Sool :D

Igår jobbade jag och gjorde klart det mesta borta i radhuset! Vid halv tolv for jag hem till mamma och duschade för att sen åka på möte på arbetsförmedlingen. Var rätt så intressant möte fast än att man visste ungefär hälften om vad de pratade om. Jag fick även reda på att jag ska gå med i a-kassan nu även fast jag bara jobbar extra. Jag har trott och hört att man ska ha som en fast anställning för att kunna vara med där men tydligen inte :)

I dag var det meningen att jag skulle göra klart allt där borta men då hade dom som har flyttat ut inte hunnit med att tumt och hämtat allt så jag får göra klart det i morgon istället..
Har gjort lite annat nytta idag som varit på banken, postat ett cv och lite så. Och nu är jag hos mamma, har precis duschat och ätit lunch. Funderar på att sätta mig ute i solen ett tag och sen kanske gå ner till stan en sväng om jag hinner :) 


   jobbat idag :)

I morse klev jag upp med robin och åt frukost och sen skjutsade jag honom till jobbet och därefter for jag till radhuset där jag ska städa ur. Har städat och skurat som aldrig förr hela dan :P Mamma och mormor kom förbi med fika och hjälpte mig lite också, sötisar ;)
När jag kom hem började jag med maten så den var klar tills grabbarna kom hem. Gjorde egen pasta carbonara med vitlöksbröd till och det vart riktigt gott måste jag säga fast att det var första gången jag gjorde på det reseptet! Är roligt att prova nytt :)
Ikväll blir det bara lugnt, vi ska ladda ner en film och mysa :D Jag är skit sugen på glass så jag hade tänkt att flörtas lite med min käre pojkvän och få han att fara och handla det ;)

   birsta

I dag har jag varit ut till birsta med mamma och elin :) Och satan vad mycket folk det var där ute, lite annat för vad det är inne i stan! Tycker det är konstigt att folk väljer att åka ut dit istället för att gå på stan och framför allt tråkigt för min del eftersom det inte finns nå jobb för mig då Afmidor inte har nå folk..
Blev lite shopping idag, fick bland annat ett par jätte söta skor utav mamma! Hon är bäst min mamma :D
Hon har även fixat ett jobb åt mig den här veckan. Hennes kompis ska flytta ifrån sitt radhus uppe i granloholm och hon har inte tid att städa ur där själv så då frågade hon om mamma trodde att jag ville och det vill jag så klart! Jag får riktigt bra betalt, känns som att jag hade kunnat gjort det för hälften av pengarna också ;)

Nu har jag lämnat in min mobil också, det är nått fel när man ska prata i den :S Så nu får jag ha en riktigt gammal telefon medans den är på lagning!
Men nu hurni hinner jag inte skriva nå mer här. Ska åka in till stan och se på giffarna ;D
Puss på er

   seg idag!

Hade det riktigt skoj igår hos sanna. Hon hade fixat skit mysigt med partytält och grejer :D Var meningen att robin skulle komma lite senare men så skickar han sms att han fått feber efter att han varit ute och fiskat med grabbarna så han ville bara krypa ner och lägga sig. Men så gullig som han är så väntade han tills då han skulle hämta mig! Vid tolv drog typ alla in till stan, vissa skulle hem och andra på krogen och då bad jag robin komma och hämta mig. Hade jag hängt med in på krogen hade jag varit tvungen till att ta bussen och sedan gå en bra bit själv i mörkret för att komma hem, eller ja hem till stoffe där vi bor just nu :P
När vi kom hem bäddade jag ner min älskling i soffan, han frös samtidigt som att han var alldeles kokhet. Jag gjorde i ordning te till han och satt och pussade på han jätte länge, lill hjärtat mitt jag har sett nog av att se han vara sjuk nu!

I dag har jag haft min segaste dag på väldigt länge! Har haft feber, ont i halsen vilket jag måste ha blivit smittad av robin i natt plus bakis på det, hua vad hemskt det är när man mår så här.. Men jag hade iaf roligt igår och det är huvudsaken ;)
Nu ska vi se film, äta glass och dricka cola :D

   Tjingeling ;)

Gud vilken dålig bloggare jag har blivit känner jag, måste bli skärpning! :)

I veckan har jag lagt ner en hel del tid på att kolla upp lite om lälingsutbildningen och så, så ja jag får se hur det blir! Håller tummarna :)

Igår på dan for jag och hälsade på robin på jobbet och kikade i deras nya lokal som dom fått och sen följde jag med dom ut och käkade lunch.
Sen på kvällen var vi bjudna till stoffe på middag och lite vin ;) Var han, jag, robin, rasmus, tommy, matilda, anton, ziri och daniel. Åh det var så roligt att träffa matilda, var ett bra tag sen sist! Och det var kul att hon hade med sig anton också, dom är så jäkla söta tillsammans :D
Riktigt mysigt hade vi, surrade och hade det trevligt och jag tror att alla blev rätt så dragna innan det var klart haha. Mot slutet så satt jag och ziri och käkade en massa chips och ostkrokar samtidigt som vi höll på att somna ;)

I morse vaknade jag av att matilda ringer och låter dö pigg, då var hon på väg till jobbet haha galning :P
Efter ett tag hörde jag att ziri och daniel också var vaken så då gick jag och robin upp och jag tror att alla var lite seg hehe.
Rasmus kom på att han ville åka till matfors på någon motor affär för då var han sugen på att köpa en fyrhjuling så jag, robin och stoffe följde med dit och kikade också blev det så klart en bakis pizza på spice ;)
Nu är jag hemma hos mamma. Ska lägga mig i ett bad om ett tag och sen ikväll blir det grillfest hos sanna i klingsta :D


   tråk väder..

I går var jag hos frissan och fixade håret, känns skönt att ha fått lite liv i det igen. Var så slitet och blekt av solen! Dock har jag inga slingor i håret nu så det känns lite mörkt, men ska nog beställa tid för det om nån vecka.
Hittade även två tröjor och ett linne på rean vilket var en himla tur, jag som aldrig brukar ha turen med mig att lyckas hitta något på rean :P
När robin slutade jobbet for vi hem till hans mamma och åt middag med dom och sen for vi upp hit till robins mormor och morfars hus, dom kommer inte hem fören i morgon så vi ska vara här tills dess och sen ska vi bo hos mamma medans dom är borta fram till på söndag! Hehe det är en himla åkandes på oss hit och dit, man har en stor väska som man åker och far med överallt. Längtar så mycket tills då vi får flytta hem till lägenheten igen för det blir ganska så påfrestande i längden att inte kunna landa och ha sitt eget..

I dag har lisa varit här och hälsat på mig :) Har fikat, surrat lite skit också hjälpte jag hon att sätta om hennes löshår. Mysigt att du kom gumman!
Sen när hon for så kom robins mamma (carina) och lilla lotta hit och ville ha med mig på en prommenad så vi tog oss en ganska så rejäl prommenad runt här, var jätte skönt ute då också :)
Ikväll är robin ute och fiskar med grabbarna och elisabeth har nyss varit här hos mig, jag hade lovat att noppa hennes ögonbryn så nu är dom fina igen :)
Funderar på att göra mig lite te och krypa ner under en filt framför tvn nu, vart jätte frusen av..

Och idag har ju matilda kommit hem ifrån tunisien också :D Jag saknar dig jätte mycket stumpan, hoppas vi kan ses i morgon! :)

   halluuu

Får be om ursäkt för att det har blivit dåligt med bloggandet nu, jag får skylla på att det är sommar ;)

I onsdags blev det utgång med lisa. Vï var på olearys och där träffade vi en hel drös med folk, riktigt roligt att träffa alla igen! Mot slutet hör jag att robin ropar på mig, då sitter han på bks uteservering så då gick jag över dit och satt och surrade med dom ett tag :)

Vi vaknade upp bakfull på torsdagen och sen var man seg hela dan. For och käkade en varsin pizza och sen vidare till ljudal där robins familj har stuga. Och där stannade vi i två nätter, har myst och ätit god mat, druckit en hel del alkohol, spelat kort och så med alla där. Är alltid lika skönt och trevligt att komma dit :)
När vi var på väg hem igår så for vi sörforsvägen så vi for genom matfors och där stannade vi till på dannes kiosk och åt en varsin mjukglass, var flera års sedan jag åt en glass där sist :P
När vi kom hem var det bara att byta om och packa för då skulle vi ut med båten här på alnö. Blev fest med en massa folk på en ö här ute. Vi var riktigt många, grillade hamburgare, spelade strandfotboll och åkte wakeboard. Hade jäkligt roligt och fulla blev vi, slutade med att jag och robin hamnade i en annan båt när det var dags att åka hem haha.
Var nog hemma vid två skulle tro och då var vi frusna så jag och robin la oss och bubblade vilket inte alls var nå smart när man var i det tillståndet som vi var. Båda somnade i babet :O Haha vi både rusade upp för att vi var så chockad över hur vi kunde somna där.

I dag är man seg kan jag lova, hua har blivit mycket alkohol den här veckan ;P Men det blir väl lätt så när man är ledig och inte har nå jobb att anpassa sig till!
Nu ska jag gå upp och vara lite social, skriver mer i morgon :)
Kram


   tisdag

I söndags vaknade jag upp hos mamma och var pigg redan klockan åtta så då tog jag mig en lång morgon prommis och sen ringde jag robin och fråga om han ville ha hämtning ifrån stöde. Så snäll som jag var så hämtade jag honom och han var då hyffsat sliten och bakis efter deras festande.. Var ganska roligt att retas med honom då ;)

Blev pizza också var vi på giffarna och det var bland den tråkigaste matchen jag varit på. Hände ingenting!

Nu bor vi ute på alnö och  är hundvakt här åt två sötnosar :)
Igår när robin skulle åka och jobba så tog han med sig ena hunden dit och jag tog med lilla ellie in till stan, hon fick följa med mamma och elin upp till norra berget och busa där medans jag var nere på stan och tog en fika med tjejorna!
Var jätte roligt att träffa dom, var över en månad sen sist. Åh jag saknar dom redan igen hihii :D
Efter jag varit nere på stan och fikat med dom, varit på banken och forex för att växla tillbaks lite pengar hämtade jag tillbaks ellie hos mamma och sen for vi ut till alnö och då mötte vi robin som försökte klättra upp med stegen för att ta sig in i huset :P Ingen av oss hade någon nyckel och dom hade glömt att lägga ut nån så det var bara för robin att klättra upp och gå in ballkong vägen haha men tur var ju att den dörren var öppen annars hade vi inte kommit in.

Vi hade en riktigt myskväll igår. Bubblade, drack vin och åt chips och dipp och ostkrokar! Jag som inte är någon chips älskare annars men igår var det hur gott som helst ;P
I dag håller jag på att skriva i ordning ett cv som jag ska lägga in på arbetsförmedlingen. Måste ha ett jobb nu innan jag får nå fel! Var ju inte meningen att vi skulle komma hem så här tidigt så jag har inte fixat något jobb för sommaren och det känns ju inte alls nå kul nu :/
Men men det är väl bara att ligga i och söka typ varenda jobb som finns..


   borta bra men hemma bäst!

Nu har vi varit hemma några dagar och satan vad skönt det är :) Men om nån vecka lär man nog börja längta tillbaks lite skulle jag tro. Vi hade det ju riktigt bra och roligt innan robin blev sjuk, hade det fortsatt så så hade man inte velat kommit hem så här tidigt.. Men men vi får vänta nu och ladda inför spanien resan i april i stället!

Vi bor nu för tillfälligt ute i viforsen i robins mormor och morfars hus medans dom är bortresta. Det är jätte mysigt att vara där ute, skulle lätt kunna bo där :)
Igår morse hann vi mer eller mindre bara äta upp frukosten så plingar sundsvalls tidning på dörren för att de ville intervjua oss om vad robin varit med om. Vi tyckte att det var okej att ställa upp på det så vi berättade om hela händelsen och hur nära det var att han inte skulle klara sig. Också spelade dom in det så igår klockan tre och fyra på eftermiddan så det med på radio guld :P
Och idag är det med i tidningen. Jag vet inte riktigt hur dom lyckades med att få mitt efternamn till källman men ja det står då det i tidningen iaf :O
Efter intervjun for vi in till stan och åt lunch, handlade lite mat och sen hem till mamma och hälsa på hon och elin en sväng. Och sen på kvällen hade vi middag hos oss med stoffe, rasmus, ziri och daniel och sen kom kg till oss och gjorde oss sällskap :) Hade en riktigt trevlig kväll med vin, öl och lite annat gott!

I dag är jag hemma hos mamma och umgås med hon, elin, therese, melwin och lilla noel som är en månad gammal nu :) Åh det är så mysigt att ha blivit moster till en till liten plutt, han är så go. Har suttit och myst och gosa med han nu i över en timme :D
Jag blir här idag och ska förmodlingen sova kvar här också. Robin ska på fest i stöde ikväll och då vill ja inte sova ute i huset själv ;P 
Det lutar åt utgång för min del ikväll också. Men jag har feber och ont i lederna idag, trodde att feber hade gått över förut men det var nog bara alvedonen som lurade bort den :S Jag ska avvakta framåt kvällen och se hur det känns då, har ju tjatat på att få med lisa ut ikväll fast än att hon ska jobba i morgon hehe så då vill jag ju göra det nu också. Var ju en månad sen vi sågs nu så det vore riktigt skoj!


   pics :)













   äntligen hemma i sverige igen :D

Igår kväll landade vi på arlanda efter en resa hem på sammanlagt 27 timmar.. Var en himla jobbig resa med en massa väntan i både bangkok och peking men vi hade turen att lyckats sova ganska mycket på flyget så det var skönt!
Rasmus och daniel hämtade oss och då for vi raka vägen till uppsala och åt svensk pizza vilket var min och robins högsta önskan när vi hade landat ;P
Sen när vi kom till sundsvall for vi ut till alnö och hälsade på familjen där :)
I morse när man vaknade kände man sig som en prinsessa, har sovit riktigt skönt i natt vilket var ett tag sen sist. Har inte blivit någon riktig sömn på de senaste en och en halv vecka då robin varit sjuk. Man har liksom inte kunnat slappnat av men nu så är det bra med han och vi kom hem hela och friska och det är det ända som är viktigt just nu!
Ni ska bara veta vad vi njuter att vara hemma, känns tryggt på nå vis. För en vecka sen låg vi liksom på sjukhuset för att robin var döende, känns ganska overkligt vad man har gått igenom nu så här i efterhand måste jag säga :O

Efter vi ätit en god svensk frukost i morse så for vi in till stan för att gå på arbetsförmedlingen, gå en sväng på stan och fixa lite ärenden och sen avslutade vi med en lunch på texas :)
Ikväll är vi ute i viforsen hos robins mamma och hälsar på, ska sova kvar här i natt också. Vi kommer nu fram till den 1 november att bo lite här och lite där eftersom att vi har våran lägenheten uthyrd tills dess. Var ju inte meningen att vi skulle komma hem så här tidigt men nu blev det så så vi får göra det bästa utav situationen fram tills dess.
Som nu ska robins mormor och morfar bort en eller två veckor så då ska vi få ha deras hus under den tiden och det ska bli riktigt mysigt :)

Oj nu börjar det här inlägget bli himla långt, får fortsätta skriva i morgon och förhoppningsvis lägga ut några bilder!
Puss på er

   jag visste att du skulle fixa det har alskling!

Nu ar vi antligen utskriven ifran sjukhuset och det kanns sa fruktansvart skont!
Ni skulle ha sett robin nar doktorn kom in i morse och sa att varderna har stigit ytterliggare, han bara hoppade upp ur sangen och kladde pa sig och borjade sjunga. Det var sa jakla roligt att se att nu har den ratta friska robin kommit fram igen :D
Vi har precis fatt besked om att det gick att boka om varan biljett hem sa pa mandag aker vi ifran bali till bangkok och sen da pa natten mot tisdag aker vi darifran hem till sverige!
Vi tankte ga och fira med pizza nu innan vi aker med baten tillbaks till gili dar vi har vara vaskor och sen stannar vi kvar tills i morgon for att sen aka till bali och vara dar dom sista dagarna :)

Tack alla for alla fina sms och allt stod vi har fatt, det har varit guld vart ska ni veta <3
Vi hors snart igen! Puss & kram ifran oss :D

   Daliga nyheter ifran oss..

Just nu befinner vi oss i Lombok pa en privat klinik..
Robin har fatt denguefeber fick vi veta i sondags :( Han har varit dalig nu i sex dagar och inte har det blivit na battre fast an han varit hos tva doktorer ute pa gili. Dom trodde att det bara var nagon forskylning sa han fick ata mediciner men det blev aldrig na battre utav det. Sa i sondags morse tog vi beslutet om att vi maste aka hit till det storre sjukhuset har i Lombok for att be dom kolla hur hans blod varden var. Forst trodde vi att det var malaria och nar vi fick veta att det var denguefeber sa fick vi forst en liten lattnad, vi trodde inte att det var sa allvarlig sjukdom men da forklarar doktorn framfor vara ogon att robin ar doende och att det ar jatte allvarligt och att han genast maste laggas in med dropp!
Hans blodvarden ska ligga mellan 150-350 och har man under 50 ar det jatte alvarligt och robin hade 82 nar vi kom och sen har det sjunkit mer dom har dagarna, igar hade han 56 och da vart vi riktigt radda. Man sag inte sa mycket ljus i allt da langre kan jag saga..
Dom sa att allt hanger pa att han maste ata och dricka jatte mycket for att vardena ska stiga sa igar gjorde han verkligen allt och at som en hast fast att han holl pa att spy sa fort det kom mat. Jag mer eller mindre tvingade honom att ata, det var liksom de enda valet han hade for att det har skulle ga vagen. Och i morse efter dom nya proverna visade det sig att vardena har stigit till 66 och satan vilken lattnad det var aven fast det fortfarande ar jatte lagt men det ar ett tecken pa att det haller pa vander :) Ingen av oss har kunnat sovit i natt for vi varit sa narvos for vad de skulle visa idag.
Sa i dag kor vi med samma grejj att bara trycka i sig mat sa att det fortsatter att stiga och ar det battre i morgon sa far han bli utskriven och sen ska vi forsoka att boka om varan flygresa sa vi kan komma hem redan pa tisdag. Nu vill vi bara hem till sverige efter allt vi varit med om har. Har varit valdigt jobbiga dagar och nar doktorn sager att han ligger och ar dodssjuk ja ni kan ju tanka er vad radd man blir da :/
Sager bara det att det ar tur att robin ar sa stark och envis som han ar, jag vet inte om jag hade orkat med att ga igenom det han gjort/gor.. Han har varit helt borta, haft stora kramper inte atit pa flera dagar. Jag lovar att han har gatt ner 10 kilo nu bara pa en vecka :S

Men nu borjar det ljusna for oss har och vi hoppas att det fortsatter sa, sa att vi kan aka hem snart. Och sen far vi gora om varan semster langre fram. Nu ar vi bara sa jakla glad att det gar at ratt hall och att han mar bra :D
Ska maila till flygbolaget och se om det finns mojlighet att andra varat datum nu och sen ska jag ga och handla lunch till oss pa mc donlads!
Kram  


RSS 2.0