Jobb!

I dag har jag jobbat ett 11 timmars pass! När jag kom hem hade älsklingen beställt hem pizza, så nu har vi precis ätit och kollat på "ensam mamma söker". Robins favorit program eller hur var det ;) Haha!

Nu ska jag mysa ner mig framför en film. Är jätte trött ikväll! Men i morgon är det en ny vecka med massa nya krafter :D

   Halloween!

I eftermiddag har vi varit på halloween middag hos min kära mor :) Åt massa gott och busade! Therese målade barnen halloween fina, eller läskiga rättare sagt ;P





Mammas goda efterrätt fastnade också på bild ;) ("blomman" ni ser i bakgrunden fick mamma utav mig & Robin)

   Jops!

Vart inte Biteline i kväll utan Jops ;) Åt Filé oscar med klyftpotatis till varmrätt, och sedan blev det deras super goda cheesecake till efterrätt. Också lyxade jag till det med ett glas rött till maten för att känna lite fredagskänsla :)
Sedan for vi runt lite i stan och checkade läget en sväng!

Nu sitter jag och käkar godis fast än att jag är propp mätt.. Näe bäst jag borstar tänderna i stället och går och lägger mig! En lång jobbhelg väntar :)

Natti Natti!

   Bada :)

I morse hämtade jag pojkarna och for sedan hem hit och myste lite i soffan och busade med Robin ;)
Efter vi ätit lunch gick jag ut och la Noel i vagnen och det gick inte många minuter tills han somnade och sedan sov han ca en och en halv timme. Lagomt tills vi skulle åka mot Alnöbadet :)
Och jag säger bara det att lättsammare barn får man leta efter! Dom har varit så snälla och glada hela dan.
Det var många andra barnfamiljer där också som vi lekte med och jag tror att det flesta trodde att det var mina barn. Kom fram en mamma som beundrade mig över att pojkarna var så uppfostrade och snälla och två pappor tyckte jag gjorde det bra att ha med två barn att ha koll på då dom tyckte det var nog med ett :P Haha ja så jag har fått förklarat mig i dag och sagt att jag faktiskt bara är moster åt dom :)

Vi fikade glass och myste där också och sen frågade jag Melwin om vi skulle gå och göra oss klara och åka hem. Melwins svar: Är du tokig ? Jag måste ju få åka kanan mera. Förstår du inte det Linda!
Haha sötboll, vi vart där tre timmar och nu lovar jag att vi alla tre är helt slut :)
Har skjutsat hem dom nu och jag ska göra mig ordning för att gå ut och äta med Robin, Rasmus och Stoffe ikväll! Tror det lutar åt en tacobuffe på Biteline ;)

Gullungar! ♥







   SMS- INLÄGG

foto0946 (MMS)

Barnvakt åt mosters små hjärtan idag! Har precis sovit ner Noel i vagnen och sedan laddar vi för en dag på badhuset :)


   Viktor & Rolf!

Den här måste bli min nu!! Jag har gått och känt och klämt på denna i några veckor nu och så fort jag går förbi Kicks så bara måste jag gå in och spruta på mig ett sprut. Luktar så fräscht och gott :)
Men frågan är om jag ska spara med att köpa den och önska mig den i julklapp i stället ?


   Birsta!

Tog bussen ut till Birsta på förmiddan och mötte upp Emma! Vi åt en god lunch och surrade en massa som vanligt :) Sen strosade vi runt lite i butikerna och jag hade väl igentligen inte tänkt shoppa något speciellt men så blev det ändå ;P  Bild på det nedanför!
Nu har jag massa nytt så ska inte shoppa nå mera kläder denna månad. Jag ska SPARA pengar :)

När jag kom hem höll Robin på att träna lydnad med Rocky. Åh han var så duktig och han är otroligt lätt lärd! Kul att se att han utvecklas :)
Nu har mamma varit här och hämtat honom och vi ska börja med middagen. Två kockar i köket i dag ;)

Stickad tröja ifrån VeroModa 399:-



Crocker jeans ifrån Jc 399:-


   Snart sova!

Efter middagen lånade vi mammas bil och for hem till svärmor och Ingemar och hälsade på! Sen kom vi på att vi ville träffa robins mormor och morfar också så vi alla tog en prommis upp till dom och fikade :)
Fick lite annonser utav Robins mormor på kryssningar som vi är funderar på att åka på i början av december. Så sitter just nu och kikar runt på några utav hemsidorna och ska väl surra med dom andra tre som ska med och se vad de tycker! Vi har iaf pratat om att vi vill åka på en julmarknads-kryssning tillsammans och jag tror nog jag har hittat nått här som kan vara intressant :)
Jag vill helst boka nu på en gång ja så jag har nått att se fram emot ;) Men allt ska ju stämma in med allas jobb och plugg först!

Har haft en jätte trevlig kväll! Nu ska jag krypa ner i sängen så jag kommer upp i bra tid i morgon. Mamma kommer att knacka på dörren här 07.00 för att lämna Rocky då han ska få vara med Robin hela dagen, bästisarna :)
Själv sticker jag ut till Birsta en sväng med Emma! :D

   I dag blir det våfflor hos oss :)


   You make me happy!

I dag tog jag en sovmorgon på min lediga dag, åt frukost till nyhetsmorgon och gav mig sen ut på en walk! Var så jäkla halt så det gick inte gå lika fort som jag brukar, fick gå och spänna mig hela tiden för att hålla mig kvar på benen :P Så vart inte så mycket träning utav den rundan men frisk luft är ju alltid skönt.

Har tvättat hela dagen, tog med handdukarna och sängkläderna denna gång så det vart ett par maskiner. Annars så har jag bara varit hemma och myst för mig själv, städat, läst bloggar, druckit mängder utav kaffe och surrat i telefon :)

Bjuder på en dagens då jag inviger min nya stickade kofta. Så mysig!


Klockan 17.00 ringde det på dörren och då är det min fina älskling som står där och sträcker fram en blombukett till mig! Ååh gissa om jag blev nå till mig :D Dom var så fina, och jag älskar bara tanken på att han ville överraska mig. Gubben du gör mig galet glad! Finns inte ord på hur mycket jag älskar dig.♥

   I dag är det snorhalt!

foto0932 (MMS)

Jag höll på att ramla säkert minst tio gånger då jag var ut och gick. Dags att börja sanda vägarna nu!


   Måndag!

I dag är jag lika trött som igår.. Sömnen är väldigt viktig för mig, får jag inte mina timmar så blir jag så seeg! Men i natt så sov jag nio timmar så snart är jag tillbaks på banan igen ;)
Har precis duschat och ätit lite fil och flingor. Ska he på mig lite smink, bädda sängen, klä på mig och ladda för en arbetsdag!

Ny vecka, Nya tag! :)

   Nytt i min garderob :)

Underbara nattlinne!




   Tjejkväll!

I går var Matilda och Maria hos mig på middag! Jag hade gjort inbakadfläskfile med kroketter och sallad till. Sen hade jag bakat en daimkladdkaka till efterrätt ;) Mumms vad gott det var och vad mysigt vi hade.
Vi drack vin och surrade och skrattade, underbart med tjejkvällar!
Jag tyckte inte vi drack så mycket men så här dagen efter när jag tänker efter så måste det ha blivit några glas eftersom vi tömde en hel vinbox ;) Hahaha.

Tjejorna var här till 03.00 och sedan satte jag öppe och surrade ytterligare med Matilda i telefon då hon kommit hem så la mig vid 04.30. Sedan vaknar jag 06.00 utav att Robin kommer hem i från krogen fullare än fullast :P
Somnade sedan om och sov till 09.00 så ca 4 timmars sömn i natt fick jag och det känns i dag..

Var ner till stan förrut och åt en pizza med Matilda och jag lovar att den satt riktigt fint. Sen gick vi en sväng på stan och kikade lite! Var tyst och lugnt överallt, märktes verkligen att det var söndag :P
Jag shoppade en mysig stickad kofta som var nedsatt till endast 100 kr så ett litet fynd vart det :)

   Morning :)

I går var jag ner till stan och träffade Matilda, tog en fika också hamnade vi på underkläds avdelningen även fast vi både inte skulle shoppa något.. Vart ett sett underkläder, ett par till trosor och ett jätte fint nattlinne :) Sånt man inte kan ha för mycket utav mena jag! ;P
Sen gick vi hem till mig och drack mera kaffe och surrade. Jag klippte Matilda, blir tokig på tjejen som har så fint hår men ändå förstör hon det med löshåret! Spelar ingen roll vad man säger så lyssna na inte, tooka ;)
Vart en lugn hemma kväll sen framför Idol och film.

Nu har jag precis ätit frukost och ska strax fixa mig lite snabbt för mamma, Elin och mormor hämtar mig snart för en liten birsta tripp. Jag ska kolla på skor också måste jag byta nattlinnet som jag köpte igår till en större storlek!

I kväll kommer Matilda och Maria F hit på middag och lite vin :D Har precis kommit på vad jag ska bjuda på så måste fixa lite inför det när jag kommer hem! Ska bli så KUL med en tjejkväll :)

   Tacopaj!




Jag lovar och svär gott folk att det här är den godaste tacopajen! Och jag vet att jag inte är ensam om att säga det, därför jag skriver om det ;)

Pajskalet

100 g margarin
3 dl vetemjöl
1 1/2 riven ost
2 msk vatten
2 krm salt & peppar
(Blanda sedan ihop allt och pressa ut degen jämnt i pajformen, låt stå 1 timme)

Grädda sedan pajskalet i ugnen på 200 grader i 15 min! Stek under tiden ca 400-500 gram köttfärs med tacokrydda.
Hacka 3-4 tomater i små bitar. Och sedan her du i köttfärsen i pajformen, på med tomaterna och bred sedan över med creme fraiche. Ställ in pajen i ugnen 20 min.

Servera med en fräsch sallad, tacosås, jalapeno, creme fraiche och tacochips! Barnsligt enkelt för att vara såå gott :)


   Välkommen lediga helg :)

Jag skulle faktiskt kunna jobba hela helgen också bara för att jag älskar mitt jobb och mina underbara arbetskompisar! Vi har så himla kul, skämtar, skrattar och har oss :) Tack för att ni gör vardagen till det bästa gulliga ni!

Visst tycker jag ändå att det känns skönt att ha några dagar ledigt framför mig. Det behöver man för att samla nya krafter :)
Jag har bokat in min helg med massa skoj, önskar dock att man hade mer tid åt alla. Jag får så dåligt samvete när jag inte hinner träffa alla så ofta.. Men så är det, tyvärr!
Mest ont gör det när jag inte hinner träffa mosters små prinsar. Syrran berättar att Melwin pratar om mig hela tiden och vill att jag ska komma. Det gör mig glad samtidigt som jag får dåligt samvete för att vi inte kan ses lika ofta som man önskade! Inte lätt när ja jobbar så mycket kvällar.. Tur vi får ses i helgen :D

Nu har jag satt denna form i ugnen med massa olika frukter i och riven vitchoklad ovanpå. Serveras sedan med vanilj glass :) Kvälls mys med Robin och Daniel!

   Krejsi!!

Haha jag kan inte sluta skratta efter min och Erikas stängning ikväll! Vi snabbade oss som attan med att städa och räkna kassorna så vi kunde sluta i bra tid också går vi mot dörren och ska gå ut, men det går inte ?
Det lyser rött vilket brukar betyda att man glömt att stänga någon dörr på lagret. Så jag gick dit och röck i en dörr och så går larmet på haha! Jag vart livrädd och sprang och hämtade Erika, vi båda får panik och får till slut av det som tur var..
Efter mycket om och men så provar vi att gå ut igen och då gick det. Erika börjar skratta som en tok och säger att hon provade en ny kod de var därför det gick :P Då har hon alltså slagit fel kod hela tiden vi varit där, haha ja undra om det var någon som var lite trött i dag ;)

Nu är jag hemma iaf och ska fika lite och kolla klart på efterlyst! I morgon jobbar jag sista passet innan jag får helg, så skönt det ska bli efter sju dagars arbete :)

   Spa kväll!

Efter jobbet idag gick jag hem och gjorde i ordning middag lite snabbt, spagetti och köttfärssås fick det bli!
Sedan tog jag en prommis upp till Veronica i spö regnet för att fixa en nagel som inte ville sitta kvar.. Så trevligt att komma till hon och surra så det gjorde inget ;)
Sen jag kom hem där ifrån har jag haft en riktig SPA kväll för mig själv! Tog en låång dusch, gjorde peeling, inpackning, ansiktsmask och smörjde in mig med favorit doften papaya. Skönt att ha en sån kväll bara för sig själv medans Robin inte är hemma så man kan spela hur hög musik man vill och bara vara utan att ta hänsyn ;)
Nu sitter jag och dricker en stor kopp te och äter lite fruktsallad, Yummie :)

Frukt är inte bara väldigt gott, utan även fin dekoration på bordet!





   Helgen!

Jag har jobbat hela helgen och sen har vi sovit ute på alnö. Annika har lagat god mat och skämt bort oss lite ;) Det är så mysigt att komma ut på "landet", man blir mer avslappnad på något vis!

Nu har jag nyss varit och handlat lite mat och ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för jobb.
Den här veckan blir det jobb fram tills fredag och får ledigheten i helgen :D Underbart!

Hade besök utav mosters charmtrollar i fredags också :) Vart dock inga kort knäppta då så lägger in en söt bild i stället där Melwin håller på att pussa sönder brorsan haha! ♥



   Mer smak ifrån Turkiet :)

Annika hade ca 400 bilder ifrån resan och jag har nu hjälp hon med att sortera lite och lagt in dom på hennes dator! Några snodde jag till bloggen också ;) Nu blir det natti!!






   Nu blir det myys :)

Har tänt ljus i hela lägenheten nu och ska duka fram gofika här! Är ju trots allt lill lördag ;)


   Äntligen klart!

I dag har jag inte alls mått nå vidare.. Känner att det är en förskylning i kroppen, jag som trodde att jag hade sluppit den :/
Har iaf varit duktig och effektiv med pluggandet idag och gjort klar uppgift 1 som ska vara inlämnad på måndag! Som jag har dragit ut på det nu, men det är Linda i ett nötskal det. Sparar alltid allt till sista stund och har alltid gjort :P
Har suttit och pluggat i nästan 5 timmar i dag, renskrivit på datorn, Robin har läst igenom det och tyckte det var jätte bra så nu är det bara att skicka in det! Ska bara läsa igenom det en sista gång sen :)

Denna bok kan jag nästan utan till nu ;)

   Frukost!

Vaknade upp med världens halsont i dag och känner nu att jag är hängig :/ Vill inte bli sjuk!!
Startade med en rejäl frukost nu och ska ta mig en dusch snart så jag hoppas på att jag blir piggare sen. :)


   Underbart!

I dag vart det också en sån där pysmys dag :)
Började med en lunch och massa surr med världens bästa Emma! Sen vart det lite presenthandling innan jag for hem till hjärtat som lurade in mig på ett spel här på datorn, Betapet heter det och är nu ett beroende spel helt klart :P Haha jag har aldrig varit för varken tv eller dataspel men nu är jag fast vid just det här. Vi satt och spelade mot varandra så att vi glömde bort middagen.. Och vi skulle i väg och fira Svärmor som fyller år i dag klockan 18.00 så fick bli snabb driven på Mc donalds och käka i bilen på väg dit men det gjorde inget det heller ;)
Sen blev det gofika på kalaset, alltid lika mysigt att komma dit och träffa alla! ♥

Nu sitter jag och Robin och nördar igen på Betapet medans Sverige gör bort sig på 4:an! :P
I morgon är min sista lediga dag innan jag kliver på veckans jobb som är tors-sön. Har haft underbara lediga dagar nu och har verkligen tagit vara på dom :)

   Måndag!

I dag blev det en stan och birsta dag med mamma. Jag bokade in en synundersökning nästa vecka och ska då även beställa nya glas till mina bågar också!
Vi satt oss och tog en liten fika och surrade ett bra tag sen. Så mysigt när jag och mamma får egen tid tillsammans!♥
Vi var inte nöjda efter våran fika stund så for ut till birsta och kikade runt lite.. Jag shoppade en snygg skjorta och en klänning som jag har letat efter länge. Super nöjd!
Och det bästa utav allt med att vi for ut till birsta var att jag fick träffa min bästa Matilda :) Vi har inte träffats på över två veckor eftersom vi båda har varit utomlands så det var KUL! Äntligen är vi på hemmaplan ;)

I eftermiddag fick jag energi utav min älskade pojkvän när han sa att han skulle ut och springa med en kompis. Det smittade av sig på mig så pass mycket att jag också fick på mig träningskläderna och kom ut på en 30 minuters SNABB power walk! Duktiga paret :D
Sen lagade jag middag och har nu duschat, städat och skurat här hemma!
Nu har jag äntligen slagit min till ro i soffan :)

   SMS- INLÄGG

foto0895 (MMS)

Fika på stan med mamma!


   Luktar nybakat här hemma :)

Äntligen har jag tagit mig tid till att baka! Jag älskar verkligen att baka, det är såå mysigt :)
I dag valde jag att baka tekakor vilket är favorit brödet här hos oss!

Nu har vi varit så smala att vi tryckt i oss en varsin söndags pizza. GOTTI!
Snart börjar ensam mamma söker som man bara inte får missa :)

   Hemma efter en trevlig kväll!

Vi var bort bjudna på middag hos Daniel, Lina och lilla Alma i kväll så vi kom alldeles nyss hem där ifrån. Har haft jätte mysigt! Ätit en massa gott, kört bilbana med sötaste Alma, sett på film och surrat en massa :)
Var svin kallt nu när vi for hem. Känns verkligen att det håller på att gå mot kallare grader nu.. Jag hatar kyla men älskar all höst och vinter mys med alla ljus, och sen så håller jag på att längta ihjäl mig till jul :D

Vi hade med oss en liten present till middagsvärdarna :)

   SMS- INLÄGG

foto0889 (MMS)

På innebandy :)


   Fredag och mys i soffan väntar!

Min dag började med att gå till tvättsugan och köra i gång några maskiner. Äntligen fick vi tid till att tvätta då vi hade ett berg utav smuts kläder!
Sedan hade jag ett nagelbesök inbokat klockan 13.00 och gissa om jag har längtat efter denna dag :) Äntligen har jag satt på nagelförlängning igen! Och eftersom jag jobbar i matbutik och packar upp varor hit och dit så gjorde jag dom rätt så korta så att jag ska klara av att jobba som vanligt. Nu vill jag aldrig mer ta bort dom här, jag känner mig så fin i dom :D

När jag kom hem var svärmor här och väntade på mig för fixning inför discofest med hennes jobb! Dom skulle ha 70-tals tema så vi valde att göra håret stort och fluffigt hår med krustång och sedan färg glatt smink. Hon hade köpt en riktigt läcker lång klänning som är typiskt 70-tal och hon vart så snygg, allt matchade så bra! :)

Nu är Idol och mys i soffan som gäller för mig!

Mina fina naglar :)

Robin var duktig och tog fram kameran under tiden jag stylade ;)






   Kärleksmums :D

Det var den snabbaste inventeringen vi haft tror jag! Var klar redan klockan tio, så skönt :)
Och som vanligt när vi har våra inventeringar så äter vi och fikar en massa onyttigt under tiden. Det är det som är mysigt också är alla oftast lite övertrötta så man skrattar åt minsta lilla grej hela tiden ;P

I dag hade vi fått någon fel beställning utav brödkillen så han kom med fyra STORA kartonger med kärleksmums till personalen och gissa om vi blev nå glad ;) Har ätit x antal såna här i kväll och fick dessutom med mig 16 stycken hem! Så nu blir det kärleksmums hela helgen lång haha..


   Tröttis..

Vart sen kväll på jobbet igår då vi hade personamöte efter stängning. Vi hade tänkt att köra ett snabb möte men som vanligt när vi sätter igång så går det över till mycket annat surr också ;) Fick skjuts utav Maria hem sen, tusen tack för det bästa chef! ♥

Nu har jag suttit här i soffan och bara myst ett tag framför nyhetsmorgon. Jag känner mig seg och trött i dag!
Men blir nog piggare efter en dusch :) I dag väntar en lång arbetsdag.. Börjar klockan 13.00 fram tills vi är klar med inventeringen i kväll!
Sen så har jag heelg :D

   Går dagens shopping!


   Onsdag

Nu har jag hört bebis skrik nästan konstant här hemma i några veckors tid. Det konstiga är att man inte har sett någon utav grannarna som har gått med varken någon mage eller barnvagn :O
Man kanske har missat det eller så har det bara inte synts att mamman varit gravid.. Iaf så gör det ont att höra en bebis skrika så mycket!
Har nu satt på musik här hemma så jag slipper höra att den är ledsen. Man kan ju inte koncentrera sig på något annat när man hör det där skrikandet :P Stackars liten..

I går kom Daniel, Lina och Victor hit och såg på Timrå matchen och åt biteline pizza med oss :) Jätte trevligt! Jag är så nöjd över tvn, vart ett helt annat vardagsrum med den!
Nu har jag nyss varit ute på en power walk runda. Så skönt efter att inte ha rört på sig på två veckor! Fick massor utav ny energi :) Nu blir det en dusch, sedan äta och gå till jobbet.

   Ny tv till vardagsrummet!

Äntligen har vi kommit till skott med att köpa en riktig tv..
Och eftersom Robin köpte en till sovrummet för någon vecka sen så vart det min tur att köpa en ny till vardagsrummet ;) Robin åkte och köpte den eftersom jag kan nada om sånt här, men en 42 tums Samsung vart det! :)

   SMS- INLÄGG

foto0879 (MMS)

Ni måste bara prova den här Dumle om ni inte redan gjort det!


   Bjuder på ett liten titt på hur vi haft det :)

Fler bilder finns på facebook för er som är vän med mig där!
















   Blogga!

Tänk att ni läsare fortfarande är kvar fastän jag inte bloggat på en och en halv vecka, KUL! Men man undrar ju många gånger vilka alla ni är :)

Vi kom hem ifrån Turkiet i lördags och har haft en toppen vecka! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om vad vi gjort men kortfattar lite.. Har varit ute på två båtturer, åkt vattenskoter, varit på turkist spa, åkt banan, badat i lera, shoppat, ätit och druckit massor utav gott!
Man har nog gått upp ett och annat kilo efter denna resa :P Maten är farligt god där, man har ätit mängder utav glassar och druckit en hel del utav deras goda öl! Men har man semester så har man ;)
Vi var sammanlagt 18 stycken som semestrade ihop så vi vart ett gäng. Jag och Robin bodde på ett jätte fint hotellrum! Det finaste jag bott på när jag varit utomlands faktiskt, stort och fräscht :)

Nu är man hemma tillbaks i vardagen igen.. Känns både och men mest kallt haha!
I lördags hann vi bara hem en snabbis för att sedan fara och fira Melwin som fyller 3 år i dag :) Blev middag och kalas för honom då med släkten. Mysigt och guud så mycket jag saknat pojkarna under veckan jag varit borta! Mosters ögonstenar :)♥

Nu måste jag kila iväg till jobbet.. Var tillbaks på jobbet redan igår och nu jobbar jag fram tills fredag men sen så får jag helg! Längtar redan ;P

RSS 2.0