SMS-inlägg

foto0036 (MMS)

Nu sitter vi ute och har de gott! Grillar korv, dricker öl och myser framför brasan :)


   Tvättar och städar!

Igår vart det dåligt med bloggning.. Jag jobbade mellan 10.30-16.00 och sedan for jag ut till solariet med Robin och städade också tog vi oss en varsin solning. Jag solade dock bara 6 minuter eftersom jag solade i förrgår också! Sen stannade vi till systemet i Kvissle och handlade lite inför helgen :)

När vi kom hem blev det god middag. Paella med aioli och självklart ett varsit glas vitt vin till! Mumms vad gott det var, jag älskar paella med massa skaldjur i :)
Efter maten tog vi en lång dusch och sedan la vi oss i sängen och myste och kollade på film hela kvällen. Underbart bra kväll! Jag älskar dig gubben så mycket att det knappt går att beskriva med ord. Du är det finaste som har hänt mig.♥

Just nu håller jag på att tvättar och städar här hemma.. Och det lär väl ta sina timmar för denna gång var icke tvätthögen liten! Skönt att få sängkläder och handdukar tvättade också.
Det är ju sista april idag och det har alla mina år varit något speciellt att fira så den traditionen ska få fortsätta! Så ikväll ska vi ut till Alnö och umgås med härliga människor, äta och dricka gott och förhoppningsvis se någon majbrasa om vädret tillåter ;)

   Godis och en bra film :)

Var iväg och handlade godis förut och sen dess har jag bara legat i soffan och myst! Vi har både godis och ostkrokar framme, mycket gott :)
Älsklingen håller nu på att ladda ner nyaste Wallander filmen också men det verkar gå lite segt så det skulle ta ungefär en timme tills den var klar så ska försöka att hålla mig pigg här till dess för vem vill missa en bra film ? Inte jag ;)


   Huvudvärk igen..

I dag har jag varit ute och gått på en långprommis med Matilda, var jätte härligt :)
Sedan gick vi ner till stan och gick in till Rummet och kikade runt och gud så mycket man skulle vilja ha där! Nästan farligt att gå in i en sån butik för mig ;P
Sen gick vi och solade en sväng vilket jag verkligen var behov utav nu. Har ingen färg alls kvar i fån Gran Canaria så måste få upp den brännan lite :)

Har fått tillbaks min förbannande huvudvärk idag också och faan vad jobbig den är! De gör så ont att jag bara vill ligga och inte röra en fena. Usch jag hoppas det är bättre i morgon. Doktorn såg inga fel på mig då jag var dit förra veckan, han sa att jag var stressad och spänd och skulle behöva slappna av mer och kanske gå på någon form av massage..

Ikväll är jag bara hemma. Fundera på att åka och köpa lite godis och bara mysa framför tvn sen, skulle vara så himla skönt och gott! Har varit extra godis sugen idag, är ju faktiskt lill lördag också ju ;) Haha!

   Fått mycket gjort idag!

I morse när jag kom till First hotel där vi skulle ha ergonomiutbildning bjöds det på en god hotel frukost, mumms sa vi ;) Haha! Utbildningen var självklart givande och bra, lite sånt som man inte tänker på när man jobbar. Speciellt då man jobbar i stress..

Efter utbildningen for jag upp till mamma där Robin, Therese, pojkarna och Tomas var.. Vi fikade god fika och sedan for Robin och mamma ut till solariet där dom skulle mäta för någon gardin som mamma ska sy till han dit. Och medans så toppade jag Melwins hår, hihii håret stog åt alla håll så klippte till någon lock som stog rätt ut lite här och där. Lill gubben var så duktig och satt så fint och snällt hela tiden och snygg vart han också :) Jag satt i lite vax men det tyckte inte mamman om men som om att vi brydde oss om det, måste ju få vara lite tuff ibland ;)

När Robin kom tillbaks med bilen for jag ner till stan och tur som jag hade så fick jag en drop in tid på en gång för klippning. Klippte topparna och gud så skönt och fräscht det känns nu, vart mycket nöjd även fast än jag provade en helt ny frisör vilket jag varit väldigt tveksam mot förut! Nu längtar jag tills på måndag då jag har tid hos Ingela för färg och slingor :)
For sedan och storhandlade en massa mat och sedan hämtade jag upp Emelie på jobbet för att fara ut till Birsta där vi har tillbringat hela våran kväll :)
Vi åt en varsin enchiladas på Charm till middag och shoppade en del. Var tydligen någon tjejkväll på Gina Tricot med 20 % på allt mellan 19.00-21.00 som vi inte alls visste om och det var ju mycket bra för jag hittade två linnen, en tröja och en kofta där. Sedan handlade jag en jeanstunika på Vila, en tubtopp och mascara på H&M och en jätte fin vårjacka på Vero Moda :)

När vi var klar for vi till Ica Maxi där Emelie skulle storhandla mat och jag lovar att jag aldrig har garvat så mycket när jag varit och handlat mat som jag gjorde då! Hahaa våran humor och lite trötthet på det bruka sluta på lite olika håll ;)
Emelie har iaf köpt PÖLSA som hon ska bjuda mig på till veckan och jag längtar redan :D Många tror att vi skämtar när vi säger att vi tycker om det men icke vi älskar PÖLSA och PÄRER! :)

Vart ett långt inlägg så avslutar här nu och säger GOD NATT! ♥

   Jobbat

I morse tog jag en låång sovmorgon.. Tror klockan var 11 då jag klev upp, mycket skönt för i helgen har det inte blivit nå bra sömn.
Har jobbat 14.00-20.30 i dag så har nyss kommit hem. Sitter och fikar nu och bara myser i soffan :)

I morgon ska jag upp rätt så tidigt! Har ergonomiutbildning på First hotell klockan nio så jag ska inte vara uppe allt för länge ikväll :)

KRAM på er.

   Party, Party :D

Ja det vart det verkligen igår och satan vad roligt jag hade!
När jag slutade jobbet snabbade jag mig hem och duschade och fixade mig, smuttade på lite vin och laddade för en kväll med tjejorna :) Vid sju skjutsade Matildas gulliga mamma ut oss till Söråker där Carro och Carro var. Kände ingen av dom så det kändes lite spännande! Jag säger bara det att det var världens gulligaste :)
Dom hade gjort tacos som vi åt och sen blev det vin och drink tillsammas med en massa surr ;) Jätte mysigt verkligen! Kring tio tiden fick vi skjuts in till stan och då for vi först till Haga och sa hej och tog ett glas vin med några utav mina arbetskompisar vilket var mycket trevligt :)
Sen for vi vidare ner till stan på en annan förfest innan det var dags för krogen. Gick in på Svenssons först men där var det alldeles för mycket folk så jag och Matilda gick nästan på en gång och då fick det bli Stadshuset istället..
Blev en massa dans och jädrans vad kul vi hade! :D
Vid halv tre tiden kom Anton och hämtade oss och gulliga han skjutsade mig hela vägen till Viforsen där min älskling låg och sov :)

I dag har man ju kanske inte varit den piggaste tjejen i stan hehe.. Vi for in till stan och åt pizza med Stoffe vid ett tiden och den satt riktigt fint den så här dagen efter :P
Efter det for vi till Selånger och kikade på Elin när hon spelade fotbollscup. Hihii dom är så söt när dom springer där med små bena!
Ikväll har jag varit ut till solariet med Robin och Danne och hjälpt dom att städa och göra fint inför i morgon då dom öppnar igen efter inbrottet som varit. Men nu jäklar så är det videokamror öppsatta så nu kan dom inte göra inbrott nå fler gång, larmet kommer att gå igång direkt!
Vart jätte fint iaf, dom har bytt rör och köpt nya snygga möbler också nu.

Jag sitter framför tvn nu och är mätt efter min goda middag som jag lagat. Blev carbonara med en massa vitlök i och vitlöksbröd till det, riktigt gott! Robin hade aldrig ätit någon godare carbonara sa han och ja kan nog hålla med, den vart riktigt bra idag. Stark och krämig!
Vi vart sugen på nå snacks nu efter maten så ska strax fara och handla, funderar på att köpa oss en varsin stor daimstrut :D Haha dagen då jag är bakis kan jag äta hur mycket som helst, finns liksom inget stopp. De är tur man inte är det allt för ofta ;P

   Lördags morgon :)

Nu ska jag strax åka iväg till jobbet och jobba till 17.00. Ska bli skönt eftersom jag varit sjuk i veckan, måste ta igen lite!

I går kväll for vi ut till Alnö och umgicks med en massa trevligt folk hos Per och Annika :) Spelade kort och drack lite vin, alltid lika mysigt! Jag sa god natt åt alla vid tolv tiden så jag inte skulle vara allför trött idag :)
Nu ligger alla här hemma och sover utom jag då som sitter och äter frukost och ska bege mig nu till jobbet. Duktig tjej!

Hoppas ni får en fin lördag! Massa kramar :D


   Världens bästa mamma <3

Mamma ringde förut och frågade om hon fick bjuda mig på en lunch nere på stan, åh jag vart så glad :) Inte ofta bara hon och jag ses, mysigt!
Vi for ner och åt på charm och satt och surrade om allt man kan tänka sig. Jag älskar dig BÄSTA du :)



   Jag längtar tills det är dags att boka resa igen!!



   Vårdcentralen..

I dag mår jag lika jäkla dåligt som igår om det nu inte till och med känns stäppet dåligare :/ Huvudvärken dödar mig, det bara dunkar i huvudet på mig. Jag har aldrig någonsin haft sån här värk, vad jag än gör eller äter så blir det inte bättre. Också mår jag illa på det och känner mig helt slut i kroppen :S
Har nu ringt vårdcentralen och fått en tid 14.30 idag så jag hoppas dom hittar felet.. Ska be dom ta alla möjliga prov som går att ta!
Jag börjar bli riktigt rastlös nu fast än jag bara legat hemma en dag, usch jag hatar att bara ligga och vara. Jag blir så jäkla rastlös så att det inte är sant. Skulle igentligen ha jobbat idag men var tvungen att ringa och sjukanmäla mig :( Känns inte ett dugg kul!

All min energi ligger på botten just nu.. Jag hoppas dom hittar felet idag och att jag får någon medicin så jag är bra snart :)

   Deklarerat och klart!

Så där ja nu var det gjort. Bara att vänta på att pengarna ska rulla in på kontot nu då :)


   Huvudvärk :(

Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart! Har sån jävla huvudvärk så jag tror jag dör snart, är skit jobbigt :/
Kan inte göra någonting för att jag har så jäkla ont också känner jag mig trött och hängig.. Har varit så här till och från nu i en och en halv vecka, känns som att det borde gå över snart!

Bara för det så är min dag förstörd känns det som.. Jag känner mig som en grinkärring haha usch och blää för det här. Har till och med tagit en 1 grams alvedon men ändå så går det inte över! Vad är det för fel ? Vill inte bli sjuk :/

Jag har iaf varit ner till stan en sväng och hämtat ut jeansen och framkallat kort till mina nya ramar och det vart så fint :D Är super nöjd!
Nu ska jag lägga mig och vila en stund och hoppas på att jag mår bättre sen.

   Mina nya jeans!

(bild tagen ifrån Zoovillge.se)




   Skön dag :)

Igår kväll låg vi och såg på "Farsan" och jag tyckte inte alls att filmen var lika bra som alla har sagt.. Den var varken nå spännande eller nå särskilt rolig heller. Var lite tråkigt!
När filmen var slut var klockan 01.00 och då kom Robin på att han var jätte hungrig så vi gick upp och fikade rostade mackor med potatissallad på och fyy vad gott det var. Farligt att äta på nätterna jag vet men det var så gott ;)

I morse klev jag upp klockan nio och åt frukost och sen mötte jag Emelie utanför här för att gå på en lång walk! Var riktigt härligt och kul att få med sig lite sällskap :)
Vi var ute och gick 45 minuter tror jag och sen gick vi hem åt varsina håll och duschade och fixade oss lite för att gå ner och äta en välförtjänt lunch. Blev en bakad potatis som alltid när vi är ute och äter tillsammans och sen blev det en liten fika på det :D Är så jäkla mysigt att gå och luncha och sitta och surra en massa, skulle kunna ha det som min hobby jag haha!
Vi gick och kikade lite i affärer en stund också. Emelie köpte ett överkast på Indiska och jag hittade dom jeansen som jag var och provade på Jc förra veckan och blev så fast vid men där fanns dom bara i 25 och jag tyckte dom var lite för stor. Men så idag hittade jag dom i 24 på The store, och fasiken vad glad jag blev :D
Hade dock inte så mycket pengar med mig så jag la undan dom tills i morgon så jag köper dom då :)

Nu har jag nyss kommit hem och tänkte ta och städa lite, är ju sånt som man måste passa på att göra då man är ledig.. :P

   Soffmys!

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet och gud vilken dag det har varit.. Har för det första haft jätte mycket folk som nästan alltid nu mera och sen har vi även satt dit två idioter som lurar oss på pengar via panten..
Och sen när vi väl skulle stänga blev det en massa strul, haha det slår aldrig fel att det bara händer då jag och CH stänger! Blir alltid nå knas när han ska räkna kassorna fast sen bruka det visa att det inte alls var nå fel bara att han räknat på något annat vis :P Vi kom där ifrån en halv timme senare och snäll som han var så skjutsade han hem mig då så jag slapp gå :)

Nu sitter jag i soffan och har precis fikat. Man är alltid dö hungrig när man jobbat dom här passen!
Jag och Robin sitter med varsin dator här och nördar, inte så romantiskt men så skönt ;) Han spelar poker och jag läser bloggar haha! Men om en stund ska vi gå och vara lite romantiska med varandra och krypa ner i sängen och kolla på "Farsan" som han har laddat ner :)

   Ny vecka :)

Nu har jag nyss kommit in ifrån min power walk. Var skönt att komma ut men jäklar vad det blåste!
Ska strax ta mig en dusch här, göra lite lunch och sedan gå och jobba :)

Men nu först ska jag ringa och göra lite ärenden.. :) Ha en fin dag!

   Söndag!

Tjohoo, nu är jag hemma igen ;)

I fredags var vi ju ute på Alnö och var barnvakt, grillade med trevliga människor och gud så gott det var :D
Jag bjöd tjejorna på både vin och malibu så lite festligt blev det ju ;) Också hade Emma köpt med sig godis och chips och herregud vad man åt! Vi lyssnade på musik och satt uppe och surrade bra länge.. Vid 02.00 gick vi och la oss och det var väl tur eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter :)

Klockan ringde 08.00 igår morse och då var det bara att kliva upp och när jag går ut ur sovrummet ser jag både Stoffe och Danne som ligger ute i soffan och sover så jag försökte smyga lite fint in till badrummet. Tog en dusch och sen kom jag ju på att jag var tvungen att föna håret så där sprack mitt smygande haha :P Så det kan gå när man har tjejor i huset ;)
När jag for till jobbet snöade det ute.. Skumt väder! Jaja jag jobbade iaf hela dan fram till 17.00 och vi hade riktigt bra med kunder. Märktes att vi hade super lördag, hann knappt ta ut min lunchtid så stressigt var det!
När jag slutade for jag hem och mötte upp Robin som hade varit på drakborgen med Linn, så himla gulligt att han tog med hon dit tyckte jag :)
Jag bytte om lite snabbt och sen for vi till min morbror på 50 års fest. Och där var det folk kan jag lova! Vi åt middag där, de bjöd på pajbuffe och lite annat smått och gott :) Roligt att träffa alla men vi blev inte där så länge eftersom vi var upp delade med att hinna med två kalas då Robins morfar hade 70 års fest också. Så vi for dit sen och kom bra precis till efterrätten så det blev två eftterrätter för oss ;)
Blev kvar där ute i viforsen hela kvällen och sov sedan hos Svärmor och Ingemar. Och idag vart vi kvar hela dan, åt lunch och fikade med allihop och myste på :)

När vi kom hem tog jag en låång varm dusch och sedan la jag mig och vilade ett tag. Kände mig helt slut och jätte trött, inte likt mig att ta en power nap bara så där men det var så skönt!
I kväll har vi ätit pizza också har jag klippt och gjort slingor på Robin och det vart så fint :) Vi båda är jätte nöjd, hihii kul att fixa och mixtra.

Men nu ni ska jag bege mig in till sovrummet för nu är jag trött igen.. SÅ SOV SÅ GOTT ♥

   Så där :)

Nu ligger köttet i marinad och jag har precis skjutsat Linn på träning. Vi väntar nu bara på att Emma ska komma så att vi kan börja med maten ;) Jag är super hungrig!
Grabbarma sitter och spelar kort och dricker öl dom så jag funderar på om jag kanske ska spilla upp ett glas vin jag med :)

Hittade en gammal bild på mig och darling som jag bjuder på!
Ni ska bara veta vad tråkigt det är att inte ha någon kamera, speciellt nu när det är vår då det händer lite mer :) Men tänkte att jag ska införskaffa mig en snart. Är ju nästan ett måste..




   Soolig fredag :D

Och det kan inte annat med att sluta med grillning ikväll! Jippi säger jag, har längtat så mycket tills årets första grillning :)

Ska snart hoppa in i duschen och sedan packa lite.. Vi ska bo ute på alnö i helgen och vara barnvakt åt Robins lilla syster så jag ska åka dit om någon timme :)
Sen ikväll så kommer Rasmus, Emma och Daniel ut och är med oss, vi ska grilla och ha det trevligt där ute. Underbart att grilla när man har hus, hoppas på att vi får sol i eftermiddag så att man kan sitta ute!

I morgon jobbar jag 09.45-17.00 så jag är inte helt ledig i helgen ;)

Nu ska jag äta upp min frukost och sen måste jag börja göra mig klar.
HOPPAS NI FÅR EN FIN FREDAG :)

   Torsdag :)

I dag har jag haft en hemma chillar dag på förmiddan, riktigt skönt! Var ut och gick min power walk och sen när jag kom in frågade Robin om vi skulle åka ner till Bite line och äta deras pizza buffe till lunch. Och jag är inte direkt den som tackar nej till mat så vi for ner och åt ;) Gud så gott det var och mysigt att lyxa till lite så här mitt i veckan, det behövs ibland. Så bra ide där baby :)

Nu är jag hemma och är propp mätt och sitter och väntar på att klockan ska bli närmare tre så jag kan gå till jobbet. Jobbar eftermiddagspass idag :)
Det har börjat regna nu också så får nog ta med paraplyt, jag ska vara duktig att gå även fast jag har tillgång till bilen.. Får inte bli för lat bara för att man har bil! Jag har legat alldeles för mycket på latsidan när det gäller träning och prommenader de senaste halvåret och det måste bli ändring på de nu ;P

Hoppas ni har en bra dag! :) Snart har vi helg igen, gud vad veckorna går fort..

   Vår tecken!

Igår såg jag både blåsippor och tussilago. Ett riktigt tecken på att våran är här :)

(Bilder lånade ifrån google)



   Hälsat på syster och pojkarna :)

I dag åkte jag med mamma ut till Matfors och hälsade på. Pojkarna låg ute i varsin vagn och sov lunch så medans vi väntade på att dom skulle vakna drack vi kaffe, surrade och fika en massa gott fika bröd Therese hade bakat ;)
Sedan blev det en massa mys och bus då Melwin och Noel vaknade. Tog en prommis fram till byn och kikade lite i inredningsbutiken och sen gick vi hem till dom igen och lekte ute på gården :)
TACK för idag underbara ni! Jag älskar er.♥

När jag kom hem åt jag middag med min älskling och sen vart jag sugen på att åka ut till Birsta och kika lite så jag tog bilen och for ut dit själv :P Bytte två fotoramar på ikea som jag köpte förra veckan, tyckte att dom vart för små så bytte till den större storleken. Så nu ska jag framkalla kort till dom i svartvitt på mig och Robin, sen så ska jag sätta upp dom på våran fina hylla vi satt upp i vardagsrummet :)
Var in på Jc och hälsade på Matilda så klart också. Jag är sugen på att köpa några jeans så hon hjälpte mig och tog fram massor i min storlek som jag provade. Var tre stycken som jag fastnade för men tror att det kommer bli ett par utav dom. Fanns bara 25 och dom satt lite för löst och är rädd för att dom kommer att gå ut sig. Men Matilda skulle kolla om dom kunde ta hem 24 i dom :) Min gumma var grym på att sälja jeans, hihii tack för hjälpen darling :D

Nu är jag hemma och funderar på att göra lite kaffe och sedan se om det är nå bra på tvn :)

Lite bilder ifrån dagen som jag tagit ifrån Therese blogg!







   Underbara dag :D

Vad man uppskattar att vara ledig när man har jobbat flera dagar i rad! Tror jag har skinit som en sool hela dan, har iaf kännts som så ;)
Var och hälsade på mormor förut, fikade och surrade en massa. Riktigt mysigt :) Sen for vi och handlade lite saker till middagen, blev tacos idag. Den maten kan man nog aldrig få nog av, så himla gott :)

Nu har jag nyss varit på en prommis upp till skönsmon och handlat jucie. Och väntar nu på att Ziri ska ringa så att jag kan traska upp till hon :D Var längesen vi sågs nu så vi har lite att surra om ;)

Bokade tid hos Ingela förut för färg och slingor och fick en tid på måndag. Jag längtar redan! Mitt hår är verkligen i behov utav lite uppfräschning, har dragit på det alldeles för länge nu.. Tänkte först göra det innan vi åkte till Gran Canaria men då kom jag på att det var ingen mening eftersom det skulle bli solblek där och sen så har jag bara låtit det vara. Skönt iaf att få det snyggt nu när det går mot vår :D

Nu ringde Ziri så bäst jag snabbar mig upp till hon! PUSS


   Ledig :D

Känns riktigt skönt att veta att man har två lediga dagar framför sig :) Förra veckan blev det mycket jobb så nu förtjänar man lite ledighet.
I dag hade vi bokat tvätt tid mellan 07.00-12.00 men vi sov till 09.00 så det vart bara tre maskiner i dag. Får ta sängkläderna till veckan!
Medans jag väntar på att tvätten ska torka där nere så har jag dammsugit, torkat golv och dammat med Emelie i telefon. Går lättare också blir det lite roligare när man har någon att prata med ;)

I dag är det strålande sol igen, underbart :D Så fort Robin kommer hem ifrån lacken ska vi åka och hälsa på mormor och se hur hon har fått det i sin nya lägenhet. Då blir hon nog glad när hon ser att vi kommer :)

Men nu ska jag först ringa till frissan och boka tid för färg och slingor och sen hämta tvätten!

   Måndag :)

Min helg har bara bestått utav jobb känns det som. Kändes lite tråkigt men samtidigt jäkligt bra!!

Har varit strålande sol hela helgen med och jag vet att många har premiärgrillat, fyyy vad avis jag är. Vill också grilla :) Hoppas det är fint på fredag!

I dag sov jag ut länge och gud så skönt det var. Har precis varit ut och gått en sväng med Robin, underbara väder! Hade jag varit ledig idag hade jag packat en väska med fika och tagit en prommis upp till södra berget och myst i solen. NU ÄR DET VÅR :)
Men jag är som sagt inte ledig, jobbar eftermiddagspass så måste ta mig en dusch strax och göra mig klar och äta någon lunch..
Igentligen så skulle det behövas städas här hemma men det får jag ta i morgon då jag är ledig, kan ju inte hinna med allt samtidigt fast man igentligen hade önskat!

Hoppas ni mår bra och att ni njuter utav vårkänslorna som bara kommer mer och mer :D


Jag längtar tills vi bokar resa igen, funderar på om vi ska slå till med två veckor när vi ändå ska iväg :) En vecka kändes alldeles för kort sist!





   Tappat blogg lusten ?

Jag tror det.. Har inte haft nå sug alls till att blogga de senaste dagarna, varför vet jag inte :/ Hoppas att jag får tillbaks lusten snart. Har ju bloggat några år så det skulle ju bli väldigt tomt att bara sluta!
Och sen så har ju ni besökare ökat som bara den de senaste veckorna, haha jag blir nästan lite rädd för jag vet ju inte vilka alla ni är ? Kan inte ens komma på hälften :P

Lite kort om min vecka tänkte jag skriva..
Har bland annat varit upp till akuten med min älskling som hade såna smärtor i ryggen att han knappt kunde gå. Vi blev där en hel dag och sen fick han några dunder tabletter mot värken som han nu håller på äter.
En kväll var jag hos Matilda och hade myskväll med hon :) Vi såg på desperate men surrade mest, undra om vinet gjorde sitt där jag ;) Åt en massa godis och gjorde goda varma mackor som vi mummsade i oss. Super mysig kväll med min gumma och sen vart den :)
Sen har jag bara jobbat på och det ska jag göra hela helgen med. Pengar, pengar är väl så man får tänka! Blir alltid lika glatt överraskad då lönebeskedet kommer varje månad :)
Och idag så fick jag hem min deklaration där det stog att jag skulle få tillbaks 5000 kr. Blev ännu mer överraskad där då jag var starkt inställd på att jag skulle åka på restskatt! Så ja man kan väl inte annat än att le just nu :D

Ikväll blir det en hemma myskväll med mitt hjärta. Börjar inte jobba förrän 13.15 i morgon så ska njuta och ta vara på denna kväll och förhoppningsvis hålla mig uppe lite längre ;)


   Spännande match!

For till mormor förrut och kikade på hennes nya lägenhet som var så fin! Vi fikade och satt och surrade ett tag sen for jag hem och städade lite innan det var dags att fara och kika på älsklingens match som verkligen var hur spännande som helst. Det var en avgörande match på om dom skulle gå till division 1 eller inte så den var viktig!
Vi var jätte många som var och hejjade på Robin, haha Rasmus och Kg hade tutor som lät hur illa som helst. Sen var det några som satt med trummor så hejaklack hade dom verkligen :)
Det var en sjukt spännande match och dom ledde bra men sen så sista tio minutrarna så fick de andra laget in mål så det var synd! Men det var roligt att se min älskling spela, var längesen jag var på nån utav hans matcher då jag jobbat så fort dom varit.. Men men så är det, var extra kul att kika på han idag :D Min bästa!

Nu har vi nyss ätit middag och jag är inte ett dugg mätt fast än att jag åt en stor portion :O Måste vara nå fel på mig.. Jag äter och äter, tycker jag inte gör nå annat. Börjar bli farligt det här!! Och saken gör det ju inte lättare att man vet om att man har två proppfulla påskägg kvar hemma :P

   Tjohoo

I lördags efter jag slutat jobbet for jag och Robin hem till Svärmor och Ingemar där vi hade knytkalas med tacos och en massa mys :) Vi stannade kvar och sov där och blev kvar hela dagen igår också. Tog en prommis upp till Robins mormor och morfar där dom hade dukat långbord och dukat fram en massa gott ute i solen. De grillades korv och mystes, så härligt var det! Sedan gick vi hem till Svärmor och Ingemar igen där vi fortsatte sitta ute i det härliga vädret, blev bjuden på en martini mitt på blanka dan vilket kändes lite lyx ;) Är man ledig så kan man smaka lite extra på det goda. Vi bakade sedan en annanaspaj som vi åt till efterrätt, så gott :)
Vi for hem kring 20.00 tiden och då kikade vi lite på tv och bara tog det lugnt..

I morse klev jag upp klockan nio och gick ut på en morgon walk, så härligt var det! Känner att jag behövde gå bort lite utav allt gott jag ätit nu i påsk ;P Har nyss tagit mig en varm, lång dusch och ätit frukost. Ska snart åka till granlo och hälsa på mormor och kika i hennes nya lägenhet.
Sedan ska jag åka och kolla på älsklingens match klockan fyra :)

Ha en fin dag! :)

   Finaste påskkärringar :)




   Börjar sakna min älskling riktigt mycket nu..

Igår hade jag en utav dom bättre kvällarna jag haft på länge! Började med att jag och Emelie gick ner till Jops kring 18.30 och åt en god middag, drack lite vin och åt sedan en god efterrätt på det ;) Var verkligen hur mysigt som helst. Satt läänge och surrade om allt mellan himmel och jord, underbart var det verkligen!
Vi satt där till 22.30 så det blev några timmar hihii, och sen kände vi oss för att avsluta kvällen ute med en öl någonstans. Så vi gick in på Svenssons och där var det lugnt, var typ vi och 5 stycken till.. Men sen rasslade det till och vart helt plötsligt propp fullt. Träffa en hel del folk så det var kul :) Jag drack bara upp halva min öl så när Emelie hade druckit upp sin så bestämde vi oss för att gå hem till mig och fortsätta våran myskväll. Fick många förvånade reaktioner över att vi skulle gå hem hehe men vi skulle ju vara duktiga tjejor och bara ta en öl vi så så fick det bli också :) Hade trevligt den lilla stund vi var där och jag kände mig nöjd över det, inte alls nå krog sugen längre som förr.. :P

När vi kom hem satt vi uppe och myste, åt godis och så ett tag sen gick vi och la oss. Låg och fortsatte och surrade och sen hörde jag Emelie börja små snarka efter ett litet tag haha sötrumpa :)
Sov till 09.30 i morse och då åt vi frukost och efter det gick Emelie hem.
Var meningen att mamma skulle komma hit och hjälpa mig att skruva upp hyllan i vardagsrummet men då såg jag att det var nån repa på hyllan, irriterande.. Jag for ut till Ikea och bytte den också shoppade jag lite annat haha jag har sagt det förr men jag kan verkligen inte gå in dit utan att handla nått ;P
Idag blev det ett par gardiner in till sovrummet, en lampa och mer galgar till nya garderoben.

Sen har jag varit hemma hos mamma hela eftermiddagen på middag med hon, Elin, Therese, Micke och pojkarna :) Åt inbakadfläskfile med potatisgratäng och sallad till. Sedan blev det annanaspaj med glass till efterrätt, super gott allting. Nästan så att det var farligt gott :) Vi bytte påskägg och hade det mysigt. Tusen tack för en härlig dag, jag älskar er!
Nu ikväll är jag bara hemma.. Har strykt gardinerna som jag köpte idag och satt upp dom, vart jätte fint. Så nu är jag nöjd :) Pratade med min älskling nyss åh jag saknar han som en took! Tur han kommer hem i natt, mitt lilla hjärta. Fast då sover jag nog och i morgon bitti ska jag upp tidigt och jobba så man kan säga att vi ses inte förns i morgon kväll.. Haha fjantig jag är men det får man ju vara ibland :) ♥

Nu ska jag äta lite ur mina påskägg och se om det är nå bra på tv annars går jag nog och lägger mig. Har långsamt och tråkigt så lika bra att lägga sig i tid så man är pigg i morgon.

Önskar er en Glad påsk!

   1 april!

I morse vaknade jag utav att jag fick ett mms utav moters små troll där dom var små påskkärringar ;) Så jäkla söta så det finns inte! Man kan inte annat än att le när man ser dom! Längtar massor tills i morgon då jag får träffa dom :)

Maria ringde nyss och ville att jag skulle börja jobba tidigare så ska snabba mig att göra mig klar här och äta nått innan jag sticker i väg..

Ni får inte glömma bort att det kommer att vara massor utav april skämt idag, så se upp ;)

RSS 2.0