Hallojsan!

Vi har det jatte bra har ute pa gili! Ar en mysig liten och vattnet ar alldeles klar blatt, man kan se botten rakt igenom det. I dag har vi varit ute och snorklat och det var verkligen en fin utsikt kan jag saga :)

Pa midsommar afton sa tog vi oss en prommenad runt till andra sidan av on och dar tillbringade vi restan av dagen med pizza och ol ocksa spelade vi lite kort och hade det riktigt mysigt! Sen nar vi kom hem duschade vi och fixade oss for en liten ute kvall pa en utan krogarna, en drink kostade typ 10 kr sa man kande ju att man hade rad att dricka nagra stycken da hehe ;)
Nu borjar internet hanga sig har igen, ar jatte dalig uppkoppling har ute pa on :/
Men lite bilder ifran veckan som varit tankte jag bjuda pa i alla fall, dock sa gick det inte att lagga upp alla for att internet ar sa segt. Har tagit en timme nu for att ladda upp dom har bilderna bilder :O
Men men resten kommer nasta gang! Puss pa er :)











   lycklig linda :D

God dagens ;)

Jag kom pa att jag maste ju beratta om att i torsdag under min student dag blev jag ju moster till en liten grabb till :D Jag hann tyvarr aldrig aka och halsa pa dom nagonting eftersom jag hade fullt upp med mitt den dagen och sen i fredags sa for jag halv atta till arlanda.. Men jag har fatt sett bilder och han ar hur fin som helst, exakt som store bror melwin :) Langtar verkligen tills jag far traffa han, sa mysigt att snosa pa bebis! Han har fatt ett namn ocksa som ar noel, skit gulligt. Hoppas jag och robin hinner komma hem och vara med pa hans dop har i slutet pa sommaren :)

I dag har vi bokat en bat resa till gili oarna dar peter ar. Ska blir roligt att traffa han, ar en utav robins barndoms kompisar! Vi ska stanna dar till den 15 juli och sen far vi se vad som hander :)
Ska tydligen vara jatte fint dar ute pa gili sa det blir nog mysigt att vara dar. Ar dock valdigt dalig internet uppkoppling dar sa kommer kanske inte kunna uppdatera mig sa ofta! Men jag har redan hunnit knappa en massa kort och jag lovar att det kommer blir mer sa nasta gang jag skriver kommer jag nog lagga ut lite har sa ni far se hur vi har det ;)

have a nice one!!



   Halloj! :)

I dag har vi ocksa legat pa stranden en stund, ar jatte varmt skont har :) Haha jag maste faktiskt beratta att jag borjat dricka ol, jag som vanligtvis aldrig dricker det for jag inte tycker det ar na gott haha men har i varmen ar det jatte skont och gott att ta en kall "bira" ;) Och nu ikvall har vi varit och bowlat, var grymt roligt :) Ska strax ga ut och ata men tankte skriva lite grann har forst!

I torsdags sa tog jag studenten och det var bland den roligaste dagen i mitt liv :D Jag hade sa jakla roligt, var skont drag pa alla och ja allt var perfekt!
Nar vi springer ut till trappan traffade jag mamma och alla andra som var med pa min mottagning, och sen efter en stund kommer robins mamma, ingemar och hugo fram och grattar mig och ger mig en ros och present :) Var sjukt roligt att se dom, kramade om alla tre pa en gang! Och sen bara efter nagon minut kommer ziri och daniel fram och hanger en ros pa mig plus att dom hade en stor bukett med 10 roda rosor som var ifran robin och ett jatte fint kort i. Jag kunde inte halla mig ifran tararna da, vart helt rord haha :) Allt vart sa kansligt och sen da ser jag att carina (robins mamma) ocksa borjar torka tarar, ah hon ar sa sot! :D Jag hann tyvarr inte stanna och prata med dom na lange for vi var tvungen att ga med alla andra till lastbilen. Och dar blev det full fart kan jag lova, vi sjung och vi sjung och skalade haha man ville inte kliva av nar vi var klar :P
Men det var vi sa illa tvungen ju. Jag akte hem och da blev det middag, fika och present oppningar ifran slakt och lite vanner :) Tusen tack alla for den dagen, ett minne for livet!










   I bali :)

Nu ar jag antligen hos robin och det kanns hur underbart som helst! :D
Resan hit gick jatte bra, jag var narvos som en tok men allt var skyltat jatte bra i bangkok sa det var inga problem. Efter 17 och en halv timmes resa sa kom jag antligen fram i bali och da var det en massa olika kontroller jag skulle ga igenom och papper som jag skulle fylla i for att vara i landet, och det var inte det lattaste :P Men till slut sa fick jag hamta vaskan och ga ut och da springer robin fram till mig och gud vilken skon kansla det var, han var 1000 ganger snyggare ocksa an vad jag minns haha ;)
Vi bestallde en taxi till varat hotell och da lag vi bara och myste och kramades, ah det ar sa skont att antligen fa vara med han igen!

Idag har vi legat pa stranden hela dan, ar jatte jatte varmt och fint har :)
Jag hinner inte skriva na mer nu. Men jag hor av mig snart igen, maste ju beratta och lagga ut bilder i fran studenten ocksa ;)
Ha det bra alla sa lange! PUSS


   Fullt upp i dag!

God morgon :)
I dag har jag massor som ska fixas! Måste ner till forex och växla pengar, packa resväskan, städa ur mitt rum så elin kan flytta in dit igen nu när åker också ska jag åka och handla med mamma det sista inför middagen och det i morgon och så..
Och vid typ halv sex åker vi till malin och grillar med klassen och klä lastbilen så den är snygg tills i morgon :D
Sen när allt är klart åker vi in till stan och sätter oss på någon av krogarna och peppar inför i morgon ;)
Ända som känns skit nu är att det regnar och att det förmodligen kommer att bli regn i morgon med, fan så jäkla typiskt bara för att vi ska ta studenten :O Men men vi får väl stå där med paraply och bli äcklig i regnet då, kul kommer vi iaf ha oavsätt väder ;D

Nu måste jag sätta igång så jag hinner med mig idag, men vi hörs säkert något ikväll! Puss babes ;)

   börjar närma sig nu :D

I dag har jag varit nere på stan och fikat med lisa, malin och sanna :) Var jätte roligt att träffa sanna, händer alldeles för sällan nu för tiden.. Men ska bli ändring på det när jag kommer hem! <3
Vi kikade runt lite på stan, blev ingen shopping för mig (duktigt) jag såg hur mycket snyggt som helst som jag ville ha men jag får inte köpa något nu. Gick istället till banken för att sätta in pengar! Varenda krona jag har nu är till resan förutom till alkoholen som måste inhandlas tills på onsdag och torsdag :P

Vad har hänt mer idag ? Har gått runt sidsjön, sytt upp studentklänningen och försökt att få någon kontakt med robin men det går skit med det! Dom har ingen teckning ute på gili öarna där dom är nu så kommer kanske inte kunna prata med han fören på fredag :O Jag har resfeber som fan nu och inte blir det bättre utav att vi inte kan prata, måste kolla upp lite saker och planera med han om vart och när vi ska träffas..
Jaja det går inte att göra så mycket åt, hoppas bara att han kan komma in på internet nått så vi kan prata där åtminstonde!

Nu blir det varma mackor, oboy och film!
Puss på er ;)


   söndag

Tjabba :)

Igår jobbade jag för fullt på dan, vi hade jätte mycket folk så tiden bara rann iväg!
När jag kom hem vid fem bytte jag bara om och packade lite inför en liten mystripp ut till alnön med matila och lisa :)
Vi for först till city gross och handlade till grillningen och en massa chips och godis. Och sen när vi kom ut till matildas stuga som ligger ute i tranviken så var hennes söta mormor där och höll på att bädda och fixa åt oss ute i lill stugan som vi skulle sova i. Åh det var jätte mysig stuga och den låg alldeles vid vattnet så det var jätte fint läge och allt också!

Vi var jätte hungriga när vi kom så vi började grilla och fixa maten på en gång. Också hade vi med oss en massa vin så vi drack en hel del sånt under kvällen med, svin mysigt!
Efter maten så fikade vi kaffe och glass som matildas mormor bjöd oss på :D Hela kvällen var hur skön som helst. Vi surrade och surrade, kollade på film och åt en massa gott och drack ännu mera vin. Till slut var klockan jätte mycket så vi gick ut till den lilla stugan för att krypa ner och lägga oss. Och ja vi somnade nog inte förns efter tre någon gång :)

I morse när vi vaknade gick vi in och åt frukost och sen gick vi ner till vattnet, var synd att det blåste så mycket annars hade vi kunnat lega där och solat. Men vi gick upp och la oss på en filt på gräset och åt en varsin glass istället :)
Var verkligen jätte skönt att komma ut på landet och bara vara, måste vi verkligen göra om tjejor :D <3


   tjaaa

Sitter i soffan och myser framför en film nu. Men jag kan inte riktigt koncentrera mig på filmen känner jag..
Är tusen saker som snurrar i mitt huvud! Varför skulle allt hända på en gång för ? Jag tycker det känns jätte jobbigt att det blev som det blev med allt nu att syrran ska få en bebis samma dag som jag tar studenten, jag vill vara hos hon och hjälpa hon/dom samtidigt som jag vill att dom ska vara hos mig på min dag :S
Och mitt upp i allt så åker jag bara i väg dagen efter! Jag vill kunna slappna av och kunna fira min student precis som alla andra alla dagarna ut, känns på nå vis som att jag sviker klassen/vännerna fast än att jag vet att jag inte gör det. Har ju liksom varit med på allt annat med dom och umgåts så mycket som bara gått med dom men ja det känns ändå som så på nå vis.. :O
Och det jag verkligen vill nu är att åka till min älskling och få kramas med han igen. Har verkligen varit jätte jobbigt att vi varit ifrån varandra i nästan två månader! Så det ända som står på min önskelisa just nu är att komma till han, ska bli så skönt :)

Men som sagt det är jobbigt att allt skulle precis hända på samma gång. Men jag får göra det bästa utav sittuationen!
Allt kommer bli kanon, jag tar studenten och njuter av dagen med släkt och vänner och sen kliver jag upp tidigt som satan dagen därpå och åker till robin och lever i ett paradis med honom där tills vi vill åka hem igen och när jag kommer hem får jag träffa familjen, den nya lilla grabben som kommit till världen och mina kära vänner :D

Oj vilket tråkigt inlägg det blev men jag kände att jag behövde få rensa av mig lite tankar och känslor! Känns faktiskt lite bättre nu, ser fram emot allt som kommer att hända och ni får inte tro nå annat.
Jag älskar förändringar och spännande saker och det är verkligen något jag kommer att få uppleva nu! Livet ska vara ett äventyr och man ska inte stanna kvar i samma mönster som man levt i alla år..
Nu ska jag se klart på filmen, känns som att jag har missat typ halva ;P
Puss och god natt <3

   mysdag<3

I morse klockan tio var jag nere på elins skola och kollade på hennes festival show. Åh dom var så duktiga allihop, dansade och sjung :)
Var där lite mer än en timme sen vart det kallt så jag tog med melwin hem för att värma oss och äta lite lunch. Var jätte mysigt att få vara med han själv, lill plutten min :)
Efter ett tag kom mamma, therese och mormor hem och då fikade vi glass och mango och sen klippte jag mormor! Skönt att få en liten extra peng ibland ;)

Therese och melwin har varit hos hela dagen, hur mysigt som helst! Kommer kanske inte träffa dom något mer förren jag kommer hem..
Så nu på eftermiddan så har vi haft middag här hemma med dom och firat mig eftersom dom inte kommer att kunna vara med och fira mig på studentdagen!
Vi åt jätte mycket gott. Advokado med skagenröra till förrätt och sen blev det potatisgratäng med fläskfile och sallad, och till efterrätt så blev det morotskaka som mamma bakat. Så nu är jag så mätt att jag tror jag spricker snart haha :P
I studentpresent så fick jag pengar till resan och ett skit fint kort på mig och robin som dom hade förstorat och satt in i en snygg svart ram, åh det var skit gulligt! Verkligen något personligt :) <3

Nu har dom precis åkt hem! Ska ta mig ett bad och göra ansiktsmask och sen blir det bara en hemma kväll för mig eftersom jag ska upp och jobba i morgon. Är många som ska ut på studentfesten men jag var ju ut i förrgår jag, känner att jag behöver en lugn kväll nu så jag är pigg i morgon ;P
Men ha så skoj alla ni som ska ut :D ciaao

   Torsdag

Halloj!

Vart en himla lyckad dag igår. När vi kom ut till galström så fick vi gå någon guide runda runt där i en timme, det var väl inte så kul om man säger så men sen så gick vi in till själva mat restaurangen och åt och det var verkligen jätte god mat! Och sen efter maten kom dom med kaffe till oss och då satt vi och väntade på att vi skulle få någon efterrätt till de och till slut ser matilda att dom bär ut något till alla så vi vart skit glada men när dom kommer närmare då ser vi att det var en yngka liten pepparkaka var, haha fan vad besviken vi blev :P
Blev ingen buss för oss hem utan jocke hade tagit sin bil dit så vi trängde in oss i den men det vart för trångt så jag och matilda la oss i bagageluckan och åkte där. Haha vi tyckte det var skit kul att åka där bak! Fast det var ju inte sån bra ide med tanken på om vi skulle ha krockat, vad hade liksom hänt med oss då :O Jaja kul var det iaf och överlevde gjorde vi ;)
Jag matilda och malin åkte hem till matilda och hämtade lite vin och sen gick vi in på cleo en sväng innan vi drog hem till alex där dom andra var! Blev lite för fest där med dans och himla mycket fnitter och sen gick vi ner till bk och träffade lite folk och hade det trevligt.

I morse mådde man ju mindre bra, fy fasen vilken huvudverk jag hade. Gick inte att sova, jag vaknade fem och då fick jag för mig att jag ville prata med robin och eftersom hans telefon har kommit bort så mailade jag honom istället! Vi hade ju 10 månader igår hihii :)
Sen la jag ifrån mig datorn och somnade om någon timme..
Klockan tolv kom mormor hit och hämtade mig för att jag skulle följa med hon ut till birsta och shoppa lite. Blev två toppar och ett linne som man kan ha till och från stranden!
Efter vi ätit middag och så ska vi åka till mina kusiner och fira johan som fyller 15 år så det blir tårta och kakor för mig idag :D

Hehe ja dansa det tycker vi om iaf haha ;P

   morning :)

I dag ska jag ut med klassen på studentlunch ute i galström. Ska bli himla mysigt att göra något med dom nyktert för en gångs skull haha ;P
Men när vi kommer in till stan kanske det blir att vi sätter oss på någon ute servering och ta något att dricka bara för mysig hetens skull, tänkte iaf inte "festa" ikväll som jag lovade så stort i lördags haha!
Men som sagt vi får se hur allt blir, ser iaf fram emot dagen :)

Nu ska jag äta upp min frukost och sen blir det en dusch! Puss

   Less på den här designen nu!

Nu vill jag ha en ny design på min blogg men jag fattar mig inte på hur man gör :P
Är det någon som skulle vilja hjälpa mig eller kanske vet av någon som är duktig på sånt ? :)

Idag har jag varit nere på stan och handlat lite saker till resan, fanns tyvärr inte min storlek kvar i den bikinin som jag vill ha så ska åka ut till birsta och kika på den någon dag! Jag tror jag seriöst har 15 stycken, jag kan inte låta bli att köpa sånt där det är samma sak med underkläder. Skulle kunna köpa hur mycket som helst, så fort det kommer in något nytt som jag tycker är snyggt så är det bara ett måste att ha dom :P
Men i år så tror jag att jag nöjer mig med att köpa en bikini..
Har även handlat en present till lilla bebisen som kommer i slutet på nästa vecka, åh tänk att jag ska få bli moster åt en till :D Tycker det ska bli jätte roligt! Jag håller tummarna bara på att jag hinner åka upp till bb och träffa den innan jag åker men det går inte att göra någonting åt om det inte blir så. Jag tror inte att jag och robin blir borta så länge ändå så hinner träffa och gosa på den medans den är en liten plutt iaf :)

Nu ska jag gå över till grannen och hjälpa han att få upp nyckeln ur hans altan, klanten har tappat den där så vi ska försöka fiska upp den med en krok som jag hittade här hemma haha :P
Puss på er!

   måndag

I går morse vaknade jag tidigt som fan, tror klockan var sju :P Också var man ju så där lagomt bakis, hua..
Men det var morsdag så det blev mys frukost med familjen och sen kom therese och melwin hit och umgicks med oss hela dan :)
Sen på eftermiddagen var vi på middag hemma hos mormor med kusinerna! Åt inbakad fläskfile, pressad potatis och en sommrig sallad till. Sen fikade vi tårta som hon hade bakat med färska jordgubbar på, åh så gott det var! Perfekt att åka bort på middag när man är bakfull haha jag åt som om jag inte hade sett mat på flera dar tror jag :P
När vi kom hem färgade jag och gjorde slingor på mamma och sen blev det en ganska tidig kväll för mig :)

Nu har jag nyss ätit frukost och funderar på att gå ut och lägga mig på en filt och sola lite. Tror lisa skulle komma upp och sola med mig också :)
Men nu först ska jag ringa min älskling! :D


RSS 2.0