Middags time

foto1753 (MMS)

Kalkonsallad med vitlöksbröd till. Också toppade vi det med ett glas rött!


   Ska bli en ny soffa

Har varit på Boom och kikat nu. Det lutar åt en sån här!


   Husvakt

Nu bor vi ute i Viforsen fram till lördag, i Robins morbrors hus medans dom är i fjällen. Vi älskar att vara husvakt och komma bort i från stan! En tidsfråga bara tills vi säljer lägenheten och flyttar ut mot landet :)

I går hade vi middag här ute. Dukade långbord på deras inglasade altan och hade det trevligt. Var ju som helg dag så vi kände att vi ville lyxa till det lite till sista dagen innan den vanliga vardagen knackar på.

I dag blir det jobb. Sitter här och väntar på att Robin ska komma hem ifrån stan så att jag kan ta bilen. Men först ska vi äta en god lunch ihop från baugetterian :)

Önskar er en fin dag!


   Påskhelgen

Vilket underbart väder det har varit hela helgen! Helt fantastiskt.
Vi har tagit vara på solen och bara mått gott hela helgen. Ätit och druckit gott med familjen. Precis så som det ska vara på påsk :)



När vi kom hem i från stugan igår blev vi bjudna på grillning hos Svärmor och Ingemar. Satt och myste på deras altan hela dan tills sent på kvällen! Underbart med sommarvärme :)

Robin fulade sig lite också ;)

Svärmor och Ibbe sjung och spelade så fint för oss.





Sen har vi även fått ett tråkigt besked under helgen! Jag säger bara det.. Ta hand om varandra och glöm inte bort att du kan mista en vän/släkting när som helst, när du som minst anar det.
Stanna upp och ta vara på dom du har omkring dig. Skicka ett fint sms eller säg några fina ord, visa dom du har dig nära att de är värdefull och att du bryr dig om dom. Man vet aldrig, i morgon kanske det är för sent! ♥

   SMS-INLÄGG

foto1741 (MMS)

Vill bara kika in och berätta att vi har det toppen! Tog en sväng in till byn och handlade lite nu och kunde inte motstå att köpa ännu en glass. Är inne på min tredje för dagen, så typiskt mig så fort solen dyker upp blir jag glass tokig :) Nu ska vi tillbaks till stugan och ta en kall öl!


   Glad påsk

I dag vaknade jag med strålande humör! Lite så där extra än vanligt ;) Jag känner mig utvilad i dag också är jag glad i att jag snart har påsk ledigt. Igentligen skulle jag jobba 15.30 till stänging men lyckades byta bort stängningen så jag slutar 19.00 i stället. Blir ett kort pass i dag alltså!

Jag har varit ute på en skön morgon walk och fått massa ny energi känner jag.
Mamma kom hit en sväng också och hämtade påskägg till lilla syster och mosters små prinsar. Tråkigt att jag inte hinner lämna dom själv men dom blir nog lika glad ändå, ligger både massa gott och liten överraskining i äggen :)



Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och packa ordning det som ska med till stugan. Vi åker direkt då jag slutat jobbet så är nog framme vid 21.00 tiden i kväll.

Önskar dig en GLAD påsk!

   Tröttis!

Det är bara förnamnet på mig nu känns det som.. Har varit två långa intensiva dagar på jobbet. Det är kul när det är mycket folk, jag gillar att jobba i stress men det känns efterråt! Speciellt efter i går då man var tvungen att jobba över pga att kunderna inte förstår att man inte kan storhandla fram till 20.30 när vi stänger 20.00.
Lite små less där vart man faktiskt.
När jag kom hem satt Robin och väntade på mig i soffan. Han var helt slut han med som suttit och pluggat en hel dag. Vi lyxade till den lilla stunden som var kvar utav kvällen med mousserande vin och åt lite små plock till det :)

Nu ska jag göra mig redo för en ny jobb dag. Har bara tre veckor kvar nu på Lidl, känns lite konstigt. Tråkigast är att lämna mina underbara arbetskollegor. Tur Bolagsverket ligger nära!
Ser fram emot att starta på nytt nu och göra något helt annat. En liten kontorsflicka ska jag bli :)

Ha en fin dag i dag! Le åt livet så ler livet åt dig

   Ny vecka!

I morse när jag vaknade fick jag ringa till jobbet och kolla när jag igentligen börjar i dag. Har haft för mig olika tider så till slut blev jag osäker! Har inget schema hemma för den här veckan.

Har haft i mitt huvud hela helgen att jag skulle börja 15.45 så jag bokade in tvätt tid här på dan. Men nu när jag börjar klockan 13.00 i stället måste jag försöka flörta lite med Robin så vi får tvätten ren ändå.. Har ett berg i lilla rummet som vi inte har gjort något åt på två veckor! Inte kul.

Jag jobbar långa pass måndag-torsdag den här veckan. Sen är jag ledig och då åker vi till stugan i Ljusdal och firar påskhelgen där! Mitt minne utav påsken är att man målar äggen fina vid frukosten. En tradition vi alltid haft hemma :)
(bild lånad ifrån google)


Ha en fin start på veckan.

   Lediga helg!

Vilket underbart vår väder vi haft i helgen. Man kan inte annat än att bli glad utav det, och vilken energi som blommar fram ur en :)

Fredagen startade med en härlig lunch på Jops med Robin där vi även lyxade till oss med en öl var bara för att vi kunde. Det var fredag, vi var lediga och hade inga måsten alls!
Efter ett par timmar sittandes där gick vi med Serat och Maria till Allstar och tog oss ännu en öl och sen kom Kg bort också så då stannade vi kvar och åt middag där.
Efter det gick grabbarna och såg på Giffarna, och jag och Maria gick hem till henne. Sen lite senare mot kvällen tog vi en prommis bort till Matilda och Anton där det var lite folk. Drack vin och surrade, mycket trevlig dag/kväll!

I går fick jag ett sånt där städar humör så jag stor städade hela lägenheten och gjorde lite vårfräscht här. Så kul när man väl får såna där ryck :)
Sen kom Lina bort hit på en fika. Så hon och jag satt och surrade hela dan och fikade hennes goda kaka som hon hade med sig!
På eftermiddagen plockade Matilda upp mig för att åka och köpa med oss mat ifrån Max hem till hon. Och när vi står där i driven och ha fått det vi beställt märker vi att vi fått fyra mål i stället för två. Haha vi måste ha fått någon annans mat också. Var bara att fara hem och frossa ;)
På kvällen hämtade Robin upp mig och då for vi ut till Viforsen och hälsade på. Sov även kvar där sen hos svärmor och Ingemar, mycket skön kväll!

I dag har vi varit överallt känns det som. Har varit på kalas hos min morbro ute i Matfors, hälsat på Svärfar och Annika ute på Alnö och sen hamnade vi hos Rasmus och Emma på en fika.
Så man kan verkligen säga att man har hunnit med att umgåts denna helg :)

Hur har eran helg varit ? Hoppas på riktigt bra! Kram ♥

   SMS- INLÄGG

foto1723 (MMS)

Fredags lyx!


   Fredag!

God morgon. Här sitter jag nyvaken och fortfarande morgon trött.. Daniel kom hit och ville ha en kopp kaffe så det vara bara att kliva upp och starta dagen. Inte mig emot :)
Jag har fortfarande morgonfrissan på mig och känner mig lite morgon seg, men efter lite frukost och en till kaffe så är jag pigg!

Jag hade hoppats på en solig dag. Men det kanske spricker upp sen om vi har tur. Jag och Robin har planerat in en lite senare lunch nere på stan tillsammans. Hade önskat att det var så pass varmt att vi kunde sitta på en uteservering (som det går att göra nere i Sthlm nu). Men jag tror vi får stå ut LITE till här.

Önskar er en underbar dag!

   Äntligen helg!!

Kom innan för dörren för en liten stund sen. Har jobbat långpass i dag, och har nu helg! :)

Har skrivit på uppsägnings papper i dag också. Så nu är allt klart!
Har inte nämnt det här i bloggen men i mitten på maj börjar jag jobba på Bolagsverket som handläggare. Det känns så himla kul och jag har velat det här så länge.
Det är ett sommarjobb det här men jag ser det som en stor chans till att få in en fot där. Man måste våga chansa annars händer det inget.. Jag sa upp en fast tjänst nu för ett sommarjobb men jag ser det inte som en förlust utan tvärtom!
Satsar man inte så blir man kvar och det har jag varit så rädd för. Jag vill vidare och utvecklas!

Jag kommer gå på en tio dagars utbildning där och sen kör jag i gång. Blir jobb hela sommaren måndag-fredag (förrutom den veckan vi är i Spanien).
Känns lite snopet att jag inte tar ut mina fem betalda semesterveckor i sommar men jag hinner nog med att få semestrar jag med :) Får ut det i pengar i år i stället.
Det här blir jätte kul! Kommer även jobba under samma tack som svärmor :)

Nu ska jag ta mig ett glas rött och en Mars-glass. Det känner jag att jag värld i dag hihii.


   Jobb och frisörbesök!

I dag jobbade jag förmiddagspass och sen gick jag in till stan där jag hade en frisörtid inbokat. Medans jag väntade på att tiden skulle gå lite snabbare så kikade jag runt lite i butikerna. Köpte en bh, ett linne också hämtade jag ut mina Converse som jag beställt!
Hos frisören blev det både klipp och färg. Så nu är det vårfräscht, också blev jag några hundra lappar fattigare ;)

Väl hemma efter en lång dag hade Robin ordnat middag. En nyttig sådan!
Har haft lite besök utav svärmor, Ingemar och Hugo i kväll. Alltid lika trevligt :)
Nu sitter jag här och kompenserar min nyttiga middag med choklad. Är jätte trött i kväll så blir en tidig kväll för mig så jag kommer upp i morgon!

Mina nya fina skor.



   Ett litet inlägg

Har fått frågor och kommentarer om att jag borde uppdatera bloggen!
Jag har inte haft någon blogglust alls på slutet, har haft mycket att tänka på och jag vill som sagt hålla mitt "privat" liv utanför bloggen.
Men till saken! Jag mår bra och allt är bra så nu vet ni det :) Kul att ni läsare fortfarande är kvar trots min frånvaro, nästan så att jag tror att jag har fått fler nu ? Det är kul men skulle vara ännu roligare att veta vilka ni alla är ;)

Jag tror jag återkommer i morgon. Har jobbat kvällen och ska fika och kika lite på tv nu med hjärtat!

Bara lite mer än två månader kvar nu tills vi åker till Alicante. Längtar såå mycket!!

RSS 2.0