Packa!

Så där nu har jag gjort mitt 11 timmars pass och klivit på semester! Gissa om jag njuter ;)
Har massa att stå i ikväll! Börja packa, har inte tänkt ut några klädesplagg alls som jag ska ha med så det måste ju göras. Jag vill absolut inte ha för mycket med mig, svårt att välja..
Jag ska ner till källaren också, har ett minne utav att våra solskyddsfaktor kan ha hamnat i en väska där. Jag hatar att gå ner till källaren själv, det är hemskt där nere :P Så telefon får följa med dit eftersom Robin inte är hemma!
Sen blir det en lång dusch, måla naglarna, noppa ögonbryna, lägga ansiktsmask och ja lite små fix så där.

Annars har jag koll på det mesta. Inte så mycket att ha koll på igentligen, huvudsaken man har passet, biljetterna, pengarna och bikinin med sig ;)
Nu ska jag fika lite här och kolla på Idol innan jag sätter igång! Ha en fin vecka här hemma :)

   Tips i från mig

Kommer ni ihåg att jag nämnde här i bloggen för några veckor sedan att jag hade börjat äta vitaminer som skulle vara bra mot trötthet!
Jag har nu ätit dom här ett tag och jag lovar er att jag har märkt stor skillnad. Det är mina första vitaminer jag äter, har inte riktigt trott på sånt här förut. Men jag gav det en chans och blev rekommenderad dom här!
Jag känner verkligen resultat, har mer ork till allt :)

   Onsdag

Jobbade förmiddagspass i dag och sen konkade jag på två fullproppade matkassar hem, jobbigt :P
Väl hemma bestämde jag och Robin oss för att göra ett ryck hemma med städningen. Så skönt att ha det gjort när man har legat på latsidan några dagar!

I kväll är jag bara hemma och soffmyser :) Har ätit tacos och nu ska vi se på hockeyn. Hoppas på att Viktor får spela något i kväll så man får se han på tvn!
Är söt sugen nu efter maten också så tror jag ska ta mig en glass till kaffet. Bestämde mig redan i morse på väg till jobbet att jag skulle ha en ätar dag i dag ;)

I morgon jobbar jag lång pass 8.30-19.00 men det är sista passet innan semester! Sen blir det hem och börja packa så man slipper stressa på fredag morgon.
Tåget går 12.00 här i från och sen kommer vi sitta och vänta på Arlanda nån timme till planet går. Vi är sammanlagt fem familjer som ska åka så det blir trevligt att kunna sätta sig där och ta nån öl och fika tillsammans innan vi åker :)

   Tisdag

I dag har jag också varit duktig och kommit ut på en morgonwalk! Så skönt och man blir ju så mycket piggare när man är aktiv :)
I dag jobbar jag eftermiddagspass så ska strax göra ett ryck här så jag hinner med det jag ska innan! Har mest bara suttit och surrat i telefon i dag, och nu har jag nyss ätit pytt i panna som fick bli min lunch/middag.

SNART är det fredag!!


   Har inte gjort annat än att fika i dag tror jag ;)

I morse vaknade jag utav mig själv vid nio och kände mig så trött men tänkte att nä jag ska inte sova bort dagen.. Så klev upp och satt på mig träningskläderna och tog mig ut på en 30 minuters morgonwalk, jag har en strecka upp vid skönsmon som jag går. Och det blir som ett varv runt sidsjön ca 3.2 km, lagomt långt!
Sen hade Robin bjudit hit mamma på en kaffe så hon och Rocky kom hit. Och samma veva kom Matilda förbi så vi fikade alla ihop :)

I eftermiddag for jag med mamma och Elin och hälsade på Therese med familj. Var ett tag sen jag träffade mina små prinsar så det var jätte kul att få mystid med dom! Melwin hade tjatat om att Linda skulle komma i dag, hihii lillhjärtat :) Vi fikade gott, målade teckningar och lekte med bilar. ♥
På vägen hem släppte mamma av mig på stan där jag mötte Maria för att gå på Waynes och ta en fika. Tredje fikat för mig hahaa! Vi satt där och surrade bra länge, mycket trevlig stund :)

Nu är jag hemma och jag ska vika in all tvätt i garderoben nu som jag inte orkade ta tag i igår kväll.. Och sedan lägga mig i sängen och kika lite på tv! Natti på er kära läsare.

   Söndag

Utgången med Matilda i fredags vart riktigt lyckad. Var längesen jag hade så kul :D Tack alla inblandade för en underbar kväll!!
I går jobbade jag till stängning och sedan for jag och Robin på middag hos Peter och Caroline :) Åt god mat och sen överraskade Peter oss med en cheesecake som han hade bakat helt själv. Sånt imponeras jag av när killar bakar och lagar mat. Så jäkla sött! Nu har Robin press på sig tills nästa gång dom ska på middag hos oss ;)
Vi fick träffa deras lilla valp för första gången också och gud så vacker hon va. Och gissa om vi blev nå sugna på att skaffa en vi med när dom sa att det fanns en valp kvar.. :) Men man måste ju tänka en extra gång innan man drar på sig en hund, det krävs mycket tid och ansvar!!

I dag har jag varit och röstat som de flesta har gjort! Sen så har jag jobbat, ätit pizza och nu har jag tvättstuga. Och så klart så ska jag se på ensam mamma söker strax ;)


   Snart ska jag sova, som jag längtat!

Det är fan inte lätt när det är svårt! Det är väl en sak vi alla kan vara överens om här.
Alla vi kommer någon gång möta motgångar i livet och hamna i jobbiga situationer oavsett om vi vill eller ej. Och jag tror faktiskt väldigt starkt på att det bara kan vara nyttigt, man lär sig för varje steg man tar!




I dag har jag varit och tränat på gymmet med Matilda. Och satan vad jag tog i! Jag hade massor av energi och kände mig stark då jag var där. Grymt skönt måste jag säga :) Nu ska Linda komma i form eller rättare sagt försöka, jag vill så gärna och jag mår så bra när jag väl är där! Min bekvämlighet med att stanna hemma måste bort.
Nu har jag för en liten stund sen ätit en sen middag i från Max. Inte det nyttigaste men i dag var jag och min älskling värda det ;) ♥

I morgon är det fredag, jobb och sedan utgång! Fasiken vad kul :)


   Morgon myys!

foto0864 (MMS)

God frukost hos bästa vännen, Matilda :)


   SMS- INLÄGG

foto0861 (MMS)

Middag på Jops! ;)


   Lovely day!

I dag var mitt mål att börja skriva på min uppgift men eftersom jag inte hade fått svar i från läraren på den frågan jag ställt så kunde jag inte börja. Jag vill liksom inte lägga ner en massa jobb på något och sedan få veta att det inte var så man skulle göra..
Så jag tog ett break och mötte Matilda nere på stan för en fika :) Hur mysigt som helst! ♥
Nu är jag hemma och ser att jag precis har fått mail i från läraren så nu är det bara att sätta i gång. Och det var som jag trodde det skulle vara, så nu ska jag bara komma igång. Tycker det är så svårt att veta hur man ska börja!

Men först ska jag och hjärtat på middag hos min mormor. Vilken tur vi har, middagsbjudning två dagar i rad ;) Ska bli så mysigt att komma hem till min gulliga mormor. Blir långt mellan gångerna nu när man har så mycket själv!

   Skönt med ledig dag!

Vart en liten lunch dejt med Emelie på Barista i dag, så mysigt! Bara en massa tjej snack, precis vad jag behövde ;)
Och gumman har ju varit ute och rest hit och dit så det var kul att äntligen få träffa hon! ♥
Shoppade en jätte mysig stickad kofta i dag också. Kul att så mycket nytt börja komma fram i butikerna :)

Nu ska vi snart i väg på middag hos Svärmor och Ingemar :) Det blir mys och jag njuter varenda sekund utav att känna ledigheten.. I morgon är jag ledig också men då måste jag plugga hela dagen lång!

Have a nice one!!

   Nu sticker jag i väg på en lunch dejt ;)



   Min nya favorit!

Har hittat dom här goda grunchy muesli som blev min favorit till filen på morgonen!
Hur gott som helst, ni måste prova ni med :)



   SMS- INLÄGG

foto0809 (MMS)

Middag på Biteline!


   Jobb helg!

Nu är jag hemma efter ett ytterligare arbetspass och jag har precis myst ner mig i soffan med ett glas vin, Klick tidningen och såklart godis skålen ;)
Jag jobbar hela helgen, i morgon 12.00-19.30 och söndag 8.30-19.30! Så känns jätte skönt att ha en myspys kväll i kväll så jag är pigg på jobbet :)

Det ända jag har i tankarna när jag jobbar nu är semester.. Jag behöver ny energi!!

Nu är det snart Idol och jag sitter laddad :) Önskar er en trevlig kväll!


   Det närmar sig!!

I morgon är det prick två veckor kvar tills vi åker till Turkiet och gissa om vi längtar :) Det känns som det var hur längesen som helst vi bokade resan och snart så är vi där, ska bli såå underbart!

Men tillbaks till vardagen.. Nu ska jag plugga och sedan i väg och jobba! :D


   BLOG AWARD


Jag har fått denna award av Kikki! Åh tack gulliga du :) Och vad kul det var att läsa varför du läser just min blogg, jag blev så glad hihii.
Jag tycker om att följa din blogg också och går till och med in på den flera gånger om dan. Det är som jag har sagt en gång tidigare att du är så öppen och ärlig om allt du skriver och väljer inte bara ut de ytliga som många bloggar gör (även jag många gånger).. Det gillar jag skarpt ;) Och sen att ni har världens gulligaste son Albin gör att det blir lite extra kul att läsa :)

Awarden går till på följande vis:
-Kopiera awardbilden till bloggen för att visa att man fått den.
-Tacka och länka till den man fått den av.
-Nominera sju andra bloggare och länka till dem.
-Berätta sju intressanta saker om dig själv.

Mina sju nomineringar: Therese , Jenny , Moa , Elina , Emelie , Malin , Ziri

Sju saker om mig:

* Jag är pedant och hatar att ha en massa saker omkring mig, då kan jag inte slappna av. Det ska vara ordning och reda! Vissa tycker att det kan vara jobbigt när jag går och plockar men jag mår bra utav det så låt mig vara så :)

* Jag blir ganska så fort rastlös. Har jag inget att göra så fixar jag det

* Jag är mammas flicka utan deslike och kommer alltid att vara! Hon är min allra bästa vän, oavsett vad det än gäller så är det hon jag vänder mig till. Vi pratar verkligen om allt ♥

* Jag är ett riktigt fika och godis monster :P

* Jag är väldigt mån om mig själv och skulle aldrig någonsin kunna sluta bry mig om hur jag ser ut. Jag blir irriterad om någon t.ex säger åt mig att jag inte behöver sminka mig "bara" för att gå ner till stan. Jag fixar mig för min egen skull och tycker att det är KUL. Hade jag tyckt att det bara var jobbigt hade jag aldrig hållt på!

* Jag tycker att det är viktigt att man spricker upp vardagen lite då och då. Bara för att det är tisdag så får man unna sig en godispåse, lite vin osv.. Det ger en energi och vardagen blir så mycket kuligare :)

* Jag är väldigt omtänksam utav mig och sätter mina nära och kära i första hand! I bland kan det vara negativt då jag kanske borde tänka lite på vad jag igentligen vill och inte bara gör saker för andras skull men sån är jag.. Det är viktigt för mig att alla andra har det bra!


   Myskväll hos oss!

Fyllda pitabröd med rostbiff, potatissallad och sallad! Mumms ;)

   Lallalaaa..


Ska vi plocka körsbär i min trädgård, Du och jag, wowowow... ;)



   Ni missar väl inte idol i kväll ? :)


   God morgon..

Nu har jag nyss ätit en sen frukost eftersom jag hade sovmorgon i dag :) Nya favoriten är rostad fullkornsmacka med marmelad och ost på! Nästan farligt gott ;P

Nu ska jag öppna personalekonomi boken och fortsätta där jag var igår.. Det är jätte intressant det här men ganska svårt! I går när jag körde fast fick jag knacka på dörren in till Robin där han sitter om dagarna nu och gör sitt och frågade honom om hjälp. Jag tror han tycker det är kul att förklara för mig, han blir helt insatt! Sötis du är bäst :)


   Jag tycker om att prova nya recept!

I dag blev det pastagratäng med kassler, ananas, majs, vitlök, kryddor, matlagningsgrädde, massa curry och riven ost. Jätte enkel och super god!
Vi älskar stark mat här hemma så vi snålar inte med kryddorna ;)


(Ni får ha överseende över att vissa bilder blir suddiga då jag endast knäpper med mobilen) Men bättre än inga alls ;)

   Nytt hos oss!

Äntligen har vi en tv i sovrummet! En liten överraskning i från älsklingen i dag :)


Dom här ljusstakarna fick följa med mig hem i från Birsta! Passar perfekt på våran nya byrå :)

   SMS- INLÄGG

foto0769 (MMS)

Fikar ute i Birsta med matilda! Mys :)


   Scarf i från Nelly.com

Man kan aldrig ha för många såna här! Dom är både snygga och riktigt mysiga :)



   Godis och lite vin

Ljusen är tända, godiset och vinet står på bordet och jag myser!

Jag vart helt själv i kväll och det är såå tråkigt.. Var skönt ett tag men inte nu :P Typiskt att jag inte bokade in nå skoj tidigare!
Robin är ute på krogen i kväll han. Jag kan inte minnas när jag var där sist ?

Nu ska jag se klart på filmen här sedan krypa ner i sängen så jag är pigg i morgon :)


   SMS- INLÄGG

foto0745 (MMS)

Har precis varit ute på en skön power walk! Det bästa som finns när jag vill ha "egen" tid är att traska ut på en SNABB promenad med hög musik i lurarna och känna den friska luften. Jag älskar det och just nu känner jag mig så duktig :) Duschen nästa!


   Äntligen helg!

Kom hem från jobbet för ett tag sen och sitter nu och fikar, jag var så hungrig då jag inte ätit något sen frukosten i morse.. Det är nackdelen med 5 timmars passen när man inte har någon rast! Jag är hungrig nästan på en gång då jag kommer dit även fast jag ätit bra innan. Ni ska bara veta vad jobbigt jag tyckte det var i från början :P

Nu har jag helg iaf och då kan jag äta precis när jag vill ;D haha!
Ska dricka upp mitt kaffe nu för snart kommer älsklingen min och hämtar mig :) Happy friday!

   Varför kommer inte böckerna ?

I morse började min dag helt perfekt! Jag tappade ut hela min foundation på badrumsgolvet så det var bara att ställa sig och skura så där strax innan 07.00 :P Och det hela gjorde så klart att jag vart sen så fick små springa till jobbet.. MEN ja hann som tur var och jag stämplade in 07.01 ombytt och klar :)

Slutade 14.30 och då tog jag en prommis in till stan för att köpa mig en ny foundation så klart! Och eftersom jag hade vägarna förbi apoteket så gick jag in dit för att be om råd om nå uppiggande då jag nu har gått och varit så trött i flera veckor så kanske det är brist på något ? Jag köpte med mig en burk med tabletter som innehåller alla möjliga vitaminer. Jag har aldrig ätit något sånt där förrut så jag hoppas nu på att jag ska märka en förändring, för energin behövs!

När jag kom hem var jag ivrig och kollade posten på en gång men inte fan hade jag fått nå böcker i dag heller :O Jag skickade efter dom för en vecka sen och det stog att det skulle ta 2-3 arbetsdagar, jag måste ringa i morgon! Börjar ju få lite panik..
Nu ska jag börja med middagen och sedan tänkte jag unna mig en solning ikväll :)

   God natt!

Nu har jag krypit ner här i nybäddade sängkläder! MysPys :)
Jag börjar redan klockan 07.00 i morgon så bäst jag sover nu..

   Hundvakt åt mammas bebis :)

Och jag tror att det är några som har funnit varandra redan :P

RSS 2.0