Birsta

I morse vid 10.30 kom Matilda hit och åt frukost med mig och Robin, jätte mysigt! Sen klippte jag hon innan vi gjorde oss redo för en shopping dag :)
Har fått väldigt mycket gjort under den här dagen. Varit och hämtat ut biljetterna till kryssningen, köpt massa julklappar, ätit god middag plus fikat där ute, shoppat två snygga toppar till mig själv, köpt två silver ljusstakar som ska stå på tv-bänken, och nu har jag precis färgat min utväxt!

Är väldigt nöjd och glad över allt jag köpt, känns så skönt att ha kommit igång med julisarna. Ena toppen eller rättare sagt linnet som jag köpte tänkte jag ha när jag ska ut med jobbet nästa helg, så nu slipper jag gå och fundera på vad jag ska ha på mig då :)
Nu längtar jag ännu mer till kryssningen också när man fått biljetterna i handen. Det kommer bli så himla kul och skönt att få lite semester mitt upp i allt!

Nu ska jag fika upp mina mackor som jag har gjort, köpte ett jätte gott bröd igår med russin i som man kan äta hur mycket som helst utav. Farligt..

TACK för en underbar dag bästa vän, jag älskar dig enormt. ♥

   Nöjd :)

Dagen började med en skön sovmorgon fram till 09.30. Då ringer jag mamma och vi bestämmer att hon ska komma ner hit och hjälpa mig att montera ihop tv-bänken också skulle vi fika lite.
Hon kommer hit och vi börjar tillsammans att montera och jag säger att vi inte har någon brådska för jag börjar ändå inte förrän 15.30. Men då påminner mamma mig om att jag sagt till hon i helgen att jag skulle börja 12.00 i dag. Jag kollar genast schemat, jo visst var det väl så! Jag får panik och lämnar mamma med allt, duschar och sminkar mig snabbt som attan så vi skulle hinna så mycket som bara den.
Jag hade verkligen sett fram emot en mysig förmiddag med mamma, tänt ljus i hela lägenheten och gjort ordning gofika. Var bara att blåsa ut alla ljus och svepa i oss kaffet. Yr hjärna är det jag eller..

Världens bästa mamma sa att hon kunde komma tillbaks efter mitt jobb och fortsätta hjälpa mig. Så vid 19.00 kom hon och Elin hit, Robin hoppade in i stället för mig och glad var jag för det. Dom fixade det där så bra :)
Det vart verkligen jätte fint! Jag är såå himla nöjd över att jag valde den här tv-bänken, vart stor skillnad mot för innan. Tusen tack mamma för all hjälp i dag, du är bäst. ♥

Vi beställde hem Biteline pizza som fick bli vår sena middag i kväll så nu är jag propp mätt och sitter bara och läser lite bloggar. Ska göra en lista nu på julklappar som ska handlas i morgon så man har lite koll. Sen ska räkningarna betalas också innan jag kryper ner i sängen! God natt på er.

   Bygger för fullt!

Mamma och Robin bygger ihop tv-bänken medans jag står och bara är i vägen ;)

   1 advent!

Jag tog en liten blogg pause över helgen då jag varken varit hemma eller haft någon tid. Men nu är jag tillbaks igen :)
I fredags var vi ute på Alnö och firade Olivia. Hon hade fixat och donat med en massa god mat och sen blev vi där och drack lite vin i några timmar till. Efter det åkte vi hem till Svärfar och Annika där vi drack ännu mera vin/öl och surrade fram till klockan var 04.30 då vi gick och la oss.

I går när man vaknade hade man lite baksmälla! Men det var så mysigt att vakna upp i ny huset deras, sitta och äta frukost och bara kolla runt över huset. Det är så jäkla läckert.
Sen lånade jag Annikas bil och hämtade upp Emma för att åka ut till Birsta och köpa tvbänken som jag nämnt om tidigare att jag ville ha. Den var nu nersatt några hundralappar så var tvungen att slå till nu :)
Vi tog en fika på charm också och jäklar vad folk det var överallt. Propp fullt, så kul att se!

På kvällen skjutsade jag ut Svärfar, Annika, Olivia, Sebbe och Annika som skulle gå på Timrå matchen! Medans hade jag, Robin, Viktor och Simone middag ute i huset. Super mysigt! Bara åt en massa gott och drack lite vin och massor utav julmust. Finns ingen godare dricka än julmust! Emma kom och gjorde oss sällskap en stund också :)

I dag har vi varit hos Svärmor och Ingemar och hälsat på. Var ett tag sen jag var där nu så det var riktigt kul att komma hem dit. Vi drack glögg och myste lite på dan och sen bjöd dom på en jätte god lasange till middag! ♥
Nu i kväll har jag kollat på Ensam mamma söker och som vanligt suttit och torkat tårar samtidigt haha. Det är så jäkla romantiskt så man kan bara inte hålla emot tårarna. Jag är väldigt fjantig med sånt där och har jätte lätt för att bli rörd. Robin satt i soffan bredvid och skrattade åt mig som vanligt! Sån är jag ;)

Tack alla underbara för en härlig helg! Jag har verkligen tagit vara på varenda sekunds ledighet.

Tog några bilder med mobilen i går medans vi höll på att fixa med middagen.

Undrar vad Viktor gör ?


Robin försöker lära sig hur spisen fungerar :)






   Myspys kväll

I dag har vi haft massor med folk på jobbet, det märks verkligen att folk unnar sig mer gotta den här tiden på året. Dom handlar betydligt mycket mer!
Jag slutade klockan 19.00 och då for jag med mamma hem till Therese där vi hade myskväll bara vi :) Vi fikade en massa gott, drack glögg och surrade en massa.
Sen hör vi en sovrums dörr öppnas i från barnens rum och då är det lilla Melwin som smyger och hört att mormor och moster är på besök så han måste ju självklart komma och kramas lite hihi.
Mamman kanske inte var helt nöjd över att han inte sov men hur ofta är moster hos han då. Han fick vara uppe och mysa med oss en liten stund :)

Nu har jag precis kommit hem och ska strax krypa ner i sängen med min älskling!

Så här såg våra baugetter ut som vi åt i kväll, fylld med rostbiff, potatissallad och brieost. Mumms vad god den var!


Gulliga Melwin som smyger upp och vill vara med oss! ♥

   SMS-INLÄGG

foto1240 (MMS)

Tårtkalas på jobbet idag! Vi firar att inventeringen gick så fantastiskt bra i tisdags. Kul :)


   Trött!

I dag känner jag mig trött, orklös och allmänt irriterad på att inte få vila och göra nå annat än att jobba.
Jag har hittills jobbat 8 dagar i streck (blir 9 med i dag) och på det så sover jag väldigt dåligt på nätterna, omöjligt att somna!

Detta blir ett litet klagoinlägg i från mig men jag kan ju inte lossas vara pigg..
Ska snart gå till jobbet och sen när jag slutar i kväll hämtar mamma upp mig för att åka hem till Therese där vi ska ha en myskväll ihop :) Mamma ska åka till Matfors i dag och köpa våra favorit baugetter som vi alltid åt förr som endast görs på Ica Matfors. Åh jag längtar redan tills i kväll, äta en massa gott och bara mysa med dom. ♥

Jobbar i morgon med men sen jäklar har jag helg. Vad jag ska njuta!

   Nagelfix och jobb

Inventeringen igår gick bra! Skrattade och flamsade samtidigt så tiden bara rann i väg. Vart klar klockan 22.00, ovanligt tidigt men vi hade förberett oss bra på dagen så det underlättade en hel del.
När jag kom hem och ska till och låsa upp dörren kommer jag på mig själv att min hem nyckel ligger på byrån i hallen. Och Robin var på träning så det var bara att sätta sig i trappen och vänta en timme tills han kom hem, inte kul! Tur jag hade mobilen på mig åtminstonde så jag kunde prata i telefon under tiden. Klantiga jag :)

Nu på morgon har jag varit hos Veronica och fixat två naglar som det hade blivit nån luftbubbla i. Hon är för gullig tjejen, man känner sig alltid så välkommen när man kommer till hon. Satt och drack kaffe och surrade medans hon gjorde naglarna fina. Skönt att vi bor så nära varandra också!
Kollade brevlådan när jag kom hem och där låg mitt lönebesked vilket jag vart väldigt paff över, annars brukar jag få det samma dag som lönen kommer.. Men det var ett glatt besked där i iaf, det lönar sig att jobba hårt ;)

Nu ska jag äta lunch och göra mig ordning för jobb.
Ha en toppen dag och va rädd om dig!

   Hem och vänder!

Den här veckan är det mycket jobb och intensiva dagar! Jag längtar tills fredag kväll då jag ska skåla in helgen med lite vin tillsammans med härliga människor. Men det är då det :)

Jobbat förmiddagspass i dag och sen gick jag på stan en sväng och köpte lite välbehövliga saker.
Nu är jag hemma och har precis ätit middag! Har varit så sugen på ugnstekt falukorv med hemmagjord potatismos i några dagar nu så i dag fick det bli det. Jag älskar riktig husmanskost, det är klart bästa maten.



Nu ska jag gå ner till jobbet igen och köra inventering resten utav kvällen. Jippi..

   Hemma!

Nu har vi kommit hem i från mormor. Hon hade fixat och donat så mycket för att vi skulle komma, bara den tanken gör att man vill krama om hon hårt! Hon är så söt :) Det bjöds på potatisgratäng med rostbiff, sallad och en jätte god kantarellsås till. Till efterrätt hade hon bakat en super god cheesecake som var absolut den godaste jag någonsin ätit. Jag tog två bitar utav den plus att jag fick med mig receptet hem ;)

Jag missade Ensam mamma söker i kväll så tänkte lägga mig och kika på det på datorn nu innan det blir natti..

Jag tycker mormors servis är så söt. Så gammaldags och mysigt att fika på!

   Söndag

Usch jag är lika trött i dag som igår om inte tröttare ? Har nu pulat i mig alla vitaminer här hemma som finns och hoppas på att jag snart blir piggare. Känner mig som en zombie trots att jag sovit bra.

Sitter och följer Robins match här på internet nu och ställningen står 1-4 till ankars (robins lag). Hoppas dom vinner nu!! Ska strax gå till jobbet och jobba mina tre timmar, känns inte som en jobb dag direkt. Men får betalt för dubbelt eftersom det är söndag :)

I kväll ska vi på middag hos min mormor. Hon ska hämta oss vid 18.00, ska bli så mysigt att komma hem till hon!
Har köpt en liten chokladask som hon ska få, så tänkte ta och slå in den nu innan jag går :)


   Jobb och mys resten utav kvällen

I dag har jag jobbat och varit himlans trött. Inte en topp dag men det kan man ju inte ha jämt heller..
När jag kom hem vid 19.30 lagade jag ihop en jätte enkel men väldigt god sallad till mig och Robin. Också åt vi färska baugetter i ugn till!
Men det är ju trots allt lördag. Så måste nu kompensera med lite godis :)

Önskar er en trevlig kväll.


   Fredag!

Många säger äntligen helg i dag medans min veckas jobb nyss börjat.. Men jag jobbar så bra tider i helgen så det gör mig ingenting, jag får se det som att det blir massa OB och det är den man vill ha åt!

Jag slutar 18.00 i kväll och då åker jag och Emma hem hit och lagar god middag och myser sedan framför Idol. Tredje helgen i rad nu vi har vårat fredagsmys :)

Ha en fantastiskt dag!


   Seeg i dag..

Ja seg är bara för namnet på vad jag är i dag. Hua att vara bakis och jobba det är bland det värsta man kan göra!

Som sagt så var jag på middag hos Matilda i går kväll. Hon hade gjort jätte god tacos med kyckling också drack vi Asti och rött vin. Så himla härlig kväll, man ville liksom inte att den skulle ta slut. Satt och surrade från klockan 18.00 tills när hon helt plötsligt var 02.30, jag fattar fortfarande inte vart klockan tog vägen.
Men KUL hade vi :) Jag tog en taxi hem duktig som jag var!

I dag känns det i huvudet att jag drack vin i går och alldeles för lite vatten.. Jag har varit fnittrig hela dan också som alltid dagen efter, skrattat åt allt. Över trött kanske ? :)
Nu har jag kommit hem i från jobbet och sitter och fikar. Har längtat extra mycket efter min älskling i dag som jag inte träffat sen i går på dan då han sov när jag kom hem i natt och när jag vaknade hade han farit på jobbet..
Haha EN dag, fjantis jag är men så är det när man är kär!! Ska pussa extra mycket med han i kväll. ♥

   Min sista lediga dag!

I morse ringde min klocka 07.30, tanken var då att jag skulle börja tvätta då men ville dra mig lite först..
Halv elva vaknar jag med lite halvpanik! Hur kunde jag sova så länge ?
Gick ner och körde igång några maskiner och som tur jag har så har inte grannen börjat tvätta än på sin tid så jag har fortfarande torketid!

Nu har jag precis kommit hem i från en solning. Var över tre månader sen sist jag solade solarium vilket jag känner mig mycket stolt över, känns som jag varit snäll mot min hy. Men nu var det dags och jag kunde inte hålla mig längre.. Man känner sig så mycket fräschare med lite färg.

I kväll ska ja hem till Matilda på middag. Det glädjer mig massor!

   Städartagen!

I morse när jag vaknade fick jag ett städryck. Slängde allt "skit" som man inte använder, bar ner sommarkläder och skor till källaren. Dammtorkade överallt så nu har vi det skinande rent överallt!
Jag kan få såna här ryck ibland och det är så kul just då, det får inte kännas som ett måste för då skjuter jag bara upp det..
Har varit hundvakt åt Rocky en stund i dag också och sen kom mamma och Elin hit på en fika. Satt och surrade lite julklappar ;) Jag ska börja handla lite nästa vecka tänkte jag så man slipper stressa in i det sista.
När dom gick hem for jag till sidsjön och gick ett varv där med Veronica. Var mycket bättre underlag i dag än i lördags och solen sken, riktigt härligt var det :) Tack snälla du för att du fick med mig, fick massa ny energi!

Nu kurrar min mage massor. Tur älsklingen snart är klar med maten. ♥

   Mysning på högnivå!

Men får Rocky ligga i soffan igentligen ? Svar: Nej! Så fort jag vänder blicken lyfter Robin upp han. Kunde inte låta bli att skratta denna gång för dom ser ju så gulliga ut ;)

   Kunde inte hålla mig längre..

I kväll plockades julstjärnan fram. Kunde inte vänta nå längre nu och när man ser att det kommer fram mer och mer julbelysning i grannarnas fönster så blir man ju inte annat än frestad ;)
Hos oss har vi inte mycket julpynt men stjärnan är ett måste!

(suddiga bilder får man som sagt var leva med i min blogg)



   Tandis!

I morse hade jag tid hos tandläkaren, fick skjuts utav min gulliga mamma dit så slapp gå. Latmasken själv ? ;P
Jag hade ett litet hål som jag ska tillbaks och laga efter jul. Så skönt att jag har tecknat avtal där jag betalar endast 30 kr i månaden som man inte ens märker av. Annars hade det gått på 1000 kr att laga en tand..

Efter besöket där tog jag en prommis hem till Matilda och fikade :) Såå mysigt!! Fick se allt nytt hon köpt och satt upp i lägeheten och det vart så fint. Heminredning är verkligen ett utav mina största intressen och skulle kunna spendera alla mina pengar på. Jag fick massor utav sug nu på att köpa och fixa hos oss mera, har ju pratat länge om ny tvbänk bland annat. Och när jag kom hem och kollar reklamen vi fått i dag ser jag att den som jag spanat ut är nersatt, andra gången på bara några månader dom haft det här erbjudandet. Ett tecken på att det vill hem hit kanske ? ;)

Vit högglans. 160 cm lång, 55 cm hög, bra förvaring. Precis mina önskemål!


   Söndagsmys med glögg!

I dag har jag jobbat hela långa dagen. Sedan kom min älskling och hämtade mig så jag slapp gå hem ;)
Nu har vi druckit lite glögg och ser på tv. Dock så går det fotboll på tvn här nu i vardagsrummet så jag tror jag ska ta och smita in till sovrummet och kika på nå bättre där!


   Lördag!

Vilken härlig förmiddag! Började med en rejäl frukost, sedan kom Emma och plockade upp mig för att åka till sidsjön där vi skulle rensa av oss lite energi ;) Var dock inte det bästa spåret att gå på, knöligt och blaskigt men vi tog oss runt. Duktiga vi var!
Belönade oss med lussebullar och pepparkakor hos mig efteråt :) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ordning för dagen.
Hoppas ni har en härlig dag ni med! KRAMIS

   SMS- INLÄGG

foto1141 (MMS)

Promenad runt Sidsjön!


   Fredagsmys med Emma :)



   Lussebak

Yummie vad goda dom blev :) Har haft en myspys dag hemma i dag, gått i min älskade mjukisdress och mormors stickade tjocksockar!
Har gått och längtat efter lussebullar länge nog nu så i dag slog jag till ;)
Och precis då dom var klara plingade Emma på dörren och gjorde mig och Robin sällskap på en liten fika. Kul att du kom gumman och ännu roligare att du snart kommer igen och joinar mig :D


(som ni ser så var Robin med på ett litet hörn och bakade en bulle också)

   En kopp varm choklad :)


   Äntligen är kvällen här..

Då jag kan känna lugnet av att jag faktiskt har två lediga dagar framför mig. Det är mycket uppskattande nu och jag ska ta vara på varenda minut ;)
Dock är det tio timmars pass på söndag men det är då det, inte nu!

När jag kom hem i kväll hade hjärtat lagat middag så det var bara att värma, massa pussar på dig. ♥ Hur underbart är det inte att komma hem och maten är klar!

Nu ska jag gosa ner mig under filten och ringa min kära lilla mor :)

   Snö

Visst är det fint med snö! Men fy för all slask som kommer bli om det ska fortsätta vara noll gradigt..
Nu blir jag ju ännu mera sugen på att göra julfint hemma ;)

(våran utsikt ifrån vardagsrummet).


   God kväll :)

I dag jobbade jag förmiddagspass och sedan fick jag skjuts utav Maria hem. Tack snälla för det! :)
Det är riktigt kallt ute nu och kallare kommer det att bli, buhuu för det.. Speciellt när man går till och från jobbet!

Efter middagen kom Svärmor och Ingemar hit och hälsade på en stund så vi satt och surrade och fikade lite :) Mysigt med  besök!
Just nu sitter ja och kikar på mitt nya schema som jag har fått i dag. Kommer bli en hel del jobb för mig i jul, mycket helger också jobbar jag dessutom fem timmar på julafton. Känns konstigt att jobba då men samtidigt är det bra betalt och lär ha många glada och förväntansfulla kunder då ;)
Sen blir jag ledig hela nyår! :D

   Gullig kund!

I dag när jag satt i kassan och jobbade så kommer det fram en kvinna till mig med en lapp och säger: Här får du utav mig, läs det när du slutar också log hon jätte mycket!

Jag fick hennes visitkort där hon hade skrivit denna text på baksidan. Åh jag vart så glad! Hon gjorde verkligen min dag :) Nu måste jag gå in och besöka hennes hemsida.

   SMS- INLÄGG

foto1076 (MMS)

Har varit och gjort naglarna fina i kväll :) Blev som vanligt super nöjd!


   BOKAT!

Den 16 december åker vi på en kryssning till Riga, torsdag-söndag :) Kommer bli hur härligt som helst!
Man behöver ha något att se fram emot, då blir vardagen mycket enklare och roligare. Nu längtar jag massor tills vi åker :D

   Helgen

Jag har haft en jätte härlig helg med bara massa skoj :) I fredags var jag och Emma och åt på Biteline och sen gick vi hem till mig och såg på Idol och åt en massa godis och drack vin. När klockan var halv elva kom vi på att vi ville gå ner på Allstar en sväng och bara ta något att dricka, så vi gjorde det. Men hade lika väl kunnat stannat kvar hemma i soffan för det var sämst :P
Vi tog en taxi tillbaks hem till mig vid 01.30 så blev inte så långvarig krogrunda ;)

I går jobbade jag 9.30-14.30 och det var ju röd dag i går så hade betalt för dubbla timmar, inte fel :)
När jag slutade snabbade jag mig hem och fixade mig för halloween fest. Dock så hann jag inte med att fixa mig så mycket då jag hade tre grabbar som stog och stampade hejvilt om att vi måste åka. Man ska inte ha karlar hemma när man vill göra sig ordning i lugn och ro :P
Vi for ut till Alnö där festen var hos svärfar och Annika i deras alldeles nya hus som dom flyttat in i under veckan. Jag har inte varit ut dit och kikat något på två veckor så det var riktigt kul att se hur huset blev. Så jäkla läckert!
Är verkligen ett hus som ingen annan har likadant. Tänk om man kunde få bygga sitt egna drömhus, hade varit något det :)
Vi hade jätte trevligt, hade pumpatävling med barnen och åt och drack en massa gott.
Kom hem 03.30 i natt och vaknade med en rejäl baksmälla.. Fy lika hemskt varje gång men ändå så utsätter man sig för det gång på gång!

Nu ska vi i väg och fira min lilla syster Fanny som fåller år :)

Robin och Rasmus var utklädda till talibaner igår ;D Var ända bilden jag har från kvällen. Men Annika och Fredrik knäppte massor så ska be om att få några utav dom!


   SMS-INLÄGG

foto1063 (MMS)

Middag på biteline med Emma! :)


   Birsta

I eftermiddag har jag varit ute i Birsta med Matilda och shoppat lite ;) Vi åt köttbullemenyn inne på Ikea och sedan en fika på det. Så mysigt att åka ut dit och inte behöva ha någon tid att anpassa sig till, vi har strosat runt överallt och Matilda har shoppat massor med fint hem till sig. Jag var duktig med att hålla igen plånboken rätt så bra i dag faktiskt även om det var svårt :) Man MÅSTE ju spara pengarna också!

Har haft en härlig dag med bästa vännen! Har skrattat så mycket att jag har fått ont i kinderna ;) ♥

Min shopping i dag blev mascara, örhängen, vinglas, förvaringskorg till mina hårtänger, värmeljus och dom här söta glöggmuggarna! Jag var och letade överallt och fann dessa på Cervera. Nu ska det glöggas här hemma :)


   SMS-INLÄGG

foto1045 (MMS)

Fika på maten ute på Ikea med Matilda! MysPys :)


   Ny design :)

Som ni säkert redan sett så har jag en ny design! Beställde den ifrån annasara.net, tusen tack för hjälpen Anna. Jätte fin blev den :)

I eftermiddag har vi haft finbesök här hemma utav mamma, Elin, svärmor, Ingemar och Hugo. Vi bjöd på god mat och fika :) Så roligt att dom kom och äntligen fick vi bjuda på middag! ♥

Vi fick en liten present utav min gulliga mor! Ett stort prydnads äpple :D Passar perfekt på våran byrå i hallen :) Blev dålig bild, men inte så lätt att få till alla bilder med mobilen.


   Soffläge!

I morse var jag super närvös över "mötet" jag skulle på så jag yrade mest omkring här hemma men jag kom i väg och hann dit i bra tid! Hur det gick det vet jag inte än ? Men det kändes bra när jag satt där :)
Sen vart det jobb till 18.00 och då passade jag på att storhandla mat när jag hade skjuts hem utav mamma. Det vart fem stora matkassar med hem så nu har vi verkligen propp fullt i både kyl och frys!

Nu är jag ledig fram till helgen. Har lång helg igen den här veckan men har bytt bort söndag mot söndag nästa vecka pga att jag ska på halloween fest på lördag. Och känner att jag vill kunna slappna av då jag också utan att behöva tänka på att jag ska upp dagen efter och jobba ett tio timmars pass.
Var längesen jag festade till det så känner att jag är värld en sån kväll nu ;)

Nu har Robin åkt på träning och jag själv ska mysa ner mig i soffan och kika på Desperate, underbart att få styra tvdosan helt själv ;P Haha! Sitter även med en sån här god chokladkaka i handen, mitt tisdagslyx :)


   work, work

Min dag i dag har också bara bestått utav jobb! När jag slutade mötte jag Robin på Biteline tågstation där vi åt en smarrig pizzabuffe. Älsklingen har suttit med en hemtenta hela dagen så han tyckte han förtjänade nå gott i dag och jag kunde ju inte annat än att hålla med och dessutom var ja jätte hungrig efter jobbet ;)

I morgon är det jobb på schemat igen, men först ska jag på ett viktigt "möte" :)
Bäst jag går och lägger mig nu så jag är piggilin i morgon!

RSS 2.0