God morgon :)

Här sitter jag och är fortfarande morgon trött. Försöker vakna till med lite kaffe! Frukosten får vänta ett litet tag till den. Jag är fortfarande mätt från i går kväll då vi kom på att vi var hungriga vid 22.00 tiden och for ner till Max och köpte med oss ett varsit mål hem. Snuskigt gott var det men kanske lite onödigt också om man tänker efter så här i efterhand :)

Jag ska ta tag i räkningarna nu. Vissa hatar det medans jag bara tycker det känns skönt. Skönt att ha gjort rätt för sig! Sen är det alltid lika kul att se hur myckt man kan lägga i sparkontot, resten får gå till shopping och nöjen.


Jag börjar jobba klockan 13.00 i dag så har ingen stress :)

   Söndag

Hej på er!

Då var det söndag igen, läskigt vad veckorna går snabbt. I fredags var vi hos Emma och Rasmus och firade Emma. Hon fick fina presenter, vi drack alkohol, lekte lek, åt massa snacks och hade det trevligt!

I går vaknade jag upp och kände mig bakis, trots att jag bara drack tre glas vin i fredags. Blää jag hatar att vara bakis och förstöra en hel dag till att gå och vara seg, trött och ont i huvudet. Finns roligare saker att göra :)
Men jag bestämde mig för att ta mig ut på en morgon walk så att jag skulle bli piggare. Var underbart väder ute, varmt och soligt. Och jag vart piggare ;)
Efter en dusch for jag ner till stan en sväng och gjorde några ärenden. Sen hem till Therese och pojkarna och hälsade på. Var såå kul att träffa dom! Jag passade dom en stund medans Therese skulle plugga och sedan kom mamma och Elin bort också så då fikade vi go fika. Myselipys dag :)

På eftermiddan tog jag tag i hemmet och storstädade. Har dragit ut på det hela veckan så nu var det dags. Sen vid 20.00 tiden kom Matilda hit. Vi åt tacoplate, drack vin, såg på melodifestivalen och surrade en massa!
Älskar såna kvällar. ♥

Och såklart hade vi lördagsgodis.

Vart en sen kväll och somnade väl efter 04.00 då Robin kom hem i från krogen..

Nu ska jag ta mig en dusch och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det som jag vet är planerat är att jag ska följa med Elin till stallet. Hon vill så gärna visa mig allt hon har lärt sig sen hon började på ridskolan :)

   Happy!

Ni anar inte vad underbart skönt det var att stämpla ut i eftermiddags. Jag har jobbat mycket många dagar i rad och har näst intill inte hunnit med något annat. Så nu njuter jag utav att ha två lediga dagar framför mig!

Jag for och fixade present efter jobbet också svängde jag förbi Coffehouse och köpte med mig min favorit sallad hem. Fick äta middag själv i dag då Robin skulle bort och spela match men det gjorde inte mig någonting. Jag poppar musik här hemma som aldrig förr, har duschat och fixat mig lite mer än vanligt eftersom vi ska bort på födelsedags firande hos Emma i kväll :)

Just nu sitter jag och väntar in Robin som ska komma hem och ta sig en snabb dusch innan vi åker. Medans jag väntar så smuttar jag på lite vin och målar mina naglar röda. Igentligen avskyr jag att måla naglarna då jag inte har tålamod till att sitta still tills det har torkat riktigt. Slutar alltid med att jag kommer åt något så jag få måla över den fläcken som gör att det blir klumpigt och sen är allt förstört.. Men i dag tänkte jag passa på medans jag har tid ;)

När jag stog och provade ett tublinne som jag tänkte ha i kväll så blev jag påmind utav spegeln att jag faktiskt har en tatuering på skulderbladet. Det är inte ofta den får synas så här på vintern.. Jag älskar den!!


Ha en underbar kväll.

   Okej. Jag kan inte hålla mig undan!

Jag måste skriva.. Så det får bli ett litet inlägg i dag med.
Har dock inte mycket att skriva för just nu känns det som att jag bara jobbar. Men i morgon eftermiddag går jag på en välförtjänt helg!

Nu har Robin precis farit i väg på sin träning och jag har ätit min sena middag eftersom jag jobbat. Men är sugen på något mera så har skurit upp apelsiner som jag sitter och små äter på här.


Jag ska se lite på tv nu och sedan hoppas jag att jag kommer i säng i bra tid. Klockan ringer tidigt i morgon, sen på kvällen ska vi fira Emma som fyller år i dag :) GRATTIS igen gummsi!

   Det bästa med att skriva blogg/dagbok..

Är att kunna gå tillbaks och läsa vad man gjorde samma dag som åren innan. Det är kul att jämföra lite :)
Jag måste erkänna att jag har tappat lusten lite på att fortsätta då jag blir rädd för att folk som jag knappt känner får veta så mycket om mig och mina nära. Nu har jag ingen blogg där jag skriver ut "privata" saker men jag kan tycka att det blir obehagligt ibland när jag får höra att folk läst att jag gjort de och de..

För ett tag sen fick jag tex en kommentar utav en person som sett mig på mitt jobb och vet vem jag är. Dagen efter när jag satt i kassan tänkte jag hela tiden. Undra om det var den eller den som läser min blogg. Det var obehagligt!

Som sagt så tycker jag det är kul att skriva men jag vet inte heller vilken dag jag slutar. Det tar emot att sluta helt då jag har skrivit några år nu. Jag har försökt att sluta några gånger tidigare och det gick ju inte så bra.

Kanske en dagbok skulle passa bättre för mig ?

Nu ska jag äta en semla med min älskling och njuta utav lite soffmys. Ha det bäst!

   Fikat bullar och laddar för jobb!

För någon timme sen plingade mamma och Rocky på dörren här. Kul med besök!
Jag drog ihop ett bullfat också fikade vi lite. Gott och onyttigt :)

Jag ska strax he på mig lite smink och sedan traska ner till jobbet. Vi har årsinventering i dag så blir ett långt pass till sent i kväll.
Den här veckan är det måndag-fredag jobb. Alltså är jag ledig i helgen! Sköönt..

Ha det fint!

Liten blir stor. ♥ Saknar dig och din fina storebror. Snart ses vi, gud så vad vi ska kramas då :)

   Måndag

God kväll på er! Hoppas eran vecka har startat bra. :)

Jag tog en sovmorgon till klockan 09.00 i dag. Segade på och gjorde lite nytta hemma fram till lunch tid då vi blev bort bjudna hem till Daniel och Lina på en fika. Mycket trevligt!

I eftermiddag/kväll har jag jobbat. Och nu har jag precis ätit mackor (fick bli min middag). Strax börjar Big Brother också som jag tänkte kika på. Vet inte än vad jag tycker om det i år, ska ge det en chans iaf.

Nu har jag lagt in min semester för i år också. Känns skönt att ha fem betalda veckor att ta ut! Men jag tänkte bara ta ut tre i sommar och spara dom andra två till hösten så man kan lägga in en resa då med.
Och just det! Har ju glömt att berätta att jag och mammsen har bokat in en liten Sthlms tripp om två veckor :) Bara hon och jag, kommer bli så roligt. Bo på hotell, shoppa och mysa.
Vi var i väg på en sån här tripp för ca fem år sedan och då var Elin också med. Hon var bara en liten pluttis då, gud vad fort åren går..

   Pizza, godis och massa bra på tv

Så ser min söndags kväll ut!
Jag firar även att jag jobbat klart för den här veckan (finns nästan alltid skäl till att fira något). Visst är det härligt ? :)
Nu har vi ätit pizza, sett på Solsidan och alldeles snart ska jag se på Big brother. Ska bli kul att se hur det är. Om det är lika bra som det var för några år sedan. Eller tyckte man bara att det var bra för att man var i tonåren.. Ja det återstår att se. Jag måste kika nu!

   Dåligt med bloggning..

I helgen jobbar jag och bara är! I bland älskar jag jobb helger då man verkligen har anledningen till att bara ta det lugnt på kvällarna. Man behöver inte känna sig som en pensionär för att man har haft soffmys fredag, lördag ;)

I fredags när jag slutade jobbet kom gulliga Emma och hämtade upp mig. Då for vi och åt en snabb pizzabuffe på Biteline, sen vidare till sporthallen för att se på Robins match. Var mycket trevligt att träffa alla kända ansikten som var där och se min älskling på plan. Dock så förlorade dom stort mot city!
Efter matchen for jag med Robin hem och kikade lite på tv och bara mös.

Igår morse ringde bådas klocka 07.00. Och Robin for i väg till sitt jobb tidigare än jag började så jag fick så väl gå i 29 minus till jobbet. Var längesen jag var klädd som en i hop stoppad korv.
När jag kom till jobbet hade Erika gjort varm choklad till mig. Världens bästa Erika! :)

På kvällen kom pappa hit och hälsade på. Han firade mig för att jag fyllt år och jag firade han för att han fyller år till veckan.
Planerna var att vi skulle gå ut och äta på restaurang, men hur sugen är man på att gå utanför dörren när det är typ 100 minus ute. Nä jag bestämde mig för att laga middag hemma. Tacopaj med massa gott tillbehör till :)
Tror både pappa och Robin blev glada över att vara hemma. Det var sport, sport och återigen sport på tvn.. Hahaa fy för all sport nu!
Men vi hade en skön lördags kväll. Åt en massa onyttigheter och såg på två filmer (efter all sport var slut) :)

Pappa sov över på våran soffa. Tog oss en lång sovmorgon allihop och nu har vi nyss ätit en brak frukost som jag fixat i hop.
Jag börjar inte förns 13.30 så jag kan gå i min morgon frilla och mormors stickade tjocksockar ett tag till ;)

Ops vilket långt inlägg. Nu önskar jag er en fin dag.

   En lång dag och en väldigt trött linda

I dag har jag jobbat 08.30-19.00. Och det känns både i kropp och själ!
Min fina älskling hämtade mig när jag slutade och han hade även köpt middag åt mig. Mycket uppskattat :)

Jag sov dåligt i natt så det är också ett avgörande till att jag är så trött.. Jag ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen nu.

Natti natti!

   Toblerone

Den här stora fick vi i dag utav Matilda och Anton. Mumms vad gott, jag som älskar choklad! Tur att det är "lill" lördag i dag så man slipper få dåligt samvete över att man proppar i sig sånt här gotta ;)

Hela 400 gram toblerone.

   Afternoon tea

Brr vad kallt det är ute.. Jag gav mig ut på en walk i dag trots att jag såg att det var 16 minus ute. Ångrade mig lite efter halva vägen men jag bet i hop och gick ännu snabbare än vad jag redan gjorde.
Efter en lång varm dusch så fick jag tillbaks känseln i kroppen!

I eftermiddag har jag varit på Afternoon tea med Emelie. Vi har inte träffats på 5 hela månader och tyckte att det var på tiden nu. Hon rekommenderade att vi skulle gå på Afternoon tea på Charm. Riktigt mysigt var det!
Och oj oj vad mycket gott det fanns ;) Vi åt scones, skorpor, bakelser, kakor och drack massa vanilj te. Om vi vart mätta ? Ja meer än mätta haha!
Var såå kul att träffa dig gumman. Trots att det var 5 månader sen så kändes det som om det vore igår.. ♥
(en gammal bild på oss)


   Bra start på veckan!

I förmiddags smet jag hem ifrån ett par timmar och hade lite "lyx" tid för mig själv. Var ner och solade, sen for jag hem till mamma där ingen var hemma. Jag passade på att låna hennes badkar och tog hand om mig själv lite! Underbart skönt vill jag lova.

Sen for jag hem igen och tvättade. Och efter det i väg och handlade till middagen och fixade sedan med den. Gud vad jag har varit snäll mot min älskling i dag! Han fick både frukost på säng och en god middag serverad :) ♥
Jag gjorde inbakad fläskfile med klyftpotatis, sallad och sås till. Sen fixade faktiskt han i ordning hemma gjorda vitlöksbröd som vi hade till också. Mumms vad gott det var!

Nu ska jag kika hur det ser ut på mitt jobb schema. Eftersom jag jobbar långhelg denna vecka så är jag ledig i början av veckan. Dock så kommer det bli 13 arbetsdagar i rad sedan.. Men det okej, jag vill jobba!!

Nu blir det sängen med min bästa. Kram och god natt :)

   Lagar go middag..

också firar vi dagen mitt ett glas rött såklart :) Mys!

   Alla hjärtansdag!

I dag är det en utav årets finaste dag. Då alla är lite extra snälla och glada mot varandra. Jag tycker det är lite kul :)

När jag vaknade i morse smög jag upp (medans Robin sov) och for och köpte nybakat bröd. Och sedan smög jag omkring här hemma och gjorde i ordning fika.. Att bli uppvaktad med frukost på säng är väl hur mysigt som helst!
Det var min älskling värld, och han vart super glad och väldigt överraskad :)


Ha en fin alla hjärtans dag ni med. Och var lite extra snäll mot din omgivning! :D

   Middag hos svärmor och Ibbe!

God kväll på er. Tänk att ännu en helg har switchat förbi!

Vi sov länge i dag.. Tror klockan var 11.30 då vi vaknade. Men vi var uppe till sent i natt så det var nog behövligt för att slippa vara en zombie i dag ;)
Jag började dagen med en walk. Som inte alls var nå skön pga att det blåste så kallt! Men jag gjorde det, och det är det som räknas.
När jag kom hem hann jag näst intill bara vända i dörren då jag får veta att vi ska åka hem till svärmor och Ibbe och hälsa på :) Var jätte längesen nu så det var riktigt kul!
Blev att vi tillbringade hela dagen där. Fikade, surrade en massa och myste på. Sen blev vi bjudna på middag också som jag och svärmor fixade ihop. Tacos (våran favorit rätt)!

Vi lånade en utav deras bilar så vi skulle ta oss hem. Har sett på Solsidan och nu halv ligger jag i soffan och äter Polly godisar samtidigt som jag skriver här och små kikar på Wallander.
Har haft en riktigt härlig söndag. Nu ser jag fram emot en ny vecka. Känner att jag har samlat på mig en massa positiv energi under helgen :D

   Ny doft!

När jag var ner till stan tidigare i dag var jag och luktade på Escadas nya doft. En riktig sommar doft av mango.
Såå fräsch. Jag bara måste ha den!!

Jag köpte den inte i dag! Det får bli nästa gång :) I dag blev det bara lite små saker och en ny sjal. Har fått mig en liten samling på dom nu. Är så fint att ha över en enkel oversize tröja.


   Tjej snack och vin!

Har haft en riktigt trevlig kväll med min vän Maria. Var ner på Biteline och åt tacobuffe, drack lite vin och sedan toppade vi det med en glassbuffe också :) Vi satt där i timmar och pratade. Och skulle det inte vara pga att hon skulle upp och jobba i morgon hade vi suttit och hållt på surrat nu med. Så mysigt!

Jag tog en taxi hem. Och här var Robin och Kg som nästan på en gång gick ner till krogen. De skulle ner och ta nån öl, men han skulle komma tillbaks till 01.00 då hockeyn börjar. Ja vi får väl se.. Jag har hört dom där orden tidigare. Ska bara ta nån öl så kommer jag hem sen. Också slutar det med att klockan är kring 04.30 då han är hemma :P

Jag är glad att jag är ledig i morgon och kan göra precis vad jag vill! Det är lyx :)
Natti natti på er.

   Heelg :)

I dag blev det jobb fram till 16.00 och sen gick jag hem eller små sprang kanske man ska säga.. Var svin kallt!

Nu har jag helg och den är helt oplanerad. Tar den som den kommer :) Ska ut och äta med Maria F i kväll och kanske att det blir ett glas vin till också. Ja det är klart att det blir de!

Har nu duschat och fixat mig i den mån det går när alla lampor inne på toan, sovrummet och i hallen i gått. Alla på samma gång, kan det bli nå bättre ? Fick duscha i det kolsvarta mörkret, föna håret i köket.. Men sen kom jag på en smart grej att ta med golvlampan vi har inne i lilla rummet och ställa den på toastolen så att jag skulle få en någorlunda belysning när jag skulle sminka mig. Det gick men fick chansa mig fram för att få det jämnt och bra.

Vad tycks om min smarta ide. Visst blev det fint ? Näe.. Ska åka och köpa glödlampor så fort jag vaknat i morgon.



Nu måste jag snabba mig ner till stan. Önskar er en trevlig fredags kväll :)

   Happy torsdag!

Sitter här och har ätit frukost och små kikar på nyhetsmorgon. Jobbar stängning i dag så har ingen brådska :)
Ska dammsuga och städa lite här på förmiddan. Sen tänkte jag gå ner till stan en sväng innan jag börjar. Kul att det är 7 minus ute och vräker ner snö. Vi hade ju vårkänslor bara för några dagar sen!

Jag längtar i mängder tills vi åker till Spanien. Lite mer än fyra månader kvar men ändå, tiden går fort nu.


Ha en fin dag! :)

   Har haft en ledig dag.

Min dag började med viktiga samtal. Färgning av min utväxt. Och sedan tog jag och Robin en prommis och köpte semlor som vi sedan fikade hos mamma :) Blev där några timmar och hälsade på. Myselipys!

Nu har vi precis ätit middag. Jag lyckades laga den godaste lasangen jag någonsin lagat. I stället för att göra en egen bechamelsås så köpte jag en färdig som jag hade i. Blev mycket krämigare och godare!

Har haft en skön ledig dag med att göra ingen nytta. Men varför måste man göra det varje dag ? Livet ska njutas också.


Glöm inte att göra det Du känner för och följ Dina drömmar. Ingen ska få styra över Dig!
Det var mina ord för i dag :)

   Amerikanska cookies

Tänkte dela med mig av receptet på mina cookies jag gjorde för några veckor sen. Jag är helt frälst i dom, ni måste prova :) Det låter besvärligare än vad det är. Jag lyckades på första försöket då gör ni det med!



200 g margarin
4,5 dl brun farinsocker
1 dl strösocker
2 ägg
5 dl havregryn
3,5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
200-250 g mörkchoklad
1 tsk salt

Rör margarin, farinsocker och socker mjuk (smält inte margarinet)
Vispa äggen och tillsätt dom med havregryn
Blanda ihop mjöl, salt och bikarbonat för sig och spill sedan i de med det andra
Blanda allt!
Hacka chokladen och rör ner
Jobba ett tag med händerna så att det blir en jämn och hård klump
Dela ut som tre rullar av degen. Du väljer själv hur avlång och bred du vill ha rullarna beroende på vad du vill ha för storlek på kakorna. Linda sedan in dom i folie och låt stå i kylen några timmar eller över natten (jag lät dom stå över natten)
Skiva kakorna och lägg på bakplåtspapper
Tänk på att dom jäser något i ugnen så att du inte lägger dom för tätt ihop

Grädda 10-15 min på 150 grader.

   Morgon trött!

God morgon på er. Här sitter jag och har varit vaken sen ett tag tillbaks men är fortfarande en tröttis så än är det morgon för mig :)

I dag är det en NY vecka igen. Jag kickar i gång min med ett snabb besök nere på banken. Sen blir det jobb.
Men nu först frukost och en dusch!

   Underbara söndag!

I går blev det jobb till 19.30 och då tog jag mig en promenix hem. Satt mig i soffan och såg på melodifestivalen. Robin var borta på middag och såg hockeyn ute i Kovland! Jag orkade inte laga mig någon middag så gjorde mig några mackor som jag åt, sen så hade jag ju såklart lördags godiset som fick mätta magen ;)
Matilda kom förbi och gjorde mig sällskap en sväng. Satt och surrade också gav jag hon en liten körkorts present! Hon har slitit med att ta det här länge så hon var värld en belöning :) ♥

I morse efter frukosten for jag i väg och storhandlade mat. Sen hem och bytte om för en walk i det soliga vädret. Så skönt att jag har kommit igång med mina prommisar igen. Det känns redan skillnad :) Och det gör ju såklart att man blir ännu mera peppad på att hålla igång!
For ner till stan och gjorde några ärenden förut också. Det är lyx att ha tillgång till bil i bland.

Nu sitter jag och hoppas att jag snart får ett glatt samtal utav älsklingen som har spelat match i dag. Har dom förlorat får jag hem en gringubbe.. Och det skippar jag helst ;)
I kväll kör vi nog på hemkörning från någon pizzeria. Lätt och smidigt vill man ha det när det är söndag.

   Trevlig kväll :)

I går kväll var vi ju ut och åt med Rasmus och Emma. Blev en varsin tacobuffe på Biteline också drack vi lite gott till det. Satt där läänge! Sen gick vi till Hemmakväll och hyrde med oss en film som vi sen såg hemma hos dom.
Åt en massa godis och myste på. Stannade kvar och sov över där också på deras bäddsoffa :)
Alldeles perfekt kväll!

I morse efter vi ätit lite frukost fick jag skjuts hem hit. Så nu har jag duschat och gjort mig redo för jobb. Ska bara ta mig nått att äta nu innan jag går.

Ha en FIN dag och va rädd om dig!

   Birsta med Emma!

I dag sov jag ut läänge. Sen klev jag upp och åt frukost, duschade och så! Hur jag än gör så stressar jag alltid på slutet. Jag hade en hel timme på mig att duscha, äta frukost och sminka mig men ändå så stressar jag som en took då jag såg att det bara var fem min kvar innan Emma skulle hämta upp mig.
Undra om det beror på att jag måste in och läsa alla x antal bloggar jag följer ? Haha.. Börjar bli lite jobbigt det här med att följa så många. Men det är kul :)

Vi har haft en riktig mysdag ute i Birsta. Fikade/åt lunch på Charm såklart! Sen strosade vi runt överallt. Jag köpte en present, en bok där jag ska fylla i alla mina recept, kaffemuggar, hårspray, ett par jätte fina trosor som jag märkte nu när jag kom hem att det var hål i :/ Tror inte att jag får byta dom eftersom dom inte är plomberade, men jag är inte någon fegis.. Så ska gå dit ändå och göra ett försök. Annars känns det som 70 :- i sjön!

Nu är jag hemma och vilar benen lite. Är inte van att gå i klackisar så när man väl har gått några timmar i dom så blir man trött i benen! Men dom ska på igen om nån timme då vi ska ut och äta middag med Rasmus och Emma i kväll.

Önskar er en trevlig helg! Jag känner fredags känsla nu. Robin spillde upp ett glas rött till mig här som jag sitter och sputtar på :)

Kaffemuggarna. Så fina :)


Prickiga boken ska bli full av smarriga recept, som nu sitter på massa olika blad huller om buller i kryddlådan. Ordning och reda vill jag ha!

   Natti natti..

I morse trodde jag inte att det var sant då klockan ringde. Var det verkligen morgon redan ? Jag som precis hade somnat kändes det som! Har sovit dåligt två nätter i rad nu och ber till gud att jag kan sova i natt, är så jobbigt att gå runt som en zombie på dagarna..

Jobbade förmiddags pass i dag med. Sen var jag ner till stan och solade så nu ser jag ut som en tomat i ansiktet. Var nya rör och jag brände mig! Inte snyggt, men i morgon har det förhoppningsvis gått till sig :)

I kväll har jag varit på bio med Matilda. Vi såg på The tourist, riktigt bra film. Och vi åt såklart massa onyttigheter också, går ju inte att gå på bio och skippa deras underbara chips. Jag är inte så förtjust i chips men just dom här bara måste man ha när man är där, hör liksom till! Sen så vart det lite godis också ;) Nu är jag mer än mätt..
Tack för en mysig kväll min älskade vän. Och grattis igen till körkortet du tog i dag. Mina tummar och tår som jag höll för dig i morse gjorde susen :D

Nu har jag krypit ner i sängen och ska försöka sova. Robin är ute på krogen i kväll så jag har bäddat in mig i bådas täcken. Jag fryser!

God natt.

   Gardinen är uppe.

I eftermiddag vart jag så sugen på att sätta upp den nya köks gardinen. Var ett himla piller med att rulla upp den jämnt på båda sidorna. Men jag lyckades hyfsat bra och så fint det blev :) Kul med nytt och köket känns helt plötsligt större på något vis!




Så nu fick ni se vårat kök också!

Annars i dag så har jag jobbat och sen tog jag mig ut på en walk. Det regnade och var jätte halt men jag gjorde det och det är jag glad över. Är så skönt och uppfriskande!
Och ett måste är ju såklart att man har med sig bra musik att lyssna på, jag har massa gamla godingar som gör mig peppad. Ett litet tips till dig som tycker att det är tråkigt att gå ut och gå själv :)
Jag tycker det är mycket skönare att gå själv då man kan gå i sin egen takt och lyssna på musik som gör en sprallig och peppad. Det blir jobbigare om man ska gå med hög puls samtidigt som man pratar :P

Nu ska jag gå och göra lite fika och se på halv åtta hos mig. Tyckte Robin sa något om att det fanns mums mums i kylskåpet. En sån är jag värld i dag ;)

RSS 2.0