Vill inte bli sjuk nu!

Det känns som att jag har någon förskylning i kroppen som aldrig vill slå ut.. Jag har kännt mig hängig nu lite mer än en vecka, är trött konstant och har även haft ont i huvudet i två dagar. Det tar på energin vill ja lova, man blir trött för minsta lilla man gör!

I kväll har vi varit och firat Daniel som fyller 26 år i dag :) Och han hade bakat en jätte god hallontårta som man verkligen inte kunde motstå!
Hmm jag undrar jag när jag ska ta min nyttiga dag.. Jag tycker att det är något varje dag och jag kan verkligen inte låta bli när det står nå gott på bordet, livet är till för att njuta och man lever ju som sagt bara en gång ;)

Nu ska jag kika klart på fortet! Hoppas ni mår bra och att ni är friska, tycker jag hör sjuklingar hit och dit :/

   Jeansen jag köpte igår..

Dom kommer ifrån Gina Tricot och kostar endast 499:-. Snygg tvätt och det bästa utav allt är att det är relativt låg midja! Annars så hittar jag nästan alltid jeans med hög midja och det gillar jag inte..




   Gott!!


   Min dag :)

Dagen började med jobb fram till 13.30 och sedan hem och lagade en tidig middag, läste igenom arbetsuppgifterna som jag fått på kursen i dag. Det är rätt så stora uppgifter så nu hoppas jag på att mina böcker kommer i morgon så jag kan sätta igång! Spännande :)

I eftermiddag/kväll lånade jag mammas bil så att jag kunde åka och stor handla mat också var jag väldigt sugen på att gå på Birsta en sväng.. Där shoppade jag ett par jätte snygga jeans, en sjal och lite andra nödvändigheter!
Sen blev det storhandling av mat och herregud vad mycket det blev. Man packar på sig både det ena och det andra när man går där, men nu har vi så vi klarar oss ett tag iaf ;) Det är så skönt när kylskåpet,frysen och skafferiet är fullt!

Nu har älsklingen packat upp alla varor och jag sitter i soffan och är helt slut :P Haha det tar på kafterna att fara och handla! Blir soffan hela kvällen nu också tänkte jag lyxa till det med lite varma mackor och te.
I morgon är jag ledig och det är så skönt att veta att man har sovmorgon :)


   Morgon kaffe innan jobb!



   Skönaste helgen på läänge!

Den här helgen har varit så lugn och skön, kan inte minnas när vi hade en sån här lugn hemma helg sist ? Måste va i våras någon gång! Jag är ju väldigt hemmakär av mig igentligen och älskar myskvällar så jag har bara njutit :)

Igår jobbade jag ju 08.00-18.00 och efter det blev det giffarna, middag och sedan bowling! Jag, Robin, Rasmus och Emma gav Hugo i födelsedagspresent att vi skulle ge han en hel kväll att hitta på nå kul och hade bestämt in oss på att göra det igår :) Var jätte trevligt så klart och satan vad jag och Emma var bra på bowlingen "teamwork" ;)

Det tråkiga av allt är att vi hade personalfest igår på jobbet som jag missade.. Har fortfarande ångest över att jag inte gick samtidigt som att ja jag var ju redan upptagen så jag kunde verkligen inte gå! Det kommer fler fester jag vet och tur är väl det :)

I dag har vi varit upp till mamma och fikat gott och snosat lite på valpen såklart!
Sedan på eftermiddagen så for vi med Rasmus och Emma till Svärmor och Ibbe på middag :) Jag hade köpt med mig vaniljmunkar som vi sedan fikade till efterrätt så nu är jag väldigt mätt kan jag lova.. Men så mysig dag vi haft. ♥

   SMS- INLÄGG

foto0523 (MMS)

Clear eyes gör susen på trötta ögon!


   Fredagsmyys!

I kväll har jag en hemma myskväll med hjärtat :) Vi började med en god middag och ett glas vin. Sedan så kom Svärmor och Ingemar hit och hälsade på, alltid lika roligt!
Nu blir det soffmys med godispåsen också ska jag försöka få herrn att slå på nå annat än fotboll på tvn.. ;P
I morgon blir det jobb 08.00-18.00, låång pass men gud vad jag ska tjäna pengar! :)



   Nu ska det pluggas här hemma..

I går kväll gick jag in på min mail och ser då att jag blivit antagen till kursen som jag har sökt till. Jag blev jätte paff, var nästan inställd på att det var fullt eftersom att jag skickade in en sån sen anmälan.. Men icke sa nicke jag kom in och jag startar redan till veckan :) Känns spännande!

Nu har vi fixat hela kvällen med att montera ihop databordet som vi var och köpte igår så nu har Robin sin plugghörna klar. Vart riktigt bra! Han ska plugga heltid på distans nu i två år så det är viktigt att ha ett rejält arbetsbord med en bra dator så att det blir mer seriöst än att bara sitta med laptopen i knät..


   I dag blir det korvstroganoff och ris hos oss!


   Ledig :)

Gud vad jag älskar mornar när man har all tid i världen till att bara göra det man känner för! Det bästa som finns är att kliva upp och göra frukost och ta med den in till vardagsrummet och mysa ner sig i soffan med laptopen i knät medans tvn är på ;) Det är morgonmyys!!

Nu blir det en dusch och sedan ta tag i dagen.. :)

   Tråkigt väder..

Så där nu har jag gjort mina åtta arbetspass i rad och går nu på två dagars ledighet :) Så skönt!
Dock så är det ju så tråkigt väder ute så vad gör det om man jobbar varje dag igentligen.. Har iaf planerat att jag ska ut till Birsta i morgon eller på fredag, var längesen jag var där nu känns det som och hur mysigt är det inte då att gå och strosa där och sätta sig och ta en fika ;) Speciellt såna här dagar!

Sitter nu och myser med kaffe och äter en kladdkaksmuffins! Också har jag på mig mina myskläder så klart :) Ska sitta här och värma mig nu ett tag innan Robin kommer hem för då ska vi ut till Birsta faktiskt en sväng och köpa ett databord tills hans nya dator som han ska ha nu när han pluggar! Ett vitt hörnbord är vi ute efter, det skulle passa bra i lillrummet vårat. Det är skönt att vi har en stor trea även fast vi bara är två! Vi har både som en liten hall i lillarummet då vi har valt att få undan skohyllan och klähängaren där, också har vi tvättställningen, alla Robins träningskläder (som oftar lukta apa haha) städskåp och nu blir det även en liten datahörna. Perfekt :)


   Så här vart byrån!

Synd att jag inte knäppte en före bild på den så ni hade fått sett vilken skillnad det blev efter vi målat om den!
Vi är så nöjda :) Jag har nu bara ställt dit dom där ljuslyktona för att det ser så tomt ut.. Ska ta mig ut till Birsta någon dag och kika på en finare dekoration att ha på den! :)


   Titta så söt!

I dag har mamma varit och köpt sig en liten bebis och självklart kunde inte jag och Robin hålla oss ifrån att åka upp och kika på han ;) Han var så fiin, så liten och lurvig i pälsen. Försökte att ta ett fint kort med mobilen men busfröt ville ju inte vara still hihii. Jag bjuder iaf på några bilder även om dom är väldigt suddiga och dåliga!

Rocky blir namnet :)



   Fredag

Visst är det härligt med helg! Speciellt då man ska jobba hela helgen.. ;)

Jag har nyss ätit frukost och ska ta och börja städa lite här strax.. Sen måste jag åka och handla inför kvällen då Peter och Caroline kommer hit på middag :) Ska bli mycket trevligt!
Robin har bestämt att vi ska bjuda på tacopaj (hans favorit). Dock så bjöd vi dom på tacos sist dom var här så jag tycker det känns lite tråkigt att bjuda på taco igen, dom måste ju tro att det bara är det vi kan laga haha.. Nä men taco är ju sjukt gott, det går alltid hem och sen så är ju det faktiskt paj den här gången så lite variation blir det ju ;)

Men jag ska jobba i dag också 13.30-18.30, skönt pass! Också börjar jag inte förrän 12.00 i morgon så ska inte klaga :)

   Snart natti!

Tänkte jag skulle kika in och skriva några rader innan det är dags att gå och sova :)

Igår hade jag världens mysigaste dag med min familj! Jag bjöd hem dom hit på en fika och lite senare så for dom i väg medans jag hade kvar lilla Noel hos mig :) Vi tog en liten prommenad så att han skulle få sova i vagnen. Så mysigt att gå med en barnvagn, hihii! När lill plutten hade somnat så gick vi förbi Matilda som var och hälsade på sin mamma här på Södermalm. Vi drack en kaffe och surrade lite innan det var dags att gå vidare hem till mamma där dom andra väntade på oss!

På kvällen var jag och Robin på middag hos mamma så det vart en hel dag med hon och Elin för mig. Myys :)





   SMS - INLÄGG

foto0431 (MMS)

Middag hos min älskade mamma! Mys :)


   Härlig dag!

I dag har jag och Matilda varit på Himlabadet och bara myst på hela dan :) Vi åkte rutschkanor och snabbt som satan gick det haha! Sedan så åt vi en god hamburgetallrik till lunch innan vi gick in till relaxavdelningen där vi möös på länge.. Bubblade, bastade, solade och bara hade det hur härligt som helst :D
Tack för dagen min bästa! ♥





   Måndag

I dag har jag haft en tvätt och städ dag, så skönt när man har det gjort.. Var upp till mamma en sväng också och lånade hennes badkar där jag låg i lite drygt en timme ;) Så skönt att få lite egen tid och bara ta hand om sig själv!
Sen kom Emma hit och då for vi ut till Viforsen där det var kalas för Hugo (Robins lillebror) som fyller år i dag. Fikade en massa gott och hade det mysigt! :)

Efter kalaset for jag och älsklingen i väg till hans jobb och jobbade med våran fina hallbyrå som vi har fått utav svärmor. Den var i träfärgad så nu har vi slipat den och lackat om den till antikvit!
Robin har lärt mig hur man ska göra när man slipar och spacklar och det var så kul. Känns lite speciellt att vi har skapat och gjort den fin tillsammans :D
Nu ska den torka så att Robin kan måla andra sidan i morgon, sen kan vi ta hem den :)

Ska ta och fika lite kvällsfika här nu och sedan blir det nog sängen! ♥

   Så sugen att köpa..

Funderar på om denna ska få bli våran egna julklapp i år! Har alltid velat haft en sån här soffa, dom är inte bara jäkligt snygga utan väldigt sköna och bra med plats :)
När vi kommer hem i från Turkiet ska jag börja lägga undan pengar för en sån här!!


   SMS-INLÄGG

foto0382 (MMS)

Så himla bra! Och våran Emma är bäst på scen :)


   Jag längtar såå tills vi åker i väg till värmen igen!!


   Nu har jag helg!

Och det firar jag med lite vin och massa trevligt sällskap :D Hoppas ni har det gott och att ni också får njuta utav ledighet i helgen då det ska bli fint väder :) KRAM!

   Jobb och jobb..

Det är det jag gör och det är så skönt! Ända man tänker på är ju pengarna ;)

Jag måste ju meddela om att jag har gått och blivit så himla sugen på att plugga också. Jag känner att tiden av mitt liv bara rinner i väg och jag vill ju bli nå mer än vad jag är i dag!
Så jag kom fram till att jag vill prova plugga någon kurs medans jag jobbar. Då kan jag fortfarande tjäna mina pengar samtidigt som att jag inte står helt stilla.. Så jag skickade in en sen ansökan till en kurs som startar om bara någon vecka, inte alls säkert på att jag kommer med eftersom det kan vara fullt redan. Men man förlorar ju inget på att chansa! Annars så söker jag på nytt så jag börjar nästa termin. Vi får se hur det blir :)

Nu ska jag fortsätta äta utav min lilla godispåse som jag köpte med mig i från jobbet! Godis suget kunde inte hålla sig tills helgen ;)



   Nytt i våran hall!



   Favorit butik till hemmet, helt klart!

Går inte att gå in i denna butik utan att köpa med sig någonting :) I dag var det en sån där dag som jag skulle kunna spendera tusenlappar på bara massa saker hem!


   Här hemma blir det myys nu!




   Helgen :)

I fredags så hade jag en mysdag med min familj! Vi satt uppe i stadsparken och myste i det underbara vädret hela dan. Lekte med barnen i lekparken, satt och solade på filtarna också åt vi en massa gott utav mammas goda picknick hon hade tagit med sig :)
På kvällen var jag ut och åt en god middag och delade på en flaska rött med Emelie, super mysigt hade vi!

I går jobbade jag 12.30-19.30 och sedan så snabbade jag mig hem som bara den och gjorde mig redo för Roxette :)
Mötte upp Robin med flera på Kina där vi åt innan det var dags att gå in över. Och sen var det bara Roxette som gällde, fy fasiken vad bra dom var! Jag älskar Per Gessles alla låter han gjort. :)

I dag har jag jobbat några timmar också och fy så trött jag är! Gick och la oss 05.00 i morse och vaknade sedan 10.00 :P Kan bli en tidig kväll ikväll för mig är jag rädd för.. Men nu först ska jag och Robin ta en prommis upp till mammsen och Elin och fika blåbärspaj och mysa lite med dom :D

   SMS - INLÄGG

foto0347 (MMS)

Sitter på Jops med emelie och har det härligt! Precis beställt in efterrätten ;)


   Bortskämd av ledighet..

Jag har haft ett grymt schema i sommar måste jag ju ärligt säga! För det mesta har jag jobbat bra tider så att jag har kunnat varit med på det roliga och sen så har jag även lyckats kunna gett bort några pass då jag haft något inbokat. Så ska absolut inte klaga :)

I morgon sätter det igång igen efter en veckas ledighet och sedan så blir det att komma in i rutinerna igen..
Känns skönt faktiskt att komma igång och få lite mer vardag!

   Lite bilder ifrån Gävle resan..







Åt kanske största pizzan i stan ;)


Var ner till hamnen och kikade på alla fina lägenheter dom byggt. Inte lite man blev frästad :P


   Två år i dag med hjärtat :)

I dag har vi våran två års dag vilket känns hur underbart som helst! ♥  Tänk vad fort tiden går samtidigt som att det känns som att det alltid har varit vi.. You make me happy darling :)

Inget är vackrare än kärleken vi har :) Va rädd om den och ta den aldrig förgivet!

I morse smög jag upp och tog en prommis till Eclair för att köpa nybakat bröd medans Robin fortfarande låg och sov. Sen när jag kom hem överraskade jag honom med lite fika på säng! Gissa om han blev nå glad ? ;D

   Ny färg till vårat badrum!

Jag är helt kär i denna färg! Måste köpa en ny tvålpump nu som matchar :)

RSS 2.0