som låg på 18 våningen, så vi åkte en låång hiss upp för att ta oss dit. Drack goda drinkar och hade kul :)

Igår morse efter hotell frukosten gick vi till julmarknaden som inte alls var så stor som den pratats om att den ska vara. Stor besvikelse! Men vi shoppade lite och sen satt vi oss på en restaurang och tog nån öl och åt lunch.
Mot våran vilja var vi tvungen att checka ut från hotellet, hade lätt velat stanna minst en natt till där och gått på deras spa anläggning.
Klockan 16.00 kom vi ombord på båten igen där det blev barhäng hela kvällen, såg på en show och hade det trevligt. Klockan 01.00 gav jag och Caroline upp och lämnade våra berusade karlar i discobaren då vi var alldeles för trötta att hålla oss uppe nå längre ;)
Och det ångrade vi inte i morse vid frukostbordet när vi var någorlunda pigga. Blev en jobbig bussresa hem i snöovädret, gick sakta och man var trött men kunde inte sova pga att det var så mycket folk i bussen..
Det har inte varit någon vilo semester som man kanske borde ha haft. Men när man är borta så pass få dagar vill man hinna med så mycket som möjligt och tänker att sova det kan man göra hemma.
Jag är så glad över att vi kom i väg och KUL har vi verkligen haft. Tack för allt underbara ni! ♥

Jag är inte den bästa kamera människan men kan bjuda på några iaf.








Längst uppe i det här huset låg krogen som vi var på. Gissa om det var nå läskigt att kolla ner :P







   SMS- INLÄGG

foto1469 (MMS)

Nu har vi precis fått i oss lite lunch i Tunnebro och ska strax åka vidare hem över. Köpte med lite godis så man har någonting att göra resten utav bussresan :) Har haft en toppen helg men ska bli skönt att komma hem nu då man är väldigt trött. Har inte blivit många timmars sömn under helgen om man säger så! ;)


   I morgon är det dags!

Har varit mycket det senaste dagarna och har inte haft någon blogglust alls. Känner lite så nu med, samtidigt så är det ändå något som drar mig att fortsätta. Har man hållt på bloggat så många år så blir man fast och det är så kul att gå tillbaks och jämföra åren. Men det får visa sig hur det blir, skriver några rader nu iaf! :)

Jag har sen sist jag skrev varit på julbord med jobbet, firat min fina lilla syster på sin 8 års dag, jobbat, också har jag börjat läsa igen. När jag väl har en bok som jag fastnat för kan jag inte sluta läsa. Det är så avslappnat och skönt att koppla bort allt annat!

I kväll har jag unnat mig en solning, lagat pasta med skinksås till middag som vi precis har ätit. Och nu ska jag gå igenom min packlista och börja packa så att det inte blir så stressigt i morgon bitti!
Klockan 09.00 går bussen som kommer gå till Sthlm där vi kliver på båten. Ska bli så roligt det här :)
Jag kommer att ta med kameran så förhoppningsvis blir det lite bilder ifrån resan.

Hoppas ni mår bra och att ni är rädda om varandra!

   Första julklapparna inslagna

Fick ännu mera julkänsla nu när man har suttit och slagit in julisar. Bara resten kvar nu, skönt att ha kommit en bit på vägen :)


   Det finaste jag har! ♥

Den 3 augusti 2008 förändrades mitt liv då jag mötte Dig. Jag kommer ihåg allt som om det vore igår, vi släppte inte taget om varandra en sekund. Jag mer eller mindre flyttade in den dagen!
Dagen där på skulle Du i väg och jobba tidigt så Du gav mig en egen nyckel, pussade på mig och sa att Din önskan var att föralltid få ha såna här mornar. Sen for Du och jag började gråta utav lycka, allt kändes som en dröm samtidigt så verkligt.
Jag kunde inte somna om och ringde min bästa vän och berättade allt med glädje tårar i ögonen. Jag var den lyckligaste på jorden och det är jag än i dag.
Inget kan stoppa våran kärlek!!

Det var det ända jag ville ha skrivit i dag. Ett inlägg för bara han som jag älskar av hela mitt hjärta och mycket mer!






   SMS- INLÄGG

foto1452 (MMS)

Ser på en fantastisk show på stadshuset just nu. Skrattat så jag har ont i magen :)


   Fredag :)

I dag vaknade jag upp med världens huvudverk och ont i magen och det sitter fortfarande i. Tror det är dags för röda veckan.. :/
Men en lussebulle och en kopp kaffe sitter jag och tröstar mig med nu, så känns lite bättre. Lussebullar har blivit ett dagligt intag för mig de senaste veckorna, tur det bara är juletid en gång om år ;)
Annars så har jag dammsugat och plockat ordning lite här, tagit mig en dusch och ska om en liten stund gå ner till stan. Har ingen lust igentligen men måste handla vin tills i morgon också behöver jag en ny mascara!

I eftermiddag kommer Svärmor och Hugo hit och äter middag med oss. Efter det ska vi gå och kika på Robins match, och kanske att mamma och Elin hänger på också. Ska bli kul även fast jag missar Idol finalen, men det visas ju på söndag med så får kika på det då.

Önskar er en trevlig fredag!

   Nagelfix, jobb och bakning!

God kväll på er. Just nu sitter jag och är mätt efter dom goda rostade mackorna med potatissallad på som jag precis fikat. (fick bli min sena middag idag)

Dagen började med att få naglarna fina hos Veronica. Jag gjorde lite nytt i dag med en silver rand på, jätte läckert! Passar ju bra inför lucia till veckan :) Tog med några lussebullar som vi satt och åt samtidigt som vi höll på, mys!
Sen har jag jobbat eftermiddagspass och när jag kom hem ikväll snodde jag ihop en sockerkaka med chokladglasyr och kokos på toppen. Robin har ju match i morgon kväll och dom behövde ha fikabröd att sälja så jag erbjöd mig att stå för en sort! Så om ni ska gå på Ankarsvik-Nordic i morgon kväll på sporthallen så tycker jag ni ska prova min kaka :) Det är även min söta mormor som står och säljer fikat, så kul att hon är så engagerad. ♥

Så blev kakan. Nu ska den bara skäras upp i bitar.


Vi var ju och hälsade på Peter och Caroline igår. Jätte trevligt, fikade en massa gott dom hade bakat, drack glögg också fick vi träffa deras lilla valp som inte alls var så liten längre. Dom växer så snabbt!
Hade med oss den här chokladasken till dom. Och nu ångrar jag att jag inte köpte en åt oss själva också, mumms med choklad.

   Sov över hos Svärmor :)

Igår eftermiddag blev det middag hos underbara Svärmor. Sedan lånade vi hennes bil och for och kikade på Timrå, vilket drag det är där. Så kul att se! Tråkigt att dom förlorade just då jag var där men det var en spännande match.
Vi for tillbaks och sov över i Viforsen sen. Eller det vart inte så mycket sömn för oss då vi låg och trängdes i en 105 cm säng. Får skylla oss själva, varför la sig inte bara en utav oss i soffan bredvid ?
Trött är bara förnamnet i dag men har hinkat några koppar kaffe och fått i mig lite lussebullar så man står på fötterna iaf. Också har jag precis kommit hem ifrån en solning så vart lite pigg av det med!

I kväll ska vi bort till Peter och Caroline på lite glöggmys. Var ett tag sen nu vi sågs så ska bli riktigt kul, vi åker ju till Riga nästa vecka tillsammans så får smida lite planer för resan ikväll! :)

   Uggs

Dom här härliga uggsen är på väg hem till mig nu! Jag bara längtar så till jag har dom på mig, varmt och gonigt på foten. Perfekt för mig som går vart jag än ska. Dom är lite fulsnygga :)

   Lussebak

Så nu är lussbullarna färdiga! Det tar några timmar att baka då det ska jäsa hit och dit, men det är kul och speciellt när man har skön musik att lyssna på samtidigt. JUL musik blev det idag :)

Nu ska jag ta mig en dusch, hämta tvätten och sedan kommer Svärmor hit och hämtar oss. Vi är bjuden på middag hos hon i dag, myspys :)
Sedan åker jag och hjärtat till Timrå och kikar på deras match. Ska bli riktigt kul att få se live för en gångs skull!

Självklart har jag prov smakat en och jädrans vad goda dom blev! Rekommenderar verkligen att köra med kesella i om ni nu inte redan gjort det. Var iaf nytt för mig och kommer från och med alltid ha det i när jag bakar lussebullar, mycket saftigare. Det blev sammanlagt 28 stycken så nu har vi så vi klara oss ;)

   Husmor :)

I dag är jag en riktig husmor. Har tvättat sex maskiner, tog med sängkläder och handdukarna också och bara det fyller ju upp två maskiner. Skönt att ha allt tvättat sen!
Tog en prommis bort till Ica och handlade lite förrut och fyy vad kallt det var :/ De stack till och med i kinderna och håret var vitt utav frosten när jag kom fram och då har vi inte långt alls till Ica.

Just nu sitter jag och dricker min första kaffe för dagen och äter en hårdbrödmacka med makrill på. Jag har blivit tokig i makrill, speciellt Lidls egna!
Samtidigt som jag sitter och fikar och skriver här så väntar jag på att lussbulls degen ska jäsa klart. Jag har provat ett nytt recept där jag bakar med kesella i så det ska bli spännande att se hur dom blir. Tydligen ska kesellan göra att bullarna blir mer saftiga och jag är inte främmande på att prova nå nytt :)

Jag njuter för fullt utav min lediga dag i dag! HAPPY TUESDAY ♥

Jag älskar mina tjocksockar som mormor stickat. Hur sköna som helst!

   Ny vecka

I morse började dagen med en rejäl städning här hemma. Är dock less på att ha den gamla tv-bänken ståendes i lill rummet. Men tror att det var någon som ville ha den så ska kolla upp om dom vill hämta den snart, annars tror jag att vi slänger den ? Har varken någon användning eller plats med den någon stans. Vi vill ha i väg den mycket snart!

Har jobbat 12.00-19.00 i dag. Också har jag haft en grym huvudvärk och känt mig hängig så det har varit en liten seg dag. Men nu är jag ledig två hela dagar så får vila upp mig då om jag nu lyckas. Jag är inte direkt den som ligger i soffan och vilar när jag är ledig, helst ska jag hinna med så mycket ja bara kan. Myror i brallan kallas det :)

Nu sitter jag och dricker en kopp te och äter en after eight samtidigt som jag skriver här och läser runt på alla de bloggar jag följer. Tänk att vissa bloggar kan sprida så mycket energi och glädje! Det smittar av sig så otroligt mycket vill jag lova :) Man har sina favoriter.

   Hemma igen!

Då var vi hemma igen och söndags pizzan ligger i magen sen snart två timmar tillbaks. Vi bara myser i varsit soffhörn just nu, mätta och lite små trötta efter dagen!

Det skulle behövas städas här hemma då vi har två stora klädhögar liggandes på golvet efter helgen, pizzakartonger på diskbänken, mina shoppingkassar från veckans julshopping står mitt på köksgolvet. MEN så får det vara tills i morgon, jag ska bara gosa i soffan ikväll!
Man behöver inte ha det skinande rent jämt även om man önskade att det vore så :)
Tar tag i hemmet innan jag beger mig till jobbet i morgon.

Önskar er en trevlig kväll! Nu ska jag bläddra igenom dom här tidningarna och sedan blir det film.


   Söndag morgon!

Har precis gjort älsklingen sällskap vid frukost bordet då han ska i väg och spela match snart. Jag har även stor städat och plockat undan hela nedervåningen till morgon så att det är fint tills husägarna kommer hem i dag!

Vi har ju som sagt bott här ute nu i helgen och det har varit så mysigt! I fredags köpte jag med mig våran favorit sallad ifrån Coffehouse som vi åt och sen la vi oss i ett långt härligt bad. Kändes riktigt lyxigt att ligga där och mysa och surra, fick jag bestämma så skulle jag vilja ha en sån kväll sju dagar i veckan ;)

I går jobbade jag 13.30-19.30. Sen for jag raka vägen ut till Víforsen på 65 års kalas för Robins mormor. Dom andra hade redan ätit så jag åt när jag kom också hann jag lagomt till tårtan, sicken tur man hade hihii.
Var jätte trevligt där som alltid, alla är så himla goa! ♥
Både jag och Robin var nyktra och körde och det är verkligen ingenting jag ångrar i dag. Så skönt med en nykter helg. Laddar tills på lördag i stället när jag ska ut på julbord med jobbet :)

Nu ska jag ta mig en dusch och göra mig ordning och om jag hinner tror jag att jag svänger in på Birsta en sväng innan jag åker till jobbet!

KRAM på er.


   SMS-INÄGG

foto1369 (MMS)

Håller nu på att vänta på att badet ska bli fullt så vi kan krypa ner. Visst ser det mysigt ut ? :) Nu är det fredags mys på högnivå för oss!


   Mys morgon :)

foto1365 (MMS)

I morse skjutsade jag Svärfar och Annika till tåget och har nu deras bil tills på söndag. Vilket lyx säger jag! Just nu passar jag mosters små hjärtan någon timme här på förmiddagen. Vi målar fina teckningar och lyssnar på Moraträsk :) Sedan blir det jobb och efter det åker jag raka vägen ut till Alnö där vi ska bo under helgen medans Svärfar och Annika är i Sthlm. Ska bli riktigt mysigt, både jag och Robin har längtat hela veckan! Jag har redan planerat att ta ett bubbelbad i deras nya fina badrum i kväll :) Nu är det snart lunch tajm här, ha en toppen dag!


   Kvälls fikar :)

Nu har jag precis kommit hem i från jobbet och slagit mig ner i soffan framför lyxfällan. Dagens lyx blir en lussebulle (den sista) tog jag nu! Måste baka en till omgång nästa vecka :) Fast då funderar jag på att prova ett annat recept med kesella i.

Önskar er en trevlig kväll och hoppas att ni också unnar er något gott mitt i veckan. Det är vi alla värda, för nyttigt är tråkigt :)

   Lila!

Ville köra lite variation på naglarna och denna gång fick det bli lila. Kul med någon ny färg! :)

   Middag på Biteline!

I kväll ska vi ut och äta med Rasmus och Emma. Ska bli riktigt mysigt, kul att spricka upp vardagen lite också! :)

Jag inviger min nya tröja som jag köpte igår. Gillar den skarpt så jag tror jag måste köpa fler i någon annan färg!  Jag klär mig oftast i mörka färger, kanske tråkigt men jag känner mig mer hemma i det.

   Nytt hos oss!



RSS 2.0