Höst!

Usch vad kallt det är ute! Igår kväll när jag for hem ifrån jobbet var det bara två grader ute, är nästan så att man skulle kunna börja använda vinterjackan nu på kvällarna..
Jag tycker hösten är himla mysig annars på många sett men just kylan den hatar jag :P

I dag är jag bara hemma ute på alnö och tar det lugnt. Ena hunden började halta och kunde knappt gå igår, var jätte hemskt att se! Vi lindade benet så hon fick stöd och jag tror att det blev lite bättre utav det för i dag har jag fått med henne ut vilket var näst intill omöjligt i går..
Hon är gammal och har ont i kroppen sen tidigare men hua det är inge kul att se hon lida som hon gör nu :/

I morgon blir det jobb igen! Längtar faktiskt, skönt att känna att man tjänar pengar ;)
Sen är jag ledig på fredag och då blir det utgång. Ska bli riktigt skoj, dock så jobbar jag på lördag men börjar inte förän kvart över ett så jag hinner må dåligt några timmar innan haha!!

Åh vet ni vad nu är det en månad kvar tills vi får tillbaks lägenheten :D Det låter länge men det går så himla fort nu! Jag tycker det var nyss jag sa att det var två månader kvar så snart så står vi där med nycklarna i handen. 
Det ska bli såå skönt, ja ni anar inte hur jobbigt det är att bo som vi gör och inte kunna få vara för sig själv och ha sitt eget.. 
Allt kommer bli perfekt, nära till jobbet, tjejorna och ja nära till allt! :)


 

   Redan måndag igen ?

Gud vad fort förra veckan måste ha gått, ja tyckte det var måndag nyss ;P

I lördags jobbade jag till halv sex och på kvällen bjöd vi hem ziri och daniel på middag! Vi hade det jätte trevligt som vi alltid har när vi umgås ;)

I går tog jag en himla lugn dag och bara njöt av att få vara ledig.. Sov till elva vilket var himla länge för mig, jag brukar alltid annars vakna kring nio. Men det var skönt att få känna sig utvilad :)
For in till stan en stund på dan och solade och senare for vi och åt pizza med jocke, elina och patrik. Sen blev det bara en massa mys i soffan, såg bland annat på ensam mamma söker haha robin hatar det programmet men jag och elina fick som vi ville ;)

I dag har jag varit in till stan och lunchat med emelie som fyller 23 år idag :D Var jätte roligt att träffa hon! Vi gick en sväng på stan och kikade lite också. Jag köpte en kjol, en topp och en mascara. Också försökte jag hitta några stövlar men jag tycker det är skit svårt och jag har inte riktigt blivit så där fäst vid några så jag väntar ett tag till med att köpa det tror jag.

Näe nu ska vi börja med någon middag här och sen är det ju timrå matchen ;) 

   fredag

Jag tänker ha en liten snabb update här nu, är helt slut efter den här veckan. Har jobbat varje dag och i onsdags kväll hade vi inventering och det var den roligaste inventeringen jag varit på haha bara en massa tok och skratt! Är ett himla skönt gäng jag hamnat med och sen har vi ju den bästa chefen också :)

Igår hade jag och mitt hjärta äntligen lite tid för varandra vilket vi inte ha haft på hela veckan, har jobbat om varandra varenda dag. Men så igår när jag kom hem ifrån jobbet la vi oss i ett bad och surrade en massa, var verkligen hur skönt som helst! Sen hade vi bokat bord på biteline för att äta middag och se på timrå matchen :) Också provade vi äta av den nya glass buffen som dom har börjat med, eller den kanske ha funnits ett tag nu ? Den var iaf ny för mig eftersom jag inte ha varit där sen i maj, tycker det var en super bra grej dom börjat med. Jag som älskar glass :D

I dag slutade jag klockan två och då for jag till banken för att göra lite ärenden och sen in på ica och köpte fredags godiset ;) Vi är ute på alnö nu och är hundvakt medans familjen är i turkiet.
Blir bara lugnt ikväll, ta nått glas vin och äta en massa gott och kika på idol. Ska upp tidigt i morgon, jobbar mellan 9.00-17.30. Och efter det får jag HELG :)


   tadaaa..

Jobbade till stängning igår, gick jätte bra och tiden bara rann i väg :)
När jag slutade mötte jag min älskling vid östermalm och sen gick vi hem hit till mamma. Jag var vrål hungrig, hade inte ätit sen halv två på dan! Så det blev en massa fika för mig när vi kom hem också såg vi klart på hockeyn och kollade på Roast på Berns :)

Nu har jag nyss surrat med emelie. Hon har varit i sthlm hela helgen och bara roat sig, shoppat en massa och så. Åh jag vill också! Men jag måste jobba en massa först, så till våren kan det nog bli en sån resa ;)
Har haft det som rutin varje år att åka ner och bara shoppa, ätit god mat osv men i år så valde jag att åka till bali med mitt hjärta istället :)

I dag jobbar jag samma pass som igår, 15.15-20.15. Är helt okej pass faktiskt, vill man göra något innan man börjar så hinner man det eller vill man göra något efter så är inte klockan så mycket :)

Ha en bra dag/kväll allihop! Kraam :)


   Måndag!

I lördags så var det dop för noel och det var så fint! Han var jätte duktig och låtarna som sjungs och spelades var super fint :)
När det var klart i kyrkan for vi till lill kyrkan i matfors som ligger alldeles där dom bor för att fika och uppvakta lill grabben! Therese hade dukat med höst tema och gjort jätte fint där :)
Efter vi fikat och dom öppnat alla presenter så gick vi och kikade i deras nya lägenhet, varken robin eller matilda hade varit där och jag var lite nyfiken på hur det blev med tapetseringen i köket :)

På kvällen blev det middag ute i timrå hos maria. Pappa var ju i sundsvall i helgen och bodde hos hon och barnen så han ville bjuda oss på mat där och det var verkligen ingen dum ide.. Han gjorde fläskfile i ugn med mozzarella och tomatfyllning i och till det åt vi potatisklyftor, sallad och vitlöksbröd. Hur mumsigt som helst och inte nog med det så blev det efterrätt på det, haha jag trodde seriöst min mage skulle spricka när vi for hem. Hade bara ätit en massa go saker hela dan :P



Igår gick jag på stan en sväng, köpte bland annat födelsedagspresent till ziri som fyller 20 år på onsdag ;)
Och eftersom jag jobbar kväll då och inte kan komma på hennes kalas så bestämde vi att jag och robin skulle komma och fira hon som igår kväll istället!
Så igår tillbringade vi hela kvällen med hon och daniel :D Åt biteline pizza, såg en massa bra på tvn och självklart fick hon sina presenter utav oss som var body lotion med papaya doften, trosor och två jätte fina ljuslyktor :)



Nu ska jag laga mig någon form av lunch/middag och sen gå till jobbet! :)



   Noels dop :)













   freedag :D

I går blev det jobb mellan 14.00-20.15. Var lite små drygt på dan att bara gå och vänta på att börja, jag vet inte men jag är nog mer en morgon människa och vill börja tidigt och sen ha hela kvällen fri till att göra andra saker. Men det är ju som det är inom handels, mycket dumma tider! Men man får tänka på ob ;)

I dag har jag jobbat 9.00-14.00 och det måste ju vara det bästa passet det, speciellt på en fredag!
Ikväll är det fredags myyys :):) Vi har nyss ätit tacos här hemma med mamma och elin. Hur gott och mysigt som helst :D Har bott här hemma nu hela veckan och det har varit super skönt, framför allt nu när jag har jobbat och så. Har inte behövt lagt en massa pengar på bensin vilket jag tycker är en himla onödig kostnad, kanske för att jag är så bort skämd med att kunna gå över allt dit jag vill..
Om någon timme tror jag att vi ska gå hem till daniel och ziri och tillbringa kvällen med dom, vore himlans trevligt! Men nu ska jag ta med mig mitt vinglas in till vardagsrummet och fortsätta att vara lite social ;) 

Ha en bra kväll allihop, kram :D

   Huvudmassage

Den här huvudmassage grejen måste ni bara testa! Första gången jag provade den så blev jag helt kär i den, man får gåshud och det är en känsla som går igenom hela kroppen som inte går att beskriva..
Bland annat så öker den blodcirkulationen och lindrar huvudvärk/migrän. Man blir helt avslappnad och det känns hur lyx som helst!

Har ni inte en sån här huvudmassage redan så tveka inte att köpa en, jag lovar att ni kommer att bli mer än nöjd :) Ni som älskar att bli masserad ska definitivt införskaffa er denna pryl!



Kostar endast  69:- på http://nordiskaprylkompaniet.se





   Första dagen på mitt nya jobb!

I dag har jag jobbat 9-16.30 och det var så himla kul! Jag har suttit i kassen hela dan och jäklar vad mycket koder man ska kunna haha men det gick relativt bra ändå, vart så klart några gånger som man blev tvungen att fråga om hjälp men det hör till ifrån början ;)
Maria vill att jag jag ska kunna kassan flytande till nästa vecka så jag har ju lite att plugga in den här veckan :P

När jag kom hem så var älsklingen min också hemma och mamma hade gjort god mat. Potatisklyftor med kyckling, sallad och sås! Så nu är man propp mätt och lite trött i huvudet efter den här dan men kul har jag haft och det verkar vara ett skönt gäng att jobba med också, alla har varit super gulliga mot mig idag :)
Ikväll är robin på hockey med daniel, hade dock velat följt med jag med och sett matchen men han fick bara tag på två biljetter.. Så jag ska hitta på något annat, nu först ska jag kolla igenom min post och vika ihop lite kläder. Och sen är jag grymt sugen på att baka en blåbärspaj tills idol börjar ;)


   Tisdag kväll

Just nu håller jag på få nå fel på mimmi som hoppar runt överallt i soffan, på bordet, i blommorna och ja snart hänger hon väl i gardinerna också :P
Det är ganska svårt att bli arg och ta i hon när hon är så söt så man smälter när man ser på hon, och till och med robin gav med sig och lät hon ändå få komma upp och gosa med han i soffan haha :D

Ikväll har vi bara varit hemma och myst! Har badat (var dock ganska trångt att få plats två stycken i mammas lilla badkar) men finns det hjärtrum så finns det stjärtrum! Är det inte så man bruka säga ? ;)
Har kollat på idol också så klart, roligt att se att någon i från sundsvall var med och att hon gick vidare!
Nu har mamma nyss kommit hem ifrån jobbet och robin har farit på träning. Funderar på att ta mig nått att äta och kika på nån film innan det är dags för natten. Antar att det inte är någon mening att försöka sova innan mitt hjärta kommit hem, han är expert på att se till att väcka mig då.. ;P


   Det här är braa!

Som sagt så blev det shopping med mammsen igår, så mysigt så :) Och jag kom hem nöjd efter en mycket bra affär, jag älskar att köpa presenter till andra och göra dom glada! Då blir jag också glaad ;)

Jag och robin bestämde oss för att stanna och sova hos mamma en natt till så vi har sovit här i natt och det verkar som att det blir en natt till också.
Perfekt för då får robin nära till sin träning ikväll och jag nära till mitt nya jobb som börjar i morgon!
Har pratats om det här ett tag men jag har inte velat nämna något om det i bloggen fören det var riktigt klart, men i dag så ringde maria och sa att hon ville att jag skulle börja i morgon :D
Hon har nu bytt och blivit butikschef inne i stan på Lidl istället för timrå så nu har hon fixat jobb där åt mig och det känns toppen måste jag säga. Är ett perfekt jobb för mig just nu och skönt att det är inne i stan så man kan gå dit! :)

Och ja just det, dom ringde ifrån subway igår också och frågade om jag fortfarande var intersserad av att jobba där :P Jag skickade in ett cv dit för ungefär en månad sen och igår ringde dom så jag blev lite paff men jag sa att jag var det och vi bokade in en intervju som i morgon.
Men nu ska jag ju jobba då så jag måste ringa dit och säga att jag har fått förhinder eller nått, eller kanske lika bra att säga att jag har ett annat jobb på gång ? Ja jag vet inte men jag kan iaf inte gå dit i morgon, jag jobbar hellre hos maria än på subway ;P

Nu ska jag äta upp min munk och sen gå ut och hämta in posten, hörde något om att den nya hm katalogen skulle komma idag! Och ja ziri jag lovar dig att du får öppna och kika i den i fall den är med i robins post, thiii ;)


   Då var det måndag igen :)

I lördags blev det jobb för mig fram till stängning och sen for jag ut till viforsen igen där min älskling var. Vi sov där hela helgen och igår morse for robin iväg och spelade cup tidigt ute i timrå medans jag låg kvar och snozade någon timme till :) 
Vid halv ett for jag med mamma, elin och mormor och kikade på hans två sista matcher. Är verkligen jätte roligt att kolla när han spelar också har dom alltid en massa go fika man kan handla där haha ;)
Det gick bra för dom, dom kom till finalen så det var kul!
Efter matchen åt vi middag med carina och ingemar och sen for vi hem till mamma och myste :) Vi åt en massa godis, ostkrokar, drack vin och såg på ensam mamma söker och sen en jätte bra film som gick på fyran!
Vi har sovit här hos hon i natt, skönt att vakna upp i stan säger jag..

I dag ska jag gå på stan med mamma. Får se vad jag får med mig hem, men jag måste iaf köpa dop present till noel :)
Nu ska jag äta frukost och sen ta mig ett bad.
Ha en bra dag, kraaam!



   Lilla mimmi :)

I dag har jag varit hem till mamma och hälsat på, vi har fikat två gånger och surrat en massa! Jag älskar att komma hem dit när man inte varit där på en vecka eller mer.. Alltid lika mysigt och roligt att komma dit :) <3
Och i dag så fick jag se kissebebisen som elin har fått och hon var hur söt som helst! Ser ut som en liten boll hehe, och rasmus tycker det är jätte roligt att ha en kompis att leka med.



Har hunnit med en lång prommis och varit ner på stan en sväng också. Hade en massa ärenden jag skulle fixa, bland annat köpa en massa presenter men det slutade med att jag gick och kika efter saker till mig själv istället haha. Kan kanske lätt bli så när man är på stan max en gång i veckan nu för tiden ;)
Jag mötte matilda och gick och surrade med hon ett tag också så ja jag kom ifrån stan utan något utav det jag hade tänkt köpa så får bli en ny stan runda till veckan :)

Ikväll är vi hemma hos carina och ingemar och hälsar på vilket var himla längesen nu! Har ätit middag och haft det riktigt trevligt :)
I morgon blir det jobb och det ser jag fram emot! Skönt att jag inte gick ut ikväll så jag är pigg i morgon, är så mycket roligare att jobba då..

Nu snart blir det sängen, natti natti :)

   Moster saknar sina små älsklingar!!



   God morgon!

Nu har det gått en vecka och ikväll kommer husägarna hem. Det känns inte alls kul att flytta här ifrån, har verkligen varit hur mysigt och skönt som helst att bo här!
Och jag och robin har kunnat haft en varsin bil hela veckan så man har känt sig lite mera fri, kunnat åka in till stan när man har velat utan att behöva alla dessa planeringar osv..

Oj nu är klockan över tio ser jag så måste hoppa in i duschen, återkommer kanske senare :)

Det kallas kärlek! ♥


   Lite blandade pics! :)







   Någon fler än jag som saknar student tiden .. ? ;P





   flyttat ;p

Igår flyttade vi in till anna och hans hus och ska vara husvakt här åt dom nu en vecka medans dom är i turkiet! Jag älskar verkligen det här huset, precis så här vill jag bo när jag blir stor och köper hus ;)
Och dom har två super goa kissemissar här också som vi bor med. Jag bruka inte vara så mycket för katter men dom här kan man bara inte låta bli att mysa med!

I dag har jag varit i stan och fixat lite grejor och sen blev det birsta för lite shopping också passade jag på att stor handla mat när jag var där ute.. :)

Nu har jag nyss kommit upp ur ett varmt bad och har bäddat ner mig i soffan med glass, te och en massa ljus. Är bara jag och söt kissarna hemma ikväll (som vi har glömt bort namnen på) haha vi måste ringa och fråga vad dom heter i morgon ;P

Hoppas att ni har en bra kväll! Nu ska vi fortsätta vårat mysande här ;) 


   Permanenta ögonfransar

Jag är jätte sugen på att permanenta mina ögonfransar (ögonfransböjning) så att man slipper att böja dom.
Jag har ganska långa ögonfransar men det har förmåga att lägga sig under dagen och bara stå rätt fram. Så det skulle vara jätte skönt att slippa det och dessutom så lär det nog inte vara så jätte bra att böja dom med en ögonfransböjare varje dag, kanske till och med att det kan bli några gånger om dan ibland..
Det är ju ett perfekt alternativ också om man inte känner att man har ork/tid att sminka sig varje dag.

Det kostar kring 500 :- och det håller sig upp till 7-9 veckor. Jag skulle lätt kunna tänka mig att unna mig det :)


   heeejsan

Igår blev det jobb tidigt på morgonen fram till elva. Man var väldigt trött när man for dit och det var jätte mörkt ute, kändes som att det bara var jag i hela stan som var vaken. Jag mötte inte en enda bil på hela vägen in tilll birsta :P
Inventeringen flöt på bra och vi var klar fortare än vad vi trodde så det var skönt, men satan vilket slit det är..
När jag slutade for jag och hämtade robin på jobbet och sen somnade vi båda ganska snabbt i soffan med ellie i mellan oss, haha hon blir så avundsjuk när vi kramas så hon vet inte vart hon ska ta sig till. Sötnosa min :)

På kvällen var vi på kalas hos daniel som fyllde 25 år :D Var jätte trevligt, vi fikade kaffe och smörgåstårta ;)
När vi kom hem hann jag bara lägga huvudet på kudden tror jag så somnade jag haha det tog på krafterna tror jag av att börja jobba klockan halv sex på morgon .. :P

Nu ska jag göra lunch!



RSS 2.0