bal

Tänkte skriva lite om kvällen igår :) När vi kom hem till matilda då bjöds det på bål också hade matildas mamma satt fram godis, chips, nötter och jordubbar ute på deras altan. Skit mysigt!
Var jag, matilda, jenny, tommi, malin, lisa, josse, linne, alex och ankan som var där hemma och fördrinkade :) Sen kom hampus till oss också och halv sju kom malins störts sköna pappa med raggarbilen som jag, matilda, malin och hampus skulle åka med upp till södra. Åh han var så söt, han hade med sig champanj och champanjeglas som vi skulle ha att dricka och skåla med på vägen upp. Haha kändes verkligen hur lyxigt som helst!

Också bestämde vi i bilen att när vi kommer fram så ska han öppna dörren och leda oss ut och sen skulle vi tacka han genom att ge han en puss på kinden haha!

När vi kom upp dit stog det hur mycket folk som helst där uppe och alla börja knäppa kort på oss, svin kul.

Efter en liten stund gick vi in och satt oss vid vårat bord och väntade på välkomstalet och middagen. Och jag kan säga rent ut fy fan vilken sämt mat :O Tycker verkligen inte att det var någon höjdare med den och efterrätten smakade riktigt äckligt, gick typ inte att äta. Vi tog typ en tugga och sen var det bra så middagen var verkligen en besvikelse tycker jag..
Men annars så tycker jag att kvällen var helt okej. Var där till tolv tror ja? Och sen kom lisas mamma och skjutsade ner oss hem till linnea där vi drack lite vin och fixade oss lite haha, och sen bar det av in på stadshuset där det var grymt mycket folk :)


   Heej :)

Gud vilket härligt väder det är idag :D Har varit ute nästan hela dan i dag! Pappa och fanny kom förbi och hälsade på en stund så vi har suttit ute i solen och fikat och solat :)
Och nu håller jag på att fixa mig inför balen ikväll. Om ungefär en timme ska jag och lisa åka till matilda och där  blir det lite vin och mys med resten utan vårat gäng :D Sen strax före sju kommer malins pappa och hämtar upp oss och då bär det av upp till södra berget!
Men nu hurni hinner jag inte skriva så mycket mer, måste gå upp och sätta i plattången. Tror nämligen att det blir lockar med den ikväll :)
Ha en bra kväll allihopa, kommer förmodligen lägga upp bilder i morgon om jag inte mår allt för dåligt.. Höhö ;P
Puss Puss,


   fredag

I morse när jag vaknade tog jag en timmes power walk och sen blev det en frukost/lunch innan jag följde med mamma ut till birsta och storhandlade mat också var vi en sväng på bolaget!
Efter det solade jag lite innan lisa kom hit, har hjälpt hon att sätta om hennes löshår och sen stannade hon kvar och grillade med oss :)
Nu har hon nyss gått hem och jag håller på att få nå fel på trådlösa internet som inte vill funka, så måste sitta nere på mammas dator nu :s

Blir en lugn hemma kväll ikväll framför tvn med lite godis :)
Och i morgon är det ju bal :D Ska bli jätte roligt att ha på sig balklänningen och se alla andra vara fint uppklädda! Jag har lite beslutsångest på hur jag ska ha håret, jag velar hela tiden haha. Men blir ingen uppsättning iaf, det har jag bestämt :)

Nu ska jag gå och ta mig ett bad, puss på er!

   Mösspåtagning!

I går var det mösspåtagning för fulla muggar :) Vid tolv gick jag, matilda, malin och lisa ner till stan och träffade alla andra studenter och jag lovar att det var nog bara vi fyra som var nykter haha! Vissa ifrån våran klass hade fan festat hela natten dom :P Men vi hade roligt ändå vi, var skön musik och alla var glada :D Men efter ett tag började vi bli sugen på att också ta något att dricka så vi och några i från klassen lånade matildas mormors lägenhet som ligger ovanför svenssons och drack nån cider där och efter en timme eller nått gick vi ner på svenssons och där blev det både baileys och cider ;)
Kring fyra drog jag, matilda och malin hem till matilda och började med maten. Och sen kom lisa och johan och käkade med oss :)
Sen fixade vi oss inför kvällen och då fick johan ta en power napp haha han tyckte nog inte att det var så roligt att kolla på när vi sminkade oss ;P
Kring åtta gick vi hem till alex och förfestade med dom andra i klassen, åh jag tycker verkligen det känns jätte tråkigt att man knappt har umgåts med klassen nånting på dom här tre åren. Det är nu liksom när det är dags att ta studenten man kommit närmre varandra :O

I morse vaknade jag vid sju utav ett sms ifrån min älskling som ville att jag skulle ringa han, åh det var så himla skönt att prata med han! Han är så omtänksam och snäll, det ända jag vill nu är att åka till han. Börjar bli sjukt jobbigt, men är bara två veckor och en dag kvar nu :D
Somnade om sen och sov fram till tio och sen gick jag hem till matilda och hämtade allt mitt smink och lite andra saker också surrade vi lite om gårdagen och fy fan vilken kväll haha. Aldrig mer gumman ;) <3
Sen vid ett gick jag med lisa ner till stan och käkade en varsin subway macka, skit mysigt! Satt och surrade en bra stund och sen gick vi en sväng och kikade lite i affärer :)

Hehe oj såg att det blev ett himla långt inlägg nu :P Jag avslutar här, ska gå upp och börja med middagen. Blir tacopaj idag, mumms! ;) 



   Shopping

I morse var jag uppe med tuppen och hängde på mamma, mormor och elin ut till birsta klockan tio! Blev en massa shopping, jag handlade en kuvertväska, ett linne, ett par skit snygga skor ifrån nilson, mascara, shampoo och hårspary :)
Sen avslutade vi så klart med en fika där ute ;D

När vi kom hem märker vi att rasmus är utstängd på balkongen :O Då har mamma glömt att han var med henne ut i morse så han har fått varit där hela dan stackarn, och han har säkert varit jätte rädd :( Dumma mamma!!
Sitter och pratar med robin på skype nu, åh ni ska bara veta vad jag saknar denna människa! Kommer bli så jäkla roligt att träffa han snart. Haha gud jag kan nästan föreställa mig hur härligt det kommer bli! Du och jag babee ;D

   sista skoldagen..

I dag var vi tillbaks till skolan efter 6 veckors praktik, kändes piss att komma dit.. För det första så när jag, matilda och malin kom så hade vi inte ens någon lektion. Var tydligen bara dom som hade rest prov kvar som behövde gå så vi fick sitta i två timmar och vänta att mentors tiden skulle börja. Så jäkla drygt :O
Fick lite information om student dagen också tömde vi skåpen och sen gick vi där ifrån, så jävla skönt! :P
Nu är skolan klar så är bara att njuta och se fram emot allt skoj man har framför sig :D
Efter skolan gick jag in till stan och kikade lite på allt möjligt, är mycket som jag måste shoppa nu men jag tar det någon annan dag! Hade ingen ork att kolla nå seriöst idag, men blev iaf morsdags present till mamma så nu har jag det klart!
Sen gick jag till frissan och klippte mig, var hos en helt ny tjej idag så jag var jätte närvös att det skulle bli nå tok men jag blev jätte nöjd :)

Nu är jag jätte mätt så jag har typ ont i magen. Slängde i mig maten för att jag var så hungrig och sen kom mormor hit och hade köpt med sig daim glass och då kunde man ju inte tacka nej haha ;)
Blir städning nu och sen ska jag ut och gå med matilda. Ciaoo!

   Härlig dag :D

Åh vilken skön dag det har varit! Tänk att med sol, värme och underbart sällskap kan göra än så glad :)
Har legat ute hos matilda idag och solat på deras tomt och satan vad mysigt det var. Vill också bo i hus och ha en egen tomt så där med altan och grejer, så jäkla härligt på sommrarna!
Låg och solade till halv tre och sen gick vi ett varv runt sidsjön :D Nu är jag bränd och ser ut som en tomat i ansiktet haha, tror nästan att jag har fått lite solsting idag också :P

Nu här ikväll efter middagen så kom jag och mamma på att det skulle vara mysigt att åka och sätta sig på nå fint ställe och äta en mjukglass så vi for och gjorde det! ;) Satt oss och glassade i solen och surrade en massa om allt som kommer att ske nu framöver. Min mamma är bäst på alla sätt, utan henne vet jag inte vad jag hade gjort. Tycker det är så skönt att vi kan prata om exakt allt med varandra :)

   söndag

God morgon!

Igår blev det jobb. Var lagomt mycket folk och timmarna bara rann iväg så det var skönt :)
När jag slutade gick jag hem och åt middag och sen gick jag med matilda runt sidsjön, och satan vad ont jag hade i benen efter det haha! Jag hade ju först varit ute och gått en halv timme på morgon och sen jobbade jag och då står man ju och springer runt hela tiden och sen på det då blev det en timmes till promenad. Och det känns i benen idag kan jag lova :P
Efter våran runda gick vi in till ica och köpte glass och sen blev det myskväll hemma hos lisa :D

I dag får jag se vad som händer, har inte planerat något men nu först blir det frukost iaf! :)

   God morgon :D

Nu har jag precis kommit in ifrån en morgon prommenad! Är jätte skönt väder ute, soligt och härligt :)
Jag jobbar idag från klockan ett till stängning, ska bli roligt och framför allt skönt att tjäna pengar!
Nu blir det frukost här ute på balkongen och sen ska jag in och ta mig ett bad. Ha en bra dag! :D

   mysdag

Sitter nu här och är propp mätt efter maten, nästan så att jag ångrar mig att jag åt så mycket :O
I dag har jag varit hos therese och melwin och myst och busat med dom :) Alltid lika roligt att komma hem dit! Har jämt tusen saker att prata om och melwin får man aldrig nog av, var så sugen på att ta med han hem idag hehe.
Har varit och hämtat ut mitt pass med visumet i idag också så nu är det klart!
Och har fått hem studentkorten idag och näe jag blev inte alls nöjd med dom, men mamma är tjurig och vill ha dom ändå..
Sen så igår så skickade malin en bild på våran lastbil som våran klass ska åka runt i och satan vad snygg den är, röd och stor :D Gah nu börjar det kännas att det drar ihop sig!
Och på onsdag blir det partaj för då är det mösspåtagning, börjas redan på dan på torget och sen lördagen har vi balen, haha hur ska man orka med allt ;P Jaja tur man är ung haha!

Ååh nu ringde therese och frågade om melwin fick komma och vara här en stund och självklart får han det! Kanske man ska ta med han till lekparken ? Är ju soligt och fint ute :)
Blir bara hemma ikväll, har köpt godis och ben jerry glass så blir film och mys! Har faktiskt varit duktig hela veckan med att vara nyttig och varit ute och gått varje dag, så ikväll får jag belönas ;)


   fredag

God morgon :) Sitter nu här och har nyss ätit frukost med min kära lilla syster som kom hem ifrån sjukhuset för ca en timme sen. Lill gummsan, skönt att du mår bra nu!

Igår blev det en lugn och mysig kväll tillsammans med matilda :) Jag hade lagt kycklingen i marinad som vi tänkte grilla men det kändes smidigare att steka dom så vi gjorde det i stället, vart gott det med! Blev potatissallad och en jätte god grön sallad till, mumms! Sen satt vi och surrade, kollade runt överallt på internet och myste till det med kaffe och daimglass :D
Katterna lekte runt här så mattorna flög, haha det märktes så väl på rasmus att han blev glad att träffa milla igen. Hon bodde ju här några veckor i sommras och då vart dom helt kär i varandra, sötnosar :)

Saknaden blir bara jobbigare och jobbigare! Men bara tre veckor kvar nu så jag får hålla ut..

   Kristi himmelsfärdsdag!

I morse när jag vaknade hade mamma skrivit på en lapp att hon har fått åkt upp på sjukhuset med elin för hon spydde blod. Jag blev så klart jätte orolig och ringde upp och kolla hur det var med hon och då skulle hon precis få dropp och dom hade sagt att dom vill ha kvar henne tills i morgon för att avakta och se vad det är som spökar i hennes mage..
Så mamma kom hem hit och hämtade lite kläder och så till dom och sen följde jag med upp till sjukhuset och hälsa på lill gumman. Hua tycker så synd om hon, jag hoppas det bara är nå tillfälligt!

Fick ta mammas bil sen och då for jag och handlade lite mat. Matilda och milla ska komma hit ikväll på middag och mysa med mig och rasmus :D Ih var längesen milla och rasmus träffades nu, ska bli roligt att se hur dom reagerar men jag tror nog att dom kommer att känna igen varandra :)

Sötare lilla syster får man leta efter! Älskar dig gofis :D

   heej :)

I morse klockan nio var jag till skjukhuset och vaccinerade mig så nu är jag skyddad mot typ allt så jag slipper bli sjuk när jag är borta! Känns skönt men samtidigt tärt att lägga en massa pengar på sånt :P
När jag kom hem tog jag mig ett bad och åt lunch och sen blev det en sväng på stan och birsta. La undan mina studentskor som jag hittade i fredags, så ska köpa dom i morgon :) Också var jag in till jobbet och pratade med pari lite, blir jobb på lördag! Wohoo :)

Efter middagen började jag känna mig hängig och konstig, tydligen så kunde man bli så och få feber efter man tagit ena sprutan som jag tog i dag :O Men nu känns det bra och har precis kommit in ifrån en prommenad!
Ska strax göra mig lite fika och lägga mig i soffan och kika på tvn :)

byee!

   ledig :)

Ja nu är jag ledig eftersom jag är klar på praktiken, tycker det är jätte skönt men jag hoppas att pari ringer och vill att jag ska jobba nu någon dag för det blir nog långtråkigt att bara sitta hemma hela dagarna.. :P
I dag har jag gått runt sidsjön, bokat tid hos frissan och ungdomsmottagning för att få recept på mina p-piller och jag fick tid hos båda nästa måndag. Ska bli himla skönt att klippa sig för nu är mitt hår långt och risigt!

Nu har jag precis pratat med robin på skype, åh vad skönt det var att se han och höra hans röst! Började sakna han ännu mer också, fy fan aldrig mer ska vi vara ifrån varandra så här länge. Det är riktigt jobbigt och man känner sig fan inte hel utan sin kärlek! Han och peter är iaf i singapore nu och ska stanna där tills på onsdag kväll då dom får tillbaks sina pass så dom kan åka vidare. Tydligen så var det snor dyrt där så det gick typ inte att göra någonting, dom betalade 100 dollar per natt och det är typ 600 kr :O

Om en stund ska jag börja med middagen, lovade mamma att jag ska ha den klar tills dom kommer hem. Snällt va ;)
Sen ikväll funderar jag på om jag ska dra och träna, saknar det jätte mycket och känner mig lite laddad för det idag! ;P Är grymt skönt att inte vara bakis, som igår då ville jag bara gräva ner mig så dåligt mådde jag haha fy fan.. Blir ingen utgång på onsdag för mig iaf även fast det är gymnasiefest! Ska försöka vara duktig att äta sunt och träna/ut och gå varje dag den här veckan. Vi får se om jag lyckas, var längesen jag var så duktig :O

Tog aldrig med kameran ut i lördags men carro lyckades att få med oss på en bild iaf så jag får bjuda på den då :P

   söndag

I dag mår jag sämst, är bakis som en gris! Ont i huvudet och seg som en jag vet inte vad, hua :P
Men jag hade riktigt roligt igår och det är det som är huvudsaken :) Först satt jag, lisa och matilda hemma hos lisa och drack lite och kollade på Eurovision och gud vad jag tycker sverige var sämst, låten i sig är bra men när operan kommer in tycker jag det låter skit hemskt. Verkligen inte min smak :P
Sen vid halv elva nånting gick vi ner till stan till frasse och för festade där en stund med dom och sen blev det svenssons :) Haha vi hade det riktigt kul där inne, sjöng, dansade och hade oss!
Var där tills dom stängde och sen avslutade vi med subway där vi käkade våran älskade tonfiskmacka ;P
Vart en skön lagom kväll och gjorde inte ens av med en hundring och då kan man vara nöjd! Har blivit himla duktig på att vara sparsam nu sen jag började spara pengar till resan, det går bara man ger sig fan på det ;)


Jag börjar bli lite orolig.. Har inte hört någonting ifrån min pojkvän sen igår morse då jag fick ett sms där han skrev att dom skulle packa ihop och åka vidare ifrån thailand till indonesien. Och då skulle dom först åka buss i 24 timmar till singapore där dom ska stanna några dagar för att söka visum och sen åker dom båt i några dagar för att ta sig till indonesien!
Och ja jag vet inte ens om dom kommit fram till singapore och hur resan gått, hans telefon funkar ju inte där förns han köpt ett nytt kontantkort som fungerar där. Men det går säkert bra för dom, men han får ju gärna höra av sig snart så att man vet att allt är bra! Kan ju hända himla mycket på dom där resorna..


Nu blir det glass ute i solen med min underbara mammi :D

   prick en månad kvar!

Ja i dag är det prick en månad tills jag får vara tillsammans med mannen i mitt liv! Det känns länge med en månad men den här tiden kommer gå så sjukt fort så det kommer bara säga vipps så står vi där och kramas igen :D

I dag har jag gått power walk runt sidsjön, var riktigt skönt kan jag lova och pigg efterråt blev jag också :) Men jag lär väl få träningsverk i morgon så otränad som jag är nu haha!
Nu har jag nyss ätit och sitter och smuttar på en cider här och surrar lite med mammsen, ska strax sminka mig och måla naglarana och sen blir det party! ;D
Får se om jag vågar ta med kameran ikväll, skulle vara kul att ha lite pics ifrån kvällen.. Men som sagt jag lovar ingenting ;P

Ha det bra och kram på er! :)

Haha satan vad bruna vi var här :o

   fredag :)

Nu är äntligen praktiken över :P Har känts lite tärt att vara där och jobba gratis nu på slutet då man kommit in i allt och jobbar lika mycket som när jag är där och tjänar pengar.. Men som sagt har verkligen haft jätte roligt under dom här sex veckorna, trivs sjukt bra där! Cafe tjejen som vissa kallar mig ;) Haha! Det bästa är att jag har fått jobbat extra där under dom här veckorna och som det ser ut nu så verkar det som att jag kommer få jobba mer där :)

Slutade vid tre och då gick jag på stan en sväng med mamma och elin. Hittade ett par skit fina klackskor till studenten, men jag får inte pengar förns den 25 så kunde inte köpa dom idag :/ Håller tummarna på att dom finns kvar sen!
I kväll har vi haft middag här hemma med therese, micke och melwin :D Och melwin den lilla pussgurkan skulle jag kunna äta upp, hehe han är så otroligt vacker och snäll så det finns inte! Och snart så blir han store bror också :) Men som det ser ut nu så kommer jag inte att hinna se den bebisen något innan jag far :/ Vart himla tokigt det där med datumena, men men det går inte att göra så mycket åt.. Eller jo! Få therese att köra gärnet nu så att vattnet går tidigare, höhö ;P

När dom for hem åkte jag till kvissle och solade och satan vad skönt det var! Annars så har jag inte gjort så mycket ikväll. Är bara hemma och tar det lugnt, har surrat en massa i telefon och ätit godis och druckit cola så jag har fått ont i magen nu :S
Ska gå och kika lite på en film strax och i morgon får jag sova hur läänge jag vill och det var inte igår kan jag lova ;D Puss på er!

   trallalaa...

Hejsvejs :D

Nu har jag nyss ätit min middag och tänkte hinna med ett litet inlägg här innan jag lägger mig i badet..
Hade stängning idag och det har varit en lugn och skön dag. När jag kom till jobbet hade jag världens huvudverk, usch jag trodde nästan att jag skulle svimma! Ska ha min mens nu om några dagar och då brukar jag alltid få huvudverk..
Matilda kom och gjorde mig sällskap när hon slutade. Bjöd hon på fika också satt vi och surrade, svin mysigt! Haha du är så söt hjärtis som kommer och gör mig sällskap :) Marcus kom och surrade med oss ett tag också, var typ ett årsen sist man pratade med han så det var roligt att höra hur han har det nu mera :)

Pratade med mitt hjärta på skype i morse också och då hade han camen på så jag fick se han, ååh jag blev som kär på nytt haha han är så fin! Min prins :D Ville bara ta ut han ifrån data skärmen och pussa på han ;)
Vi kom på att vi måste ha ett visum där nere också så har skickat in ansökan om det idag, man måste ju ha det om man ska vara utomlands längre än tre veckor eller vad det är. Och sen på tisdag så har jag tid klockan nio på skjuhuset för ta vaccination, det är liksom inte bara att åka. En himla massa saker som man måste fixa :P

Nu blir det bad och sen film innan det blir natti!

   måndag!

I morse hade klassen studentfoto på hedbergska, haha fan vad kul det var att se alla i sina mössor ;P
Efter fotograferingen gick jag till praktiken! Är sista veckan nu, känns skönt men samtidigt lite tråkigt! Hoppas att jag får jobba där sista veckorna innan jag far, trivs sjukt bra där :)
Efter middagen kom therese och micke hit och lämnade melwin så vi passade han en stund medans dom skulle göra ett ärende.. Åh vad mysigt det var att ha han här, vi lekte doktor och dansade haha söt plutten min ;D
Sen när therese och micke kom tillbaks fikade vi blåbärspaj och muffins, var jätte roligt att dom kom och hälsade på. Känns som att vi träffas för sällen, men ska bli ändring på det nu fram tills jag far.. :)

Nu ska jag gå, men ha en bra kväll ;) Ciaao!

Mosters charmtroll! :D

   Den 12 juni lämnar jag sundsvall :D

Japp nu är resan bokad och klar :) Tyvärr så blev det himla dumt datum eftersom studenten är den 11 och jag lär nog vara hyffsat sliten då så där dagen efter men just nu fanns det inte så mycket val.. Jag har varit in och kollat på resorna i en vecka nu och dom höjer priserna eftersom hela tiden och den billigaste jag hittade var den 12 så det får bli som det blir, får sitta bakfull på flyget då haha :P
Jag åker först till bangkok och där byter jag flyg till bali där robin kommer att möta upp mig :D Ååh vad jag längtar, hihii jag fick faktiskt lite resfeber nu efter jag bokat!

   Tjingeling :D

I går blev det bara lugn kväll för mig. Var hemma och såg på film och åt en massa godis, pratade med mitt hjärta i telefon en bra stund. Åh jag har världens bästa pojkvän, fick en himla massa goda nyheter hihiii! :D

I morse började jag jobba halv elva, har haft en hemsk huvudverk hela dan men har gått hyffsat bra ändå. Jobbade till stängning och sen gick jag hem och åt och tog mig ett bad och det gjorde susen kan jag säga, vart mycket piggare efter det ;) Nu är matilda hos mig, vi har nyss sminkat oss och bytt om tusen gånger haha jag har inte gjort mig klar så här länge på hundra år tror jag. Surrkusar ;P
Vi ska dricka upp vårat vin glas nu och traska ner till lisa och sen får vi se vad som händer om vi drar vidare på krogen..
Ha en bra kväll allihop för det tänker vi iaf ha ;D PUSS

   torsdag

I natt har jag sovit jätte dåligt, somnade vid tre tiden och sen har jag vaknat flera gånger.. Tydligen så var det fullmåne och jag hoppas verkligen inte att det är det i natt!
Började halv tolv i dag och jobbade till stängning. Matilda kom och gjorde mig sällskap en stund, jag bjöd hon på middag så vi satt och åt och myste lite medans det var lugnt. Är knappt nå kunder hos oss nu på eftermiddagarna så det blir ganska mycket dö tid om man inte känner för att damm torka överallt varje dag :P
Nu är jag hemma och gud så skönt det var att sätta sig ner en stund.. Är jätte synd att man är så jäkla trött när man kommer hem, jag har inte varit och tränat nånting under praktiken och det känns riktigt tråkigt. Saknar träningen sjukt mycket! Men nu har jag bara en vecka kvar och sen kanske man kan sätta igång och träna lite, jag mår så himla mycket bättre och känner mig piggare när håller igång!

I morgon är det fredag, gud så skönt! Jobbar till tre och sen får jag se vad som händer, har faktiskt ingenting planerat för hela helgen. Hade jag varit rik hade jag hoppat på flyget och hälsat på min käre pojkvän, är så himla sugen på att kramas och pussas med han nu!! :)

   trött..

Blev inge bloggande för mig igår, hade fullt upp med jobb och annat.. Men idag är jag tillbaks ;)
Började inte jobba förns klockan 12 i dag så jag hade en väldigt skön morgon. Tog mig ett bad, gjorde hårinpackning och sen efter jag fixat mig satt jag mig och åt frukost ute på ballkongen tillsammans med mamma.
Jag har haft en himla mycket matilda besök i dag, först så var hon och åt lunch hos mig med catrin och tomas och sen gjorde hon mig sällskap när jag åt :) Och inte nog med det så kom sötrumpan tillbaks när hon hade slutat och sen blev hon kvar tills vi stängde haha ;D
Jag har haft fullt upp hela dan i dag, åt lunch klockan ett och sen har jag varit utan mat sen jag kom hem nu vid halv åtta. Gah hur har jag orkat :O
Tog med mig en varsin meza tallrik hem till mig och mamma, så nu är jag mätt och glad igen höhö ;P
Funderar på om jag ska lägga mig i ett bad nu för jag är så himla frusen av mig och sen blir det bara lugnt ikväll. Kan ju hoppas på att det är nå bra på tvn!

Har stängning i morgon med så jag får sova ut då också, åå så skönt :D




   måndag

I natt är det fjärde natten sen jag flyttade hem till mamma jag har pratat i sömnen :O Jag tycker det är jätte skumt för jag har inte gjort det nånting förut! Mamma tror att det är för att jag saknar min kära sängkamrat och det tror nog jag också ;) MISS YOU!
Pratade faktiskt med han för nån timme sen och då var det var första gången jag ringde honom, annars så har vi smsat eller pratat på skype men det var inte alls så dyrt att ringa som jag trodde. 6 kr i minuten bara, så nu kan jag ringa honom hädan efter om hans internet uppkoppling inte funkar vilket händer nån timme varje dag..

Har jobbat idag och kring lunch så gick jag med matilda och malin och anmälde oss till balen :) Blä jag har dåligt samvete för att ha betalat in 650 kroner på det där, tycker det är för dyrt.. Men nu när man har fixat en fin klänning och allt så kan man ju inte direkt hoppa över att gå :P Kul ska vi ha iaf!
Som idag fick jag reda på att alla mediciner/spruta som jag måste ta när jag ska åka kommer att gå på 1600 kroner plus nån försäkring som man måste betala om man ska vara utomlands mer än en månad :S
Onödiga pengar känner jag! Hur ska det gå, haha jag kommer få leva på vatten och bröd där eller just det robin sa ju att bröd var dyrt så det får bli vatten och ris då ;P Men det skiter jag i, för till min älskling ska jag oavsett hur mycket pengar jag får ihop eller ej!! Jag är tjurig och kommer inte att ge mig, men som sagt jag kommer få nån tusenlapp på studenten också (är bara det jag önskar mig) :P

Nu ska jag göra varm choklad och mackor och mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags att sova..
Puss :)

   konfirmation :)

I dag har jag varit i tuna kyrka och kollat på kusin johan som tog konfirmation! Träffade jätte många matfors bor som man inte sett på typ tre år där också :)
När det var klart i kyrkan blev det mat och fika hemma hos kusinerna. Dom hade gjort en massa olika pajer med baugetter till och sen fikade vi tårta efter det! Vi var nog 30 stycken där så det var nästan full satt i deras hus :P
Blev en jätte mysig dag och ganska varmt, jag hade bara shorts på mig. Så har känt mig lite sommrig idag ;)
Men nu när man kom hem till stan blåser det kallt och ser nästan ut som att det håller på dra ihop sig till regn :S

   tjabba!

I dag har jag jobbat. Vi har öppnat ute serveringen nu och det verkar ha lockat en hel del folk för idag har vi haft många som suttit där så det var kul!
Jag stängde helt själv i dag för första gången och gud vad närvös jag var så allt med kassan och de skulle bli rätt. Jag har bara varit med och gått igenom den en gång men jag tror att jag fick till det :)
När jag kom hem höll mamma på att grilla här hemma, åh det är mysigt att och gott :D Vi drack rött vin till det och satt och surrade på en bra stund och nu har jag nyss pratat med min älskling! Klockan är typ två hos han nu så dom skulle gå och lägga sig. Hehe lite skillnad på tiden :P
Jag blir bara hemma ikväll. Ska äta chokladbollar med elin och kolla på robinsson nu, hon tycker det är så kul att jag är hemma så jag lovade att jag kunde vara med henne en stund ikväll och sen när hon går och lägger sig så blir det film med mammsen! :)

En bild på gänget ifrån stadshuset ;)

   fredag

Var ju och firade kussen min som fyller år i dag. Bjöds på en riktig sommartårta med stora färska jordgubbar, åh så gott det var och det passa ju perfekt att få komma på kalas en sån här dag då man är bakis haha ;)
Vi satt ute på deras altan och satan vad varmt det var, jag ångrade mig att jag for dit i jeans. Hade lätt kunnat suttit där bara i bikini, underbart att känna att sommarn är på väg :D
Kom hem vid halv sex ungefär och då gjorde vi tacos här hemma. Och nu har jag precis kommit upp ur badet och sitter och väntar på att pajen som jag har i ungnen ska bli klar. Har gjort en lika dan som vi åt hos lisa igår, hehe den var så jäkla god ;P Blir bara en lugn hemma kväll ikväll med mamma. Grymt skönt! Ska kika på en film och bara mysa :)

Just det! I dag har jag pratat med robin på skype, också hade han på camen så jag fick se lite av hur dom bor och gud vad kul det var att se honom. Min älskling! :D
Fick även lite nyheter om att caroline ska åka hem till sundsvall nu den 12 och hälsa på alla här hemma ett tag och sen ska hon tillbaks dit och då kanske vi kan göra sällskap, skulle ju vara toppen! Annars måste jag flyga själv och byta plan och så och det känns väldigt läskigt tycker jag.. Jag kan ju knappt engelska liksom :P
Så nu håller vi tummarna på att hon vill åka tillbaks då där kring den 13 juni för då SKA jag åka, tänker inte ens låta det gå en vecka senare. Vill träffa mitt hjärta så fort som bara möjligast!! ;D

   bakis...

God morgon gott folk! Nu har jag varit vaken sen sju och kan fan inte somna om haha ovanligt, är alltid så för mig när jag är ledig och när jag inte är det skulle jag kunna sova hur länge som helst :P

Igår så blev det grillning med matilda och lisa, vi hade det skit mysigt! Satt ute på lisas ute plats och åt och surrade på och sen kom johan till oss och gjorde oss sällskap men då började det bli kallt så då packade vi ihop och gick in :)
Jag hade köpt med mig glass som jag skulle bjuda på till efterrätt och då kom lisa på att hon har en massa bär som vi kan dra ihop en paj med så det blev paj och glass till efterrätt och satan vad gott det var ;) Jag vet inte vad lisa gör men det är nått speciellt med hennes smuldeg, den är godast av alla dom jag ätit haha :P
Vi hade jätte trevligt, dansade bugg, planerade en resa till gävle och ja surrade som bara den som vanligt hehe och sen lite senare drog vi oss ner till stadshuset och där var det mycket folk och kul hade vi ;D
När jag kom hem var jag så jäkla hungrig och sugen på hamburgare så jag stog och ställde mig och stekte det haha!

Idag mår man som man förtjänar.. Känns som att jag behöver sova nån timme till men det är omöjligt att somna om nu :S Ska gå upp och göra mig lite frukost och sätta mig ute på balkongen tror jag, är jätte fint väder i dag med :)
Sen vid två ska vi åka till mina kusiner på kalas, emil fyller ju 18 i dag. Så nu vet man vem man kommer träffa på ute på krogen händan efter ;)

Tänkte bjuda på några bilder ifrån igår också från förfesten och sen ska jag försöka luska ut vart bilderna som hampus knäppte inne på stadshuset är ;P




RSS 2.0