Pysslat om hemmet!

I dag jobbar jag eftermiddags pass så jag tog och passade på att tvätta och städa på förmiddagen. Tvätten är ännu inte klar men Robin får gå ner och hämta den sen då våran torktid är slut.
Betalt alla räkningar har vi också gjort så bara en massa nytta är gjord i dag. Skönt nu så här i efterhand :)

Ska dricka upp min kaffe och sedan traska ner till jobbet! Skönt med ny vecka igen tycker jag.

Annars så har jag inte så mycket att skriva just nu. Går och drömmer mig bort på att åka i väg på nå kul över en helg eller så. Känns som att vardagen bara står still och att jag behöver lite KUL!
Så vi får se vad det blir. Tankarna går i ett.

Ha en fin dag!

   Ännu en jobb helg gjord!

Jag hade tänkt att jag skulle skriva det här inlägget som i förmiddags men internet i huset ville inte fungera pga all blåst som varit så jag skriver några rader nu i stället.

Jag har haft en lugn och skön helg blandat med jobb! I går när jag slutade jobbet for jag in på Birsta och trosade runt lite. Var över en månad sen jag var där så det var på tiden nu. Kände att jag behövde lite "ego" tid för mig själv. Och då passar ju shopping helt utmärkt :)
Det blev en lite finare blus, en skjorta, ansiktskräm och lite små plock som fick följa med hem.

På kvällen gjorde jag och Robin en riktigt god middag och bara myste på. Hade tyvärr otur med att tv:n hackade hela tiden pga blåsten som var extrem i går. Det small och lät överallt, kändes lite som att huset skulle blåsa bort :P
Så när vi inte kunde se på någon tv så gjorde vi upp ett bad men lyckades inte att få den där värmen som man vill ha. Vi provade att trycka på alla knappar som fanns på badkaret men hände ändå inget. Tror vi måste få oss en instruktion av svärfar på det där till nästa gång!

I natt sov jag hela 10 timmar. Så underbart skönt att vakna upp utvilad. Jag bestämde mig för att ta med Ellie på en morgon walk och gick en runda på 30 minuter. Det är absolut den bästa start man kan få på sin dag!
När vi kom in åt jag en god frukost med Robin.

Här ute och hemma hos mormor dricker man riktigt kok kaffe.


Vi åt frukost läänge! Sen tog jag mig en dusch och laddade för jobb. Slutade 18.30 och då fick jag skjuts hem utav snälla Christofer.
Blev Biteline pizza till middag, kändes som ett bra alternativ i dag! Smidigt och gott :)

   God kväll

Vill bara kika in och önska alla en riktigt trevlig helg. Jag själv tror att jag sjukanmäler mig i morgon så jag kan gå runt här i huset och mysa på hela dan ;) Är så skönt att vara här ute så ni anar inte!

Men jag ska såklart inte sjukanmäla mig utan klockan är ställd på 06.30. Bara att köra på :)

   Laddar för jobb!

I dag är det en bättre dag trots den sprängande huvudvärken som inte vill släppa. Det är så jobbigt!

Sitter och dricker kaffe nu och ska snart äta lite pizza lunch. Älsklingen är sjukis i dag och ville beställa hem pizza till lunch. När man är sjuk måste man få skämma bort sig lite :) Han slog på stort och köpte en familjepizza så jag kan få äta utav den också. Bra med en rejäl lunch innan jobb, speciellt som i dag när jag inte har någon rast eftersom jag bara jobbar 5 timmar!

Mamma ringde för en stund sen och berättade en hemsk grej som hänt syrrans minsta son (Noel). Han hade helt plötsligt blivit alldeles blå i ansiktet och slutade andas i några minuter och vaknade till efter att Therese skakat om honom. Hon fick order utav Matildas mamma (som är barnskötare) att genast åka upp på akuten med han.
Nu har det tagit en massa prover och väntar på svar.. Jag blir alldeles tårögd och rädd. Lilla hjärtat vad var det som hände ? Nu är dom på rätt ställe och får den bästa hjälpen dom kan få så det kommer gå bra. Men så rädd man blir! Massa kramar och tankar till mosters lilla plutt ♥

Ellie kom till oss i morse också. Hon får stanna hemma med oss över helgen medans husägarna är bortrest. Väldens sötaste! Men Annika jag tror jag måste sätta upp hennes lugg nu. Hon ser ju ingenting ;)


   Ingen bra dag..

Min dag började med ett jobb pass. Var mycket folk hela tiden så tiden bara rann iväg!
Har haft huvudvärk hela dan också och känt mig trött och irriterad på ja jag vet inte vad ? Det bara är så.
Ingen bra dag i dag för mig helt enkelt..
Och så kan det ju vara i bland. Livet består inte bara av en dans på rosor.

Har nyss ätit middag. Ska gå i genom lite packning här snart för i morgon eftermiddag när jag slutar jobbet åker vi ut till Alnö och är husvakt där över helgen medans familjen är bortrest. Ska bli underbart! Jag älskar deras hus, det är varmt och gonit jämt. Precis så som jag vill ha det som är så frusen av mig jämt. Vi har redan bestämt att vi ska lyxa till det med ett bubbelbad i morgon kväll också. Mys :)

Så det blir jobb och mys där ute hela helgen. Såg i dag att jag jobbar tre helger i rad nu. Pengar pengar!

Ha en fin kväll nu.

   Fina posters












Hittade dom här fina posters på perlanliving. Tänk om man köper fina ramar till dom, skulle bli så fint. Varma och glädjande ord! Om man inte köper en till sig själv kan det vara en rolig present att ge bort.
Hittade mycket fint på den här sidan. Får se om jag klickar hem något :)

   I morgon börjar min jobb vecka.

Nu har jag haft tre lediga dagar. Har mest bara varit hemma och slappat, myst med Robin, haft fika besök och varit hos Therese och pojkarna och hälsat på. Plus att jag vilat ut mig!

Har varit såå sugen på att åka ut till birsta och shoppat loss lite. Men av någon konstig anledning så har jag inte gjort det. Har liksom känt mig så bekväm med att vara hemma och tänkt att det igentligen inte är något som jag behöver. Även om det kan vara kul att shoppa i bland för bara shoppandes skull ;)

I kväll har vi ätit en smarrig, STARK chili con carne som jag och Robin har kockat ihop tillsammans. Han fick sig ett gott skratt då jag drog på mig solbrillorna när det var dags att skära löken. Jag fattar fortfarande inte hur det kunde vara så kul, det är ju bra så man slipper alla dessa tårar :)
Vi åt färskt vitt bröd och tacochips till. Gott gott! Stoffe är här som middags gäst i dag och vi fick en hel 9 utav han, det antar jag som ett bra betyg om man följer Halv åtta hos mig då det sätter poäng på varann.

I morgon bitti börjar min jobb vecka. Ska bli kul nu när man varit ledig några dar.

   Årets första semla blev det i dag.

Ja att jag är ett fika monster är väl ingen nyhet. Och det är något jag har ärft utav min kära mor, hon är precis lika dan!
I dag kom hon och Elin förbi och hälsade på och med sig hade de köpt nybakda semlor ifrån Eclair. Inte helt fel tyckte jag ;)


   Duktig jag har varit!

I dag har jag haft en skön ledig dag. Började med sovmorgon sen kom mormor förbi med min bh som hon har sytt in axelbanden på. Bjöd såklart hon på en mumsig fika också så hon blev här en liten stund :)
Sen blev jag rastlös och fick ett sånt där tränings "ryck" som jag kan få i mellanåt. Så jag drog på mig träningskläderna och kom ut på en 30 minuters SNABB power walk! Det var riktigt skönt då det var plus grader ute, dock halt så man gick och spände sig hela tiden. Men det var härligt att komma ut och rensa av sig lite energi.
Fick till och med ett ryck att jag la mig ner på mattan med musik i öronen och gjorde situps. Känner mig såå duktig.
Man behöver inte ha ett gymkort för att hålla sig i form ;)

Ta en walk du med i dag. Jag lovar du kommer inte ångra dig när du väl kommit ut. Frisk luft blir vi alla pigga och glada utav samtidigt som att man får sig en konditionsrunda. Efter det får du unna dig nå extra gott utan nå dåligt samvete. Eller så unnar du dig nå gott ändå (som jag brukar göra i vanliga fall) :D

För ungefär en timme tillbaks åt vi middag. Blev bulgur, currykyckling och sallad med mangoraja dressing till. Riktigt gott!
Nu ska jag dricka min kaffe och läsa nyaste numret av Amelia.


   Trötter..

Dålig bloggning i helgen, jag vet. Men har inte haft någon tid..

I fredags jobbade jag och samtidigt som jag satt i kassan velade jag fram och tillbaks på om jag skulle med och dricka vin med dom på jobbet. Jag hade världens huvudvärk, kände mig helt slut och trött i kroppen. Så beslutet blev att jag gick raka vägen hem när jag slutade och la mig i soffan och myste till det framför Letś dance med godis skålen.

I går morse mådde jag bättre, gick till jobbet och jobbade fram till 14.30. Kanske var det den där vilan jag behövde för att inte bli liggandes sjuk? Jag är rätt så duktig på att känna av min kropp hur den reagerar och nu var det vila den behövde!
När jag slutade for vi hem till min mormor där det var kalas för hon :) Åt tre rättersmiddag, satt och surrade, såg på hockey, busade och sen när det bara var jag, Robin, mamma och Elin kvar där så satt vi i soffan och berättade spök historier för varandra.

Förrätt -tunnbröd i ugn med skagen och toppad med löjrom

Vamrätt -Pressad potatis, köttgryta, sallad och hembakat bröd

Efterrätt -Mormors cheescake som är den godaste av dom alla. Serverades med jordgubbar.








När vi kom hem bestämde Robin sig för att gå ut på Krogen med Serat. Och då blev det att Maria kom hit och gjorde mig sällskap så vi slapp sitta ensamma medans karlarna var ute. Hon var här fram till 01.00 och då gick jag och la mig men kunde inte somna riktigt, vaknade till och från. Vid 04.00 kom Robin hem och då kändes det som att det var snart morgon och jag skulle upp och jobba. Fick panik utav att jag inte sovit något. Men blev två timmars sömn där till slut innan jag skulle upp.
Jobbade lång pass fram till 19.30. När jag kom hem dukade vi fram ost och kex och tog oss ett varsit glas vin. Också såg vi såklart på Solsidan. Nu säger jag god natt, är såå trött!!

   Fredag

I dag är ingen bra dag. Jag har huvudvärk och känner mig konstig i kroppen. Inte alls nå kul och på det så har jag en hel jobb helg framför mig. Får inte vara sjuk!
I dag ska jag överleva mitt jobb pass med massa alvedon..

Hoppas ni har en bättre fredag än jag.

   Var hur härligt som helst!

Började dagen med en lång dusch, frukost och sedan gick jag ner till Time Out. Det är så mysigt att komma dit, skön och lugn stämning och personalen är så gullig.
Det var längesen som jag kände mig så avslappnad som jag var då jag låg där på sängen med värmeslingor i och fick ansiktsmassage och olika sortsers masker. Sen la jag även till färg av bryn och fransar.

Köpte hem en rengöringskräm med ekologisk oliveolja i. Hon använde den på mig och jag kände att huden blev så len och härlig av den. Jag gillade hela serien hon jobbade med men nu först ska jag prova den här och se om det känns som att jag vill fortsätta med den :) Det är kul att få råd och tips utav en som är proffs!

Vill visa den fina blomman med kruka till som jag fick utav Therese i tisdags. Hon gillar att pyssla och har alltid massa idéer och här har vi ett bra exempel. Krukan, bomman, de vita stenarna, den svarta stenen, allt det är köpt i olika butiker. Sånt är kul tycker jag! Själv vill jag att det helst ska vara i ordning gjort redan när jag köper något. Har inte det där pyssel koncentrationen. En utav min och systers olikheter ;)



Nu kurrar min mage efter mat. Bäst jag börjar med middagen! Sen i kväll tror jag att jag ska bort till Emma och fika och ha lite tjejkväll :)

   Skön hemma dag!

I dag har jag varit hemma och bara varit. Gått i mjukisar och softat helt enkelt! Vi har varit hundvakt åt Leia i dag också så det har blivit några prommenader med hon. Jätte skönt eftersom det bara var någon minus grad ute.

Nu är det kvällen och jag tror jag ska förflytta mig in till sovrummet snart. Vill börja läsa min nya bok som jag lånat utav Matilda!
I morgon förmiddag har jag bokat in en ansiktsbehandling på Timeout Spa. Tänkte jag skulle utnyttja ett utav mina presentkort. Kommer kännas riktigt LYXIGT :)
Efter det ska jag gå till Sköna under och prova en mindre storlek på bh:n som jag fick utav Matilda igår. Jag är så kär i den! Det roliga är ju att jag följde med Matilda dit förra veckan då hon skulle shoppa där. Och då kikade jag runt lite jag med och fastnade direkt för den här. Men tyckte att den var alldeles för dyr så jag köpte den aldrig. Men sen nu så fick jag den utav Matilda. Hon är helt crasy! Jag vart överlycklig :D

Önskar nu er en fortsatt trevlig kväll. Och va rädda om varandra.. Livet går inte i repris!

   Blev fullt hus :)

Jag hade en jätte bra dag igår. Kom folk åt alla håll, tyckte det inte gjorde annat än att plinga på dörren ;)

Först så kom Matilda som hjälpte mig att fixa i ordning lite. Sen kom mamma, Elin, mormor, Therese med pojkarna. Efter nån timme kom svärmor och Ingemar, Rasmus, Emma, min morbro och hans fru. Lite senare kom Maria, Benny, Fanny, Felicia och Vannesa.
Det var så kul att alla kom! Jag fick massor av fina presenter. En bh från Sköna under, tre olika navel piercingar, två presentkort på Timeout Spa, Köksgardin (som kommer med posten i veckan), pengar, ett set sängkläder, presentkort på Belle Visage, badhanddukar, bakskål, två fina ljusstakar också fick jag jätte fina blommor.
Tack återigen allihop :)

Det knäpptes mycket kort i början av kalaset. Sen när det blev så mycket folk glömdes det bort så alla kom inte med på bild. Men kul att det blev några kort iaf.














När sista gästerna hade åkt hem och Robin farit i väg på träning så la jag och Matilda oss i soffan och började kolla på Tre kronor. Mitt upp i det kom vi på att vi faktiskt inte ätit någon middag så vi slog på stort och beställde hem Biteline pizza. Gud så gott och mysigt vi hade det! Såg på tre avsnitt. Så jäkla bra det är :)

   Grattis till mig :)

I dag fyller jag 21 år. Åh det är så kul att fylla år och bli uppvaktad. Jag har fått massor utav fina sms och samtal här på förmiddan. Kul att se att folk man inte träffar så ofta vet när min dag är :)

Jag har hållt på tvättat undan lite och städat här hemma i dag. Också bakade jag klart kakorna som fått stått i kylskåpet över natten. Jag lyckades bra, dom blev jätte goda!


Nu har jag precis varit ner till stan och ätit en god dagens lunch på Jops med min kära. Och när vi kom hem sträckte han fram en present till mig som innehöll ett presentkort på TimeOut Spa. Jag vart såklart jätte glad, älskar verkligen sånt där. Nu längtar jag tills jag ska dit och lyxa till det med en härlig behandling. Älskling tack ännu en gång för en sån bra start på min födelsedag. Kunde inte bli bättre! ♥

Nu ska jag fortsätta ha en bra dag. Om nån timme kommer det vara fullt hus här :)



   Äntligen kväll!

I dag blev det jobb mellan 12.00-19.00. Var mycket folk så timmarna gick väldigt fort!
När jag kom hem värmde jag på middagen Robin hade lagat. Också berättar han att han har laddat ner hela Tre kronor boxen åt mig :) Gissa om jag vart nå glad. Det var mitt favorit program när det gick på tvn för några år sedan och nu när boxen kom ut så har jag sagt att jag ska köpa den. Men nu behöver jag inte det. Tack världens bästa!

Jag har bakat amerikanska cookies i kväll. Första gången jag gör det så får se hur dom blir, är ju alltid kul att prova nya recept. Dom ska stå kylen över natten och i morgon ska dom gräddas i ugnen så resultatet får jag se då!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kika lite på tv en stund innan jag ska sova. Vill vara pigg i morgon på min dag :)

Sov så gott alla.

   Då var det måndag igen!

I helgen har vi firat Sebbe med överraskningfest, varit på hockey, varit på stan, ätit en massa god mat, sovit ute på Alnö och bara varit. Vart en kort uppdatering men hinner inte med att skriva nå långt inlägg nu!

Kom hem mitt på dan i går och då gjorde jag en liten matlista och for sen och handlade mat.
Var ner till Clas Ohlson och köpte glödlampor också skulle jag köpa en ny dimmer till badrummet men såklart var just den vi skulle ha slut. Typiskt! Den andra har gått sönder så spotlightsen i taket funkar inte nu. Men i slutet på den här veckan skulle dom få in dom så får hålla oss med dålig belysing till dess.

På kvällen kom Matilda hit och åt middag och myste med mig :) Vi gjorde bakpotatis också hade Matilda gjort en jätte god röra som vi hade till. Sen blev en god kaffedrink som Matilda stog för medans jag stog för efterrätten. Riktigt mysigt hade vi! Hon fick sina julklappar utav mig också (bättre sent än aldrig) hehe.
Vi satt och surrade och sen när Robin kom hem fick han också äta utav våran goda middag vilket verkade vara mycket uppskattande. Matilda får en tia på sin goda röra ;) Tack för en härlig kväll stumpan. ♥



Matilda fixar kaffe karlsson.



Min efterrätt! Limemarinerade jordgubbar med vitchokladmousse.


Nu måste jag snabba mig till jobbet! KRAM

   Tog fel på tiden.

I dag fick jag sovmorgon och klev inte upp förrän klockan var 09.30. Så skönt efter att ha klivit upp 06.00 två dagar i rad. Jag är ju lite bortskämd med att ha sovmorgon lite då och då eftersom jag ofta jobbar eftermiddagspassen.

I dag trodde jag att jag jobbade 13.00-19.00. Jag var bomb säker eftersom jag kollade på schemat igår, så jag var såklart på jobbet 13.00. Och när jag stämplar in och kikar på schemat så började jag ju inte förrän 13.30. En halv timme hit eller dit spelar ingen roll men var snopet att se att jag skulle sluta 20.30 i stället för 19.00.
Men men var bara att avboka det jag tänkt göra i kväll och köra på :) Får skylla mig själv för att jag kollat fel!

Nu är jag hemma och har precis ätit två äggmackor. Blir en tidig kväll för mig. 07.30 i morgon bitti kommer Erika och hämtar upp mig för att sen åka på utbildning som håller på fram till 12.00. SEN har jag helg :)
Blir partaj i morgon kväll med lite vänner. Ska ha överraskningsfest för Sebbe som fyllde år igår. Blir kuligt!

Nu vill jag att min älskling kommer hem snart så jag får krama på han innan det är natti. Hoppas ni har haft bra dag och att ni också får känna helg känsla i morgon. Ska bli såå skönt!

   Bullbak!

Har jobbat förmiddagspass i dag med. Så skönt att ha det undan så man får kvällarna fri :)
Det blev bullbak för mig i kväll. Bakade på en halv liter och fick ihop det till 30 st om jag ska vara exakt! Det roliga är att jämt när jag bakar så blir första bullarna enorma. Typ så att man skulle kunna äta en som en lunch. Sen inser jag att jag måste göra dom mindre så att det blir några stycken. Jag glömmer liksom bort att dom faktiskt jäser på plåten också ;)



   Yougurtglass

Den här veckan har vi "nyttigt" tema på jobbet. Bland annat så har vi den här light glassen som är gjord på nyttig yougurt, bärblandning och toppad med solrosfrön. Jag kunde inte hålla mig för att köpa hem och prova.


Jag känner mig lite nyttig nu som har ätit en nyttig glass. Och god var den trots att det inte var någon gräddglass. Tummen upp :)

   Jobb och busat med Leia

I går la vi oss och såg på filmen vi aldrig orkade se i söndags. Knight and Day heter den och jag rekommenderar att se den om ni inte redan gjort det. En utav dom bästa jag sett. Så är ni sugen på att se en film i kväll så ladda ner den :)

Klockan 06.00 i morse kom Peter och Caroline hit med Leia som Robin skulle passa medans de jobbar. Vi myste en timme i sängen (fast än att hon inte får vara där för mig). Sen klev jag upp och gjorde mig klar för jobb.
Slutade vid 14.00 och då gick jag ut och busade med Robin och Leia. Hon har redan blivit jätte stark och då är hon bara 5 månader, undrar om man kommer orka ha hon i koppel sen ?


Vi hann bara in så välte hon ut hela vattenskålen. Man kan inte vända blicken utan att hon gör nå hyss. I morse sprang hon runt med min trosa i mun :P
Men hon är bra söt så det är ju samtidigt svårt att bli arg!


Caroline kom precis hit och hämtade hon. Och jag ska ta och börja med middagen strax. Blir spagetti och köttfärssås i dag, mumms!

   Köks gardin!

Jag har länge tänkt att byta ut gardinlängderna jag har i köket. Man vill liksom ha en förändring efter ett tag!
Kom på en bra ide om att önska mig det när jag fyller år. Och i dag när jag och mamma satt och kikade runt lite över nätet så fastnade jag på en gång för den här hissgardinen.

Så nu har mamma klickat hem den till mig :) Kommer bli så fint i vårat kök!


   Fika besök

På förmiddan när jag precis kommit ut ur ducshen plingade mamma på dörren. Då hade Robin ringt och bjudit hit hon utan att jag visste något. Kul med oväntat besök :)
Efter ett tag kom mormor också hit så vi fikade mammas bullar som hon tagit med. Också flörtade jag till det med mormor så att jag får min favorit tårta när jag fyller år. Det är bara hon som kan göra den så god!

Robin visar mormor ett ordspel som han fastnat för på datorn.


Nu ska jag göra mig redo för jobb.
Önskar dig en fin start på veckan. Och glöm inte bort att, Det finns inget ont som inte har nå gott med sig..

   Har varit en skön helg!

I går var jag ju och fixade naglarna på morgon och sedan träffade jag Matilda på en fika. Satt och surrade en massa och sedan shoppade vi lite. Var bland annat in på Sköna under då Matilda skulle byta en bh hon fått i julklapp. Och då passade jag på att kika runt jag med och hittade så klart något jag fastnade för! Men det är dyra priser tycker jag. En bh 850 :- och ett par trosor 450 :-. Känns lite väl när man är van att handla sina underkläder på H&M ;)
Jag köpte iaf inget där i från igår.

På eftermiddan när Robin kom hem i från Sollefteå så for vi och åt pizza och sedan bestämde vi oss för att åka ut till Alnö och hälsa på. Blev lite vin och öl och massa surr med alla som var där. Sedan när alla åkt hem kom Per och Annika på att vi kunde ta skotrarna och åka och hälsa på en annan familj. Så vi gjorde det.
Jag körde ena skotern dit och jädrans vad kul det var :)
Blev en ganska sen kväll, tror vi kom i säng 03.30..

Jag försökte ta kort på grabbarna i natt när dom höll på få loss skotern från all snö.


I dag har vi varit och spelat curling med mitt jobb. Maria (min chef) ringde igår och sa att hon anmält oss till ett korpen lag i curling och att första matchen är som i morgon. Så det var bara att träna i dag, haha ingen av oss har spelat det tidigare. Robin följde med och provade spela i dag också och jädrans vad svårt det var. Men riktigt kul ;)
Nu håller jag tummarna på att det går bra för vårat lag i morgon trots bara en enda träning. Jag kan själv inte delta då jag jobbar under den tiden.





Nu blir det snart film också ska jag försöka leta fram godispåsen som Robin har gömt någonstans. En riktig luring är de vad han är. ♥

   Välkommen hem till oss!



   SMS- INLÄGG

foto1549 (MMS)

Fikar med bästa vännen!


   Mysig kväll!

I kväll blev vi bort bjudna på middag hos Rasmus och Emma. Tog oss en prommenix dit och på vägen stannade vi till Interflora och köpte med oss en liten inflyttnings present :)
Vi åt en jätte god kycklinggryta med ris och sedan bänkade vi oss snabbt framför tvn och kikade på Letś dance. Åt massa godis och chips också så klart. Det är ju fredag!
Såg ni på Letś dance ? Jag tyckte Bagge var störtskön. Han kommer komma långt tror jag.

Vi fick skjuts hem utav av dom så vi slapp gå. Tack för en härlig kväll gullisar, KUL att ni också kommit in till stan :)

Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra på mig mjukisar. Ingen höjdare att ha tajta jeans när man ha mys kväll ;P
Ska snart gå och lägga mig. Ska upp rätt så tidigt i morgon då jag har nagelbesök klockan 10.00. Efter det ska jag möta upp Matilda nere i stan på en fika och kanske lite shopping! Var flera veckor sen vi sågs. ♥

   God morgon

I dag är det fredag och jag har en hel ledig helg framför mig. Så sköönt!
Jag har precis ätit lite frukost och ska gå och göra kaffe och väcka min älskling strax, man kan ju inte sova bort hela dagarna ;)

Sen så ska jag gå ner till stan och sola. Får se efter det vad dagen har att erbjuda. Känns skönt att inte ha något inbokat för en gångs skull, bara ta dagen som den kommer!
Ända som jag bestämt är att jag ska se på Let´s dance premiären ikväll. Jag hejar på både Hannah och Bagge.

Happy fredag alla glada!


   Tröttis

Jag har mer eller mindre bara jobbat dom här dagarna och i dag har jag varit så trött och seg. Ungefär så som när man vill ligga och dra sig under täcket hela dan.. Jag brukar sällan känna så men i dag var det just en sån dag och oavsett vad jag än gjorde blev jag inte piggare.

Men jag tog mig till jobbet och det var väl tur det!
Jag har en ensam hemma kväll i kväll då Robin är på krogen med grabbarna.
Maria F ringde och frågade om jag ville följa med henne och några ut också men jag tackade nej, känner verkligen ingen kroglust alls. Först tänkte ja för mig själv; men va fasen klart jag ska med ut, man lever bara en gång. Men sen tänkte jag om lika snabbt och kände efter att nä jag vill inte ut! Och det beslutet är jag glad för :)

Jag jobbar ju i morgon med så då känns det bra att vara pigg. Är röd dag = dubbelt betalt.
Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och kika lite på tv.

Hoppas ni har/haft en bra kväll. Natti Natti

   Ett set sängkläder

Har precis klickat hem det här påslakansetet som ska bli en födelsedags present i från mormor till mig :)


   Tillbaka i vardagen igen

Jag tycker det är skönt med vardag och rutiner även om det är helt underbart med ledighet. Just nu känns det bra men om nån vecka kommer jag drömma mig bort och vilja åka någonstans igen ;)
Tror vi alla behöver ha något att se fram emot. Vardagen blir både roligare och lättsammare då. Håller ni inte med ?

Jag klev upp 09.00 i morse och plockade ihop all tvätt och körde sedan igång med tvättningen som nu är klar och hänger på tork. Har städat och plockat undan de få julpynt vi haft här hemma också. Nu är julen över!

Nu ska jag äta lunch med hjärtat och sedan gå till jobbet. Jag tänkte bjuda på en dagens med min nya kamera och såg nu när jag la upp bilden att jag måste putsa spegeln.

Jag har mina nya fina jeans på mig idag som har gått och blivit ett utav min favoriter.


   Daimglass

Har haft en nyttig dag så var tvungen att kompensera den med lite gott här på kvälls kvisten :)



   Julkort!

Det här fina kortet fann jag i våran postlåda i dag. En bild på vackra Alma :)

Tusen tack Lina, Daniel & Alma!

   Ja då var det ett nytt år :)

Vart inte många bilder knäppta i stugan. Men bjussar på det få :)














Vi for hem över mitt på dan igår och på vägen stannade vi till Svärmor och Ingemar och hälsade på. Åt middag med dom och sen for vi hem! Så underbart skönt det var att komma hem till sitt eget. Det första jag gjorde var att ta en låång dusch och jag lovar att jag har nog inte känt mig så fräsch som jag gjorde efter den duschen. Man är ju inte direkt den fräschaste efter några dagar i stugan ;)

I dag har jag varit ute lite, farit till affärn och handlat mat och nu tänker jag bara slappa och mysa inne resten utav dagen.

Hoppas ni har haft en härlig nyårs helg ni med och att det nya året har startat bra. Vi startade med att boka in en utlandsresa till Spanien vi. Inte illa tycker jag :)

RSS 2.0