Kikar in och säger hej

Jag har blivit usel på det här med bloggning! Men jag skyller på sommaren tror jag ;)
Vi har inte bott hemma och levt en vanlig vardag sen veckan innan gatufesten. Vi är mycke ute på Alnö och umgås och sedan så jobbar jag och där i mellan försöker man träffa alla andra som inte bor på ön :)

Den här veckan har jag faktiskt sovit hemma en natt då jag kände att jag fick lite ångest över att våran fina lägenhet bara står :P
Men det är sommar och både jag och Robin tycker det är så skönt att vara ute på landet då. Det blir mer relax och frihet på någotvis.. Jag verkligen håller tummarna på att alla i våran förening går med på att bygga ballkonger, för det gör så mycket på sommrarna med att ha en sån!

Just nu så är vi i Gävle och hälsar på pappa. Super mysigt har vi!
Igår gick vi på stan hela dan och killarna var så snälla och följde med mig på det affärer jag ville på :D Blev lite shopping också åt vi en lunch där!
På kvällen blev det god middag som pappa lagat och sen var vi ner på en utav krogarna och hade det trevligt. Jag och Robin tog någon öl var och sedan spelade vi biljard. Jag vann en gång över dom, mycket stolt ;)

I morse när jag vaknade så la jag mig i ett bad där jag låg läänge :) Det är lyx för mig att lägga mig i ett bad med en massa skum och bara ta hand om sig själv utan att behöva stressa!
Efter frukosten for vi ut till Valbo köpcentrum (typ som Birsta) där vi har spenderat hela dagen. Tänk att jag fått med killarna på två dagars shopping ;) Kors i taket haha! Bäst man är snäll med dom nu..
Vi ska strax byta om och fara till farmor och hennes gubbe på middag. Och sedan funderar vi på att gå ner till stan på någon utav krogarna ikväll med :)

Hoppas ni har en bra sommar även fast än att det känns som att det börjar gå mot höst nu.. :O Jag säger bara det att det är tur att man har bokat in en utomlandsresa!!


   Så här underbart hade vi det i går :)











   Sommar...

Jag njuter för fullt varje dag så fort jag har lediga dagar! Tänk om man hade sommar året om ;)

Jag hade iaf en riktigt rolig gatufest vecka med tjejorna. Vi träffades och åt gott, drack och peppade sedan för att gå ner till gf. Två kvällar kom vi ner till 23.30, sjukt sent haha men vi hade kul på vårat håll vi så glömde både tid och rum tror jag :)
Vi har både ätit och druckit en massa gott, åkt galna karuseller, träffat trevligt folk, åkt båt och skrattat en massa.. Jag såg knappt skymten av Robin under hela veckan, tråkigt tyckte jag men vi hade vårt på varsit håll så det fick bli så! Sågs iaf hemma då vi skulle sova :)
Förrutom Gatufesten så har jag jobbat några dagar, solat, badat och myst med både Robins och min familj! ♥

Just nu så går jag i en massa tankar och vet inte vad jag vill.. Jag är så sugen på att börja plugga samtidigt som att jag vet att jag inte ska ha så bråttom och vänta och se så att mitt val blir rätt! Skulle ju vara lite mysigt att plugga samtidigt som Robin nu men ja då skulle vi ju få leva som två studenter och inte kunna unna oss samma saker som vi gör i dag. Både på gott och ont det där!
Är ju väldigt skönt att jobba och tjäna pengar nu också :)

Lite bilder måste jag ju lägga upp också även fast vi var sämst med att knäppa kort under gf  :P




   Tisdag

På förmiddagen har jag varit nere på stan och klippt mig, handlat lite på Body Shop, framkallat en bunt med kort, köpt tre dagars också passade jag på att gå på Systemet när det inte var så mycket folk!

Nu har jag nyss varit till tvättis och kört i gång några maskiner så tänkte börja städa här strax och sedan måste jag fara och handla lite till middagen. Tänkte mysa till det i dag och äta lite extra gott då det kommer att vara våran sista "soff kväll" tillsammans på några dagar nu eftersom vi båda har tre dagars :) Jag känner redan nu vilken tuff vecka det kommer bli, men ack så roligt vi ska ha!



Sen måste jag bara ge er tjejer ett tips om ett riktigt gott vitt vin om ni inte redan provat det!
Robin köpte det till mig i midsommar och det var absolut bland det godaste jag druckit :)

   God kväll

Nu har jag precis kommit hem ifrån mamma där jag har matat och myst med djuren lite :) Är ju djur vakt medans dom är i Sthlm så ska dit en stund varje dag nu men det gör ju ingenting för jag har tillgång till bil och kan ta mig ett bad där precis när jag vill :D
Jag och Matilda har gjort en beställning på en varsin bikini ifrån Nelly i kväll också så nu håller vi tummarna på att vi får dom innan helgen :)

I morgon är jag ledig och ska ha en "fixar" dag.. Ska till frissan och klippa mig, gå en sväng på stan och göra en massa ärenden och sen hem och tvätta och stor städa!

   Ny vecka :)

Herregud vad veckorna går snabbt! Och jag är väldigt dålig på att blogga nu på sommarn men det finns bra ursäkter för det då jag verkligen har fullt upp jämt. Veckan som var jobbade jag jätte mycket, så nu vet jag hur det känns att jobba lite mer än fulltid ;)
Jag var på Birsta en dag med mamma och Elin också och shoppade lös lite. Tyckte mamma sa att vi var där fem timmar men det kändes som kanske två då jag lätt skulle kunna ha stannat några timmar till :P Jag älskar att gå där!
En kväll var Matilda här och myste :D Jag klippte hon och sen åt vi jordgubbar och glass!

I fredags hade jag en ledig underbar dag på badet med mamma och dom. Jätte mysigt hade vi :)
På kvällen blev det grillning hos Stoffe och Malin och sov sedan kvar där hos dom.
Lördag jobbade jag 12.30-19.30 och fasiken vad surt det kändes då alla andra låg på stranden i det fina vädret! Men man kan ju inte ha det lyx varje dag även om man önskade det :P
När jag slutade vart det en sån där spontan utgång. Jag snabbde mig hem, gjorde mig redo för party och gick sedan upp till Skönsmon där vi firade Elina som fyllde 20 år :) Vi var nästan hela gänget som vi brukar vara i från Alnö plus några till och vi hade så jäkla kul! Sedan vart det krogen för oss alla utom min älskling som kände sig hängig och trött tråkigt nog :/ Men vi hade roligt ändå och satan vad varmt det var ute. Kändes som en kväll utomlands :)

I går blev det jobb igen och när jag kom hem hade Robin gjort hamburgare och strips, så jäkla gott! Efter maten gick jag bort till Emelie och myste med hon. Åt godis och surrade som aldrig förr <3

Nu ska jag ladda för jobb igen, känns som att jag inte gör nå annat men den här veckan blir det mycke mindre jobb än förra och det hurrar jag för ;)

Tog några bilder från Jenny som hon knäppte i lördags, hoppas det inte gör något vännen :)







   Underbara väder :D

Igår blev det bad och sol hela dagen lång med mamma och dom :) Man fick verkligen fram dom riktiga sommarkänslorna då man låg där, hur underbart som helst! Och mysigt att umgås med min familj  <3

Nu ska jag i väg och jobba så måste avsluta här! Får updatera mer sen :)

ö





   SMS- INLÄGG

foto0308 (MMS)

Ligger på Kuben badet och har det riktigt härligt! Jag njuter för fullt :)


RSS 2.0