sunday

Min helg har jag spenderat med jobb och en massa mys!
Det är så mysigt nu när det börjar bli mörkt kvällarna så att man kan tända ljus. Jag och annika tände hela över våningen med ljus i fredags och det blev såå mycket mysigare stämning :) Haha robin bruka få nå fel på mig när jag sätter igång och tänder ljus överallt, men jag tror nog det bara är för att han är rädd för att vi ska glömma och blåsa ut dom. Innerst inne så tycker han om det, det vet jag! ;)

Det har blivit en massa god mat, vin och andra onyttigheter hela helgen tillsammans med underbara människor :)
I fredags när jag skulle hem ifrån stan hände det däremot en väldigt hemsk sak, så hemsk att jag skäms och knappt vill skriva det här i bloggen men jag gör det i allafall för igentligen så är det idiotjäveln i den andra bilens fel :S
För att komma till saken så krockade jag i fredags, precis vid ett rödljus! Det var så jävla klantigt, dumt och ja han (idioten) i den andra bilens fel.. Hade han haft lite mer koll på om han skulle köra eller inte så hade det aldrig hänt!
Jag lovar att jag aldrig har varit så skakis som jag var efter det. Jag for raka vägen till närmast parkering för att ringa robin och berätta. Blev även en hel del tårar som kom ut!
Tur jag har en sån underbar pojkvän som är så förstående jämt :) Underbara du <3

Idag har jag en sån där dag som jag passar på att ta hand om mig själv lite. Han tagit ett långbad, gjort peeling, hår inpackning, lagt ansiktsmask, målat naglarna och noppat ögon bryna. Så nu känner jag att jag har haft lite lyx för mig själv idag ;)

Är hos mamma nu och har precis ätit hemma gjorda köttbullar, mumms!
Det blir tidig kväll för mig ikväll för i morgon börjar jag jobba kvart över fem på inventeringen. Hua jag gruvar mig tills då klockan ringer :P
Men nu hörde jag att fikat är klart här så ska snabba mig dit innan chokladfingrarna tar slut ;D

   Jag älskar dig hjärtat :D


   vakna med the voice

Nu har jag nyss sett vakna med the voice som har börjat igen, mitt favorit program på morgonen :)

Igår jobbade jag mellan 12.00 - 19.00. Var ganska lugnt hela dan, sista timmarna jobbade jag själv och då hade vi endast tre sällskap som fikade hos oss så då passade jag på att stor städa överallt så att tiden skulle gå lite fortare ;)
När jag slutade ringde robin och sa att vi inte kunde laga någon middag hemma pga att dom höll på att riva bort bänkskivorna i köket så det fick bli pizza för oss haha sällan vi och pizza. Men det satt inte fel igår kan jag lova :P 

Dom ringde igår ifrån inventerings jobbet som jag har sökt också och sa att jag har fått det. Det är två dagar, en i sundsvall och en i hudiksvall! Så på måndag ska jag vara ute i birsta kvart över fem på morgonen och jobba fram till tolv ungefär. Mycket tidiga mornar men det är ju bara två dagar :)
Det är verkligen inte det roligaste jobbet men eftersom jag inte har något annat för mig då så varför inte, pengar vill jag ju ha!

Näe hurni nu blir det frukost och en dusch.

   Jobb

I morse var jag seg nästan lika seg som igår faktiskt, hua det blev verkligen hårt i lördags :P Efter frukosten la jag mig i soffan och halv sov och vipps så ringer pari (alltså min chef på afmidor). Hon frågade om jag kunde hoppa in och jobba från klockan två och jag blev så klart jätte glad men samtidigt chockad eftersom jag inte har jobbat där någonting efter jag kommit hem ifrån indonesien!
Efter vi la på kände jag mig måttligt stressad, klockan var halv ett och jag hade nästan alla mina grejor i bilen och den stog kvar hemma hos anna och hans där vi var på kräftskiva i lördags. Så jag fick be per (robins pappa) lite snällt om man kunde skjutsa mig bort dit för att hämta bilen så jag sen kunde snabba mig hem till mamma och fixa mig där..
Jag hann både duscha, sminka mig och äta lunch på 40 minuter haha det är nog mitt rekord det ;)

Har varit jätte roligt att jobba idag, jag trivs super bra där :)
Jobbade själv nästan hela dan, var lite närvös över stängningen eftersom det var nästan tre månader sen sist men det gick bra!
Blir jobb i morgon med, känns jätte roligt för nu är jag verkligen dö less på att bara gå hemma hela dagarna.. Inte min grejj :P

Nu är jag hemma hos mamma en sväng! Robin är på giffarna och jag lovade att stanna inne i stan tills matchen är slut så vi kan åka hem tillsammans. Så då passade jag på att åka upp hit och få lite fika medans jag väntar på han ;)

   haft en toppen helg!

I fredags på dan var jag hem till mamma och fikade en massa kaffe och kladdkaka som hon hade bakat för min skull ;)
Sen vid två tiden gick jag ner till stan och mötte emelie. Vi satt oss på svenssons och tog oss ett varsit glas vin och satt och surrade, riktigt mysigt! Vi har som alltid tusen saker att prata om och det roliga är att vi tycker lika om nästan allt :)
Var lite annorlunda att gå och sätta sig och ta ett glas vin bara så där mitt på ljusa dagen men det var super trevligt och det var ju faktiskt fredag.. ;P

På kvällen blev det middag och myskväll hemma hos ziri och daniel! Åh jag älskar att vara hemma hos dom :D Vi åt en massa gott och drack lite vin. Ziri gjorde jätte god fläskfile i ugn med potatisgratäng, sås och sallad till. Sen blev det efterrätt och godis ;) Haha det slutade att alla hade ont i magen för att vi ätit så mycket :P
Hela kvällen var jätte trevlig, måste vi göra om snart sötisar! 
Jag och robin lånade deras soffa och sov kvar där ;)

I lördags efter vi ätit frukost så for vi hem till mamma för att duscha och byta om. Och sen ut till timrå för att fira min lillebror som fyllde 15 år! Var jätte roligt att åka dit och det var första gången vi var i deras nya lägenhet också och jag blev helt kär i deras möbler och stil hemma, dom bodde verkligen skit fint! Maria har smak hon ;)

Efter kalaset for vi ut på alnö till anna och hans på kräftskiva. Det spö regnade ute men dom hade satt upp ett jätte stort partytält med infravärme och ljusbelysning så vi kunde sitta ute ändå. Vi var sammanlagt 47 stycken så det var en stor kräftskiva vi var på och roligt hade vi! Det var en massa lekar och sånger också haha jag har knäppt lite kort ifrån ena leken så ni ska få se hur snygga vi var ;P
Det blev en himla lång fest, vi kom hem vid halv sex och då satt sig robin, jocke och hampus sig och delade på en flaska whisky och jag tog ett glas vin. Haha jag fattar inte varför vi inte bara gick och la oss :O Men ja vi hade det trevligt vi och det är väl huvudsaken :)
Igår morse mådde vi däremot mindre bra, fy fan haha alla såg ut som nå sopsäckar när vi klev upp. Och det var en hel drös som sov kvar här, tror vi var 12 stycken som åt frukost tillsammans. Elina satt och garvade åt mig när jag satt vid köksbordet och käkade haha sötfia ;)

Det blev en himla seg dag hela dan, vi satt ute på altan och surrade och när klockan var fem kom vi på att vi skulle åka båt ut till piren och äta middag! Skit mysigt och maten var jätte god :)
 

   tjabba

Det är väl bäst man skriver lite medans man har tillgång till dator. Matilda klagade igår på att jag blivit en dålig bloggare, så jag får väl försöka skärpa mig då ;P

Igår var jag hem till ziri och hälsade på hon och katterna :) Var ett bra tag sen vi sågs nu så vi hade tusen saker att prata om, jätte trevligt! Drack en massa kaffe och surrade på och sen sa det bara vipps så hade det gått fyra timmar haha, går fort när man har roligt ;)
Killarna kom hem ifrån jobbet vid fyra och då åkte jag och robin hem nästan på en gång. Käkade middag och sen följde jag med annika och kollade på robin och per när dom spelade match med korpen. Och sen for vi hem och myste till det  i soffan med lite vin och fika :)

Idag har jag varit ut till birsta och lämnat in några cv och sen blev det lite shopping med mamma! Jag hittade en jätte snygg tyg jacka i kavajmodell som jag köpte :)
Och sen var vi på stan en sväng också för att mamma skulle handla nå kläder till elin där. Jag har hittat hur mycket fint som helst idag som jag vill köpa, det bästa med hösten är att det kommer in så mycket nytt!
Så nu håller jag bara tummarna på att det dyker upp ett jobb här snart så jag kan shoppa lite mer ;)
Har även kollat i den nya ikea katalogen som har kommit ut nu och där har jag hittat jätte mycket som jag vill köpa till lägenheten. Bland annat en ny säng och det roliga är att jag och robin är överrens om att det är den vi ska ha :D

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen åka hem till alnö och äta middag! Puss på er


   tisdag

I söndags kväll kom robin hem efter en helgs jobb på selånger! Och han var mer än efterlängtad kan jag lova :D
Vi myste hela kvällen, åt pizza och kollade på film.. Skönt att vara tillsammans igen! :)

Igår var jag ute på alnön hela dagen. Tog en timmes prommenad med ellie och städade lite i huset. Jag plockade ihop på övervåningen medans elina städade nere ;) Hemma fruarna haha! 
På kvällen klippte jag robin vilket behövdes. Har tjatat på han i flera veckor tror jag men han är som små barna och tycker att det är jobbigt att sitta still hehe :P Men igår så kom vi överrens om att göra det och han vart jätte fin! Måste ha gått flera månader sen sist jag klippte han, men så kan det gå när man har tjurskallar att göra med ;)

I morse åkte jag med robin in till stan hem till mamma. Så sitter här och har precis ätit frukost, ska strax gå ut och gå på en morgon prommis med emelie :)


   hälsat på i matfors..

I dag har jag, mamma och elin varit ut till matfors och hälsat på therese, micke och barnen :) Vi har bara myst, fikat en massa gosaker och sen tog vi en prommenad upp till stallet och hälsade på en sväng!
Och gud vad roligt det var att komma dit, har ju faktiskt nästan mer eller mindre bott i det där stallet så det kändes lite som hemma nu när man kom dit. Och min älskling henke penke stog i hagen och var precis lika fin som då jag hade han, dock så hade han blivit lite tjock men det är nog bara sommarbetet som gjort det :)
Jag gick så klart in till han och pussade och kramade på han, åh jag saknar tiden med honom och alla tävlingar vi varit runt på. Han har varit min klippa och jag kommer alltid att älska han :D








   lite seg i dag :p

Igår på dan åt jag lunch ifrån coffe house tillsammans med matilda och anton. Jag hade bestämt innan att jag skulle bjuda matilda eftersom det var hennes födelsedag :)
Vi köpte med oss och åt hemma hos matilda och sen hjälpte jag dom att fixa och duka inför kvällens partaj!
Vid sex/sju kom resten utav brudarna och då blev det en massa smink, hårfix och tjejsnack uppe på toan medans matildas mäster kock till pojkvän var nere och fixade maten ;)
Han hade grillat kött, gjort egna potatisklyftor med grönsaker och en riktigt god tzatziki till det. Åh han var så söt som stog där och fixade till oss :)
Till efterrätt fick vi chokladbollar och nån slags bakelse och det var så gott allt haha ni kan ju tänka er vad mätt man var sen.
Blev en massa vin, paketöppning, dans och tjejsnack där! Det slutade med att vi var 14 stycken tror jag :)
Vid tolv/ett nånting så gick vi ner till stan, blev först en sväng på svenssons och sen bk. Kallt som saatan var det också och nästan alla av oss var barbent så man höll ju på typ frysa ihjäl. Var kanske sista kvällen man kunde gå ut i klänning med barbenta ben för de här året ? Känns verkligen att hösten håller på att komma nu..

Idag har jag varit på selånger med mammsen och elin. Elin åkte några karuseller också käkade vi en hamburgare där och kikade runt lite. Stannade så klart till där robin, daniel och hampus stog och där var det bra med kunder. Dom sålde hela tiden under den tiden vi var där, roligt för dom! :)
När vi kände oss nöjda så for vi hem till mormor och fikade en sväng. Alltid lika mysigt att komma hem dit, har mycket fina minnen därifrån sen då man var liten :)

Ikväll har jag och mamma ätit våran favorit tacopaj. Mumms mumms!
Jag blir nog bara hemma här ikväll och myser, var lite sugen på att gå ner på stan och ta en öl eller två men jag vet inte riktigt. Lutar iaf inte åt det hållet, vi har köpt en massa godis och chips och det skulle ju inte sitta helt fel kan jag lova. Hehe jag tycker att jag inte har gjort annat än att ätit idag men det är väl som vanligt de så här dagen efter :P

   go morgon, go morgon, go morgon .. ;)

För ca en timme sen sa jag och älsklingen adjö, vi kommer nog inte träffas nu förrän på söndag kväll eftersom han ska jobba som knalle på selånger marknad i helgen och måste sova kvar där pga av att det är så mycket inbrott bland stånden.

Vi har iaf pussats och kramats extra mycket till morgon så jag ska nog klara mig tills på söndag nu hehe :) Men det känns alltid lika tråkigt att sova utan han, blir tomt på nått vis..
Fast det känns som att en helg är en flugsmäll nu mot för då vi var ifrån varandra två hela månader :P

I dag har jag lite att stå i under dagen och sen ikväll blir det födelsedagsfest för min underbara vän matilda som fyller år i dag! :D Massor med grattis till dig gummsan. Ikväll ska vi fira din stora dag ;) <3



Just det!
Gå in på http://nordiskaprylkompaniet.se/ . Där har ni robin och daniels webbshop som är lite under uppbyggnad, hittills är den grymt snygg och hampus har gjort ett dunder jobb med bilderna :)


   torsdag

Igår följde jag med och kollade på robin och alla andra tokstollar som är med i alnös korplag när det hade match. Jag stog där med annika, linn och elina och sen kom jenny dit också för att kolla på tommi som var med i det andra laget :)
Vi vart godissugna efter ett tag så jag, elina, jenny och linn for till ica och handlade. Träffade både sanna och lovisa, duktiga flickor som jobbar ;)
Sen for vi tillbaks och hoppades på att matchen var slut för det blåste jätte kallt :P Slutade iaf med att alnö vann med 2-0 och min babe gjorde ett utav målen :D
Sen for vi hem till alnö med jocke och elina. Jag och elina gjorde mackor som vi satt och käkade till matchen där sverige mötte finland, sportig kväll ;) Haha!

I morse åkte jag med robin hem till mamma. Passar på att tvättar upp lite kläder också har jag suttit nästan två timmar med att skriva ett cv och det var ett jäkligt krångligt cv att skriva, var inte bara att bifoga själva cvt utan man skulle svara på en massa frågor som typ nämn tre kända personer som har stark utstrålning, beskriv vad bra service är, har kunden alltid rätt? eller vad engagerar dig mest ? osv.. Det gällde att man tänkte till, tycker sånt där är jätte svårt att formulera så att det låter bra. Iaf så när jag var klar så råka jag komma åt någon knapp på tangentbordet så att allt bara försvann! Tror ni jag vart något less då eller :O
Fy fan haha jag svor för mig och gav upp, har man liksom suttit med det där skit länge och verkligen lagt ner tid på det och sen bara försvinner det!
Jag tog mig en power walk runt sidsjön och det behövde jag, fick jag ur mig lite agressioner ;P

Nu har jag precis ätit lunch och är på bra humör igen så man kanske ska ge sig in på att skriva det där cv igen så att jag har det gjort! ;)

   Uppe med tuppen ;P

Ja det kan man säga att jag var idag! Klockan ringde kvart i sju och då var det bara att kliva upp och hoppa in i bilen för att lifta med robin in till stan. Börjar bli himla less på det här med att inte ha sitt eget och bo så långt ifrån stan, hade varit en sak om vi hade haft två bilar men så är icke fallet så det är väl bara att bita ihop i typ 2 och en halv månad till..  :O

Jag for hem till mamma då iaf och åt frukost, tog en prommenad och fixade mig för att träffa emelie nere på stan! Och det var verkligen hur roligt som helst att träffa hon, var nästan ett års sedan sist :O Vi tog en lunch på stan och satt och surrade och vi hade hur mycket som helst att prata om! :D
Vi kikade lite runt lite i affärer också och jag var på spendera pengar humör idag tror jag haha, köpte både jeans, två tröjor/koftor och ett nytt sett underkläder ;)

Oops nu måste jag snabba mig att avsluta här för nu kommer gubben min och hämtar mig, men skriver kanske mer ikväll :)


   home

Nu är vi hemma i sundsvall igen. Klev upp sex i morse så att vi skulle komma hem i tid eftersom robin skulle jobba! :P
Blev en två dagars semester för oss iaf och det har varit jätte mysigt att vara där! Jag älskar den där stan, allt är så fint överallt :)
I lördags kväll när vi var på väg ner till stan så gick vi förbi hamnen och kikade på det nya lägenheterna dom byggt där och det kan man kalla för flådigt! När man kliver ut ifrån sin altan så går man bara ner en liten trapp så kommer man ut till sin båt. Så det är mer eller mindre bara att kliva utanför dörren så kan man hoppa ner i båten, skit läkert!

Både jag och robin blev lite sugna hehe men dom kostar dock 2 miljoner kronor och hyran är inte allt för billig den heller :P Men drömma kan man alltid..  ;)

Näe nu hurni ska jag dricka upp mitt kaffe och ta mig en dusch! Byee :)

Jag som är så dålig på att knäppa kort, glömmer oftast bort att knäppa :/ Men har lite blandade bilder ifrån helgen iaf!







   semester tripp till gävle!

I fredags for jag, matilda och lisa till matildas mormors stuga ute på alnö.  Vi köpte med oss lunch och lite annat gott så vi kunde stanna där hela dan och sola, bada och bara mysa. Men när vi kommer ut dit är det världens dimma, var verkligen jätte skumt väder. Inne i stan vad det klart väder och sol men där kunde man knappt se solen för att det var så dimmigt :O
Men vi stannade där ett tag iaf och åt våran lunch, drack lite vin också kom cilla förbi oss och gjorde oss sällskap :)
Sen for vi hem till lisas mamma i bosvedjan och la oss och solade istället!
Strax efter tre kom robin och hämtade mig och då for vi och handlade lite inför helgen och sen hem till hans mamma. Blev grillning där och sen var det meningen att vi skulle dra in till drakbåtsfestivalen men så blev det icke, blev en massa vin med trevligt folk utanför robins morbrors stuga istället ;)
Och under kvällen kom vi på att vi kanske skulle fara till gävle som igår morse och hälsa på pappa.. Och när vi vaknade så trodde jag mer att vi hade bara pratat om det men kanske inte varit så jätte seriös eftersom vi båda var lite rund under fötterna då, men nej då haha robin var peppad som bara den och hade ställt in sig på det. Så vi åt frukost, fixade lite grejor och sen for vi iväg ;P

Vi stannade till i söderhamn och käkade lunch på mc donalds och sen for vi hem till pappa :)
Det är sommaryra här i helgen så vi for dit en sväng och kikade läget. Jag gjorde mig ett litet fynd där faktiskt och handlade mig en jätte söt handväska :D
På kvällen blev det grillning hemma hos pappa och sen gick vi in till stan. Var meningen att vi skulle gå på trubadurafton men det var full satt där inne så vi gick vidare och tog några öl på en annan finare krog, var riktigt mysigt det med :)

Idag har vi varit ute vid havet och solat och badat :D Sen avslutade vi med att åka in till sommaryran och äta oss en varsin langos till lunch! Mums mums ;) Och samtidigt då vi var där så var Amy Daimond där och uppträdde så vi stog och lyssnade på hon ett tag..
Nu har vi precis kommit hem. Ska strax hoppa in i duschen och senare kommer maria, oliver och fanny hit och ska äta middag med oss! Roligt att dom också kommer hit och hälsar på samtidigt då vi är här :D

   beatchen idag :)

I morse klev jag upp kvart i sju med robin för att få skjuts in till stan! Jag for hem till mamma då och lyckades väcka upp dom ur sängen haha snäll tjej ;)
Har ätit frukost här med hon och elin och ska alldeles strax packa väskan för en dag på beatchen med brudarna. Är underbart väder idag med, nästan så att jag tror att det kommer bli varmare idag än vad det var igår :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla om dom andra är på g! Ha en bra dag allihop  ;)


   torsdag

Nu var det ett tag sen jag skrev igen! Det känns lite som att man kanske skulle ha gjort ett sommar uppehåll eller nått med bloggen :O Jag glömmer helt bort den eller så när man väl ska till och sätta sig och skriva så är man oftast stressad och ska iväg någonstans eller så ska någon annan ha datorn.. Min dator har jag inte använt sen då jag var i bali pga av att där vi bor finns det inge trådlöst internet så jag lånar oftast nån dator när jag ska sitta :P

Hmm vad har jag gjort sen sist då jag skrev då ?
Helgen som var så bodde jag hos mamma, vi var ute i birsta och shoppade och bara myste tillsammans :)  På söndag kväll kom robin hem ifrån en hel helg i stöde med daniel, så då myste vi till det med pizza och film hemma hos stoffe.
Och i veckan har jag hjälpt therese och micke att flytta, eller jag passade barnen medans dom andra bar ;) Åh vad jag älskar att vara moster, mina små älsklingar! :D

Och sist men inte minst så hade ju jag och robin våran ett års dag i måndags! Vi fick låna mammas lägenhet så när robin kom hem ifrån jobbet myste vi till det med lite vin och sen fixade oss tillsammans för att senare gå ner till jops och äta en god middag. Och det var hur härlig kväll som helst, vi satt ute i solen i deras uteservering och åt god mat också drack vi vin till det!
Satt där bra länge och pratade om allt man kan tänka sig, åh det finns ingen bättre än du <3
När vi skulle gå hem så blev vi jätte sugna på en daimstrut så vi köpte med oss en varsin sån till våran film som vi skulle se hemma ;)

Näe nu hurni ska jag gå ut i solen igen!  Men jag lovar att återkomma inom kort, pusss ;D
 

   1 år idag :D

I dag har jag och älsklingen våran ett års dag! Det känns lite overkligt att det redan har gått ett helt år, men det är tydligt att tiden går fort när man har roligt ;)
Jag minns vår första dejt som om det vore igår och då var vi blyga hehe det var nog blickarna som sa det mesta den kvällen tror jag.. :)

Jag är jätte glad över att jag träffat dig gubben! :D Älskar dig mest av allt annat <3

RSS 2.0