Måndag

Vilket härligt väder vi har i dag :)
Jag startade min dag med en rejäl frukost, städning och nu har jag precis varit ute på en skön walk! Och det ångrade jag inte för fem öre att jag gjorde, satan vad skönt det var. Att komma ut och gå i snabbt tempo och lyssna på skön musik, det är bland det bästa jag kan göra då jag är själv.

I dag står det jobb på schemat så ska strax bege mig in i duschen och sedan äta lite lunch innan jag går i väg..

Ha en BRA dag :)

Just nu längtar jag tillbaks hit som bara den. Fan vad UNDERBART vi hade!!


   Jag älskar hennes låtar!!



Jag får gåshud då jag hör hon..

   Förlåt för dålig update..

Jag vet att jag är usel på att blogga under helgerna men vi har alltid fullspäckat schema då och är oftast aldrig hemma!

I fredag så kom Matilda och Alexandra hit på Middag :) Jag bjöd på tacowraps och sedan pannacotta med färska hallon till efterrätt, super gott. Vi hade jätte mysigt, drack vin och hade TJEJ snack ;) Lovely!
Sen bar det ner till stan och hamnade på Allstar. Jag ger inte kvällens krog runda en tia men helt okej :)

I går vaknade man upp och hade lite smått huvudvärk och trött som en jag vet inte vad :P Trodde att jag började jobba tidigare än vad jag gjorde och jag säger att det var tur att jag kollade på schemat innan jag började göra mig klar! Jag la mig i sängen och vilade ögona nån timme till och sen blev det jobba 12.30-19.30.
När jag slutade var jag såå trött.. For och åt pizza med Robin och Hugo (Robins lillebror) och sedan blev vi ute i Viforsen hela kvällen. Satt och myste hemma hos svärmor och Ingemar och sov sedan kvar där :)

I dag blev det Morsdagsfika hos Robins mormor och morfar. Åt en massa gott och hade en trevlig stund hos dom innan jag skulle iväg och jobba. Jobbade ett mycket skönt pass idag 14.00-17.00 men hade betalt för 6 timmar :) Helt okej och mina söndagar kan gärna få se så ut så varje vecka. Tyckte jag bara hann dit och vända ;)
Har varit och firat min mamma på Morsdag ikväll. Hon bjöd på hemmagjord potatissallad, grillat och en god sallad med vitlöksbröd till. Och sedan blev det jordgubbar och glass till efterrätt! Tack för den goda maten mammsen ♥
Också var ju så klart mosters små prinsar där, alltid lika kul att myspysa med dom :)

   Löning = Storhandling!

I dag har jag tillbringat hela dagen ute i Birsta med min älskling :) Lite chockad blev jag när han sa att han ville med då han verkligen avskyr att gå där.. Tror seriöst att det var första gången jag fick med han in på själva Birsta City efter snart två år :P

Vi började med en lunch på Charm där vi även träffade Patrik, Sebbe, Viktor och Malin :) Så vi satt oss med dom och surrade ett tag innan vi gick vidare. Robin köpte en jätte snygg skjorta och ett par shorts på Carlings och sedan gick vi och hälsade på Matilda på Jc när hon jobbade. Jag köpte en jätte snygg jeansjacka utav hon! Nu har jag två men funderar på att sälja den jag köpte i Gran Canaria för jag känner mig inte helt nöjd med den..
När vi var där ute så passade vi på att göra ett besök inne på Bolaget också, vi båda ska ju ha lite partaj i morgon. Robin ska på klassåterträff då det var 10 år sedan dom gick ur nian så det kan nog bli riktigt skoj för han att träffa en massa bekanta ansikten. Tänk om 6 år är det min tur ;P
Jag själv har bjudit hem tjejorna på middag här hemma också tänkte vi dricka lite vin och sen så får vi se vart vi hamnar :)
Har srorhandlat mat idag också så nu har vi fullt överallt igen. SKÖNT! För jag är riktigt less på snabb mat nu då vi åt pizza i förrgår, max igår, lunch på charm idag och sen pizza till middag..

Har varit och köpt en ny stoor kruka till våran blomma vi har inne i vardagsrummet och det var ett helsike att få ur den ur den gamla krukan då blomman är större än mig haha. Och sedan när jag väl har den i nya krukan så lägger alla grenar sig ner och hänger på golvet, stackars blomma :P
Men när Robin och Serat kom så hjälpte dom mig att sätta fast den riktigt så nu ser det lite bättre ut!

Ikväll ska jag lägga mig i bra tid så jag är pigg i morgon då klockan ringer och det är dags för jobb :)



   Ni glömmer väl inte bort..

Att det är Morsdag på söndag ? :)


   Barnvakt!

I dag har vi haft fin besök utav Melwin och Noel :) Passade dom medans Therese och mamma skulle ut och fixa nå ärenden och det var så mysigt. Dock så började det spö regna då vi var halvvägs till lekparken så det var bara att vända hem och då kom det sura miner på Melwin och Elin som också var med. Men det är inte så kul att sitta och gunga i en blöt gunga eller åka rutschkana som är full i lera och jag tror nog att dom förståg det till slut :)

Vi gick i stället hem till Robin och busade loss med han haha! Fikade och myste och sedan satt Melwin igång och skulle testa mig och Robin. Han gjorde exakt allt han inte fick och lyssnade inte ett dugg! Busungen :P ♥

I kväll har jag varit upp till mamma en sväng och sedan for jag ner till Maria och Fanny då Fanny provade min studentklänning som hon ska få låna. Och jag provade en klänning som hon har som är så snygg! Jag beställde en lika dan igår ifrån Nelly men var bara tvungen att prova hennes och se hur den satt då vi har samma storlek. Hehe ibland har man sina fördelar att vara liten ;)
Har nu hört hela veckan av alla att jag är så liten och smal och jag tycker jag äter och äter hela jäkla tiden men ändå så sätter de sig inte på mig.. Det är skumt! Inte för att jag vill bli nå större heller då jag trivs bra som jag är men att allt onyttigt jag äter jämt vart fan tar det vägen ? :O

Jag har varit och kollat på när Robin spelade korpen förrut också och fyy vad kallt det var! Men sjukt roligt att se på. Roligaste var ju Olivias hejjar ramsa :)
Efter matchen for vi på Max och köpte med oss varsit mål så nu har vi smällt i oss det och jag sitter fortfarande och fryser.. Funderar på att ta mig en varm dusch och sedan mysa ner mig i soffan!

Den här veckan jobbar jag bara helgen och satan vad rastlös man blir nå man inte jobbar.. Jag kan inte förstå dom som bara går hemma hela dagarna och är arbetslös. Hur kan dom stå ut! Jag klättrar på väggarna så fort jag inte ha något att göra :P


   Tisdagslyx!

foto0121 (MMS)

De blev ett mycket sent personalmöte.. Nu blir det mys med älsklingen min :) Det glädjer mig att båda har sovmorgon i morgon!


   Fryyser!

Just nu sitter jag under en filt och myser, vart jätte frusen!

Prommisen var jätte mysig med Kikki och Albin :) Vi gick ett varv runt sidsjön och gissa vem som drog vagnen ? Hihii jo jag så klart ;) Var jätte trevligt att träffa dom som alltid! Och sen fick jag skjuts hem utav Kikki och tack igen för de gumman, jag är helt slut i mina ben nu haha :P
Väl hemma så for jag och älsklingen och åt en varsin pizza på Gonzalos och den satt riktigt bra kan jag lova. Jag som till och med drömde i natt om att jag ville ha en pizza :)

Jag har kommit fram till att jag verkligen måste skärpa mig med min hy! Jag slarvar som fan och tvättar nästan aldrig bort sminket då jag ska sova vilket bara där är en mycket dålig grej..
Jag är alltid så trött när jag ska gå och lägga mig och jag får ingen dålig hy utav att sova med smink heller då jag har fin hy men jag tänker på framtiden, då kanske jag kommer att få lida utav det..
Så från och med ikväll ska jag börja med att tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig!
Och dessutom ska jag unna mig själv med att köpa en BRA ansiktscreme för både dag och natt. Jag har blivit rekommenderad att använda märket Nimue, dom är några hundringar dyrare men ska vara riktigt bra!
Att ha en fin hy är viktigt för mig så det får kosta de det kostar.

Nu ska jag gå och pussa på han som sitter i soffan bredvid mig bara för att :D Sen ska jag iväg på personalmöte med jobbet ikväll vilket ja ser mycket fram emot :)

   SMS- INLÄGG

foto0117 (MMS)

Lunchmiddag :) Sjukt gott!


   Prommis :)

Har precis vaknat här, inte så konstigt kanske att jag sov länge då det blev sen kväll igår för oss :)
Nu är jag iaf pigg och ska äta frukost och göra mig redo sen för en prommis med Kikki och lilla Albin :D

Ha en fin tisdag! ♥

   Nu får vi vår fint på våra fönster!

foto0114 (MMS)

Har man inte en för snäll mormor som kommer hit och putsar våra fönster FRIVILLIGT :)


   SMS- INLÄGG

foto0113 (MMS)

Söndags mys hos oss nu ;)


   Tröttis..

I fredags efter stängningen for jag raka vägen ut på Alnö till Micke och Lena där min älskling var. Dom var så gulliga som väntade med att äta tills jag kom, så det blev en sen middag för oss. Och gud så mysigt vi hade!
Satt ute på deras inglasade altan hela kvällen och surrade och surrade, var roligt att träffa Henke som kommit hem ifrån Sthlm också :)
När jag kollade på klockan var hon strax efter 03.00, shitt vad tiden går snabbt när man har kul! Och ljust ute var det så man kunde inte alls tro att klockan var så mycket.. Vi for iaf hem sen till Per och Annika och skulle sova men det var omöjligt, var alldeles för ljust. Kändes som att man hade skippat att sova den natten då man såg att klockan snart var 05.00 och vi inte ens hade somnat :O
Klockan 09.30 var det bara att kliva upp för att göra sig redo och åka iväg på kalas ute i Viforsen. Ja ni anar inte hur trött jag var hela dagen igår efter så lite sömn..
Men vi hade trevligt hemma hos Stoffe, grillade korv och åt blåbärspaj och myste hela dagen med Robins släkt i det fina vädret :) Drack rose och njöt utav att få vara ledig en sån fin dag!
På kvällen blev det grillning och efter maten så höll jag nästan på att somna i soffan haha huaa :P Slutade iaf med en lugn kväll även fast än att det inte alls var så planerat men vad gör man när all energi är borta..

I dag har vi varit på middag hemma hos Mormor med min släkt :) Hon bjöd på tre rätters så nu är man mer än mätt! Har passat på att få myst med mina små älsklings killar också, som jag längtat. Någon dag fram över här ska vi få äran att ha dom här över natten, hihii det kommer bli myyys det :)

   Fredag :)

Just nu sitter jag och är propp mätt efter att ha ätit en god baugette som jag köpte på Ica förrut då jag skjutsade Robin ut till Alnö. Och vi stannade även till Bolaget i Birsta och handlade lite inför helgen, alltid bra att ha ;)

Jag ska strax göra mig klar för jobb och sedan när jag slutar i kväll åker jag också ut till Alnö där vi hade tänkt att spendera kvällen och även sova :)

Therese ringde förrut och frågade om jag kunde passa pojkarna idag men så typiskt så jobbar man då :/
Mosters små älsklingar, jag saknar er! Men på söndag syns vi :)

Have a nice one!!

   Effektiv dag!

Jag började dagen med att skura hela köket, det vill säga göra rent spisen och torka rent i alla skåp! Sedan har jag dammat precis överallt i lägenheten och dammsugit och torkat golv så nu har jag gjort sommar fräscht här hemma. Ända som är kvar är fönstren, men dom ska min gulliga mormor komma och göra till veckan. Jag själv tycker det är jätte svårt att få dom fint rena så hon har lovat att hjälpa mig :)

Har även haft tvättis idag tillsammans med Robin. Saken blir ju mycket roligare när man gör det tillsammans, eller hur då Robin ;) Haha han som hatar att tvätta!

På eftermiddagen var jag sugen på en avocadosallad och fick höra att dom säljer såna på Marco Polo så vi for dit och åt. Fick en stor och god sallad med bröd till, mummsigt och nyttigt för en gångs skull :)
Ikväll har jag varit nere på stan en sväng med Alexandra. Vi kikade lite i affärer, jag shoppade en jätte snygg svart kavaj och ett linne på H&M. Efter det gick vi till Waynes och drack en varsin smoothie och surrade :) Mysigt!

Är de någon fler än jag som tycker att det är jobbigt att det är så fuktigt ute ? Jag känner mig klibbig på kroppen hela tiden och håret blir förstört.. Spelar ingen roll om man plattar det för när man kommer ut blir det ändå förstört! :P

Nu har jag precis mailat och bokat stuga till midsommar. Vi ska bo på en camping i Torpsammar med en massa folk då ifrån torsdag-söndag. Ser mycket fram emot det, är tydligen en årlig midsommarfest där som jag har hört mycket om ifrån Robin så det ska bli kul att få följa med på det :)

I fjol firade vi ju midsommar ute på Gili öarna och det var inte helt fel det heller ;)



   SMS- INLÄGG

foto0106 (MMS)

I dag är jag nyttig! :)


   Ledig

God morgon :) I dag är jag ledig och självklart så väntar tvätt och städdag, alltid så kul att hålla på med sånt när man är ledig.. Men ska bli skönt att få det undan!

Jag sitter nu och äter frukost och poppar lite musik, måste bli pigg så att jag orka städa ;)
Robin han ligger kvar i sängen och är bakis.. Fyy jag vill inte byta med han :P Han hade köpt med sig tidningen i natt när han gick hem så jag ska sätta mig och läsa den och dricka upp mitt kaffe här nu innan jag sätter igång.

Fint väder är det i dag också, det gillar vi :)

   Myskväll för mig själv :P

I dag for jag och Robin upp till mamma och lånade hennes badkar och satan vad härligt det var att bada! Det är nog bland det avslappnande man kan göra, när jag bodde hemma kunde jag lägga mig i ett bad när jag inte hade något för mig. Badade två gånger om dan i stort sätt nästan varje dag :)
När vi badat klart myste vi lite med kissarna och sen for vi hem och åt lunch.
Har jobbat 15.15-20.15 idag och det var riktigt jobbigt, att sitta i kassan och vara trevlig mot kunder i fem timmar i sträck med världens mensvärk är inte ett dugg kul eller behagligt alls!!
Sen jag kom hem har jag suttit och surrat konstant i telefon med Matilda haha vi har alltid massa att surra om även fast än att vi pratar med varandra MINST två gånger om dan ;)

Jag sitter nu och myser för mig själv, smuttar på ett glas vin och läser bloggar. Det kallar jag myys, ända som saknas är godiset.. Men jag har ätit så mycket mackor och glass här i kväll så det får räcka!
Robin är ute på krogen ikväll han. Han for iväg med grabbarna förrut och vid 23.00 får jag ett sms utav han att han skulle ner på stan och dricka öl med dom.. :P

Så ja jag ska väl dricka upp mitt lilla vinglas här och sedan tvätta bort sminket och gå och lägga mig snart!
Dröm sött ♥

Kan inte annat än att älska våran vänskap gumman!!





   Nu har vi vare och köpt glass :D

foto0102 (MMS)

Nu har vi vare och köpt glass :D


   Sugen på glass!

Vilket skönt och kort pass jag jobbade idag, tiden bara rann iväg!
När jag kom hem hade Robin lagat middag och det är ju aldrig fel att komma hem när maten står på bordet ;) Gullnosen min tack för det!

Har hållt på att plocka och städat lite här hemma och sitter nu och tittar på Halv åtta hos mig, jag tycker det är så bra och man får massa inspiration :)
Jag är så himla sugen på glass ikväll och tror nästan att jag MÅSTE åka och köpa det..
På sommarn får man äta hur mycket glass man vill utan att behöva ha dåligt samvete, så deså :D

   Små kikat på sommar schemat!

Inventeringen igår gick väl bra, hoppas vi på iaf! Var klar vid 22.30 och innan ja gick hem fick ja små kika på sommar schemat Maria håller på att göra och det såg bra ut :D
Jag är ledig hela midsommar och det är tummen upp eftersom vi ska åka bort då :) Mycket glad!
Sen kikade jag in några viktiga datum och det såg även bra ut där så ja den här sommarn kanske inte blir så tokig ändå även fast man ska jobba hela sommarn :) Härligt!

Idag har jag sån huvudvärk så det sjunger om det!! Jag tror mitt huvud spricker snart.. Orka inte med det här nå mer :(
Har även väldigt ont i halsen. Pratade med Emelie i telefon för ett tag sen och då kändes de som att min röst höll på att säga upp sig helt. Och det får absolut inte hända för då kan jag inte jobba!

Jaja nu har jag nyss ätit goda mackor med min älskling och ska snart he på mig lite smink och sedan gå och jobba. Vi har inge vatten idag och i morgon under dan pga att dom håller på att byta ut kranarna så det blir ingen dusch förrän ikväll..
Jobbar kort pass idag 14.00-18.00, skönt!

   Snart jobb!

Nu har jag duschat, sminkat mig och sitter och äter lite lunch så nu börjar jag känna mig som en människa igen. Var alldeles för trött och seg förut!
Jobbar 15.15-20.15 igentligen men eftersom vi har inventering som börjar 18.00 så lär vi väl sluta kring tio/elva ikväll. Pengar pengar men fy så tråkigt med inventering ;)

Ha en BRA dag! :D

   Grattis Camilla & Jarmo :)

Stort Grattis till eran fina Livia! Hoppas att allt är bra med er och att ni blir pigga mycket snart så man får komma och hälsa på er och snosa bebis snart :) Hihii, se så vackor hon är!

bilderna har jag lånat ifrån Livias kusin :)


   Lite kort om helgen

I fredags hade jag stängning på jobbet och sen for jag ut till Alnö där min älskling var. Dom hade ätit när jag kom så jag värmde min mat och gud så gott det var! Robins pappa är grym på att laga mat :) Vi satt uppe och drack vin och hade det trevligt där hela kvällen.

I lördags klev vi upp vid tio och åt frukost i solen på deras ballkong, underbar morgon! Senare under dagen for vi till Viforsen och åt god lunch hos Svärmor och Ingemar :) Satt ute på deras gräsmatta och myste, var riktigt varmt. Känns att sommarn är på väg till oss nu :)
På eftermiddagen for jag hem och vilade lite och duschade, kände mig hängig och ont i halsen som bara den.. Medans Robin var på giffarna med grabbarna for jag ut till Alnö och umgicks med Annika och några fler, satt ute och myste i solen :)
Lite senare när grabbarna kom tillbaks for vi bort på middag och sen gick jag och Robin vidare till Drougge där ungdomarna var. Jag hade bestämt att ta det lugnt eftersom jag kände mig hängig och skulle upp och jobba på söndagen men det slutade trots allt med lite vin :P Vi badade tunna och hade det jätte trevligt hela kvällen.

Igår blev det jobb 09.45-18-15, de gick bra trots att jag var mycket trött.. När jag slutade for jag hem och hämtade upp Robin och även pappa som hade kommit och hälsat på. Vi hade bestämt att vi skulle gå ut och äta alla tre innan pappa skulle med tåget hem. Så vi for ner till Jops och åt, myspys!

När vi kom hem och ja satt mig i soffan så gick det inte lång stund förrän ja somnade. Tror klockan var 21.00 då ja somnade i soffan, där kan man snacka om trött tjej!
Vaknde sedan upp och gick till sängen och sedan sov jag till klockan 11.00 idag :P Sov alltså 14 timmar i natt, undra jag om jag ens ha sovit så länge någon gång ? Tro inte det :)

   Trött!

God morgon ;) Här sitter jag och är hur trött som helst efter fyra timmars sömn.. Men bara att bita ihop och fara och jobba. Fina pengar idag då det är söndag!

Ska väcka min älskling nu och säga att vi ska åka :)

   Hundvakt åt lilla Ellie idag :)

foto0100 (MMS)

Hundvakt åt lilla Ellie idag :)


   Äntligen jobb!

Nu har jag varit ledig i tre dagar och har börjat känna av rastlöshet.. Så det ska bli skönt att få jobba idag :)

Det jag ska göra nu är att göra en stadig frukot med oboy och mackor. Förra helgen var första gången jag drack oboy på år ochh dar.. Och det var så gott så nu fick jag ett oboy sug här!

Annars så känns det som att jag har någon förkylning i kroppen, känner mig hängig och jätte ont i halsen :/ Jag hopppas det blir bättre under dagen för sjuk vill jag inte ligga nu!

Ha en bra fredag hurni! :D

   Familjedag! ♥

I dag har jag varit ute i Matfors hela dan med mamma och Elin och passat pojkarna medans Therese och Micke for ut till Birsta och shoppade en ny vagn.
Både grabbarna låg ut ute och sov när vi kom så vi tog en prommis hem till mina kusiner och fikade medans dom fick fortsätta sova ute på deras baksida! Efter en stund vakna små trollen och var lika glad som alltid :)
Vi var barnvakt fram till 14.00 tiden då mamman och pappan kom hem med en mycket FIN vagn till Noel!
Och som alltid när man ska åka där ifrån så får man en massa pussar och kramar, mosters gohjärtan :D

Ikväll har jag och Robin varit hem till mamma på middag. Jag hjälpte hon att kocka, gjorde en god fläskfile gryta med färska champinjoner och till det blev det strips, vitlöksbröd och en god sallad! Och sedan blåbärspaj med vaniljsås till efterrätt ;) Så nu är vi mer än mätta kan jag lova..
Men mycket trevligt var det och Elin fick träffa sin idol (Robin) och ha fått både spelat innebandy och myst med han så nu vet jag vem som kommer att somna gott ikväll ;)

Hittade dom här bilder på Therese blogg ifrån dagen!




Här provar barnen nya vagnen. Melwin är stolt över sin "stå bräda" :)

   Biteline

Igår på dan var jag ut och gick min walk och sedan for jag ut till Birsta bara för att jag hade så himla tråkigt :P Och jag nästan ångrade mig att jag for dit för jag hittade massa fint haha fast det visste jag ju att jag skulle göra innan jag for dit men ändå det är så kul att gå där ;)
Jag shoppade två fina sommartoppar på H&M och en ny mascara. Hihii men sen så var jag duktig att inte handla nå mer :) Jag sparar nästan allt till Turkiet!

På kvällen var jag ut och åt med Matilda på Biteline. Åt varsin tacobuffe och delade på en flaska vin, så mysigt och gott ;) Sen kom Alexandra förbi och gjorde oss sällskap också så då blev det ännu mera surr, underbart! Vi satt där till halv elva ungefär då Alexandras Tobbe kom och skjutsade hem oss. Tack för kvällen tjejor! ♥

Nu ska jag snabba att fixa mig lite och sedan åka till Matfors och hälsa på syster och pojkarna :D

   Otur!

Varför ska jag jämt ha oturen med alla plattänger ? Har nu ägt fyra stycken och jag har bara haft dom knappt ett år då dom gått sönder.. Så jäkla drygt! Och denna gång hittar jag inte garantikvittot heller så det är bara betala en ny och se glad ut. 600-700 kr åt helvette!

Den jag har nu är klapp och går endast att använda om jag trycker in slappen i kontakten med ena handen samtidigt som jag ska platta och hur lätt och smidigt är de då :P


   Sol och jag är ledig :)

I dag sov både jag och Robin väldigt länge.. Nästan så att jag fick panik då jag såg var klockan var :P
Klev upp och dammsög och skurade golven och öppnade även några fönster så att det skulle vädras lite här hemma. Drygt att inte ha någon balkong :/ Men men nu har vi fräscht och fint hemma igen iaf!
Gjorde även ordning en god frukost till oss som fick bli en lättare lunch kanske eftersom vi sov så länge.

Hämtade upp Matilda kring 13.00 tiden och då brassade vi ut till Kvissle och solade och städade åt Robin och Daniel som tack för att vi får sola ;)
Efter solningen blev det glass på mc donalds, satt oss ute men fan vad det blåste kallt. Känns att den riktiga värmen inte ha kommit än!

Nu är jag hemma och funderar på att fara och handla lite till dagens middag. Är sugen på hemmagjord potatismos och kanske lax till ? Också har jag ett recept på en jätte god sås som jag brukar göra till.. Ja vi får se men lutar åt det hållet iaf :)

   Sen frukost.. :)


   Måndag

I dag har jag städat och röjt bort en massa skit här hemma. Ända som fattas nu är dammsugning och torka golv men det hinner jag inte med idag så det får bli i morgon..
Nu har jag nyss varit ute och gått min walkrunda och ska ta mig en dusch och göra mig redo för jobb strax!

Hoppas ni får en fin dag :)

   Mustaschkampen 2010

Är det någon mer en min pojkvän som är med i mustaschkampen ? Jag trodde Robin skämtade då han berättade att han skulle vara med haha jag visste inte ens om att det fanns en mustaschkamp :P
Men han ska vara med vilket betyder att jag kommer att få stickiga pussar i en månad nu. Dom måste spara tills sista maj, hua säger jag haha! Men visst är det en rolig grej ändå :)

Mustaschkampen är Canserfondens årliga kampanj mot prostatacanser -Sveriges vanligaste Canserform. Tävla om titeln Mustaschmästare 2010 genom att starta en webbinsamling eller stöd någon annan som tävlar.
Odla gäran en mustasch för att visa ditt stöd!


   Berg och dalbana..

Så kan man kalla min helg lite kort..
Har varit lite jobbigt med vissa ting men nu känns det som att jag är på banan igen ;)

I fredags så började dagen med ett träningspass på Helex med Emelie. Vi var på gymmet och körde hårt och satan vad härligt det var, tog ut en massa energi :)
När jag kom hem snabbade jag mig att duscha och göra mig klar för att följa med mammsen och Elin till Matfors och hälsa på Therese och pojkarna. Vi blev där hela dan, satt ute i solen och fikade och lekte med barnen :)
Sedan på eftermiddagen bjöd Therese på grillat och efter maten tog vi oss en prommis över till Dannes kiosk och åt en varsin mjukglass. Årets första för mig ;)
Hade en jätte MYSIG dag tillsammans! ♥

På kvällen lånade jag mammas bil och for med Matilda och köpte en massa gotta inför våran "myskväll" vi skulle ha hos hon :) Hade bestämt att jag skulle sova kvar hos hon eftersom Robin var på fest i Stöde och skulle sova kvar där..
Vi drack vin, myste, surrade och surrade! När klockan var rätt så mycket kom vi på att vi skulle gå ner till stan haha. Från mys kväll till att vi helt plötsligt hamnade på Momento ;) Ja det är vi det i ett nötskal! Vi hade ingen fest outfilt på oss så det fick bli att man gick som man var, lite annorlunda men jävligt kul.
Vart en kortis där eftersom dom stängde redan klockan 02.00 men då fick det bli subway istället!
Sedan ville Matilda beställa en taxi men nej det orkade jag icke vänta på haha så vi sprang mer eller mindre hem i kylan med våra mackor :P

Igår ringde klockan 08.30 och då var det bara att kliva upp och göra sig redo för jobb. Medans jag fixa mig serverade Matilda mig med en Bakisbrus tablett vilket var mycket bra start! Sedan fikade vi god frukost som gumman hade stått och fixat. Åt rostade mackor med nypressad apelsinjuice, lyx :D Tack för allt världens bästa!
Blev jobb mellan 09.45-17.00. Mycket lugn dag var det och rätt så snabbt gick den också!
När jag slutade kom min älskling och hämtade mig som var mycket bakfull efter hårt festande i Stöde :P
Vi for ut till Viforsen på en gång och grillade med Stoffe och Tommy och sedan lånade vi Rasmus ute stuga och myste hela kvällen bara han och jag. ♥

I dag hade vi en mysig för middag med Svärmor och Robins mormor och morfar. Satt ute och fikade i det härliga vädret :) Men sedan fick Robin ett samtal om att det varit inbrott på solariet IGEN så vi snabbade oss som attan och for dit. Inget var förstört denna gång som tur var och in till kassarummet går de mer eller mindre inte att bryta sig in i längre så det var tur! Men för stackars Frisören som ligger bredvid var det värre. Där hade dom brytit sig in och rensat nästan rubbet, fy vad hemskt det såg ut :( Tycker så synd om hon!
Vi blev där några timmar och gick igenom allt med polisen. Tur är den här gången att allt finns på videokamera, så med lite tur kanske dom får fast dom den här gången..

Nu ska jag fortsätta att njuta utav kvällen! Har ätit en god pizza och nu bara softar jag i soffan, mycket skönt ;)



GLÖM INTE ATT DU ÄR VÄRDEFULL! OCH ÄNDRA DIG ALDRIG FÖR NÅGON ANNANS SKULL..

   Söndags middag ;)

foto0085 (MMS)

Söndags middag ;)


   Röd vin hos Matilda ;)

foto0084 (MMS)

Röd vin hos Matilda ;)


   SMS- INLÄGG

foto0073 (MMS)

MysPys :)


   Göra mig redo för jobb!

Nu har jag nyss varit ute och gått min walkrunda, underbart skönt! Solen ger mig massa energi :)
Ska ta och hoppa in i duschen här strax och sedan äta lunch innan det är dags att gå till jobbet!

Och i morgon är det fredag igen, herregud vad veckorna går snabbt.. :D

   Onsdag

Turen ut till Birsta med Kikki och Albin var verkligen jätte mysig :D Vi började med att gå och fika på Charm där vi satt och surrade och lilla Albin var så himla go och snäll hela tiden. Åh sötnosen, man kunde inte annat än att le när man såg på han :)
Vi gick en stund och kikade i affärer också och det var nästan lite jobbigt, såg alldeles för mycket FINT! Men jag har lovat mig själv att jag inte ska handla nå mer kläder den här månaden så jag var duktig och höll det :P
Det kommer en sommar och det kommer en resa som ska betalas så ibland måste man prioritera även fast än att det står i mot..
Jag och Kikki hade jätte trevligt iaf och det var så kul att få träffa hennes lilla prins också som man både sett och läst om så mycket på hennes blogg. Underbara människor båda två! :)

När jag kom hem började jag med middagen så att den var klar tills min älskling kom hem ifrån jobbet och sedan åkte vi och kikade på en lägenhet som eventuellt (förhoppningsvis) Rasmus och Emma ska köpa och den var jätte fin. Håller tummarna åt dom att det blir deras! Sedan kom Svärmos, Ingemar och Hugo hit och drack lite kaffe och surrade lite. Jätte roligt att träffa dom då det var någon vecka sen sist. Jag och Carina tog en prommis runt södermalm med lilla Lotta medans grabbarna höll på nörda med datorn ;)
Sen när dom åkte hem for jag upp till mamma och gjorde slingor i hennes hår och surrade lite.

Och nu har jag precis slagit mig ner i soffan och små kikar på fuskbyggarna och fikar digestivekex med ost på, nästan farligt gott.. :)

   Birsta

I dag har jag hållt på att städa och plockat undan lite här hemma så nu är allt på sin ordning igen ;)
Ska ta och börja göra mig ordning nu för klockan 13.00 kommer Kikki och lilla Albin och hämtar mig :D
Vi ska åka ut till Birsta och ta en fika och mysa på, ska bli jätte trevligt! Var längesen jag träffade Kikki, och Albin har jag aldrig träffat så det ska bli spännade att få träffa hennes lilla charmtroll "live" också :)

Hoppas ni har en bra dag! Massa Kramar


   Söt sugen!!

Varför har inte jag nå gott hemma för ? Jag är så sjukt sugen på godis eller glass skulle inte sitta fel de heller :P Jag glömde helt bort att köpa mini daimstrutarna som jag alltid handlar då jag åker och sor handlar mat, dom är perfekt och lagomt stora när man får såna här sug som jag ofta får på kvällskvisten ;)

Men ikväll verkar det inte bli nå sånt alls, kanske lika bra det.. Men satan vad tråkigt! Jag hatar att vara nyttig ibland, som just nu..


   Härlig dag

Jag var hos Ingela i morse och färgade och slingade håret och jag blir alltid lika nöjd efter att jag varit hos hon. Känns fräscht att ha fått lite mer liv i håret igen, var både utväxt och solblekt förut vilket gjorde att det såg torrt och tråkigt ut!
När jag var klar så gick jag en sväng på stan och handlade lite små grejor också stannade jag till Hemköp innan jag gick hem där jag handlade nybakda fullkorns baugetter och lite pålägg.
Sen kom Matilda och lilla Elviz på besök :) Jag gjorde i ordning baugetterna med en massa gott i som vi åt och drack kaffe till. Mycket mysig dag har vi haft, suttit och surrat om allt mellan himmel och jord!
Vi gick in på min mail och läste ett gammalt mail som Matilda skickade till mig i fjol sommar då jag var i Bali haha fan vad roligt det var och många härliga minnen kom upp ;) Jag är så GLAD över att vi fortfarande är så nära varandra, vi känner verkligen varandra utan och innan. Och gått igenom mycket tillsammans har vi gjort också! Vänskap är bland det finaste man har :) ♥

När Matilda och Elviz gick hem tog jag mig en liten walk ute (passade på då det inte regnade), väldigt skönt att komma ut och gå och lyssna på skön musik! Tog mig sen en varm dusch och det jag glömde var att låsa så vipps så öppnas badrumsdörren då min darling kommit hem ifrån jobbet. Lite paff blev jag men mest glad så klart :D
Nu sitter jag och är mätt efter middagen, blev korvstroganoff och ris idag. Mummsigt!

   Nu sitter jag hos Ingela och har fått kaff...

foto0047 (MMS)

Nu sitter jag hos Ingela och har fått kaffe och kakor serverat och läser den nyaste Solo tidningen medans jag väntar på att slingorna ska bli klar :)


   Snart ett år sedan..

Jag var in på St.nu nyss och satt och läste lite allmänt också hipp som happ så hamnde jag på Artikeln om Robin då vi blev intervjuad utav Sundsvalls tidning när vi nästan nyss hade kommit hem ifrån Indonesien där Robin blev jätte dålig.. Fy varje gång man pratar om de som hände och hur det var får jag tårar och ont i magen, tänk att min lilla älskling låg där och höll på att gå ifrån mig :O Det känns så jäkla overkligt idag att vi varit med om det!
Man ska ta vara på det man har och vara mer tacksam för allt. Det är en stor grej som både jag och Robin tog med sig utav det vi var med om.
Jag brukar ofta tänka på att det kan vara någon nära mig eller min sista dag i livet hur hemskt det än låter. Men en olycka kan ske närsomhelst när man minst anar det.
Det kan få mig att stanna upp oftare och se på omgivningen och försöka tänka mer possitivt om saker och ting även fast än att det inte kanske är så lätt alla gånger..
Va rädd om det ni har och ta vara på det mer! ♥



Denguefebern nära att ta Robins liv

Robin Mikaelsson, 25, fick beskedet på knagglig engelska:
– Du är döende.
Nu är han hemma i Sundsvall och väntar på de sista provsvaren efter denguefebern.
– Jag har nog aldrig mått bättre än så här. Jag är tacksam. Det känns inte ens pissigt att det regnar, säger Robin Mikaelsson.

För tillfället bor han och sambon Linda Källberg i hans mormor och morfars hus i Vivsta utanför Matfors. Sin egen lägenhet i Sundsvall hyrde de ut i andra hand, eftersom de skulle ge sig ut på resande fot. Nu är äventyret slut efter tio dagars kamp mot svår denguefeber i Indonesien.

– Robin fick stora kramper i magen och ögongloberna. Han väckte mig på nätterna och var helt borta, säger Linda Källberg.

Först efter flera dagars sjukdom fick Robin Mikaelsson adekvat vård på ett privat sjukhus på ön Lombok. Då hade han tagit sig från dykparadiset Gili Islands med fiskebåt, hästskjuts och till sist taxi tillsammans med Linda och deras kompis.

– Det var 40 grader varmt och jag frös som en hund. Läkaren konstaterade att jag hade ett livshotande tillstånd av dengue och behövde läggas in. Fast innan jag fick vård var jag tvungen att betala för den.

Därmed satte Robins andra stora skräck in: Han hade ingen försäkring.

– Jag tänkte att livet var slut i vilket fall som helst. Endera dör jag eller så kommer jag hem och är skyldig 1,5 miljon kronor.

Han och Linda räknade varje kostnad, för att inte stå med oanade sjukvårdsskulder när allt var över.

– Varje gång de skulle byta droppåse fick sköterskan komma med ett kvitto. Jag betalade kontant för varje möte med läkaren, varje natt i rummet och all mat de gav mig, säger Robin Mikaelsson.

Under den fjärde dagen på sjukhuset sjönk Robins trombocytvärde kraftigt. Det indikerade att han var i behov av en blodtransfusion.

– För det skulle jag behöva flygas till Singapore med en egen läkare i planet. Då hade jag varit skyldig en halv miljon direkt.

Oron för betalning ledde i sin tur till osämja mellan Robin och Linda.

– Jag var så arg för att han tänkte på pengar när det gällde livet. Sen blev vi ovänner för att han inte åt något. Det var det enda sköterskorna sa: Ät och drick, ät och drick. Men Robin kunde inte få i sig något, så jag fick tvinga honom, säger Linda Källberg.

Vätska och näring är det enda botemedlet mot denguefeber. Det finns varken vaccin eller medicin mot viruset, som sprids vi myggor. Komplikationerna som Robin råkade ut för till följd av sjukdomen är mycket ovanlig och drabbar nästan alltid inhemsk befolkning som lever under svåra förhållanden.

På tionde dagen förbättrades Robins värden. Han valde att lämna sjukhuset och resa hem med reguljärt flyg. Tillsammans med Linda återvände han tidigare i veckan. Båda var utmattade, men mycket efterlängtade av familjen som kontaktat sjukvården i Sverige.

– Jag fick hjälp på vårdcentralen i Matfors. Läkaren Ola Konradson förklarade varför jag blivit så sjuk. Han såg på proverna att jag hade haft dengue två gånger. Det visste jag inte ens om, säger Robin Mikaelsson.

Nu vill han dela med sig av sina erfarenheter till andra som står inför långresor till tropikerna:

– Se till att teckna en försäkring som täcker både sjukvård och olycksfall under hela resan. Jag hade reseförsäkring för 45 dagar, sen glömde jag helt enkelt bort att förnya den. Det är mycket bättre att göra klart allt innan man lämnar Sverige.

Sjuksköterska och läkaren som behandlade Robin Mikaelsson på sjukhuset i Lombok. - De flesta talade mycket dålig engelska, så det var svårt att förstå vad som egentligen hände, säger Robin.

   Missuppfattning!!

Jag for ner till stan strax innan tolv idag och när jag kommer till Ingela så säger hon att det var klockan 11.00 jag skulle vara där men i min kalender stog det 12.00 haha så någon av oss måste ha virrat till det och missuppfattat tiden :P Hon tror att det var hon som skrivit fel och jag skulle inte förvåna mig om vi bestämde 11.00, de sista veckorna som har varit har jag varit så yr och både glömt och tappat bort saker. Känt mig stressad över en massa som jag ingentligen inte borde..
Men iaf så blev det ingen färgning för mig idag eftersom hon hade fullbokat fram till 15.00 då jag började jobba så i morgon bitti ska jag infinna mig på salongen 8.30, men det är säkert något annat som kommer i mellan då haha. Jag har nu fått bokat om min tid fyra gånger, verkar som att det inte är meningen att jag ska få mitt hår färgat!

Kom hem för ungefär en timme sen. Har varit en lugn dag på jobbet idag, ganska så skönt faktiskt!
Jag har fikat god fika och surrat med Matilda i telefon och nyss varit jag ner på Casino och hämtat Robin som har varit där och spelat poker :)
Blir nog en rätt så tidig kväll ikväll så att jag kommer i tid hos Ingela i morgon ;)

   Frissan och jobb :)

Min vecka startar fint! Klockan 12.00 har jag tid hos Ingela i hennes alldeles nya FINA salong för färg och slingor :) Som jag har längtat efter denna dag.. Har bokat om tiden två gånger pga att det har krockat med jobb då jag varit tvungen att hoppa in extra men nu äntligen är det dags!

När jag är klar ska jag snabba mig hem och äta lunch/middag och sen bege mig till jobbet och jobba stängning. Känns mycket bra eftersom jag har varit ledig hela helgen vilket är ovanligt för min del, känns som jag haft lite semester ;) Meeen nu är det ny vecka och dags att börja tjäna pengar igen för det är något som jag är behov utav nu då jag/vi har massa planer inför sommaren/hösten :)

Hoppas ni får en bra dag! Solen skiner, det gillar vi ;)

   Hemma!

I helgen har vi inte sett en skymt på vårat hem :P I fredags så var vi ute på Alnö hos Per och Annika med en massa trevligt folk och festade till lite! På eftermiddagen satt vi ute vid en liten brasa som dom hade gjort ute på tomten och grillade korv och drack lite öl.. Senare blev det middag och ännu mera öl/vin och sällskapet blev större :)
Festade på bra länge, jag lärde mig bland annat att trolla med kort. Haha fan vad imponerad jag var på hon som lärde mig, kan fortfarande inte förstå hur det kan gå till så som man gör men häftigt är det iaf att jag också kan utföra det nu ;)

I går morse vaknade man och var lite halv seg så där.. Vid 13.00 for vi med Rasmus och Emma på Max och åt en stadig dagen efter lunch! Sen for vi alla till Robins solarium och sen till Allsta för att hämta Emmas bil där hon och jag tog den och for ut till Ica Maxi för att handla inför kvällens grillning :)
Vi spenderade sedan hela kvällen i Emmas föräldrars hus ute på Alnö. Grillade och åt som nå tookar haha gör vi annat än att äta när vi umgås ;) Var jätte mysigt att vara i deras fina hus med världens finaste utsikt över havet! Vi satt ute på deras inglasade altan hela kvällen med en massa ljus och drack vin och spelade kort. Gick så där för mig och Emma att vinna över grabbarna haha..
Vi såg även filmen Avatar och den var absolut bland den sämsta film jag sett! Jag hatar filmer som är så overkliga, faller inte på min smak alls.. Så jag somnade till efter ca 30 minuter utav att vi satt på filmen haha trevlig tjej :P Verkade iaf som att dom andra inte heller tyckte det var någon höjdar film för vi gick och la oss innan den var slut.

I morse klev vi upp och åt frukost och sedan spelade vi ännu mera kort fram till klockan blev 13.00 då jag och Robin for hem och duschade och bytte om för att åka på kalas hos min kusin som fyller 19 år idag :)
Och ikväll bjöd vi hem Rasmus, Emma och Daniel på tacos så vi har nu haft besök här fram till typ nu då dom precis for. Mycket trevligt att ha middagsgäster, skulle kunna ha det every day :D

Nu är det bara jag och hjärtat hemma och jag slog mig ner med min laptop direkt då dom for, har ju massa bloggläsning att ta igen efter helgen ;) Hihii..
Som ni kanske har märkt så har jag lärt mig Smsblogga vilket jag tyckte var riktigt skoj i helgen. Så lite update har jag ju ändå haft fast än att jag vara ute på vift :) Synd bara att min kamera ger så dåliga bilder :S

Nu ska jag fortsätta att NJUTA utav sista stunden av denna helg, borta bra men hemma bäst så kommer det alltid att vara!

   Dags att gå in på efterrätten ;)

foto0043 (MMS)

Dags att gå in på efterrätten ;)


   Helgen fortsätter ute på Emmas altan med g...

foto0040 (MMS)

Helgen fortsätter ute på Emmas altan med grillat och lite vin :) Vi njuter och har det riktigt härligt! Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll :)


RSS 2.0