Nu har jag helg jag med :D

Som ni vet så blev det ju inflyttning i torsdags för oss, for mellan mamma och oss med kartonger hela kvällen och sen packades allt upp. Vid halv nio for jag ut till willys och storhandlade mat, tror det vart 7-8 propp fulla påsar :P Haha ja men nu har vi det mesta hemma iaf så vi ska klara oss ett tag..
På kvällen blev det en massa mys, vi bara njöt utav att få vara för oss själva och vara hemma och få ha vårt eget!

I går fortsatt jag med att fixa här hemma, satt upp gardiner, blommor, tavlor och städade lite. Sen vid tre började jag jobba och jobbade fram till 20.15 och då var det bara att ladda för fest. Bytte om på jobbet, for hem och hämtade bad kläder och sedan ut till alnö hos per och annika! Och där var det folk kan jag säga, haha elina slängde sig på mig när jag kom. Sötisen :)
Träffade anna och hans där också (dom som vi var kattvakt åt en vecka). Och dom hade med sig present till mig och robin som tack för att vi hade passat katterna, och det kändes ju helt fel att vi fick de. Vi hade ju det hur bra som helst när vi bodde där så enligt mig hade det varit vi som skulle ge något till dom för att vi fick bo i deras fina hus!
Men vi fick iaf en varsin peak huvudtröja som är jätte snygga och sköna :D Tusen tack igen säger jag, ni är super gulliga!

Efter en liten stund for vi "ungdomar" hem till drogge och festade på lite. Haha jag och elina höll mest oss på övervåningen ;) Lite senare bytte vi alla om till badkläder och gick ut och badade tunna som var hur mysigt som helst :D
När vi var nöjda bad vi caroline lite snällt om vi kunde få lifta med hon bort till per och annika där vi satt och käkade en massa innan vi gick och la oss ;)

I morse vaknade man med en lagom baksmälla.. Klev upp och skulle äta frukost och då ser vi att jocke sitter vid bordet och sover hahaa det såg sjukt roligt ut och han vaknade inte heller när vi gick runt där. Också snarkade han jätte hårt ;P
Jag har jobbat i dag så duktig som jag är! Slutade 18.15 och då hade älsklingen och stoffe fixat middagen vilket uppskattades mycket kan jag lova :)
Ikväll är jag bara hemma och njuter av att vara HEMMA :D Är helt underbart så ni anar inte!!

   HAR FLYTTAT HEM :D

Ja ni läste helt rätt! Vi har flyttat hem nu och det känns så jäkla skönt, åh jag älskar våran lägenhet :)

Robin ringde mig under dan i dag när jag jobbade och berättade att lägenheten står tom och att det bara var att flytta in nu :) Så så fort jag slutade jobbet var det bara att packa ihop alla grejor och börja flytta!
Haha gud vad overkligt det känns att vi verkligen är hemma igen.. Vi har nog inte riktigt fatta att vi är här än ;P

Nu ska det fortsättas att mysas här hemma :D Skriver mer i morgon!

   Njuter av min lediga dag :)

I måndags jobbade jag till åtta och när jag kom hem såg jag att robin hade lagat mat åt mig innan han skulle iväg på träning, åh jag blev så himla glad! Älskar överraskingar :D Och robins starka sida är ju verkligen inte att laga mat vilket de flesta vet haha, oftast när det är han som ska fixa middagen så brukar det bli att vi äter ute den dan :P Så dom gånger han verkligen gör sig för och ställer sig i köket och lagar mat så blir jag super glad! :)

Igår jobbade jag 07.00-14.00 och det gick jätte bra allting! Var verkligen en riktigt bra jobb dag för mig och allt flöt på kanon :)
På kvällen var vi ner till ziri och daniel och myste! Har blivit långt mellan gångerna vi umgåts nu men från och med nästa vecka blir det annat ;)

I dag har jag som sagt ledigt vilket känns lite små skönt eftersom jag jobbar alla andra dagar den här veckan! Både jag och robin tog en lång sov morgon och sen gick vi upp och åt go frukost tillsammans innan han skulle i väg och jobba.
Och jag har varit till frissan, så nu är jag snygg i håret igen ;)
Ikväll tar jag det bara lugnt, har varit och ätit pizza och tänkte lägga mig framför tvn ett tag nu.. Känner mig hängig och har ont i magen, usch jag får inte gå och bli sjuk nu :S Måste verkligen jobba hela veckan ut!! 


   Måndag

I går eftermiddag for vi hem till mamma igen och ska nu bo här fram till helgen då vi får tillbaks lägenheten :D

I morse sov jag till halv tio och sen gav jag mig ut på en 30 minuters power walk! Var super skönt att komma ut och få frisk luft, en perfekt start på dagen :) Jag är så himla sugen på att komma igång med träningen igen, har tappat så mycket kondition..
Men jag har sagt till mig själv att efter jul och nyår då ska jag köpa ett träningskort och sätta igång igen! Är mitt nyårs löfte, hoppas även att jag får med mig matilda så vi kan peppa varann ;) 

Den här veckan kommer i mesta dels bestå utav jobb! Enda dagen jag är ledig är på onsdag och då ska jag till frissan och färga och göra slingor, ska bli så skönt att få fräscha upp det igen :)
Vi vet inte riktigt än vilken dag vi kommer att få nycklarna till lägenheten men någon dag i helgen blir det och då ska det packas upp en massa och grejas på där hemma plus att vi måste stor handla en massa mat också!

Näe nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig något att äta innan det är dags för jobb :)


   Lite små seg i dag :P

I går var det full fart här hemma med fixning inför bröllopet. Vi var åtta stycken som skulle duscha och göra oss klara så ni kan ju tänka er hur vi hade det haha, tur att fyra av dom var killar ;)
Vid två for vi ut till tynderös kyrka där Stefan och Fia skulle gifta sig! Och gug vad fint det var :D
Efter vigseln så gick vi alla ut och blåste såpbubblor över dom och knäppte kort. Sen for vi en liten bit bort till en lokal där det bjöds på middag och fest!
Åh dom var så fina, jag tror jag sa till Robin fem gånger under kvällen att jag tyckte Fias håruppsättning var jätte fin :)
Det var en massa tal, lite lekar också hade dom ett live band som var där och spelade :) Vi hade jätte trevligt, åt och drack en massa gott och skrattde hela kvällen! Försökte också att få Robin att gå upp och dansa med mig men lyckades inte alls nå bra, tråk bollen ;P
Alla vart lite rund under fötterna mot slutet, Jocke och Caroline kom och skulle hämta oss men de gick sådär med det haha tror vi var hemma vid tre ? ;)

I dag är man lite små seg.. Grabbarna är ute och gräver på den nya tomten där dom ska bygga det nya huset och jag har skjutsat Linn ut till birsta för att köpa en present också var vi in på Boom och kikade lite. Jag hittade bland annat en jätte fin godis skål som jag köpte!

Nu har Annika varit och köpt pizzor som vi ska äta ute på tomten där grabbarna håller på jobbar så det blir gummistövlar på ;)












   Då var det fredag igen :)

I onsdags och igår jobbade jag eftermiddag/kväll och sen när jag har kommit hem har det blivit mat och tv, är ju en massa program nu som jag försöker att följa. Haha det låter som att jag är värsta tv nörden men det är jag verkligen inte :P Men det är faktiskt rätt så mycket bra som går nu, som bland annat bonde söker fru, ensam mamma söker, lyx fällan och idol som är ikväll ;)

Idag har jag jobbat 09.00-14.00 och sen for jag hem till mamma och fikade lite, tog ett bad och packade ihop lite saker som jag behöver i helgen när vi ska vara här ute på alnö :)
Nu har vi nyss ätit tacos och jag åt för mycket känner jag men det är som vanligt de, att man aldrig lär sig ;P
Vi är hund och barnvakt här ikväll så det blir mys framför idol och någon film, jag har laddat upp med en massa godis :D Robin ska iväg och kolla på innebandy med grabbarna vid halv nio så jag får väl ha mitt mys för mig själv någon timme där då, trååkig kille!! Haha näro, han vill ändå inte se på idol så det kvittar för mig ;)

Ha det gott och puss på er!


   Onsdag

God morgon! :) 
Just nu sitter jag och äter frukost och kikar runt lite här, blev en väldigt lång sovmorgon för mig i dag ;P
Ska strax ta och städa lite i vårat rum, har kläder liggandes överallt.. Och sen är det väl dags för att ta sig en dusch och fixa sig inför jobb igen :D

Have a nice one!


   Go kväll :)

I kväll har det pratats om det ena och de andra här hemma. Är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu så ojojoj.. Det är både på ont och gott men mest gott som tur är ;) 
Som jag har förstått de så får tiden visa hur det blir med allt, och de är väl de jag tycker är jobbigt!
Tänk om man bara kunde vara rik och kunna ha det som man vill och göra det som faller än in, gud så underbart det hade varit.

En sak är iaf helt säkert och det är att jag älskar min pojkvän mer än allt annat!!

Nu är det dags för lite kvällsfika och sen krypa ner i sängen och pussa på mitt lilla troll ;)
Go´natt!

   Underbara ni!

I dag har jag fått haft en hel dag med syster och mina små prinsar :) Dom kom hem till oss i morse och då fick Noel vara med mig medans jag fixade mig för en tripp ner till stan, go gillen :D
Sen tog vi alla oss en prommis ner dit, blev en fika/lunch på Åhlens cafe och sedan lite shopping. Jag har bland annat kikat runt på gardiner till sovrummet men jag har lite besluts ångest om vi ska ha bruna eller beigea, det känns som att brunt blir mysigare att ha där inne. Är så pass stort och öppet ändå vårat sovrum men jag tror jag väntar att köpa några tills vi flyttat hem, då lär jag nog se på en gång vad som passar bäst :)

Vi har haft en tok mysig dag idag! Jag älskar att få vara moster och dom är så härliga både två. Bara en massa bus och skratt hela tiden, de gillar vi :) Man blir bara glad av att se på dom och Melwin har börjat prata mer och mer nu och det går inte annat än att skratta åt han när han ska till att säga något. Haha pluttisen min ;)



Undra vad jag säger här jag ? ;P


   Skön söndag!

I går blev det en riktig myskväll hemma hos matilda och anton :) Vi såg lite på tv, surrade en massa och kollade på den tredje filmen av Johan Falk. Jag har inte sett någon ut av dom andra filmerna så nu jäklar ska det hyras film här dom närmsta kvällarna ;) Jag älskar såna där filmer!!
Var super mysigt att umgås med dom, blev lite rött vin, godis, chips också gjorde anton en jätte god kaffedrink med glass och isbitar i. Haha ja vi åt som nå galningar hela kvällen, och kring tolv vart vi sugen på vitlöksbröd så då satt vi och käkade de och en massa grönsaker och dipp till ;)

I dag sov jag till elva, vart en riktig sov morgon och det behövde jag verkligen känner jag! Har tvättat och fixat här hemma idag och nu har jag alldeles nyss kommit upp ur ett varmt bad. Lyxade till det lite extra med peeling, inpackning och grejor så nu känner jag mig riktigt fräsch och pigg :)




   Mumma :)



Blev pizza till middag i dag och mumms vad gott det var! Haha ser ni att min pizza är lite formad som ett hjärta ? Ett runt hjärta ;)

Nu ska jag strax klä på mig och åka ner till affärn. Är hembjuden till gullisarna matilda och anton ikväll :) Så det blir myys där med dom ikväll :D

   lördag :)

Sista passet jag jobbade igår gick super fort, tiden bara rann iväg så det var jätte skönt! När jag slutade hämtade jag upp mamma på hennes jobb och sen for vi till subway och köpte mackor till mig och robin. Super goda :)
Var hemma strax efter nio och då blev det en massa mys framför tvn resten utav kvällen <3

I morse for robin till Brunflo med innebandylaget och blir borta tills i morgon kväll. Håller tummarna för dom och hoppas dom får en rolig helg :) Tydligen så skulle dom på något spa ikväll och inte lite avis man blir, jag som älskar sånt! :P
Själv har jag varit ute på en halv timmes power walk till morgon och sitter och fikar te och mackor nu. Tänkte bara ta den här dan som den kommer, skulle behöva rensa hela min garderob som jag har här och se vad de är jag ska slänga och vad som ska med hem till lägenheten. Är ju faktsikt bara två veckor kvar nu, åh vad härligt ;)

Nästa lördag ska vi på bröllop och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig :/ Jag har en jätte fin klänning som jag aldrig har andvänt för att jag har tyckt att den är lite för festlig för att ha på en vanlig krog kväll, så ja den kanske skulle passa bra att ha då ? Gud vad svårt, skulle ju vara kul om jag och robin matchade med varandra lite också :)

Ha en fin dag allihop!


   Trött..

I morse ringde klockan kvart över fem och jag trodde inte det var sant, kändes verkligen som att jag klev upp mitt i natten. Det var kol svart ute, alla låg och sov utom ja :P Jag klev upp och tog mig en dusch, fixade mig, åt frukost och kvart över sex for jag ner till jobbet där alla var pigga och glada ;) Haha det är tur att det finns humor på jobbet!
Nu är jag hemma och har nyss ätit frukost nummer två. Börjar mitt andra pass halv tre så tänkte lägga mig och vila en stund nu så jag orkar med sen, känner mig verkligen super trött men det är bara att bita ihop. Är bara ett pass kvar nu och sen får jag heelg :D

Vad har jag gjort dom andra dagarna då jag inte har jobbat då ? Hmm ja i onsdags så följde jag med robin och åkte runt och gjorde lite jobb ärenden och sen bjöd han mig på lunch på jops, super mysig dag hade vi :)
Och kvällen fortsätte så också, med en massa gotta och fotboll på tvn som man absolut inte fick missa (enligt robin) :P

Nä nu blir det vila nån timme för min del.. kram :)


   Tisdag!

Igår blev det en sväng ut till birsta, var så himla längesen jag var in på själva ikea så kände att det bara var ett måste! Jag kikade bland annat ut en bäddmadrass till våran nya säng som vi ska köpa också hittade jag självklart en massa annat fint.
Jag verkligen älskar inredning, skulle kunna lägga hur mycket pengar som helst på bara saker till hemmet :P
Men igår blev det bara lite små saker med hem, köpte nya kaffe koppar, ljus, servetter och ja lite små saker som man behöver!
Blev även en fika där tillsammans med mamma innan vi for hem, mandeltårta och kaffe :)
På kvällen gick jag och älsklingen på giffarna och det var lika kallt att sitta där då som förra måndan även fast att jag hade min tjocka jacka.. Men ändå så är det så mysigt att sitta där på nått vis så man gör det ändå ;P

I dag har jag haft en super mysig dag! Emelie ringde mig i morse och ville ha med mig till helex och träna så vid halv elva gick vi dit och körde gymmet en timme och satan vad jag märkte då att jag inte har tränat på länge :O Men det var så skönt att få rensa ur sig lite, kommer dock ha träningsverk till tusen i morgon ;)
När vi var klar gick vi hem och duschade och sen gick vi ner till stan och käkade lunch på barista! Sedan blev det en sväng på stan också, jag bokade bland annat tid hos ingela för färg och slingor så ska dit om en vecka ungefär och fixa det :)

Nu alldeles strax blir det blåbärspaj och en massa mys framför tvn! :)


   Min lediga helg!

I lördags på dan for jag och hälsade på therese och barnen :) Är jämt lika roligt och mysigt att umgås med dom! Vi busade, fikade, myste och gick på en lång prommis runt stallet! Träffade Ullis där också och hon ville att jag skulle komma och rida något så ja man kanske ska se efter vad rid kläderna är och fara dit och ta en sväng med henke, vore ju verkligen hur kul som helst :)

På kvällen blev det myskväll med matilda! Var första gången jag var hem till hon och anton så det var kul att se hur dom hade det :) Och de var verkligen jätte fint, super mysig lägenhet!
Vi åt en massa godis, chips och chokladbollar också kollade vi lite på körslaget men det blev mest en massa surr som alltid ;)
När "fotbollen" var slut ringde robin och ville ha hämtning så jag for och hämtade han hos grabbarna också skjutsade vi hem mats och sen for vi ut till viforsen och sov!

Igår på dan var vi och kikade på innebandy och sen blev det kalas för robins mamma. Hon fick ett presentkort på excellent utav robin, mig, rasmus och emma :) Vi var där fram till kvällen, fikade en massa gott och åt middag där. Jätte mysig dag!
Vid åtta kom vi hem till mamma och då såg vi så klart på ensam mamma söker och wallander filmen :)

Nu funderar jag på om jag ska ta mig en dusch och göra lite nytta och sen kan det nog bli en sväng ut till birsta! ;)


   Lördag!

Faan nu är inlägget som jag skrev igår helt borta :O Jag skulle publicera ett nytt men råkar på nått vis lyckas ta bort två utav mina andra inlägg. Less jag blir!

I dag känner jag mig riktigt utvilad, har sovit som en stock i natt :) Robins klocka ringde åtta i morse och då vart jag tvär pigg och vart så sugen på att retas med honom haha sötpropp!! ;)
Vi klev upp och åt frukost tillsammans innan han skulle fara till sollefteå för att spela match. Håller tummarna för dig idag gubben!
Jag själv ska strax ta mig ett bad och sen fara till matfors och hälsa på therese och barnen :) Är kallt ute i dag och jag tror vi ska ta en prommis runt stallet så det kanske är bäst att sätta på sig tjock jackan ?

Ha en fin dag allihop, kraam!


   ♥

För du är det finaste jag vet :) Jag älskar dig mer än du kan ana hjärtat!


   Tisdag!

Igår var jag in till stan och gjorde lite ärenden, var bland annat hos frissan och klippte mig. Också betalade jag in några räkningar, mina första faktiskt! Så lite vuxen poäng där till mig ;) 
Det känns lite konstigt att ha såna utgifter när man inte är van, nästa månad börjar vi betalar hyran igen också. Och nu kommer vi dela på allt, alla räkningar och maten! 
Förut när jag pluggade så betalade jag bara på maten så jag tycker det känns jätte bra att jag också kan betala på hyran och de nu. Fick lite dåligt samvete förut, jag hatar att leva på andra.. Då är jag hellre den som ger mer :)

Igår kväll så var jag och älsklingen och såg på giffarna och satan vad kallt det var!! Och dum som jag var så hade jag lämnat min vinter jacka hemma hos mamma så jag hade bara min vanliga tyg jacka på mig :/
Alla andra hade tjocka vinter jackor och mössor på sig så man vart ju lite måttligt avundsjuk på dom :P

I morse var robin hemma med mig. Vi sov fram till halv tio och sen åt vi frukost och tog en lugn och skön morgon tillsammans :) Har jobbat mellan 14.00-19.00 idag och nu är jag hemma hos mamma, ska mysa ner mig i soffan med lite fika! Är ju massor med bra på tvn ikväll ;)
Vi kommer att sova här nu några dagar nu för att det ska bli lättare för mig att komma till och från jobbet och så!

Kram på er.


   Helgen!

I fredags så blev det vinkväll med emelie! Först åt vi middag på biteline, super mysigt och gott ;) Sen gick vi hem till hon en stund och drack vin, lyssnade på musik och surrade en massa. Var första gången jag var hem till och joakim så det var roligt att se hur dom hade det! Det var verkligen en jätte mysig lägenhet :)
Lite senare så gick vi hem till mattias men blev inte där nå länge alls utan vi gick ner till stan. Haha vi hade riktigt roligt hela kvällen, skrattade, dansade och hade oss. Dock så önskade jag att jag inte hade druckit dom där shottarna, kände att det vart för mycket..
Vi avslutade kvällen på max där robin och några grabbar var och sen blev det taxi hem :)

På lördan vaknade man upp med en lagom huvudverk, men jag pallrade mig upp och tog mig ett bad och fixade mig! Innan robin skjutsade mig till jobbet for vi och åt en stadig frukost/lunch på texas och det satt fint då kan jag lova. Jag jobbade till kvart över sex och då for vi och käkade kebab tallrik och sedan hem och bara myste resten av kvällen! <3 Smala matvanor vi har i våran familj va? ;P Får skylla på att vi hade en liten bakis dag..  

Igår när vi vaknade vart vi sugna på att gå ut och gå så vi tog en halv timmes power walk innan frukost vilket var himla uppfriskande. Efter frukosten fixade vi oss för kalas! Melwin fyllde ju två år igår så vi var och firade han :D

Bilder ifrån kalaset :)







   fredag :)

I går jobbade jag mellan 09.00-15.00 och sen gick jag in till stan och köpte min fina vinter jacka som jag hade lagt undan. Skönt att jag har hittat än, brukar alltid annars köpa så sent när typ alla storlekar är slut men i år var jag lite smartare ;)
Införskaffade mig även ett par snygga jeans leggins innan jag for hem!


På kvällen blev det middag och hockey och en massa tv tittande med trevligt folk. Super mysigt :)

I dag har jag varit nere på stan med mamma och ätit lunch/fikat, jag åt en super god stor baugette macka med salami och brioost i :) Också blev det lite shopping. Handlade bland annat present åt melwin som fyller 2 år på söndag, hihii stor killen min!

Ikväll blir det vinkväll med emelie :D Vi har bokat bord på biteline till klockan sju, så vi ska äta middag och mysa där först och sen blir det utgång! Och som vanligt så vet jag inte vad jag ska ha på mig haha men det brukar sluta med att man bestämer sig typ 5 minuter innan man ska iväg ;P

Hoppas ni får en bra fredag kväll ni med ;)

RSS 2.0