Våran resa!

Då var vi hemma efter en härlig kryssning till Riga :) När vi kom ombord i torsdags blev det julbord och sen var tanken att vi skulle gå till någon utav barerna och tillbringa resten utav kvällen. Men under tiden vi sitter och äter börjar det komma så stora vågor att båten svajar rätt rejält. Man kunde inte gå rakt i båten utan att vingla och värre blev det. Det var otäckt samtidigt som vi höll på att skratta i hjäl oss åt varandra när vi gick och vinglade som aldrig förr varje gång vi skulle resa oss upp och hämta mera mat haha.
Efter ett tag blev det inte lika kul längre när Caroline börja må illa så vi får gå tillbaks till hytten. Och där kände jag också av att jag börja må dåligt, man hade ätit så mycket och på det blev man omskakad utav allt gung. Så vi bestämde oss för att runda av redan vid 21.30. Kunde dock inte sova pga av detta heller..

Fredag morgon börjar vi med frukost strax innan vi ska kliva av i Riga. Sedan blev det buss fram till hotellet som vi skulle bo på där. Så himla fint det var! Alldeles nybyggt och topp fräscht.
Efter att ha lämnat av väskorna, tagit nån öl i baren vandrade vi ut för att se lite utav stan. Dock var det väldigt kallt så vi höll oss mest inne i några utav deras varuhus. Shoppade och tog en mysig fika!
Sedan fixade vi ordning oss och laddade för en utekväll. Åt en riktig lyxmiddag på hotellets fina restaurang, sedan gick vi på ett Casino som vi absolut inte kände oss hemma på. Var en massa prostituerade och skumma folk där så vi vände direkt och gick!
Hamnade i stället på en utav Rigas poppulärast krog som låg på 18 våningen, så vi åkte en låång hiss upp för att ta oss dit. Drack goda drinkar och hade kul :)

Igår morse efter hotell frukosten gick vi till julmarknaden som inte alls var så stor som den pratats om att den ska vara. Stor besvikelse! Men vi shoppade lite och sen satt vi oss på en restaurang och tog nån öl och åt lunch.
Mot våran vilja var vi tvungen att checka ut från hotellet, hade lätt velat stanna minst en natt till där och gått på deras spa anläggning.
Klockan 16.00 kom vi ombord på båten igen där det blev barhäng hela kvällen, såg på en show och hade det trevligt. Klockan 01.00 gav jag och Caroline upp och lämnade våra berusade karlar i discobaren då vi var alldeles för trötta att hålla oss uppe nå längre ;)
Och det ångrade vi inte i morse vid frukostbordet när vi var någorlunda pigga. Blev en jobbig bussresa hem i snöovädret, gick sakta och man var trött men kunde inte sova pga att det var så mycket folk i bussen..
Det har inte varit någon vilo semester som man kanske borde ha haft. Men när man är borta så pass få dagar vill man hinna med så mycket som möjligt och tänker att sova det kan man göra hemma.
Jag är så glad över att vi kom i väg och KUL har vi verkligen haft. Tack för allt underbara ni! ♥

Jag är inte den bästa kamera människan men kan bjuda på några iaf.








Längst uppe i det här huset låg krogen som vi var på. Gissa om det var nå läskigt att kolla ner :P







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du??:
Kom ihåg mig?

E-Mail (De är bara jag som ser den): (publiceras ej)

URL/Om du ha blogg, lämna gärna din blogg adress så jag kan kika på dej:

Lämna gärna ett av tryck här:

Trackback
RSS 2.0