Baksugen

Jag är jätte sugen på att baka något. Tror jag ska slå till på tekakor någon dag här. Var längesen nu, synd bara att dom är så farligt goda ;)

Mina fina bullar som jag bakade i måndags.



   Flyttat hem!

I går flyttade vi hem till lägenheten efter att ha varit husvakt ute i Viforsen två veckor. Vi har nästan haft det som två semesterveckor om man räknar bort det dagar man jobbat. Är hur härligt som helst att bo där och vi längtar verkligen till hus!

I dag har jag jobbat och sen jag kom hem har jag packat upp all packning, städat och dammat så nu är det är som vanligt här hemma igen. Våran fina lägenhet!
Jag ska snart börja med middagen och sedan så ska jag hem till Veronica på lite mys kväll :)

I morgon är det fredag och jag ska jobba hela helgen. Ska börja morgon dagen med att dra på mig mjukisar och gå bort till Emelie där hon ska bjuda mig på en brak frukost. Kan inte bli en bättre start på helgen än så. Frukost och massa tjejsnack innan jobbet ;)

Önskar er en fin eftermiddag! Nu kurrar min mage så bäst jag sätter i gång här :)

   Kalas två dagar i rad

Här blev det fullt hus i går. Både min och Robins släkt plus några utav hans vänner kom hit för att fira han. Så kul att alla kunde komma!
Vi fikade massa gott och för mig och Robin blev det fika från klockan 17.00 till 21.00 då sista sällskapet for hem. Vi hade det bra vi hihii :)

Nu har jag precis varit ut med Ella på en prommis och matat hästarna. Ska strax ta mig en dusch och sedan kommer Svärmor hit på en fika.

I dag fyller mammsen år också. Stort grattis till dig!
I eftermiddag ska vi dit och fira hon. Tyckte jag hörde något om att det skulle bli smörgåstårta ;)

Är så glad i att du är du. Ingen är lika bra som dig. Jag älskar dig!

   Grattis älskling!

I dag fyller min snygging 27 år. Grattis på dig min lilla gamling ;) Jag älskar dig!
Han fick självklart frukost och paket på sängen i morse. Och nu håller jag på att bakar och städar här. Sen ska vi åka in till Matfors och äta en brunch pizza (hans favorit mat) samt handla lite till kalaset i kväll!


   tjingeling

Det är fredag och som vanligt har veckan bara rusat fram!
Min vecka har varit bra. I onsdags var jag ut till birsta med Matilda. Vi strosade omkring, tog en fika på Charm och shoppade lite. Jag köpte bland annat födelsedags present till Robin och en tröja åt mig själv. Var nästan inge folk alls där ute så det var en skön birsta dag.
På kvällen bjöd vi hit svärmor, Ingemar och Hugo på middag. Åt oss propp mätta och hade det trevligt :)

I går blev jag hemma i från jobbet pga att jag var hängig. Så jag tog det bara lugnt och myste på här ute. En skön dag!
I dag däremot mår jag prima ballerina. Har jobbat 07.00-17.00 och den tiden gick riktigt fort. Har haft ett leende på läpparna hela dagen, känt mig lite så där extra glad över livet så som man kan göra ibland :)
När jag kom hem hade älsklingen gjort fattiga riddare åt oss (hans favorit), fast jag tycker också om det haha. Bröd med stekt korv och ägg på, ungkarls mat kallar jag det!

Nu sitter jag här med en ansiktsmask på och käkar massa godis. Ska om en liten stund bädda ner mig under filten och se på en film. I kväll är jag en tröttis så kan hända att jag somnar innan filmen är slut.. ;)

Ha de bra!

   In till stan

Nu har vi varit på en runda med Ella och svärmors hund, också stannade vi till hästarna och gav dom lunch. Bond sysslorna är gjorda för dagen som Robin säger :)
Vi kom ju på att vi inte har eldat i huset något sen i går morse så nu när jag tänkte duscha så finns det inte tillräckligt med varmvatten.. Så jag ska åka in till stan om en pytte stund och göra mig ordning i lägenheten. Sen ska jag gå en sväng på stan och handla lite grejor, måste bland annat kika på present till Robin och mamma som fyller år nästa vecka.
Jobbar eftermiddags pass i dag också och det känns lite gruvsamt faktiskt nu när jag nästan har varit ledig i en vecka. Ont i huvudet har jag också, dunkar som bara den! Men jobba måste man ju :)

Önskar er en fin tisdag!

Jag kommer aldrig att sluta gilla den här bilden. Älskar dig min lilla pruppis ;)

   SMS-INLÄGG

foto1683 (MMS)

Det är farligt att ha kvar sånt här i från helgen.. Går inte att låta bli ;)


   Måndag

Jag har blivit dålig på att blogga sen vi flyttade ut hit känner jag. Men det är inge kul att blogga när man inte kan lägga upp bilder.. Och sen så sitter jag inte alls så mycket vid datorn här som hemma :)

I lördags var mamma, mormor och Elin hit och hälsade på. Vi satt ute på altanen och solade hela dan, och både jag och mormor hade bakat massa gott som vi fikade. Riktigt mysigt och färg fick man av solen också.
På kvällen kom Matilda och hade myskväll med mig. Vi åt tacos, en massa godis också såg vi lite på melodifestivalen. Sen vid 23.00 kom Robin och Stoffe hem i från Alnö där dom varit hela dagen och pimplat och druckit massa öl. Så dom var lagomt rund under fötterna och prat glada :)
Matilda stannade kvar och sov över. Så jag drog med henne igår morse på en morgon prommis med Ella. Haha hon varken var eller såg pigg ut, stor sovarn där ;) Men jag tror hon tyckte det var lite skönt att komma ut ändå.
Efter en liten runda här i byn så gick vi in och gjorde i ordning en god frukost. Sen på dan skjutsade söt rumpan mig in till stan för att hämta lite tvätt hemma också stannade jag till och handlade lite mat!
Tack igen min fina vän för två urmysiga dagar. ♥

I går kväll kom svärmor, Ingemar och Hugo hem i från Alperna så vi var ner och hälsade på dom också stannade vi sen över på middag där. Mycket trevligt och gott :)

Så det var lite kort om min helg. Nu ska jag göra lite nytta!
Ha det fint.

   SMS-INLÄGG

foto1681 (MMS)

Ger hästarna lite lunch!


   Bilder ifrån middagen vi hade i måndags







I morse stog vi och kikade på ekorrarna som har ett litet bo utanför köksfönstret. Ella var minst lika faschinerad som oss :)


Sen tog jag och Ella en liten prommis och matade svärmors katter och lilla kaninen.

   Hemma efter två ur mysiga dagar i Sthlm

Nu är jag hemma (i huset) efter att ha haft världens mysigaste dagar i Sthlm med mammsen. Vi har verkligen lyxat på medans vi varit borta. Och shoppat har vi såklart också gjort :)
Hinner inte skriva så mycket nu. Har saknat min baby massor så ska gosa ner mig i soffan med han nu och äta lite gott. Jag är jätte trött efter bil resan hem också så kan bli en rätt tidig kväll om jag känner mig rätt!

Hoppas ni mår bra. Jag skriver nå mer under helgen :)

   SMS-INLÄGG

foto1660 (MMS)

Mot Sthlm! Jag och mamma är ute i god tid så vi hinner med staden i dag :) Nu ska jag njuta utav ledighet och bara må gott. Ha det fint!


   Varit till stallet och ätit frukost i solen

Först måste jag bara säga, vilken middag vi åt i går! Allt vart såå gott. Jag var till och med mätt när jag vaknade i morse ;)
Vi hade en jätte trevlig kväll. Bilder kommer så fort jag sitter vid en datorn där man kan ladda upp bilder på.

I morse tog vi med oss Ella på en liten prommis ner till stallet. Tog ut hästarna, gav dom mat, mockade, förberedde inför ikväll när jag ska ta in dom och städade lite. Massa nostalgi! Jag har nog aldrig tyckt att det varit så roligt att mocka som jag tyckte i dag :)
Sen när vi kom hem dukade vi fram frukost som vi har suttit och ätit i solen. I dag är det riktigt VÅR väder!
Tror jag ska gå ut och sätta mig och sola lite en stund innan det är dags att göra mig redo för att fara och jobba.

Ha en fin dag.

   I morgon är det fettisdag

Men vi firade den i dag i stället ;)

Har varit in till stan en sväng i dag och handlat lite mat också var jag hem och hämtade lite grejor.
Vi ska ha middag med Rasmus, Emma och Stoffe i kväll. Blir oxfile med massa gott till. Sen skulle Emma göra någon smarrig efterrätt! Blir trevligt :)

Vi tog in lilla Kerstin och myste med hon en stund i dag.


Nu har min älskling gjort en god kaffedrink här som vi tänkte ta med oss ut och dricka på altanen. Det är jätte varmt i solen! 
Vi har våran "lill lördag" i dag tror jag. Får passa på medans man är ledig :)

 

   Morgon walk!

foto1651 (MMS)

I morse vaknade jag 07.30 och kunde inte somna om. Så jag klädde på mig och gick på en walk i stället. Var jätte skönt ute, tog två varv här runt byn (30 min)! Känner mig jätte duktig och hurtig. Nu blir det frukost :)


   God kväll

Nu har vi landat ute i Viforsen där vi nu kommer bo i två veckor medans Robins mormor och morfar är i Spanien. Vi är husvakt åt dom också kommer vi ta hand om lilla Ella (deras hund). Kommer bli så mysigt att bo här ute på landet :)

I kväll har vi gått igenom allt som vi behöver veta med dom också har jag varit till stallet med Robins morfar. Vi är hästvakt också fram tills onsdag så ska fodra och ta ut och in dom från hagen. Tänkte även passa på att pyssla med hästarna medans man har möjligheten. Jag kände mig hemma direkt vi kom in i stallet. Gott luktade det också, kanske skulle ha stannat kvar och sovit där ute med dom ;)

Så nu är vi inga stadsbor dom närmsta veckorna. Jag ska njuta massor!!

   Vinkväll, jobb, hockey och sovmorgon

Kort och gott lite hur min helg sett ut ;)

I fredags var vi ju hos Peter och Caroline. Vi drack vin, åt en massa snacks, pratade, skrattade och pratade ännu mera. Helt perfekt kväll!
Vid 01.30 kom min och Robins skjuts och då for vi och åt på Mc donalds fast än att vi var propp mätta utav allt snacks vi små ätit på under kvällen. Hur tänkte vi där ? Gott som attan var det iaf (som alltid när man är lite små dragen)..

Kom i säng alldeles för sent och 07.00 ringde min klocka i går morse. Jag hade en tanke på att ringa och säga att jag inte kan komma till jobbet, var trött och bakis. Men så dum kan man inte vara, det var självförvållat.
Jobbade fram till 15.00 och sen på kvällen for vi och såg på Timrå med Daniel och Lina. Jippi dom vann! Första matchen jag har sett live som dom vunnit så det var kul.

I dag är det söndag. Jag har sovit ut, ätit frukost och har en ledig dag framför mig. Ska börja med att åka och sola några minuter. Var några veckor sen nu så börja känna mig blekis. Ska dessutom färga håret under dagen och då kommer jag se ännu blekare ut när håret får en nyans mörkare.

Ha det fint!

   Vilken härlig fredag

I dag är jag som sagt ledig. Hade tänkt börja dagen med en rejäl sovmorgon men icke! 07.00 stog klockan på då jag vaknade och sen kunde jag inte somna om.
Tog en skön och lång slapp morgon här hemma med massa kaffe. Sen vid lunch tid tog jag bilen ner till stan och gjorde några ärenden. Sen strosade jag runt i butikerna och shoppade lite. I bland tycker jag att det är så skönt att bara gå omkring själv i min egna lilla värld. Känns som att man hittar mer då ;)
Jag fick med mig hem två snygga toppar, ett bas linne, ett halsband och en ny body butter ifrån Body Shop (av mango doften såklart). Också blev det en sväng in på systemet.
Sen vart jag så hungrig så jag orkade inte gå runt och kika nå mer.. Så köpte med mig mat hem ifrån blåkiosken till mig och Robin.
Väl hemma på gårn så vinkar Sanna åt mig i ett fönster. Jag vart jätte chockad samtidigt så glad! Tjejen bor inte ens i Sundsvall längre och jag ljuger inte om jag säger att vi inte har träffats eller pratas vid på ett och ett halvt år! Vi pratade en sväng som hastigast och kramade om varandra. Hon var samma gamla Sanna och jag hoppas hon kände samma sak om mig :)

Nu har jag precis slagit mig ner i soffan med ett glas rött. Alltid härligt med fredags känsla, dock så börjar jag 8.30 i morgon. Men det är då och jag är ledig på söndag..
I kväll ska vi bort till Peter och Caroline och umgås lite. Trevligt trevligt!

Önskar er en fin kväll.

   I morgon är jag ledig

Och det gör mig happy.. ;)

Var väldigt mycket folk i kväll på jobbet. Det märks att det är helg och att sportlovet börjar i morgon. Folk handlar mängder utav mat!
Kom i från jobbet sent trots att jag var effektiv och snabbade mig allt jag kunde med allt. Men man är ju två som måste göra det för att komma där i från i tid.. Lite less blev jag faktiskt även om jag inte sa det.
Jaja nu är jag hemma och jag tänker absolut inte sura över det. Alla tänker olika :)

När jag kom hem var jag vrål hungrig så snodde ihop några varma mackor åt mig och Robin. Gotti!



I morgon ska jag ner till stan och uträtta lite ärenden också kan det bli shopping :) Skönt att ha en dag utan några tider att passa!


   Nagelfix, fika kaka och ladda för jobb

Jag började min dag med ett nagelbesök hos Veronica. Tog lite längre tid än vanligt i dag, vi satt och surrade om en massa annat, drack kaffe och så medans :) Längtar redan tills nästa gång jag ska dit. Så trevligt har vi!

Nu har jag städat och plockat lite här hemma. Sitter och kikar runt på Nelly och drömmer mig bort till våren/sommarn. Man får ju såna vår sug nu när det börjar bli varmare ute och snön börjar tina bort. Men man ska väl inte ropa hej än, det kan ju lika väl börja snöa i morgon och gradvisaren kan visa 30 minus. Typiskt sverige!
Jag är jätte shopping sugen iaf. Vill köpa massa nytt ;)

Så här ser det ut framför mig nu. Små äter på kakor.. Kaffe utan kaka är som kärlek utan pussar (nästan) ;)

Mina nya fina naglar!


Väntar på att min älskling ska komma hem i från kontoret så jag kan få pussa på han och berätta att vi har 2 år och 7 månader i dag. Tänk vad tiden går! Jag minns våran första dejt som om det vore i går :) ♥

   Lapp lisa har varit i farten

I går åkte vi på parkerings böter för att vi stog på fel sida av vägen utanför vårt hus. 800 kr åt helsike! Tack för den.

RSS 2.0