Köpt de första julklapparna idag :)

I dag har jag hunnit med mycket! Började med att mamma kom och hämtade mig vid tio och då for vi ner till stan. Gick till banken där jag överförde pengar till mitt och Robins reskonto också beställde jag en bankdosa så jag kan överföra och betala räkningarna hemifrån. Har tidigare bara kunnat gått in och gjort det hemma hos mamma, ganska drygt så det ska bli skönt att bara ha en dosa och kunna gå in på vilken dator som helst att fixa sånt på!

Sedan gick vi en sväng på stan. Jag pekade ut lite julklappar som jag önskar mig, provade lite och så. Så nu vet mamma vad jag vill ha ;)
När vi var klar på stan for vi och hämtade upp mormor och sedan ut till birsta. Där shoppade vi en hel del, jag köpte bland annat några julklappar. Känns bra att ha börjat så att det inte blir allt för stressigt sen :)
Vi avslutade sedan med en god lunch, så mysigt!!

Kom hem vid halv tre och då lämnade jag bara av grejorna hemma och sedan gick jag till jobbet. Har jobbat kväll så jag har nästan nyss kommit hem. Ska ta mig något att äta nu och sedan vänta på att min älskling ska komma hem :) Vi ska kramas för det har jag saknat hela dagen.. Jag fick ett sånt fint sms utav han när jag jobbade också så jag känner mig lite extra kär nu, min gullnos :D

   1 advent!

I dag har jag haft en mysig förmiddag hemma hos mamma tillsammans med hon, Elin, Therese och pojkarna! Vi fikade en massa gott, surrade och busade på :) Ni är bäst och jag älskar er <3

Vid halv tre kom Robin hem ifrån Stöde, bakfull som en gris.. Vi for iaf ner till stan och åt en varsin pizza på Jops och sedan gick vi en sväng och kikade på julmarknaden, drack årets första glögg ;)
Var jätte kallt så vi blev inte så länge där. For istället ut till willys och storhandlade mat så nu har vi frysen propp full. Var tvungen att ta ut en masaa lussekattspåsar för att all mat skulle få plats :P

Melwin och moster är på väg ut och ska leka :D




   Tjenixen pixen :)

Det är redag lördag, veckorna går så sjukt fort.. Men det är bra, för jag vill ha JUL nu :D

I torsdags kväll kom Emelie hit. Vi hade jätte mysigt, åt blåbärspaj och chokladbollar också drack vi vin :) :)
Blev helt enkelt en kväll med fullt utav vardagslyx! <3
Sånt älskar jag, man behöver spricka upp vardagen ibland. Emelie gick hem kring 00.30 tiden och sen satt jag uppe med Robin en liten stund, så klockan var väl 01.30 när jag somnade. Och klockan 07.00 ringde klockan och då var man seg! Kände även att jag hade en anings liten baksmälla haha ;) Jaja så kan det gå, vi hade iaf sjukt mysigt hela kvällen så det var det värt!

Jag jobbade 09.00-14.00 igår och sedan for jag ut till birsta och shoppade med mammsen. Köpte ett par skit snygga stövlar (äntligen hittade jag sådana som jag ville ha), två linnen, en tröja, hårspray och födelsedags present till Elin! Vart dock inga julklappar, men jag vet på ett ungefär vad jag ska köpa till alla så det känns ju iaf skönt.

På kvällen blev det bara lugnt hemma med min älskling. Vi både var sjukt trötta, låg i soffan och kollade på femman av Johan Falk också såg vi vem det var som åkte ur idol. Sedan blev det sängen!

Vi sov till tio idag, låg och myste och drog oss fram till elva och sedan åt vi god frukost tillsammans. Skön morgon ;)
Sedan fixade jag mig och gick till jobbet. Har jobbat 13.15-18.15 i dag och det har varit jätte mycket folk precis som igår. Märks verkligen att folk har fått lön och det det börja närma sig jul :)
Ikväll blir jag nog bara hemma, helt själv dock.. Men vad gör man när alla andra är så tråkiga ;P
Robin är i Stöde med Daniel på fest och kommer inte hem förns i morgon så jag ska även vara själv hela natten. Usch så tråkigt! Hatar att sova utan min älskling :/ Fast jag är ju van, tänk att vi har varit ifrån varandra i två hela månader plus lite till! Så ja tänker man på det så känns ju en natt som en flugsmäll nu ;P
Jag ska kolla på Robinsson nu och ta mig ett glas vin och äta upp mina och Emelies chokladbollar, vill ju känna av att jag har lite helg iaf ;)

Hoppas ni har en bra kväll!


   God morgon :)

Nu har jag nästan nyss klivit upp ur sängen, så skönt med sov morgon ibland ;) Sitter nu och äter frukost och lyssnar på musik. Börjar inte förän klockan 14.00 idag så jag ska pyssla lite här hemma innan, måste dammsuga också tänkte ja baka lite :)
Slutar kloackan 19.00 ikväll och då kommer Emelie hit :D Jag längtar redan gumman!

Igår jobbade jag 13.00-20.15 och det passet gick så sjukt snabbt! Fick även mitt lönebesked igår, wihoo säger jag :D Vart ännu mera peppad på att jobba nu!

Ha en bra dag :)

   Tisdag

Den här veckan har jag mina lediga dagar tisdag och söndag, så idag har jag passat på att tvättat en massa kläder. Var två veckor sen sist vi tvättade så det blev en hel del! Skönt att ha det gjort nu :)
Har varit hem till mamma en sväng och lånat hennes hemtelefon också, hade fyra viktiga samtal som jag skulle ringa och det är så drygt att ringa sånt ifrån mobilen.. :P

Ja så har väl min dag sett ut. Var meningen att Therese och pojkarna skulle komma hit och mysa med mig men då blev det ju det här kaoset här hemma så vi får ta det en annan dag!

På fredag är det löning och jag är så sjukt nyfiken på hur mycket jag kommer få, men det kommer nog bli en riktigt fin lön :) :) Vilket är mycket bra för snart är det jul (om prick en månad idag) och jag har inte handlat en enda julklapp plus att jag ska shoppa en massa till mig själv, vill ha nya stövlar, jeans, toppar och underkläder!
Sedan har man ju räkningar också så klart plus att jag måste börja spara till Spanien resan ;)

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan börja med middagen. Blir pasta och skinksås idag! Mumms :)

   Ja vad ska man säga..

I morse kom gubbarna hem till oss och mätte hur långt vattenskadan har spridit sig och det såg riktigt illa ut. Hela hallen och badrummet måste rivas och det hade även spridit sig in till vardagsrummet och ena sovrummet, har vi tur så kan dom rädda dom rummen och torka de under ifrån så det slipper rivas. Åh det känns så jävla piss!

Nu måste vi prata med försäkringsbolaget och komma överens med dom och våran bostadsförening hur allt ska gå till, och därefter kommer dom se hur mycket det måste rivas. Just nu ser det ut så här :(






   Home!

Nu är jag hemma, fick skjuts hem vilket alltid är guld värt :) Jag hatar att gå själv när det är mörkt ute..
Har varit till tvättstugan också och bokat tvätt tid, har dragit på det väldigt länge nu. Men man orkar inte ha tvättstuga när man har jobbat, är alltid hundra andra grejor som man ska göra. I vårat nästa boende blir det tvättmaskin!

Jag har tänt en massa ljus här hemma nu (som vanligt) och tänkte göra några goda äggmackor och te tills Robin kommer hem ifrån träningen. Jag har inte ätit någon middag och jag vet att han alltid är hungrig när han kommer hem ifrån träningen så jag tänkte överraska med lite mys fika ;D

   Måndag

Igår kväll blev vi sugna på att se en Johan Falk film så vi for ner till videoteket och hyrde trean, fyran och femmen :) Dom är så jäkla bra! Såg trean igår och dom andra tar vi någon annan kväll, perfekt att kan man får ha dom en hel vecka.

I morse vaknade jag klockan nio och då gick jag ut på en morgon walk, väldigt uppfriskande och skönt! Sedan snabbade jag min in i duschen och fixade mig så att jag var klar på toan när gubbarna ifrån Skanska skulle komma och börja riva upp golvet och titta på vattenskadan..
Vi hade bestämmt tid att dom skulle komma vid elva och klockan blev halv tolv men ingen hade kommit så jag ringde och kollade vart dom tagit vägen.
Nu har dom precis kommit och ha börjat förstöra våran hall, usch jag vill inte se på! Sedan när dom har skrapat upp allt trä så ska dom borra in under toaletten och se om det blivit några skador där. Håller verkligen tummarna på att de har klarat sig, annars blir det inte roligt att bo här hemma. Kommer man inte kunna duscha och hur fan ska det gå :O Jaja ska inte ta ut något i för skott, men man blir ju så jäkla less när det bara jävlas!!

Jag ska snart ta och göra lunch och sedan jobbar jag kvällen! :)

   You make me smile

I går morse ringde klockan kvart i sju, usch det kändes lite halv jobbigt att kliva upp då men det gick iaf. Tog en lång varm dusch, väldigt skönt! Sedan pratade jag med matilda i telefon medans jag gick till jobbet, skönt att höra att det var fler som var uppe och skulle iväg och jobba så tidigt ;)
Dagen gick bra, är skönt att jobba på helgerna ibland. Man känner sig som en bra människa då :D Kan man tänka på hur många det är som ligger och är bakis och jävlig, och då känns det genast mycket roligare att jobba ;P

Jag slutade klockan 17.00 och då kom älsklingen min och hämtade mig. Sedan for vi hem till Carina och Ingemar och åt middag :) Åh det är alltid lika mysigt att komma hem dit! Vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans med dom, drack lite vin, surrade en massa också kollade vi på Robinsson :)
Vi sov kvar där så i morse när vi vaknade åt vi frukost och sedan for vi upp och hälsade på Robins mormor och morfar. Och sedan blev det en sväng till Elisabeth och Stoffe, passade på att hälsa på hela byn när vi var där ;)
Sedan avslutade vi med att fara hem till mamma och Elin där även mormor, Therese, Micke och barnen var. Blev ännu mera fika och en massa mys, jag blir ju alltid så himla glad när jag får träffa min små prinsar! Åh jag ville låna hem dom, skulle kunna och sitta och leka och pussa på dom i flera timmar utan att bli uttråkad :D Mosters favoriter <3

När vi kom hem satt vi på musik här hemma och sedan blev det stor städning! Robin tog trapphuset (är våran tur att städa där den här månaden) och medans så städade jag här hemma. Är ett måste att lyssna på musik när man städar, allt blir så mycket roligare ;)
Har varit en riktig mys dag idag, en liten familjedag kan man säga :) Och sedan har vi varit duktiga med att göra fint här hemma. Har även satt upp julstjärnan i fönstret, så fint! Är ju faktiskt första advent om vecka :)

Nu har vi nyss avslutat dagen med en god pizza och tänkte bara ta en skön söndags kväll framför tvn ikväll! PUSS

   Friday

Nu har jag nästan nyss kommit hem ifrån jobbet, åh jag har haft så himla många söta kunder idag! Man blir glad utav att möta så mycket folk, dock finns det många sura jävlar som kommer och handlar också men det får stå för dom. Måste vara himla jobbigt att gå och vara en suris ;P

Jag sitter här och har nyss smällt i mig en hel choklad kaka så nu mår jag illa! Blä inge mer choklad för mig idag.. Var så jäkla hungrig när jag slutade jobbet men det känns sent att äta lunch nu när man ska äta middag om någon timme :O

Ikväll blir det fredags myys här hemma. Ska köpa någon god mat, är lite sugen på att köpa ifrån blå kiosken. Var himla längesen nu! Sedan är det ju idol och kanske någon bra film som går på tvn ? Hade velat hyra trean utav johan falk filmerna också men vi får se, herrn får bestämma ;)

I morgon blir det jobb 8.30-17.00 så ska försöka att lägga mig i hyfsad tid ikväll!

   Vatten skada!

I måndags natt när Robin skulle gå på toaletten märker han att det är fullt med vatten på golvet och det hade även runnit ut på hall golvet.
Då är det något rör under handfatet som har börjat läcka så Robin fick springa ner till källaren och stänga av varm vattnet medans jag stog och torkade upp vatten med en massa handdukar..

Nu har han lagat röret så nu är det bra men så klart så hann vi åka på vattenskada i hallen :/ Har vi tur så klarade toan sig, det var en kille här och mätte och kollade och han sa att vi skulle riva upp hall golvet så det torkar fortare. Så nu har Robin rivit upp en del utav golvet, åh vårat fina golv är förstört! :/
Vi är så himla less nu, när man väl fått flyttat hem så dyker det upp nå sånt här..

Förrutom våra motgångar så är allt annat bra! Jag är så himla lycklig, har världens finaste pojkvän som gör mina dagar till dom bästa. Våran kärlek är verkligen något speciellt! Du & jag gubben ;)






   Lussekattsbak :D

Just nu håller jag på att bakar lusskekatter, åh det ska bli så himla gott! Har inte ätit en enda i år ;P
Degen har snart jäst färdigt så ska börja baka ut dom strax, robin har lovat att baka med mig :D MYYS!

Sedan kommer Ziri och Daniel till oss och myser så tänkte bjuda dom på lite nybakat ;)

Och vet ni vad! Idag är det prick 2 månader kvar tills jag fyller 20! Satan vad fort det går :D

   Vin kväll hemma hos mig! :)





   Då var det måndag igen :)

I lördags jobbade jag till 18.15 och sedan fick jag skjuts hem utav Johanna vilket var guld värt, slapp jag gå hem i spö regnet :)
När jag kom hem hann jag mer eller mindre bara byta om så kom Emelie till mig :D Vi började fixa med våran middag som bestod utav bakpotatis med skagenröra, lax, sallad och baugette! Också drack vi rött vin till det, så gott ;) Till efterrätt hade emelie bakat med sig en svin god kladdkaka med daim bitar i och det var verkligen den godaste kladdkakan jag någonsin ätit. Rekommenderar att ha daim i!
Lite senare kom Ziri och gjorde oss sällskap :D Vi satt och drack vin och surrade och skrattade en massa, så mysigt!
När klockan var strax innan ett vart vi sugen på att gå ner till stan och ta en öl någonstans så det fick bli svenssons haha så jäkla kul var det, synd att tiden gick så fort bara ;P

Tusen tack för kvällen tjejor, Ni är bäst! :)

Igår vaknade både jag och Robin upp med världens baksmälla! Vi låg och myste och drog oss länge innan vi kom upp ;)
Vid halv tre gick vi upp till höglunda och kollade på Elins innebandy match. Dom är så söt små trollen när dom spelar :)
Sedan följde vi med Rasmus och hälsade på Carina, Ingemar och Hugo en stund! Roligt att träffa dom :)
På kvällen var vi bjudna hem till Ziri och Daniel på middag! Åh ni är för underbara ni! :D
Efter middagen kom vi på att vi skulle åka upp till oss och se på film, Patrik 1,5 och Heart break hotell!
Blev verkligen en riktig mys söndag <3

Nu ska jag dammsuga och sedan fixa mig för jobb! PUSS


   Moster saknar sina små prinsar!!




   Fredag!

Gud jag tycker att det ända jag skriver här är att jag har jobbat eller ska jobba men det är faktiskt typ nästan bara det jag gör nu. Hinner knappt med något annat känns det som..
I dag när jag slutade jobbet gick jag in till stan som var propp fullt med skolungdomar, jag kom att tänka på då alla sköna håltimmar man har spenderat på stan med tjejerna. Alla mysiga luncher på charm som vi hade minst en gång i veckan. Det är något jag verkligen saknar, att man fick så mycket tid till sånt. Man gjorde av med mycket pengar men det var lätt värt det!
Det är det ända tråkiga med att man gått ur skolan och att alla börjat jobba, känns som att man bara jobbar om varandra :S
Men det är väl så det ska vara antar jag.. :)

Jag har shoppat två toppar idag och ena köpte jag på vero moda då jag även fick med ett jätte fint linne på köpet. Var någon medlems erbjudande så man fick välja mellan två stycken. Super bra! :)
Var även och handlade lite ljus på indiska, det är verkligen något som går åt hemma hos oss. Jag tänder ljus exakt varje kväll. Är ju så himla mysigt med mycket ljus :D   

Nu ska jag gör mig redo för en mys kväll, så på med mjukisbyxerna ;) Sover ute på alnö ikväll och i morgon blir det jobb 13.15-18.15! Sedan hem och ladda upp vinglaset :D


   Happy torsdag!

Jag vill bara säga att jag är så himla glad över att jag har så underbara människor omkring mig jämt! Ni är dom bästa och jag älskar er, hoppas ni vet det <3

Nu ska jag klä på mig och ladda för jobb :) Kram!

   Onsdag!

Igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet stog robin vid dörren och överraskade mig med ett glas vin, sötnosen min! ;) Han höll även på att kocka i köket och jag skulle hjälpa han att skära grönsaker och då så klart så skar jag mig i fingret och började tok blöda. Haha det är så typiskt mig, jag gör nästan alltid det :P Klantiga jag!
Vi hade en super mysig kväll, åt tacos, glass, drack vin och kollade timrå matchen :)

I dag har jag jobbat 14.00-19.00 och det har gått jätte bra. Lär mig nya saker hela tiden, sånt älskar jag :)
När jag slutade gick jag hem och åt och nu sitter jag här och har myst ner mig i soffan och kollar på oskyldigt dömd!

Snart så är det helg också :D


   Statistiken bara ökar!

Vad roligt att jag har fått så många läsare hit! Varje dag nu i två veckor så har jag fått fler och fler läsare, jätte skoj :) Jag själv tycker att jag inte har någon super skoj blogg med tanken på att jag lägger ut bilder så sällan, men det kommer att bli ändring på det så fort jag fixat min dator..
Just nu måste jag låna robins när jag ska ladda upp bilder vilket jag inte har tillgång till så ofta!!
En blogg blir alltid roligare då det uppdateras med mycket bilder :D

   Mys morgon mitt i veckan :D

I dag sov jag till klockan tio och låg sedan och pussade på mitt lilla hjärta så att han också skulle vakna, tråkigt att ligga vaken själv ;) Han ska jobba hem ifrån idag så vi fick sova ut och gå upp och äta go frukost tillsammas, så myysigt!
Jag har igentligen mina lediga dagar måndag och tisdag den här veckan men maria ringde nyss och frågade om jag inte kunde hoppa in och jobba fram till sex idag och självklart sa jag ja till det! Så ska ta mig en snabb dusch nu och sedan traska ner till jobbet :)

Ha en bra dag, kraam!

   Ny vecka och nya tag :)

I går blev det kalas på kalas kan man säga! Var ut till timrå och firade min lilla syster fanny som fyllde 14 år också var pappa öppe och hälsade på så blev lite farsdags firande med :)
Var jätte roligt att träffa alla igen! Det bjöds på både tacos och tårta, så mysigt :)
Jag blev där nästan hela dan och sedan for jag med mamma och elin ut till birsta en sväng, jag är ute efter ett par stövlar men hittade inga som jag fastnade för så jag får leta vidare..
Sedan for jag och kikade på robins match och dom vann som vanligt, så himla kul :)
Efter matchen for vi och handlade med oss mat på max. Vart så sugen på de när matilda sa att hon och anton skulle äta de! Gott ;)
På kvällen följde jag med robin till solariet och städade också invigde jag det nya stå solariet vilket var ett jävla drag på haha när det hade gått fem min höll jag på dö så varmt var det :P
Sen for vi hem och myste till det lite med ett glas rött och film :)

I dag har jag tvättat och varit och ätit lunch hos ziri :D Åh hon är så go min lilla gumma! Hon hade gjort värsta goa lunchen, potatisklyftor med kycklingfile och beasås och sedan till efterrätt så blev det chokladmousse med hallon smak i och kaffe :)
Tusen tack för idag vännen! Var jätte roligt att få komma och umgås lite, bara du och jag :) <3

   Lördag!

Får be om ursäkt för att jag varit dålig på att uppdatera här, men jag har varken haft någon tid eller ork..
Jag är fortfarande sjuk och har varit de sen i måndags nu vilket är sjukt jobbigt. Jag måste ha någon virus i kroppen för så här länge har jag aldrig haft feber och varit förskyld, är inne på 6:de dan nu :S

Jag har iaf pallrat mig till jobbet varenda dag ändå så tjurig som jag är haha! Maria har fått kommit med vatten och ipreen till mig när jag suttit i kassan så jag skulle orka :P
I går var jag ledig och då tog jag en hemma dag och städade, bakade tekakor som blev så himla goda. Våra favorit mackor :D Tog även hand om mig själv lite grann genom att ta en låång dusch, gjorde peeling, inpackning och ansiktsmask vilket är en lyx för mig. Älskar sånt! Och mango peelingen är så bra :)

På eftermiddan kom robin hem och hämtade upp mig för att ta en tur ut till birsta! Vi handlade våran säng, åh det blev våran första möbel som vi har köpt "tillsammans". Känns lite små speciellt tycker jag :D
Blev även en sväng på bolaget, måste ju fylla upp vårat vinställ nu ju haha!
På vägen hem så stannade vi till och käkade en varsin pizza och sedan for vi raka vägen hem och monterade ihop sängen. Det blev super fint, vi är såå nöjda :) Nu är det bara sängbordsdelen som ska köpas men det får bli på nästa lön!
Resten utav kvällen spenderades hemma med en massa mys! Daniel kom och umgicks med oss också, alltid lika trevligt. Synd bara att ziri hade dubbelbokat in sig så hon inte kunde komma! Men vi ses nog snart igen ändå :) Blev lite vin och en massa gotta ;)


Bild på mina smarriga tekakor ;)


Fredagsmyyys!

I dag har jag jobbat 09.00-17.00 och det har flytit på bra som vanligt. Fast än att jag inte var så värst pigg på att jobba igentligen då jag hade en ledig helg och tänkte försöka vila och bli frisk men man kan ju inte säga nej heller när man blir erbjuden mer jobb så var bara att bita ihop och köra på :P
Är iaf ledig i morgon och det tänker jag verkligen njuta utav :D


   Varför funkar det inte ?

Gud vad less jag är på Linux! Ingenting funkar ju att göra :O Har försökt att ladda upp bilder med kamera sladden nu men den vill inte ta emot den ?
Måste kolla hur mycket det kostar att installera in windows istället.. Hur kul är det att ha en dator som inte går att ladda upp bilder på!

Jag fattar ingenting, fel att grejorna bara funkar :P

   Sov morgon!

I dag sov jag ända till halv elva, så jäkla skönt! Syns verkligen att jag har sovit hårt i natt haha håret står åt alla håll ;) Hade lätt kunnat legat kvar och sovit mer :P
Men det får jag inte! Måste städa lite här hemma och sen ta en dusch och fixa mig för jobb, börjar 15.15 :)

Och i morgon jobbar jag 09.00-14.00. Sen får jag helg! :D

   Pupp hår!

Jag måste bara få dela med mig utav det jag fått sett idag :P
Det kom in en kvinna och handlade utav mig som hade ett par mjukisbyxor på sig och dom satt alldeles på tok för långt ner och tröjan räckte inte riktigt över hela magen.. Och där emellan sticker det ut en massa svart pupp hår haha ja visst låter det sjukt ?
Okej om man väljer att inte raka sig men va fan man kan väl åtminstonde klä på sig riktigt :O
Det var absolut det vidrigaste jag sett, var nästan så att jag inte ville ta emot pengarna utav hon när jag såg en massa pupphår framför mig..
Haha jag höll på dö och jag märkte även att andra kunder kollade förvånat på hon!

Ja nog om pupp hår men var bara tvungen att skriva det!! ;P

   Tisdag

I dag mår jag lite bättre än igår kväll, har iaf ingen feber så det är skönt. Jag pular i mig alvedon så jag orkar med mig, för jobba det ska jag! :) Har jobbat 09.00-14.00 och är hemma nu och vilar lite.. Ska ringa och höra med robin när han kommer hem, hoppas han hinner komma hem så vi kan äta middag tillsammans. Så tråkigt att laga åt sig själv ;P
Klockan sex börjar jag jobba igen. Vi har inventering ikväll och förhoppningsvis så är maria klar med schemat för decemer då, kan ju vara skönt att veta hur man jobbar i fall man ska göra något speciellt ;)

   Go kväll!

Jag mår fortfarande dåligt och det känns till och med som att jag mår sämre nu än innan jag jobbade :/ Jag brukar typ aldrig vara sjuk men när jag väl blir det så blir det rejält.. Hoppas på att det här bara är nå tillfälligt iaf för jag vägra att ligga hemma och vara sjuk nu, jag vill jobba och tjäna pengar!!

Min söndag blev iaf svin mysig :) Började med en massa mys och prat i sängen tillsammans med världens bästa och sedan klev vi upp och åt en riktigt god frukost, första frukosten tillsammans hemma sen 6 månader tillbaks :P

Sen for jag en sväng ut till ikea med mamma och elin. Jag köpte en massa köks grejor som bland annat nya glas, några skålar och gardiner till lill rummet :)
Efter birsta for vi till höglunda och kikade på robins match, alltid lika roligt att se :D
På kvällen blev det myys hemma, bjöd hem ziri och daniel på blåbärspaj ;)

Näe nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig i sängen och hoppas på när klockan ringer klockan sju i morgon bitti att febern och min hals ont är borta!

Natti natti :)


   Sjuk :(

I morse vaknade jag med feber och världens hals ont. Blää jag vill inte bli sjuk nu!!
Men vad gör man inte för att tjäna pengar.. Jag tänker försöka att bita ihop och jobba ikväll ändå, får trycka i mig alvedoner så jag orkar!

Bye


RSS 2.0